2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz bende aldim sonu da bayramlik olsun kizima :) tesekkurler oneriniz icin. Keten takim ariyordum. Onuda buldum. Keske keten daha cok sey olsa.

Eklentiler

• Screenshot_20190524-143940_Samsung Internet.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 46
Yok canım ben sadece bebeğe eziyet etmeye çalışınca zıvanadan çıkıyorum dertleniyorum. Sınavı var diye büyükle de ilgilenmek istiyorum. Normalde daha pozitifim. Evdeki grip salgını da yordu beni. Bazen insan yetişemedigini düşünüyor. Şimdi ben de toparlandım. Şükür iyiyim.
Siz nasıl oldunuz? Dersler bitince rahatlamışsındir. Bebeğin düzene girdi mi?

Artık resmen yere bırakmıyorum donmesin ya otursun pusetinde dün kaç defa çevirdiğimin sayısını bilmiyorum yani dönüyor geri dönemiyor cırlıyor koşuyorum duzeltıyorum daha kapıdan çıkmadan geri gene dönüyor, ben park yatağın alt değiştirme üstü var orada değiştiriyorum orası küçük Ya dönemiyor orada kenarları da eğimli yukarı doğru, valla büyüdükçe daha zor olacak dedikleri doğru sanırım bugunlerde benle yatıp benle kalkıyor bizimki hoşuma gitmiyor desem yalan olur dün misafirlerden dolayı ben yatamadım yanına ama 11 de uyudu sabah 10 a kadar uyuduk gece bir kez emmeye kalktı,

Yarına yine galiba misafirim var, biz davet ettik de daha net bir cevap vermediler onlarla da bu Ramazan ayının misafirini kapatmış bulunuyoruz çünkü eşim 1 hafta olmayacak evde, ilk defa kızımla 1 hafta kalacağız yalnız oyle 3 gece kalmıştık en fazla bakalım güneşe 1 hafta tek başıma nasıl dayanacağım neyse ki havalar düzeliyor kanguruya takıp takıp dışarı çıkmalık ya ben kanguru takınca inanılmaz terliyorum bu arada dün gelen misafirlerimiz bizim kızı erkek sanıyormuş erkek kıyafeti getirmişler komik olan da eşim foto atmış onlara önceden onlarda bakıp erkek olduğuna karar vermişler gidip onları değiştirip bayramlık almak lazım bayram da muhtemelen o şortlarını tişörtlerini giyemeyecek hava serin gibi bayram da

Zaten anlaşıyorlar mı nedir ikisi aynı anda 7de bile kalkmıyor mutlaka biri 6da kalkacak:)
Büyük oğlun nasıl alıştı mı biraz
Canım alıştı diyebilirim artık kardeşinin bizimle yaşayacağını kesin bir şekilde anladı. Ama kıskançlık hat safhada. Küçük oğlum hareketlenip agucuk bugucuk olunca sürekli sıkıyor bebeği. Hem onu hem dişlerini ben de bunalsam da bazen genel anlamda alıştım onun o hallerine. İlk zamanlardaki gibi davranışlarina degisikliklerine bakıp bakıp aglamiyorum

Ben de takip ediyorum canım o hanımi. Beğeniyorum da.
İnşallah öyledir

Yaa benim kizim bir kere 6 saat uyudu baska hic oyle 3 saati gecmedi. O da 6 mart gecesiydi. Dun gibi aklimda. Ben nerde hata yapiyorum acaba ?
Benimdebi iki kez 6 saat oldu sadece , herkesin bebegi uymayabilir bizim suan genelde bir uzun genelde 4 saat bazen 5 kalanlar2 oncesinde 2 sonrasında bi 2 saat de yat kalkla geciyo malesef

Kizlar dr dan geldim simdi
Kizim 180 gr almis bir haftada
Dr cok iyi almis hicbirsey verme devam et süte dedi.
Motilium u sordum kullanayim mi birakayim mi diye.
O da istersen birak bir dene farkediyor mu sütün bak, farkederse kullanabilirsin 1 ay 2 ay dedi ama 3 lt suyu ihmal etme dedi.
A anneveoglusu

Bugun dr a dedim ki oglum bu aydayken 8800 du o da abartiymis diyor. Ben sadece anne sutude alsa arayı actiriyorum diyor. Bana eski hemsireler kiziyor anne sutuyle almasu birsey olmaz diye ama devami gelirse kilonun kalp damar hastalığı, obez vs. Birçok hastalık tetikler dedi.
Bem dedim 6 ayindan sonra normale döndü. Siz sansli olandanmissiniz dedi :)
Papatyamaviss

Maşallah canım yarasın kuzuya sütler

Hanimlar bir el atin bana. Ogluma hem bayramlik ariyorum hemde kardesimin dugunu icin birseyler. Biraz gezdim ama 6 aya kadarki gruplar hep pijama modunda. Iki guzel takima ihtiyacim var tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…