2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acaba çok hareket ettiği için yoruluyorda yorgunluktan mı uyuyamıyor cnm

Bexsero da 2 aylıktan itibaren yapılıyormuş ama tam detayını ben de öğrenemedim kaç doz vs. Bizim düzgün bi doktorumuz yok ya. Bu yüzden doktor arayışındayım. Aile hekimimiz epey bilgili bu aşılar konusunda. O tavsiye etti hepsini yaptırmamızı

Çok güzel cicileri prensesin

Aynı şeyleri yaşıyoruz benimkide emzik almıyor bayramdan sonra uykuyu düzenlemek gerek bizimde
Sınavlar oldu oğlanın aciklananalar iyi artık yazılı bitti
Bende bunaldım hayırlısı ile bayram gelsin memlekete gitmek istiyorum

Ağlıyor sesli hapsururum ben ağlıyor kuzum korkuyor

Daha benimki o evrelerde degil, olsa dusunemiyorum
Seninko tam buyudum ben herseyi yapiyorum rahat birak beni modunda sanriim
Allah bize guc kuvvet sabir versin canim
Canlari sagolsun elden pek birsey gelmiyor
Şimdi böyle ise emekleme yürüme düşünemuyorum girenler niye kilo almıyor belli diyor abartmiyorum yalan yok 1sn durduğunu görmüyorum kucağına bile memeden güç alıp kalkmaya çalışıyor şudan çıkmis balık gibi çırpınıyor tüm vücudu ile yatarken şirtini yay gibi yapıp geri kaçtı benden ayakları ile itip beni

Bu günlerde dilimde bir türkü " Ölüm varsa bu dünyada zulüm var"
Abisi beşikten alıp yere bırakıyor veya atıyor, bebeğe oyuncak vs. atıyor. Ben ağlamaklı, abiye suç bulamıyorum kızsam da suçlu benim. Sağ salim büyütebilsem .
Bebeğime de bulaştı galiba evdeki salgın. Benim antibiyotik bitmedi daha. Bebeğimin hem burnu akiyor hem de öksürük var.
Ev berbat ve yetişmek bazen çok zor oluyor. Büyük oğlumun sınavına bir hafta kaldı. Bayram yaklaştı vs. Bulutlu bir havada daraldım yine

@Nilufer_3457 kuzum sen mi yoğurt tarifi vermiştin 250lik minik kavanozlara deneyeceğimde 1 tatlı kaşığı yoğurtla mayalasam olur mu ben hep tencereye yapıyordum yada 1lik kavanozlara bilemedim böyle olunca
Canım ben üç kilo süte üç çorba kaşığı yoğurt koyarak mayalarım tencerede sıcak iken kavanozlara koyarım öyle mayalanir 4 saat sonrada dolaba koyarım

Canım 8 saat uzun degilmi dışarda dışarda fazla bıraktığında sulanmiyir mu yoğurt benimki sulanıyor

@Kartanesii8892 benimki 10gundur herseyi tutuyir inceliyor dunden beri sessiz harf gibi seyler cikarnaya daga bi konusmaya yakin seslere basladi. Memede emerken bi aksam birden basladi meme agzinda tek sorunumuz uyku bu ara daha da geriye gidiyor
kuzum bızım debayadır tutuyor 3ay bıtımınden berı ama bu atak sonunda daha kuvvetlenıyor tutuslar hem de bır gecedeehazır ol hatta suratıma attı bugun kumandayı kız burnum agrıdı resmen. ne dıyo mesela coktatlılar dmı bızımkı anne dıyodu zten sımdı meme de dıyo ben cok tekrar edyrm bıde gutgut dıyo hep resmen dedıkodu yapuyoruz hhaahah. hergecen gun dha zevklı oluyor yaa

Yaptırmak istesek geç mi kaldık acaba ay itibariyle. Ben de doktorumuzdan pek memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…