Aynı şeyleri yaşıyoruz benimkide emzik almıyor bayramdan sonra uykuyu düzenlemek gerek bizimde Sınavlar oldu oğlanın aciklananalar iyi artık yazılı bitti Bende bunaldım hayırlısı ile bayram gelsin memlekete gitmek istiyorum
Bende memlekete gitmek için gün sayıyorum bana iyi gelecek hem bayramdan sonra ek gıdaya geçeyim diyorum yavaş yavaş annemde destek olur ama endiseliyim de düzen bozulacak ev kalabalık olacak ben sallamayi bıraktırmak için neler yapıyorum annem hamak almış gelince yatsın diye birşey de diyemedim heyecanla bizi bekliyor okullar bitsin en azından ders çalış stresi bitecek
Benim kız da 4.5 aylık oldu , dönmüyor hiç ,ben yüzüstü cevirirsem geri sirtustune geliyor sadece, Dr yardımcı olun dedi de , biz hiç ceviremiyoruz, yüzüstü koyamiyoruz çok fazla kusuyor. Yoksa daha kolay ogrenirdi belki
bsebse
seni korkutmak istemem ama benim kizlarimda ayni senin kiz gibiydi 3 4 yasina kadar deliksiz uyuyamadim gece kac kere kalkardim.herseyi erken yaptilar 4.5 yasinda okumayi ogrendiler. ilkokula baslamadan 200den fazla kitap okumuslardi simdi onlara bebekle yetisemiyorum oglumda ataga girdi bu aralar cok bunaldim enerjim kalmadi
Benim kız da 4.5 aylık oldu , dönmüyor hiç ,ben yüzüstü cevirirsem geri sirtustune geliyor sadece, Dr yardımcı olun dedi de , biz hiç ceviremiyoruz, yüzüstü koyamiyoruz çok fazla kusuyor. Yoksa daha kolay ogrenirdi belki
bsebse
seni korkutmak istemem ama benim kizlarimda ayni senin kiz gibiydi 3 4 yasina kadar deliksiz uyuyamadim gece kac kere kalkardim.herseyi erken yaptilar 4.5 yasinda okumayi ogrendiler. ilkokula baslamadan 200den fazla kitap okumuslardi simdi onlara bebekle yetisemiyorum oglumda ataga girdi bu aralar cok bunaldim enerjim kalmadi
Sulanıyor aslinda ama ben 4 saat denedim agzima süremedim bal gibi oldu. Yoğurdu fazla katip o kadae saat denemedim acikcasi
Annemden oyle gördüm koyde o sekil mayalarlarmış
Bende memlekete gitmek için gün sayıyorum bana iyi gelecek hem bayramdan sonra ek gıdaya geçeyim diyorum yavaş yavaş annemde destek olur ama endiseliyim de düzen bozulacak ev kalabalık olacak ben sallamayi bıraktırmak için neler yapıyorum annem hamak almış gelince yatsın diye birşey de diyemedim heyecanla bizi bekliyor okullar bitsin en azından ders çalış stresi bitecek
Banada annem ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. Korkuyorum yabancılık çekermi zor olurmu. Ev kalabalık değil gündüz bir annem olacak akşam babamla kardeşim ama genede korkuyorum.
Benimki de aynı 7 Ocak doğumlu yüzüstü yatirdigimda çok kızıyor bağırıyor hiç uğraşmıyor dönmeye sırtüstü de yattığında kafa havada mekik çeker gibi daha dönmeye niyeti yok
Bende evde labne peynir yapmak istiyorum. Kolaymiş yoğurt gibi yapıp içine bir dilim peynir ezip koyuyormuşuz. Hem bebek için tuzsuz olur hem kendim yaptığım için güvenilir olur.
Ben fırında bekletiyorum 6 saat o da güzel oluyor 1 lt kavanoza 1 tatlı kaşığı yoğurt içine de 1 çay k. Şeker atıyorum karıştırıp kavanoza döküyorum , ağzı da açık duruyor fırında çıkardıktan sonra buzdolabına üzerini sıkı kapatmadan ertesi güne kadar dokunmuyorum
Banada annem ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. Korkuyorum yabancılık çekermi zor olurmu. Ev kalabalık değil gündüz bir annem olacak akşam babamla kardeşim ama genede korkuyorum.
Normalde nasıl yabanciliyor mu benim ki çok fena kv en az hafta da bir görüyor her görüşte sil baştan ağlıyor kucağına gitmiyor bana yapışıyor sıkı sıkı arkadaşlar gelmeye korkuyor bize her geldiklerinde morarana kadar ağladı battaniyede salladik sakinlesmiyor da annemlere gittiğimde de 2-3 gün sürer alışması annemle babam var evde ama ablamlar abimler yigenlerim her gün gelirler biz varız diye