2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende Eskişehir deyim eşimin kuzeni eczacı ona şimdiden söyledik hiç bir yerde yok diyor umarım gelir bir an önce doktorunuz kim
Ne guzelbiz dr degistirdik. Doguma acibademde yunus emre baysal girmisti. 1 ay sonra icime sinmemeye basladi. Umursamaz geldi tavri. Su an mustafa alper aykanat doktorumuz. Simdilik memnunuz bakalim zaman ne gosterecek. Sizin kim?

Hadi Ya bizi kandırmışlar demekki şimdiye kadar anne sütünden bişey olmaz diye diye

Maşallah canım, çok iyi. Öncesini bilmiyorum , zayıf mıydı oyüzden mi takiptesiniz?

Hanimlar bir el atin bana. Ogluma hem bayramlik ariyorum hemde kardesimin dugunu icin birseyler. Biraz gezdim ama 6 aya kadarki gruplar hep pijama modunda. Iki guzel takima ihtiyacim var tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canım lcw da guzel takımlar var ya da kendin ayrı ayrı alıp takım yapabilirsin gömlekli papyonlu erkek bebek takımlarına bayılırım altına da istersen şort istersen pant giydir bi de pant askısı takarsın oh tadından yenmez bi örnek atayım bak çok şık hm ye de bakabilirsin

Eklentiler

• 40B5766C-656A-46D9-AB82-1A91A3BEC20A.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
Okadar sinirliyim ki anlatamam. Avmlerde kimse bebek arabalılara yer vermiyor. Resmen asansöre önce binmek için Allah ne verdiyse koşuyorlar. 2 kere geldi gitti, 3.e binebildim kimse kalmamıştı binecek çünkü. Bir alt katta bir insan ordusu bindi ki anlatamam. Herifin teki tepeme çıktı resmen, çocuğumun ayaklarını sıkıştırdı bebek arabasıyla asansör duvarı arasına. Adama napıyorsunuz siz ya diyorum. Hiç oralı bile olmuyor. Dayanamadım indim bir sonraki katta. Bu nasıl bir insanlık anlamadım. Ne ara böyle vurdumduymaz, bencil olduk. Aşırı aşırı sinirliyim.

Aaaa bize de hep anne sütü bişey olmaz diyorlardı, büyük oğlum 3 aylıkken 8.500 kgydu :)) gece sabahlara kadar uyumazdı sürekli emerdi. Ek gıdaya geçince böyle devam ederse diyet demişlerdi ama gerek kalmadı seninki gibi kendiliğinden kilo alımı yavaşladı

İyice rezil etmek lazım öylelerini. Yazıklar olsun gerçekten, 2 adım yürüseler ölürler heralde

Yaa benim kizim bir kere 6 saat uyudu baska hic oyle 3 saati gecmedi. O da 6 mart gecesiydi. Dun gibi aklimda. Ben nerde hata yapiyorum acaba ?
alışkanlıklardan uyanıyor olabilir. Ben kızımın alışkanlığını uyku ile bağlantısını kestim keseli 12saatte 1kez uyanıyor beslenmeye rüya öğünü veriyorum uykudayken sonra sabah 5 gb emip tekrar uyuyor.. kendı baska sebepten uyandığında yıne kendı gerı uyuyor önceden meme dıye yırtınırdı

Ben hamileyken ki 8 aylik ! Kimse marmarayda yer vermemisti. Verseler oturmayacagim gurur yaptim. Zaten verende olmadi. Utanmistim insanligimdan. Bebek arabalarida oyle. Siz kesin istanbulda oturuyorsunuzdur. Gidicem bu ulkeden dedim. Hala gidemedim burdayim :)

Oturduğum yerde avm ye yürüme mesafesindeyim ama işim olsa bile haftasonunu gitmiyorum resmen izdiham yaşanıyor bebek arabasıymış hele hiç bakmıyorlar kanguruda takılıyken bebek beni ezeceklerdi buranın tek büyük avm si ve insanların başka yerden alışveriş yapma imkanı pek yok sırf kalabalık diye ben çıkmıyorum sinir oluyorum

Ben bebekle metrobüse bindim yani bir durak gideceğim sadece yer verselerde dediğin gibi oturmayacağım kanguruda bebeğim önümde görünüyor, resmen herkes kafasını çevirdi beni görünce yer vermemek için göz temasını kestiler bu kadar insanlığımızı kaybetmişiz, bi kere işten geliyorum evlenmeden önce yaşlı bi kadın otobüs basamaklarına oturmuş kapı açıldıkça bacağına çarpıyor kapı sesli bi şekilde bağırdım yaşlı teyze yere oturuyor yer verebilir misiniz dedim 3 kez tekrarladım kimse oralı olmadı o an yaşanılacak yer olmadığını anlamıştım İstanbul’un ama hala gidemedim

Sırf bu yüzden ben de toplu taşimaya binmeye cesaret edemiyorum bebekle daha. Çünkü ben kavga ederim çenem durmaz Ekrem başkan 4 yaşına kadar bebeği olan annelere ücretsiz ulaşım sağlamak istiyor diye bi forumda (burası gibi bi forum değil genel diyeyim isim vermeyeyim) başlık açilmıştı, bebek arabalı anne terörü diye. Yok cok yer kaplıyormuşuz vs vs gel de sinir olma

Gerçekten pes. Ben Ankara’dayım canım ama öküz her yerde öküz Istanbul, Ankara farketmiyor.. Hala hırsım geçmedi. Eve geldim ama öfke püskürüyorum. Çocuğumun ayakları ezildi resmen.

Yani diyecek söz bulamıyorum. Ben bebeksizken hep, hamileliğimde ise çoğu zaman yürüyen merdivenleri kullandım. Bu bencil zihniyet engellilere de yer vermiyordur. Allah akıl fikir ve en önemlisi vicdan versin bu insanlara.

Adam hiç üstüne alınmıyor ki rezil edesin. Pislikler. Nefret ettim iyice gerçekten yazıklar ötesi olsun..
canım okudum mesajını haklisin ben de tahammül edemiyorum böyle şeylerde sessiz kalamıyorum hemen kavgaya dönüştüren bi yapım da yok değil eşimleysek o an durdurmaya çalışır bazen beni ben hallederim dıye ama asla tahammül edemiyorum. bebeklılere hastalara yaşlılara saygı falan yok. ama kendilerine yapılsa kaplan kesilirler. ya hamileyken dışarıda wc gitmek zorunda kalmıştım arabadan indim hemen sıra vardı hamileyim karnım burnumda bir allahın kulu da gel de geç sıraya dememişti hemcinslerimiz yani bir de.. malesef nefes alan çok odun var

Ben normalde çok sabırlıyımdır ama çocuğumun ayakları ezilince susamadım. Adama sıkıştık burda farkında mısınız diye bağırıyorum yok ya havaya konuşuyorum. Başka kadın da ordan dahil oldu bebekarabası var sıkıştırdınız diye ama yooook. Bilerek duymazdan geliyorlar ya. Valla bak. Yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…