Banada annem ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. Korkuyorum yabancılık çekermi zor olurmu. Ev kalabalık değil gündüz bir annem olacak akşam babamla kardeşim ama genede korkuyorum.
Canım o kadar da alışsın anneanne dede ya da her kimse 1.gün alışmazsa diğer günler alışır inşallah. Şahsen memleketten uzak olunca yavrum anne babadan başka kimseyi görmüyor alıştırırsak o da kötü oluyor sanki
Normalde nasıl yabanciliyor mu benim ki çok fena kv en az hafta da bir görüyor her görüşte sil baştan ağlıyor kucağına gitmiyor bana yapışıyor sıkı sıkı arkadaşlar gelmeye korkuyor bize her geldiklerinde morarana kadar ağladı battaniyede salladik sakinlesmiyor da annemlere gittiğimde de 2-3 gün sürer alışması annemle babam var evde ama ablamlar abimler yigenlerim her gün gelirler biz varız diye
Kızıma kesinlikle düzen lazımmış. 2 gündür evde ikimiziz sadece. Eşim bugün gelecekti haftaya ertelendi izni bayramda bizimle olabilmek için. 2 gündür gündüzleri 2 saatte bir 45 dk/1 saat kadar uyuyor. Dün kendi kendine uyuduğunu söylemiştim. Bugün de emzirirken gözleri gidiyordu odasına getirip tulumunu giydirdim. Gece lambasını açtım, dönencesinin müziğini açtım çıktım odadan. Ayaklarıyla oynuyordu. Az önce baktım ve yine uyumuş Odasını da çok seviyor, gün içinde beşiğine bırakınca kendi kendine konuşup yuvarlanıyor ama salonda koltuğa bıraktığımda kalkmak istiyor Umarım devamı gelir..
Ben fırında bekletiyorum 6 saat o da güzel oluyor 1 lt kavanoza 1 tatlı kaşığı yoğurt içine de 1 çay k. Şeker atıyorum karıştırıp kavanoza döküyorum , ağzı da açık duruyor fırında çıkardıktan sonra buzdolabına üzerini sıkı kapatmadan ertesi güne kadar dokunmuyorum
Bende evde labne peynir yapmak istiyorum. Kolaymiş yoğurt gibi yapıp içine bir dilim peynir ezip koyuyormuşuz. Hem bebek için tuzsuz olur hem kendim yaptığım için güvenilir olur.
Canım o kadar da alışsın anneanne dedeye sahip çıkalım ya da her kimse 1.gün alışmazsa diğer günler alışır inşallah. Şahsen memleketten uzak olunca yavrum anne babadan başka kimseyi görmüyor alıştırırsak o da kötü oluyor sanki
İşte az daha büyüsemi diyorum annem gelsin görmek isterse bu seferde küsüyor. İlk gün zorluk çeker alışır inşallah sende haklısın herkesten kaçır oda olmuyor işte düzeni bozulunca fena oluyor bu yavrular.
Herkes yapıyor canım. Instagramda denk gelmiştim bebeklere yapıyorlardi. Labne peynir yapımı yaz çıkar. Benimde annem yapardı ama o sert oluyordu. Peynir mayası atıyordu.
Evet park yatak var onu götürmeyi düşünüyorum. Yoksa uyuması sıkıntı. Bir yere gidelim kaça kaça eve geliyoruz sadece dışarda ev harici bebek arabasını sürerken uyuyor.
Bizim küçük büyükten önce kalkıyor biraz gülüşüp oynaşıp sabah sporu yapıyoruz sonra kakasını yapıyor emzirip uyutuyorum geri tam uyutucam büyük oğlum geliyor benim uyuma hayallerim çöp o an aglamak istiyorum ama uyandin mi annem günaydın gel diyorum onu da alıyorum yatağa
Ben biraz sikintiliyim delirdim gibi bisey
Telefon olayini tamamen kaldiracagim. Kucuk kamerasiz coook eski bir tel aldim
Beni aptallastiran sevgili akilli telefonumu sabahtan esime vericem ise goturecek
Isten gelince alacagim :))
2 kucuk cocukla Wc gidecek zaman bulamiyorum afedersiniz telf. Benim neyime
Ben biraz sikintiliyim delirdim gibi bisey
Telefon olayini tamamen kaldiracagim. Kucuk kamerasiz coook eski bir tel aldim
Beni aptallastiran sevgili akilli telefonumu sabahtan esime vericem ise goturecek
Isten gelince alacagim :))
2 kucuk cocukla Wc gidecek zaman bulamiyorum afedersiniz telf. Benim neyime
Dogru diyorsun
Ilk firsatta elimizde telefon
Insallah basarirsin istiyorsan :)
Havadis yok heralde simdi dan diye sorunca aklima gelmedi
Bir @Kartanesii8892 senin gittigini gorunce bana ozelden yaz demisti
Dogru diyorsun
Ilk firsatta elimizde telefon
Insallah basarirsin istiyorsan :)
Havadis yok heralde simdi dan diye sorunca aklima gelmedi
Bir @Kartanesii8892 senin gittigini gorunce bana ozelden yaz demisti