2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Banada annem ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. Korkuyorum yabancılık çekermi zor olurmu. Ev kalabalık değil gündüz bir annem olacak akşam babamla kardeşim ama genede korkuyorum.

Canım o kadar da alışsın anneanne dede ya da her kimse 1.gün alışmazsa diğer günler alışır inşallah. Şahsen memleketten uzak olunca yavrum anne babadan başka kimseyi görmüyor alıştırırsak o da kötü oluyor sanki

Yabancılık çekmiyor gülüyor ama uykusu gelince yabancı yerde uyumuyor. Ne yaparsak uyumadı oradan çıkmamızı istiyor dışarı çıkar çıkmaz susuyor

Kızıma kesinlikle düzen lazımmış. 2 gündür evde ikimiziz sadece. Eşim bugün gelecekti haftaya ertelendi izni bayramda bizimle olabilmek için. 2 gündür gündüzleri 2 saatte bir 45 dk/1 saat kadar uyuyor. Dün kendi kendine uyuduğunu söylemiştim. Bugün de emzirirken gözleri gidiyordu odasına getirip tulumunu giydirdim. Gece lambasını açtım, dönencesinin müziğini açtım çıktım odadan. Ayaklarıyla oynuyordu. Az önce baktım ve yine uyumuş Odasını da çok seviyor, gün içinde beşiğine bırakınca kendi kendine konuşup yuvarlanıyor ama salonda koltuğa bıraktığımda kalkmak istiyor Umarım devamı gelir..

Firin sivakligi ne kuzum. Firina agzi acik koyup sonra dolaba koyarken mi kapatiyorusn

İşte az daha büyüsemi diyorum annem gelsin görmek isterse bu seferde küsüyor. İlk gün zorluk çeker alışır inşallah sende haklısın herkesten kaçır oda olmuyor işte düzeni bozulunca fena oluyor bu yavrular.

Canım böyle anlarda evde uyuduğu bi puset ya da beşik park yatak şeklinde ise gerekirse onu götür kendi düzenini arıyorlarmış
Evet park yatak var onu götürmeyi düşünüyorum. Yoksa uyuması sıkıntı. Bir yere gidelim kaça kaça eve geliyoruz sadece dışarda ev harici bebek arabasını sürerken uyuyor.

Zaten anlaşıyorlar mı nedir ikisi aynı anda 7de bile kalkmıyor mutlaka biri 6da kalkacak:)
Büyük oğlun nasıl alıştı mı biraz

200ml mayalayınca kac kasik yogurt atiyorsun

☺ İyiyiz canım sen nasılsın iyi oldu arada bir gel böyle

Ben biraz sikintiliyim delirdim gibi bisey
Telefon olayini tamamen kaldiracagim. Kucuk kamerasiz coook eski bir tel aldim
Beni aptallastiran sevgili akilli telefonumu sabahtan esime vericem ise goturecek
Isten gelince alacagim :))
2 kucuk cocukla Wc gidecek zaman bulamiyorum afedersiniz telf. Benim neyime

Iyiyiz şükür sen nasılsın
Hayirdir telefon bagimlisi mi oldun
Taktigin ıyiymis aslinda

Hangimiz degiliz ki :)
Hastalik boyutunda degil ama hayatimdan neredeyse tamamen cikarmak istiyorum
Havadis var mi neler kacirdim:)
Dogru diyorsun
Ilk firsatta elimizde telefon
Insallah basarirsin istiyorsan :)
Havadis yok heralde simdi dan diye sorunca aklima gelmedi
Bir @Kartanesii8892 senin gittigini gorunce bana ozelden yaz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…