Çok şükür ki annem bakacak canım. Doğumdan beri hep yanımızda oldu annem. Kızım da çok seviyor anneannesini her gördüğünde gülüyor çırpınıyor kucağına gitmek için :) Şanslıyım yani en azından gözüm arkada kalmayacak
Ne güzel için rahat olur benim de kv de bakacak arada annem de gelecek bu akşam birlikteydik kv ile kızım kucağına gitmiyor dokundurtmuyor kendine işe baslamadan 1 hafta önce bizde kalmaya başlayacak kv o zaman alışır herhalde
Şimdi böyle ise emekleme yürüme düşünemuyorum girenler niye kilo almıyor belli diyor abartmiyorum yalan yok 1sn durduğunu görmüyorum kucağına bile memeden güç alıp kalkmaya çalışıyor şudan çıkmis balık gibi çırpınıyor tüm vücudu ile yatarken şirtini yay gibi yapıp geri kaçtı benden ayakları ile itip beni
hislerime tercünan olmuşsun ancak çocul tapın diyorlar 3 aylıktı benim iznim bitti parayla rapor aldım bakacak kimse yok amnem hasta kaynana yaslı kenfi gerizekalı kuzenim bilee ee kul hakkı degil mi diyor anası ve tüm gün aldıgı bakıco beraver bakıyor cocuklarına maddi kaygı da yok ücretsiz izin alalum tabi güzel ee 5 bin küsür ödeme var ev neyle döncek çocuklarun ihtiyacı nasul görülcek ben de cok doluyum bu konuda ...
hiçbirimiz keyfimizden yapmıyoruz canım, buna gelene kadar kendi yedikleri kul haklarına baksınlar , dedikodulara gıybetlere baksınlar. Kalanı Allah’la bizim aramızda.. bas bas bağırıyorlar 6 ay anne sütü diye, benim çocuğum sağılmış sütü içmiyor, geçen büyük oğlumla dışarı çıktım küçük oğlum 4 saat süt içmemiş. E ben ek gıda öncesi işe başlarsam nolcak, onca saat nasıl aç durcak hiç düşünen yok
Aanneveoglusu
forumdan baya uzak kalmıştım sayende tekrar yazmaya başladım ne çok birikmiş meğer içimde bir sürü şeyama sen gorunmedin sonra paşalar nasıl
hiçbirimiz keyfimizden yapmıyoruz canım, buna gelene kadar kendi yedikleri kul haklarına baksınlar , dedikodulara gıybetlere baksınlar. Kalanı Allah’la bizim aramızda.. bas bas bağırıyorlar 6 ay anne sütü diye, benim çocuğum sağılmış sütü içmiyor, geçen büyük oğlumla dışarı çıktım küçük oğlum 4 saat süt içmemiş. E ben ek gıda öncesi işe başlarsam nolcak, onca saat nasıl aç durcak hiç düşünen yok
Ya ben ömrümde böyle bi diş ağrısı yaşamadım kulağıma boğazına vurdu ağrı Allahtan oğluşum bugün annesinin halinden anlar gibi hiç huysuzluk yapıp üzmedi beni yetmez gibi bide adet oldum
kızlar ben sanırım blw yapmak zorundayım kızıma elma suyu veriyorum kaşıkla kendi içmek istiyor kaşığı alıyor ve dökmuyor hoop ağza. meyve konulan aparattan yalıyordu sımdı onu istemiyor ılla kaşıkla ıcecek. vermiyorum busefer kaşığı istiyor susmuyor yoğurtta da aynını yaptı. asla yemiyor elimden ya binbir zorlukla. kendi isteyecek bellı kı hep
KiZlar isten bahsetmisiniz 40ım cıktıgından. Bu yana calisiyorum daha amelyattan cikali uc saat ya oldu ya olmadi birsuru evrak imzalamami bekliyordu elimin serumuyla doldurdum
Ya ben ömrümde böyle bi diş ağrısı yaşamadım kulağıma boğazına vurdu ağrı Allahtan oğluşum bugün annesinin halinden anlar gibi hiç huysuzluk yapıp üzmedi beni yetmez gibi bide adet oldum
Aanneveoglusu
forumdan baya uzak kalmıştım sayende tekrar yazmaya başladım ne çok birikmiş meğer içimde bir sürü şeyama sen gorunmedin sonra paşalar nasıl
Canım bugün eşim evdeydi oğlanlarinda maşallahı var büyük havuza gitti geldi küçük bir dakika durmadı saat on gibi uyudu
uyuması sonrasında ütü yaptım epeyi yoruldum sayfalara bakamıyorum atlayarak okuduğum zaman da maalesef bazı mesajları kaçırıyorum
Sen de benim gibi forum'da eski üyesin galiba Ben 2010'da üye oldum buraya çok ilginç değil mi birbirimizin yüzünü görmeden karşı karşıya konuşmadan burada paylaşımlarda bulunuyor ve birbirimizin yarasına merhem oluyoruz birbirimizi anlamaya çalışıyoruz Ben forum'a arkadaşlığından çok samimi arkadaşlıklar elde ettim özellikle ilk oğlum da çok güzel bir grup oluşturduk hala da görüşüyoruz
Bende memlekete gitmek için gün sayıyorum bana iyi gelecek hem bayramdan sonra ek gıdaya geçeyim diyorum yavaş yavaş annemde destek olur ama endiseliyim de düzen bozulacak ev kalabalık olacak ben sallamayi bıraktırmak için neler yapıyorum annem hamak almış gelince yatsın diye birşey de diyemedim heyecanla bizi bekliyor okullar bitsin en azından ders çalış stresi bitecek
senin memleket neresi güzelim ben de memleketimi çok özledim en son Ekim ayında 7 aylık hamileyken kız kardeşimin nişanına gitmiştim ondan beri bir daha gitmek nasip olmadı dört gözle Bayramı bekliyorum ağustos ayında da kız kardeşimin düğünü var bu vesileyle tekrar gideceğim anneciğine kıyamam torunu rahat etsin diye hamak mı almış
Kizlar dr dan geldim simdi
Kizim 180 gr almis bir haftada
Dr cok iyi almis hicbirsey verme devam et süte dedi.
Motilium u sordum kullanayim mi birakayim mi diye.
O da istersen birak bir dene farkediyor mu sütün bak, farkederse kullanabilirsin 1 ay 2 ay dedi ama 3 lt suyu ihmal etme dedi. Aanneveoglusu
Yok canım ben sadece bebeğe eziyet etmeye çalışınca zıvanadan çıkıyorum dertleniyorum. Sınavı var diye büyükle de ilgilenmek istiyorum. Normalde daha pozitifim. Evdeki grip salgını da yordu beni. Bazen insan yetişemedigini düşünüyor. Şimdi ben de toparlandım. Şükür iyiyim.
Siz nasıl oldunuz? Dersler bitince rahatlamışsındir. Bebeğin düzene girdi mi?
Yazılilar bitmek üzere sanırım bir tane kaldı diye biliyorum çok şükür atlattık sizin de bitmiştir ya da bitmek üzeredir yazılar yavrularımıza akıl fikir ve zihin açıklığı versin Rabb'im
benim küçük anı anına tutmuyor bazen dilimi ısırıyorum maşallah diyorum bazen bakıyorum zıvanadan çıkmış durumda devamlı bir ağıt ve mızirdama var Allah'ım sağlık afiyet versin İnşallah bu günler de geride kalacak bebeklerimiz hızlı büyüyor aslında her anın tadını çıkarmamız lazım
Ne güzel için rahat olur benim de kv de bakacak arada annem de gelecek bu akşam birlikteydik kv ile kızım kucağına gitmiyor dokundurtmuyor kendine işe baslamadan 1 hafta önce bizde kalmaya başlayacak kv o zaman alışır herhalde
Okadar sinirliyim ki anlatamam. Avmlerde kimse bebek arabalılara yer vermiyor. Resmen asansöre önce binmek için Allah ne verdiyse koşuyorlar. 2 kere geldi gitti, 3.e binebildim kimse kalmamıştı binecek çünkü. Bir alt katta bir insan ordusu bindi ki anlatamam. Herifin teki tepeme çıktı resmen, çocuğumun ayaklarını sıkıştırdı bebek arabasıyla asansör duvarı arasına. Adama napıyorsunuz siz ya diyorum. Hiç oralı bile olmuyor. Dayanamadım indim bir sonraki katta. Bu nasıl bir insanlık anlamadım. Ne ara böyle vurdumduymaz, bencil olduk. Aşırı aşırı sinirliyim.
canım sinirlenmekten sonuna kadar haklısın Ben de ne zaman burada AVM'ye gitsem asansörler gençler tarafından kapılmış oluyor bazen bir iki defa asansörün gidiş gelişini beklemek zorunda kalıyoruz en son yürüyen merdivenden bebek arabası ile çıkma çalışmaları yaptık eşimle çocuğu düşürme korkusu yaşayarak ben de anlamıyorum gencecik insanlar elleri ayakları tutuyor asansöre binmekten ne anlıyorlar zaten insanlarımız bu yüzden hastalık sahibi oldu yürümeyi unuttuk resmen her şeyin hazırna koşuyoruz
toplu taşımada kadınlarda çok acımasızlar artık sadece erkeklere laf söylemek yetersiz geliyor bana kadınlarda aynı süreçten geçiyorlar anne oluyorlar doğum yapıyorlar gebelik süreci yaşıyorlar ama gözümüzün içine baka baka gebelik döneminde bana da yer verilmedi oldu
bir süre önce apartman asansöründe yaşadığım olayı anlatayım ben 5 katta oturuyorum 2. Kat komşumuz beyefendi asansöre binmiş ben de çağırınca 2 kattan 5 kata çıktı adam kapı açıldı ne göreyim adamın elinde sigara pofur pofur asansörde sigara içiyor kafayı yiyecektim çocuğumla asansöre nasıl bineceğim ben sigara dumanı varken öldün mü be adam illa içmek zorunda mısın asansörde işte bu kadar insanlıktan nasibini almamış insanlar var
MMychildrenZzet193IISIK27Ssgokcen
çalışan anne olmak gerçekten zor iki cicugumun çıkarını düşündüm ayrıldım ücretsiz izne rapor için söylenenleri duymuyorum ben bosverin ek gıdaya geçmemiş bir bebek nasıl bırakılır bakıcı bulmak zaten zor bulduğunda anasının nikâhını istiyorlar
Benim annem de kayınvalidem de hasta kayınvalidem ayrıca yaşlı Allah da biliyor ya kayınvalide ve kayın babayla birlikte çocuk büyütmek de istemiyorum bunları da düşününce en güzeli ücretsiz izne ayrılmak oldu