Istedikleri kadar ucretsiz hak verilsin, asil sorun insanlar cok bencil. Insanin cocugu olunca bu gidise daha cok kafayi takiyor insan
Bilmiyorum önümüzde ki hafta araştırıcam nasıl oluyor fikrim yok henüz T Turtleee ucretsiz izin hakkı var ama şu an kullanma durumum yok oğlumda bir gün bile rapor kullanmadan ücretsiz izne ayrilmistim şimdi de imkanım olsa bir gün için bile ugrasmam 6 ay anne sütünü tamamlasin diye uğraşıyorumNe kadar yakin is hayatimiz varmis, semtler de dip dibe, super. Heyet raporu konusunda sansiniz yaver giderse bana da bilgi verir misiniz? Cok dert ediyorum sutum kesilecek diye korkuyorum, o derece. Su an bozuyukte calisiyorum idareci olarak. Hem eskisehir hem bozuyukte sansimi deneyecegim ama nerden baslamali bilmiyorum. Oyle hemen verirler mi?
bez yada banyo kitapları var ondan ver rahatca yesinKızıma bugün hışırtılı kitap aldım, incelemekten çok yeme peşindeNe anladım ben ondan. Açıyorum tek tek sayfaları ne varsa göstermeye çalışıyorum ama bir hışımla eliyle kapıp ağzına götürüyor
Yaa öyle de boğulmaz mıbez yada banyo kitapları var ondan ver rahatca yesin
Hayır ben de aynı duygular içerisindeyim. Benim de 16 Haziranda bitiyor. Uzatmak istiyorum. 2 saat kadar ayrı kalınca bile burnumda tütüyor, sürekli aklımda oluyor. Düşünüyorum bu daha ilk çocuk, sonraki çocuklarda da mı böyle sürekli izin konusu problem olacak. Keşke ekonomik durumlar el verse de işten ayrılıp çocuğumu büyütebilsemM Mychildrenmedusaesk P PlazaGuzeli Kızlar ben de Eskişehirliyim. Bankacıyım. Doğumu Acıbademde yaptım. Ordan Mehmet Arslanoğlu girmişti doğuma, bu zamana kadar da onla devam ettik ama memnun değilim doktoru değiştirmek istiyorum. Araştırma yapıyorum şu sıralar. Haziran 17 de iznim bitiyor ama en azından Eylüle kadar ücretsiz izin almak istiyorum en azından kuzum ek gıda sürecine biraz alışır. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Kıyamıyorum 5,5 aylık bırakmaya Düşündükçe hüzün çöküyor bana sanki başka şehire gidecekmişim gibi Fazla mı abartıyorum acaba
Isten cikarsan tekrar is bulamiyorsun. Ben muhendisim. 4 senedir baska is ariyorum. Eminimki kizim buyudugunde ona sorsam calissaydin diyecek. Buyuzden calismaya devam etmek istiyorum. Ama birakmak cok zor olacakHayır ben de aynı duygular içerisindeyim. Benim de 16 Haziranda bitiyor. Uzatmak istiyorum. 2 saat kadar ayrı kalınca bile burnumda tütüyor, sürekli aklımda oluyor. Düşünüyorum bu daha ilk çocuk, sonraki çocuklarda da mı böyle sürekli izin konusu problem olacak. Keşke ekonomik durumlar el verse de işten ayrılıp çocuğumu büyütebilsem ☹☹
Çok iyi yapmışsın canım o kadını dinlememekle ozaman, doktorun da iyiymiş demekki4. Ay kontrolde saglik ocagi 3. Aya gore 250 gr almis görünüyordu. Hemsire az kilo almis zaten büyüdü ilk yogurt ver yumrugu kadar sonra meyvr verirsin dedi gecistirdi beni
Benimde icim rahat etmrdi daha kucucuk bebege vermek istemedim. Dr a danisayim dedim. O da kotu almamis 4. Aydan sonra 250 ustu normal kabul ederiz dedi. 1 haftalik takip yapalim sonra yol çizelim dedi.iste sonuc böyle
Keşke canım kendimiz büyütebilseydik kuzularımızıHayır ben de aynı duygular içerisindeyim. Benim de 16 Haziranda bitiyor. Uzatmak istiyorum. 2 saat kadar ayrı kalınca bile burnumda tütüyor, sürekli aklımda oluyor. Düşünüyorum bu daha ilk çocuk, sonraki çocuklarda da mı böyle sürekli izin konusu problem olacak. Keşke ekonomik durumlar el verse de işten ayrılıp çocuğumu büyütebilsem
Canım etik metik çok da önemli değil. Bas bas 3 çocuk 5 çocuk diyorlar ya,alın hadi yaptık. Eeeee??? napalım 2 aylık bebelerimizi bırakıp işe mi başlayalım?? Tek maaşla geçim kolay mı çocuklar biyandan, kira , geçim derdi. 6 ay ücretsiz izin versinler ozaman.. alabiliyorsan al valla.. ben ilk oğlumda heyet aldım, birkaç zengin arkadaş hiç etik bulmadı bu hareketimi, ama dönem ortasında rapor alıp yurtdışına tatile bile gittiler.. bu çocuğumda da heyet alcaktım, yalandan değil gerçek oldu ciddi bi hastalık atlattım. Neyse, bende baya bi doluymuşum :))M Mychildren ise donecek misiniz? Heyet raporu alabilsem oyle iyi olacak ki. Etik degil, farkindayim ama sadece anne sutu aliyor kızım nasil birakip baslarim bilmiyorum. Yillik iznimin tamamini kullansam bile yetmez hicbir seye. Cok uzuluyorum. Siz ne yapiyorsunuz?
Şuan onların tadı sütüne göre çoook farklı geldiği için tatmak istemesi çok normal. Ama çoook erken, hele karadut suyu okadar riskli ki 6 aydan sonra da verilmiyor bi dönem. Bence annenin önüne geç, yada en kötü ihtimal yoğurt peynir yalatsın bariKızlar , annem geçen gunlerde kasla göz arası kızıma karadut suyu icirmisti, arkamı bir döndüm baktım , annemin elinde bardak yavrumun ağzı tişörtü hep karadut suyu
Bugün de gittik, limon verdi eline , tadına baktı çok sevdi hiç eksitmedi yüzünü. Bu sefer elinden alamadık , bastı yaygarayi biz ağzından aldıkça , verince sustu . Sürekli dili dışarda herşeyin tadına bakmaya çalışıyor
Vitamin eksikliği birşey mi var acaba bu kadar yayagara yapıyor , yoksa normal mi ki.birkac birşey tattirdik devamını istiyor hep
Yok canım abartmiyorsun aynı şey bende de oluyor eminim tüm annelerde oluyordur aylardir 24 saatimizi birlikte geçiriyoruz içim bir garip oluyor ise başlayacağım aklıma geldikçe bir de benim kizim bana çok düşkün babayla oynar güzel vakit geçirir ama onunla uyumaz benden başka kimse de uyumuyor çok ağlıyor 10 gündür odadan çıkınca arkamdan annii diye bağırıyor onun içinde zor olacak ama alisicaz kim bakacak bebisineM Mychildrenmedusaesk P PlazaGuzeli Kızlar ben de Eskişehirliyim. Bankacıyım. Doğumu Acıbademde yaptım. Ordan Mehmet Arslanoğlu girmişti doğuma, bu zamana kadar da onla devam ettik ama memnun değilim doktoru değiştirmek istiyorum. Araştırma yapıyorum şu sıralar. Haziran 17 de iznim bitiyor ama en azından Eylüle kadar ücretsiz izin almak istiyorum en azından kuzum ek gıda sürecine biraz alışır. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Kıyamıyorum 5,5 aylık bırakmaya Düşündükçe hüzün çöküyor bana sanki başka şehire gidecekmişim gibi Fazla mı abartıyorum acaba
Yeni iş bulabilmeyi bırak, acaba işten çıkışım verilir mi dönemindeyiz. İşsizlik almış başını gitmiş. İşimi de çok seviyorum ama işte öteki yandan da çocuk var.. Allah yardımcımız olsun.Isten cikarsan tekrar is bulamiyorsun. Ben muhendisim. 4 senedir baska is ariyorum. Eminimki kizim buyudugunde ona sorsam calissaydin diyecek. Buyuzden calismaya devam etmek istiyorum. Ama birakmak cok zor olacak
Amin canım. Aynen öyle. Kazandığım paranın hepsini bebeğime harcıyorum. Çok şükür her ihtiyacını kendim görebiliyorum. Çalışmanın da güzel yanı bu. Ne diyelim alışacağız mecburKeşke canım kendimiz büyütebilseydik kuzularımızıHiç ayrı kalmadım ben onsuz hiçbir yere gitmedim. Sadece 2 kere eşim bebek arabasına koyup evin yakınlarında gezdirmeye indi. Onda bile gözden kaybolana kadar balkondan baktım. 10 dk sonra da aradım. Napıyorsunuz diye Gerçekten düşünemiyorum şu an ayrılmayı ama Allah kötü ayrılık vermesin. Yine onlar için çalışıyoruz.
Çok şükür ki annem bakacak canım. Doğumdan beri hep yanımızda oldu annem. Kızım da çok seviyor anneannesini her gördüğünde gülüyor çırpınıyor kucağına gitmek için :) Şanslıyım yani en azından gözüm arkada kalmayacakYok canım abartmiyorsun aynı şey bende de oluyor eminim tüm annelerde oluyordur aylardir 24 saatimizi birlikte geçiriyoruz içim bir garip oluyor ise başlayacağım aklıma geldikçe bir de benim kizim bana çok düşkün babayla oynar güzel vakit geçirir ama onunla uyumaz benden başka kimse de uyumuyor çok ağlıyor 10 gündür odadan çıkınca arkamdan annii diye bağırıyor onun içinde zor olacak ama alisicaz kim bakacak bebisine
yok ya ısırır sadece yine sen yanında ol tabiYaa öyle de boğulmaz mı
hislerime tercünan olmuşsun ancak çocul tapın diyorlar 3 aylıktı benim iznim bitti parayla rapor aldım bakacak kimse yok amnem hasta kaynana yaslı kenfi gerizekalı kuzenim bilee ee kul hakkı degil mi diyor anası ve tüm gün aldıgı bakıco beraver bakıyor cocuklarına maddi kaygı da yok ücretsiz izin alalum tabi güzel ee 5 bin küsür ödeme var ev neyle döncek çocuklarun ihtiyacı nasul görülcek ben de cok doluyum bu konuda ...Canım etik metik çok da önemli değil. Bas bas 3 çocuk 5 çocuk diyorlar ya,alın hadi yaptık. Eeeee??? napalım 2 aylık bebelerimizi bırakıp işe mi başlayalım?? Tek maaşla geçim kolay mı çocuklar biyandan, kira , geçim derdi. 6 ay ücretsiz izin versinler ozaman.. alabiliyorsan al valla.. ben ilk oğlumda heyet aldım, birkaç zengin arkadaş hiç etik bulmadı bu hareketimi, ama dönem ortasında rapor alıp yurtdışına tatile bile gittiler.. bu çocuğumda da heyet alcaktım, yalandan değil gerçek oldu ciddi bi hastalık atlattım. Neyse, bende baya bi doluymuşum :))
Tesekkurler acile gitsem direk antibiyotik verip bitsin gel diyolar o yuzden gitmedim karanfil yağıyla idare ediyorum pazartesi bakacağım bi caresineGeçmiş olsun. Antibiyotik de kullanamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?