Çok sağol canım. Maske almam gerekiyor, yalnız olduğum için de bebeğimle çıkmam gerekiyor o da biraz zor gibiGeçmiş olsun canım, maske takabilirsen faydası olur bi nebzede olsa
Yok canım ben sadece bebeğe eziyet etmeye çalışınca zıvanadan çıkıyorum dertleniyorum. Sınavı var diye büyükle de ilgilenmek istiyorum. Normalde daha pozitifim. Evdeki grip salgını da yordu beni. Bazen insan yetişemedigini düşünüyor. Şimdi ben de toparlandım. Şükür iyiyim.Canım o nasıl şarkı güzel sözleri olan şarkıları dinle mirildan bulutlu hava psikolojik olarak etkiliyor
En düşündüğünden de iyi annesin biz bir iki çocukla dayanan haldeyiz sen 4 erkek bir baba ile hayat sürüyorsun gücünü hafife alma❤
Artık resmen yere bırakmıyorum donmesin ya otursun pusetinde dün kaç defa çevirdiğimin sayısını bilmiyorum yani dönüyor geri dönemiyor cırlıyor koşuyorum duzeltıyorum daha kapıdan çıkmadan geri gene dönüyor, ben park yatağın alt değiştirme üstü var orada değiştiriyorum orası küçük Ya dönemiyor orada kenarları da eğimli yukarı doğru, valla büyüdükçe daha zor olacak dedikleri doğru sanırımNe cektigimi anlarsin sen S Sevimlipanduf 1aydir donuyo bu kiz yuzustu sirtustu 360dercee emekleme calismalari kendini surume vs. Bez degiisimi min 10dk kexa kiyafet giydirmekte benim ytaagimdan bile dusuyordu arrik done done kenara geliyor 1sn durmuyor uyudugu zaman haric. Gecen ellerini bacaklaarini tuttum hareket edemesin diye yine kafasini kaldirio mekio ceker gibi. 1sn abartisiz 1sn sabit durmayan bi cocuk ve cok zorlaniyorun
Geçmiş olsun. Antibiyotik de kullanamazsin.Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Geçmiş olsun. Maske tak canım.GünaydınSanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum Burnum bir akıyor bir tıkalı, boğazım ağrıyor, kulağıma vuruyor vs. Bebeğime geçmesin gerisine razıyım
Canım alıştı diyebilirim artık kardeşinin bizimle yaşayacağını kesin bir şekilde anladı. Ama kıskançlık hat safhada. Küçük oğlum hareketlenip agucuk bugucuk olunca sürekli sıkıyor bebeği. Hem onu hem dişleriniZaten anlaşıyorlar mı nedir ikisi aynı anda 7de bile kalkmıyor mutlaka biri 6da kalkacak:)
Büyük oğlun nasıl alıştı mı biraz
Ben de takip ediyorum canım o hanımi. Beğeniyorum da.Canım Hatice Kübra tongar bahsetmişti bundan. Eğer anne babasını ayırt edip başkalarına gidince ağlıyorsa hiç endişelenmeyin, güvenli bağlanmış demektir diye. Sadece seninki biraz erken olmuş okadar
Mecbura kalinca kullaniliyor.Geçmiş olsun. Antibiyotik de kullanamazsin.
Lahverengi propolis denessnize bogazlara cok iyi geliyorMecbura kalinca kullaniliyor.
Ben bogaz iltihabindan 8 igne vuruldum, gecmedi suan hapini iciyorum 7 gün
Benimdebi iki kez 6 saat oldu sadece , herkesin bebegi uymayabilir bizim suan genelde bir uzun genelde 4 saat bazen 5 kalanlar2 oncesinde 2 sonrasında bi 2 saat de yat kalkla geciyo malesefYaa benim kizim bir kere 6 saat uyudu baska hic oyle 3 saati gecmedi. O da 6 mart gecesiydi. Dun gibi aklimda. Ben nerde hata yapiyorum acaba ?
Iyi doyunca mi uyudu acabaYaa benim kizim bir kere 6 saat uyudu baska hic oyle 3 saati gecmedi. O da 6 mart gecesiydi. Dun gibi aklimda. Ben nerde hata yapiyorum acaba ?
Antibiyotik yaziyorlarmi, birde sütü azalttığını duymuştum.Mecbura kalinca kullaniliyor.
Ben bogaz iltihabindan 8 igne vuruldum, gecmedi suan hapini iciyorum 7 gün
Evet yazıyorlar. Sut konusunda bilmiyorum olabilirAntibiyotik yaziyorlarmi, birde sütü azalttığını duymuştum.
Kizlar dr dan geldim simdi
Kizim 180 gr almis bir haftada
Dr cok iyi almis hicbirsey verme devam et süte dedi.
Motilium u sordum kullanayim mi birakayim mi diye.
O da istersen birak bir dene farkediyor mu sütün bak, farkederse kullanabilirsin 1 ay 2 ay dedi ama 3 lt suyu ihmal etme dedi.
A anneveoglusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?