2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Melek öpücüğü:)) bizde de var hatta benden 2 ay önce doğum yapan eltimin bebeğinde de var:)) bizimki de çok azaldı kimse farketmiyor bile 2 yaşına kadar geçermiş zaten... buarada eltimin büyük çocuğunda burada bahsedilmişti orta asya geniyle alakalı bir doğum lekesi varmış mor renkli 2 yaşından sonra mı ne geçmiş o da soran arkadaşlar vardı:)

Nilufer_3457 kuzum sen mi yoğurt tarifi vermiştin 250lik minik kavanozlara deneyeceğimde 1 tatlı kaşığı yoğurtla mayalasam olur mu ben hep tencereye yapıyordum yada 1lik kavanozlara bilemedim böyle olunca

Nilufer_3457 kuzum sen mi yoğurt tarifi vermiştin 250lik minik kavanozlara deneyeceğimde 1 tatlı kaşığı yoğurtla mayalasam olur mu ben hep tencereye yapıyordum yada 1lik kavanozlara bilemedim böyle olunca
Tarif vermedim heralde ama kendim msyaliyorum ben de. 250 ml 1 tatli kasigina mi denk geliyor bakmak lazim netten
Anneler paylasmistir belki
Kiz ben eksi sevdigim icin 4 kilo süte 2.5 yemek kasigi atip 8 saat bekletiyorum.:))
O yuzden 1 litre yap sen de yersin 250 ml ayarlayamazsan

Agladım ağlayacağım durum bu çocuğumu tanıyamiyorum resmen
Ya ben artik ne yapiyorum biliyor musun
Cok uzun ugrasip,isi inada bindirip, gozleri cin gibiyse uyutmaya calismiyorum. Birakiyorum yoruyorum onu. Sonraki sinyalde uyutmaya çalışıyorum

Canım benim polen alerjim var bu mevsimde çok hapşuruyorum ben. Oğlum da gözlerini kocaman açıyordu ama alıştı artık.

Hımmm açık sütden daha iyi olur süzersin falan yazdığında ben onu tarifi de biliyordur diye kodlamışım sanırım ben de 3 kiloya 3 kaşık atıp 6 saat bekletiyorum. . Benimkide ekşi oluyor:) evet 1 lt yapayım en iyisi eşim bana bırakmaz zaten :))

Ya ben artik ne yapiyorum biliyor musun
Cok uzun ugrasip,isi inada bindirip, gozleri cin gibiyse uyutmaya calismiyorum. Birakiyorum yoruyorum onu. Sonraki sinyalde uyutmaya çalışıyorum
Bende oyle birakiyorum artik ama yine fayda etmiyir. Gece uykusu dahil hersey bozuldu

Ne cektigimi anlarsin sen S Sevimlipanduf 1aydir donuyo bu kiz yuzustu sirtustu 360dercee emekleme calismalari kendini surume vs. Bez degiisimi min 10dk kexa kiyafet giydirmekte benim ytaagimdan bile dusuyordu arrik done done kenara geliyor 1sn durmuyor uyudugu zaman haric. Gecen ellerini bacaklaarini tuttum hareket edemesin diye yine kafasini kaldirio mekio ceker gibi. 1sn abartisiz 1sn sabit durmayan bi cocuk ve cok zorlaniyorun

Daha benimki o evrelerde degil, olsa dusunemiyorum
Seninko tam buyudum ben herseyi yapiyorum rahat birak beni modunda sanriim
Allah bize guc kuvvet sabir versin canim
Canlari sagolsun elden pek birsey gelmiyor

Büyük kalkınca çok kötü oluyor. Umarım bugün hepimiz güzel uyuruz
Bizim küçük büyükten önce kalkıyor biraz gülüşüp oynaşıp sabah sporu yapıyoruz sonra kakasını yapıyor emzirip uyutuyorum geri tam uyutucam büyük oğlum geliyor benim uyuma hayallerim çöp o an aglamak istiyorum ama uyandin mi annem günaydın gel diyorum onu da alıyorum yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…