2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok ara bir yerde geldin heralde
Ya gece hortluyoruz ya gunduz:))
Bende uygulama yuklu oldugu icin elim buraya gidiveriyor bildirim goruncede bakıyorum
Sen nasilsin bebislerin iyiler mj

♡♡♡
Iyiyim dersem yalan olur kuzum
Tek basima tum islere cocuklara yetisemiyorum :/ sen nasilsin senin kuzular nasillar

Canım Hatice Kübra tongar bahsetmişti bundan. Eğer anne babasını ayırt edip başkalarına gidince ağlıyorsa hiç endişelenmeyin, güvenli bağlanmış demektir diye. Sadece seninki biraz erken olmuş okadar

Ben de bexseroyu ariyorum eskisehirde. Depolarda yok. Bir de 3 kere vurulacak. Bunh buksam digerlerini bulamazsam ne yapacagim diye dusunuyorum. Doktorumuza soyledim gelince vuracagiz dedi. Aramaya devam
Bende Eskişehir deyim eşimin kuzeni eczacı ona şimdiden söyledik hiç bir yerde yok diyor umarım gelir bir an önce doktorunuz kim

♡♡♡bende ozledim kuzum ondan geldim zaten selam vereyim kendimi hatirlayim dedim biraz goz attim eskilerden kimler kalmis ki bi zamanlar ne aktifti herkes hamilelik heyecsni falan
şu sıra evet herkes durulfu belliki alyatoş tam 7gunfur kendısı uyuyor egıtım verıyorum bılıyor msn gecelerı 1kez uyanır oldu gunduz uykularını yapıyor totalde 3c4saat fln bigun kafama dank ettı. yeter dedım bahanelere gerek yok sagolsun benı uzmedı kızım daha daalısıyor 1haftadır kendıme geldım ya hayatın tadınıdaha bı alıuyorum vallahı cunku uyku dısında tadından yenmıyor evlatt

aglamaması da aksini gostermez ama dimi benım kızım herkese gulyyor ama cokcok guvenli baglandıgımızı dusunuyorum hıssedıyorum. mest oluyor benımle. herkesten bana gelmek ıstıyor tabıkii. ama baskalarına aglaması huy meselesı tamamen bebegın bence guvenlı baglanma anne ıle olan kısmı zaten

♡♡♡
Iyiyim dersem yalan olur kuzum
Tek basima tum islere cocuklara yetisemiyorum :/ sen nasilsin senin kuzular nasillar
Iyiyiz cok sukur yuvarlanıyoruz. Kucuk biraz cadi onla bende ugrasiyorum cogunca
Yalniz gercekten 10 parcaya bolunmek belkide daha fazlazi cok zor
Allah kolaylik versin canım

Ben de bexseroyu ariyorum eskisehirde. Depolarda yok. Bir de 3 kere vurulacak. Bunh buksam digerlerini bulamazsam ne yapacagim diye dusunuyorum. Doktorumuza soyledim gelince vuracagiz dedi. Aramaya devam
Bende Eskişehir deyim eşimin kuzeni eczacı ona şimdiden söyledik hiç bir yerde yok diyor umarım gelir bir an önce doktorunuz kim
BEn de Eskişehir deyim

Uyku gercekten cok cok onemli simdiden duzen kurduysan tadini cok cikartirsin. Her donemin kendine gore zorlugu ve kolayligi oluyor biz zor zamanlar icin moral depolamaliyiz o yuzden hayatin tadini cikartmaya devam et kuzum

Yok tabi
yok tabiki aksini göstermez , biraz yalak diyorum ben benimkine meselA :)) her gördüğüne nasıl gülücükler atıyor.. ama başkasına gidince ağlıyor diye de stres yapmamak lazımmış onu dedim

Yok tabi

yok tabiki aksini göstermez , biraz yalak diyorum ben benimkine meselA :)) her gördüğüne nasıl gülücükler atıyor.. ama başkasına gidince ağlıyor diye de stres yapmamak lazımmış onu dedim
hee tmm trıbe gırcektım yoksaa aynen ya bızımkıde atak bıtmeden bıraz cekındıklerı olyordu ama şimdi ınanılmaz masallah dıyelım bıbakıma ıyı ya ortamlarda

Günaydın ♥ Sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum Burnum bir akıyor bir tıkalı, boğazım ağrıyor, kulağıma vuruyor vs. Bebeğime geçmesin gerisine razıyım
Geçmiş olsun canım, maske takabilirsen faydası olur bi nebzede olsa

hee tmm trıbe gırcektım yoksaa aynen ya bızımkıde atak bıtmeden bıraz cekındıklerı olyordu ama şimdi ınanılmaz masallah dıyelım bıbakıma ıyı ya ortamlarda
Bence genetik biraz da ya, ben de öyleyim . Bazen girdiğim ortamda susayım hanım hanım oturayım diyorum olmuyor :)) oğullarım da bana çekmişler. Hangi mağazaya girsek büyük oğlum kanka olup çıkar

Bence genetik biraz da ya, ben de öyleyim . Bazen girdiğim ortamda susayım hanım hanım oturayım diyorum olmuyor :)) oğullarım da bana çekmişler. Hangi mağazaya girsek büyük oğlum kanka olup çıkar
ben de ben de bildiğin herkesle anında kanka mod olabiliyorum tabiki karşımdaki erkekse dikkat ediyorum ama iletişimde zorlanmıyorum pek insanlarla. en güzeli ya sus pus olamadım hiç hayatımda. mesela whatsapp gruplarında en çok konuşanlardan biriyim bakıyorum biraz durayım susayım yok olmuyor

Uyku gercekten cok cok onemli simdiden duzen kurduysan tadini cok cikartirsin. Her donemin kendine gore zorlugu ve kolayligi oluyor biz zor zamanlar icin moral depolamaliyiz o yuzden hayatin tadini cikartmaya devam et kuzum
evet kuzum kociiişin evdeymiş benim ki de 1hafa sonra bayram tatiline çıkacak sonra da okullar kapanacak yaz tatilinde 2ay beraberiz iş bölümü yaptım dedim alyayı yatırma görevi sende. gonlumce temızlık yapacağım o evdeyke sonrasında da alya az daha büyümüş olur zaten sonbaharda işimiz daha rahat olcak inşalla h tüm annelerin :)

Canım o nasıl şarkı güzel sözleri olan şarkıları dinle mirildan bulutlu hava psikolojik olarak etkiliyor
En düşündüğünden de iyi annesin biz bir iki çocukla dayanan haldeyiz sen 4 erkek bir baba ile hayat sürüyorsun gücünü hafife alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…