2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya ayağı sıkıştı mı bak onu anlayamamışım cibiliyetsız ya rezil edeceksin öylesini herkesin arasında Allah korumuş yani çok narinler hassaslar kıyamam ya şakinles sen artık kızına yansımasın canım

Bu
Ne guzelbiz dr degistirdik. Doguma acibademde yunus emre baysal girmisti. 1 ay sonra icime sinmemeye basladi. Umursamaz geldi tavri. Su an mustafa alper aykanat doktorumuz. Simdilik memnunuz bakalim zaman ne gosterecek. Sizin kim?
Doğumumu Ümit Vişnelik te yaptım doğuma Naim Ay girmişti kendisi oğlumun da doktoru zaten güzel bir tesadüf oldu aynen devam ediyoruz

Maşallah canım, çok iyi. Öncesini bilmiyorum , zayıf mıydı oyüzden mi takiptesiniz?
4. Ay kontrolde saglik ocagi 3. Aya gore 250 gr almis görünüyordu. Hemsire az kilo almis zaten büyüdü ilk yogurt ver yumrugu kadar sonra meyvr verirsin dedi gecistirdi beni
Benimde icim rahat etmrdi daha kucucuk bebege vermek istemedim. Dr a danisayim dedim. O da kotu almamis 4. Aydan sonra 250 ustu normal kabul ederiz dedi. 1 haftalik takip yapalim sonra yol çizelim dedi.iste sonuc böyle

Çalışıyorum canım memurum Afyon luyum ben eşim Eskişehir li yaklaşık 10 senedir buradayız sen calisiyormusun nerelisin?
Eskisehirliyim ben, visnelikliyim hatta. Esim de eskisehirli. Ingilizce ogretmeniyim, yillardir mudur yardimcisiyim anadolu lisesinde.

Son düzenleme:
Hadi ya yinede artmaya devam ederse riskli yani diyosun bakalim 5 aylik olcaz nerdeyse yine ne kdr alacak

P PlazaGuzeli M Mychildren calisiyor musunuz? Ne is yapiyorsunuz? Eskisehirli misiniz? Ay sorulara bak, eskisehirli bulunca
Çalışıyorum canım memurum Afyon luyum ben eşim Eskişehir li yaklaşık 10 senedir buradayız sen calisiyormusun nerelisin?
İstanbul’da çalışıyorum ben eşimin ailesi burada diye geldim Doğum için. iznim bittiğinde yine gidicem İstanbul’a allah nasip ederse. Doğumu Acıbadem’de yaptım. Hala düzgün bir çocuk doktoru bulamadım. Bebeğim kilo almıyor. Anne sütünden başka bişey kabul etmiyor. Bi de ikinci çoçuğum ama tecrübesiz anneler gibi uğraşıyorum.

kızlar ben sanırım blw yapmak zorundayım kızıma elma suyu veriyorum kaşıkla kendi içmek istiyor kaşığı alıyor ve dökmuyor hoop ağza. meyve konulan aparattan yalıyordu sımdı onu istemiyor ılla kaşıkla ıcecek. vermiyorum busefer kaşığı istiyor susmuyor yoğurtta da aynını yaptı. asla yemiyor elimden ya binbir zorlukla. kendi isteyecek bellı kı hep

Gerçekten pes. Ben Ankara’dayım canım ama öküz her yerde öküz Istanbul, Ankara farketmiyor.. Hala hırsım geçmedi. Eve geldim ama öfke püskürüyorum. Çocuğumun ayakları ezildi resmen.
Belkide kulaklari duymuyordur. Benim annemde de isitme kaybi var, bazen garip diyologlar oluyor disari cikinca , ama b7nlar hep buyuksehirlerde olan seyler.

Istedikleri kadar ucretsiz hak verilsin, asil sorun insanlar cok bencil. Insanin cocugu olunca bu gidise daha cok kafayi takiyor insan

Ben de MEB de şefim 3 kere 10 gün rapor aldım 30 günü doldurdum bayram sonu baslamam lazım ama heyet raporu icin ugrasicam benim kızımda sadece anne sütü alıyor ek gıdalara kendim alıştırmak istiyorum bu arada Hasan Polatkan blv oturuyorum

Belkide kulaklari duymuyordur. Benim annemde de isitme kaybi var, bazen garip diyologlar oluyor disari cikinca , ama b7nlar hep buyuksehirlerde olan seyler.
Yok ya, ben burda ineceğim dediğimde gayet çekildi kenara. Herkes işine geldiği gibi

Ne kadar yakin is hayatimiz varmis, semtler de dip dibe, super. Heyet raporu konusunda sansiniz yaver giderse bana da bilgi verir misiniz? Cok dert ediyorum sutum kesilecek diye korkuyorum, o derece. Su an bozuyukte calisiyorum idareci olarak. Hem eskisehir hem bozuyukte sansimi deneyecegim ama nerden baslamali bilmiyorum. Oyle hemen verirler mi?

Beslenme saatinden 1 saat sonra da mı kusma oluyor o zaman dene canım bir de yüz üstü koymayı
Hep oluyor canım ya, çok sık emiyor ondan biraz da

Kızlar , annem geçen gunlerde kasla göz arası kızıma karadut suyu icirmisti, arkamı bir döndüm baktım , annemin elinde bardak yavrumun ağzı tişörtü hep karadut suyu
Bugün de gittik, limon verdi eline , tadına baktı çok sevdi hiç eksitmedi yüzünü. Bu sefer elinden alamadık , bastı yaygarayi biz ağzından aldıkça , verince sustu . Sürekli dili dışarda herşeyin tadına bakmaya çalışıyor
Vitamin eksikliği birşey mi var acaba bu kadar yayagara yapıyor , yoksa normal mi ki.birkac birşey tattirdik devamını istiyor hep

Ya arkadas zaten bu bebekler iki aya kadar yemeye baslayacak, ne bu biseyler tikistirma anlamadim ki

Limon asitli pişik yapabilir portakal limon gibi besinler 1 yaş civarı verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…