Cok ara bir yerde geldin heraldeYazarim kartanesine♡♡
Gec geldim sanirim pek kimse yok :)
Sizin bebeklerde siz hapşurunca ağlıyor mu geçen kucağımda karnını doyuruyorum eşim bir hapşurdu korktu tam da uykuya dalmıştı ama nasıl ağlıyor hele benim kucağımda iken hapşuracağım geliyor korkacak diye tutayım diyorum o da zararlıbiraz sesli hapşuruyoruz hep özenmişimdir sessiz hapşuranlara
Ben biraz sikintiliyim delirdim gibi bisey
Telefon olayini tamamen kaldiracagim. Kucuk kamerasiz coook eski bir tel aldim
Beni aptallastiran sevgili akilli telefonumu sabahtan esime vericem ise goturecek
Isten gelince alacagim :))
2 kucuk cocukla Wc gidecek zaman bulamiyorum afedersiniz telf. Benim neyime
Tam ara donemde gelmissinn ondann :) tamamen gitme yaa iyi buralarr:)Yazarim kartanesine♡♡
Beni de haberdar edersen sevinirim canımEvet kuzum. Ben de yaptırmak istiyorum aile hekimine gidince sorucam ne zaman yapalim diye
Beni de haberdar edersen sevinirim canım
404₺ bexseroBir de bexsero var ya b grubunu kapsıyormuş. Kimi doktor yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Ondan emin olamıyorum. Bexsero yaptıran arkadaşlar bir doz aşısı kaç tl? Bizim doktor gereksiz ve pahalı demişti merak ettim fiyatını?medusaesk M Mychildren
kuzuuumm özledimm senden sonra ben de az gırer oldum sanırımmmYazarim kartanesine♡♡
Firin sivakligi ne kuzum. Firina agzi acik koyup sonra dolaba koyarken mi kapatiyorusn
Gecmis olsun kuzum ❤Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Günaydın ♥ Sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorumBurnum bir akıyor bir tıkalı, boğazım ağrıyor, kulağıma vuruyor vs. Bebeğime geçmesin gerisine razıyım
Ben de bexseroyu ariyorum eskisehirde. Depolarda yok. Bir de 3 kere vurulacak. Bunh buksam digerlerini bulamazsam ne yapacagim diye dusunuyorum. Doktorumuza soyledim gelince vuracagiz dedi. Aramaya devam
Aman valla bazen öksüreceğim diye ben korkuyorumbasıyor çığlığı bide ben peş peşe 3-4 kez hapşırıyorum kızda bana çekmiş
Neden delirdin canım hayırdır?
Valla telefon konusunda haklısın ben genelde emzirirken alıyorum elime ciddi bir bağımlıllık. Oyun uygulama falan benim tablette dışarı çıkarsam almıyorum yanıma dolayısıyla kullanmamış oluyorum. Ama kurtulmak en iyisi
kuzuuumm özledimm senden sonra ben de az gırer oldum sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?