Cok ara bir yerde geldin heralde
Ya gece hortluyoruz ya gunduz:))
Bende uygulama yuklu oldugu icin elim buraya gidiveriyor bildirim goruncede bakıyorum
Sen nasilsin bebislerin iyiler mj
Sizin bebeklerde siz hapşurunca ağlıyor mu geçen kucağımda karnını doyuruyorum eşim bir hapşurdu korktu tam da uykuya dalmıştı ama nasıl ağlıyor hele benim kucağımda iken hapşuracağım geliyor korkacak diye tutayım diyorum o da zararlı biraz sesli hapşuruyoruz hep özenmişimdir sessiz hapşuranlara
Ben biraz sikintiliyim delirdim gibi bisey
Telefon olayini tamamen kaldiracagim. Kucuk kamerasiz coook eski bir tel aldim
Beni aptallastiran sevgili akilli telefonumu sabahtan esime vericem ise goturecek
Isten gelince alacagim :))
2 kucuk cocukla Wc gidecek zaman bulamiyorum afedersiniz telf. Benim neyime
Valla telefon konusunda haklısın ben genelde emzirirken alıyorum elime ciddi bir bağımlıllık. Oyun uygulama falan benim tablette dışarı çıkarsam almıyorum yanıma dolayısıyla kullanmamış oluyorum. Ama kurtulmak en iyisi
Bir de bexsero var ya b grubunu kapsıyormuş. Kimi doktor yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Ondan emin olamıyorum. Bexsero yaptıran arkadaşlar bir doz aşısı kaç tl? Bizim doktor gereksiz ve pahalı demişti merak ettim fiyatını? medusaeskMMychildren
Zzet193
etiketi görmemişim evet 404 Bexsero Nimenrix 280 diye biliyorum pahalı ama gereksiz değil canım maalesef belki 5 yıl önce gerekli değildi ama hastalık tekrar hortladigi için gerekli bir de Bexsero depolarda yok diyorlar biz temmuz için alacağımızı şimdiden tenbihledik eczaneye
Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Günaydın Sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum Burnum bir akıyor bir tıkalı, boğazım ağrıyor, kulağıma vuruyor vs. Bebeğime geçmesin gerisine razıyım
Günaydın ♥ Sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum Burnum bir akıyor bir tıkalı, boğazım ağrıyor, kulağıma vuruyor vs. Bebeğime geçmesin gerisine razıyım
Kızlar acele okuyorum alinti yapamadım bir arkadaş doğum lekesini sormuş benim ilk hamileligimde olmuştu . Ke ndiliginden geçti ama biraz zaman gerekiyor bir seneye yakın sürdü benim. Herkeste farklı olabilir tabi.
Zzet193
etiketi görmemişim evet 404 Bexsero Nimenrix 280 diye biliyorum pahalı ama gereksiz değil canım maalesef belki 5 yıl önce gerekli değildi ama hastalık tekrar hortladigi için gerekli bir de Bexsero depolarda yok diyorlar biz temmuz için alacağımızı şimdiden tenbihledik eczaneye
Ben de bexseroyu ariyorum eskisehirde. Depolarda yok. Bir de 3 kere vurulacak. Bunh buksam digerlerini bulamazsam ne yapacagim diye dusunuyorum. Doktorumuza soyledim gelince vuracagiz dedi. Aramaya devam
Yağmurlu bir istanbul gününden günaydın hanımlar yoğurt mayalamaktan bahsetmişsiniz bizim Silivri de büyük bas hayvn ciftligimiz var artık prof olduk yoğurduydun ekşi olmasını istiyorsanız dışarıda uzun saatler birakmaniza gerek yok maya miktarını çoğaltın 2 kaşıkla değilde 3 kaşıkla mayalarsanız yoğurt ekşi olur yada mayanız cok ekşi ama tatlı yoğurt istiyorsanız 2yk yerine 2 tatlı k. ile mayalarsanız yoğurdunuz tatlı olur öpüyorum gül yanaklarinizdan
Aman valla bazen öksüreceğim diye ben korkuyorum basıyor çığlığı bide ben peş peşe 3-4 kez hapşırıyorum kızda bana çekmiş
Neden delirdin canım hayırdır?
Valla telefon konusunda haklısın ben genelde emzirirken alıyorum elime ciddi bir bağımlıllık. Oyun uygulama falan benim tablette dışarı çıkarsam almıyorum yanıma dolayısıyla kullanmamış oluyorum. Ama kurtulmak en iyisi
Ben delirmiyimde kim delirsiiiin :)
Esim son bir kac haftadir evdeydi,calistigi isyerinde bazi duraklamalar oldu. Duzenimiz bozuldu. Oglum oglen uykularina uyumamaya basladi, ekstra huysuzlasti baba baba diye. Ev islerimi yapamadim birikti. Kizimda artik oyun istiyor ilgi istiyor. Esim evrak islerini bahane edip evden tuyuyor
Valla yildim yaa
♡♡♡bende ozledim kuzum ondan geldim zaten selam vereyim kendimi hatirlayim dedim biraz goz attim eskilerden kimler kalmis ki bi zamanlar ne aktifti herkes hamilelik heyecsni falan