2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

büyük oğlum da yıllar önce pazara çıkmıştım karşıdan gelen bir yaşlı teyze siz eksiksiniz bebek arabalari ile çıkıyorlar yürüyecek yol yok zaten ufak çocuğunuz var pazarda ne işiniz var gidin oturun evinizde deyip bana kızmıştı o zaman ne kadar cahilmişim dönüp onla tartışmadığima şimdilerde kızıyorum kendime

en iyisini yaptın canım benim ev taksitim olmasa umrum olmaz 2 yıl ayrılırım mis gibi biri okul cagına biri kres cagına gelir ama şartlar el vermiyor.benim de halihaxırda hala bakıcı yok büyüğü krese vereyim küçüğe yarım gün bakıcı diyorum maasın çogu gidiyor zaten bakalım Allah bir kapı acar inşallah

Sanki pazara gezmeye çıkıyoruz. Bir de kadının kadını anlaması gerekirken ettiği lafa bak

Kızlar siz ciddimisiniz kaşığı tutuyor dökmeden yiyor derken :) benim büyük oğlan sıvı şeyleri dökmeden yeni yeni yiyor 4 yaşında :)) küçük oğlan da yeni yeni bişeyleri tutuyor diye nasıl mutlu oluyoruz biz kaşık tutup ağzına götüren 5 aylık bebek hyal bile edemedim bian

Ya ben ömrümde böyle bi diş ağrısı yaşamadım kulağıma boğazına vurdu ağrı Allahtan oğluşum bugün annesinin halinden anlar gibi hiç huysuzluk yapıp üzmedi beni yetmez gibi bide adet oldum
Zeytin çekirdeği de iyi geliyor canım dişinin üstünde beklet

Aa evet bir de şu evin kapısından apartman dış kapısına kadar sabredemeyip asansörde sigarasını içmeye başlayan tipler var. İnsanları anlamak gerçekten çok güç yani hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Alışmak gerek diyorum ama zoruma gidiyor insanlığın şu durumda olması. Gerçekten kimse kimseyi düşünmez olmuş ya ben merkezli yaşıyor herkes. Yazıklar olsun.

Benim kızım da yeni yeni tutmaya başladı. Ki tam olarak idrak edemiyor bir süre sonra elindekini bırakıyor. Ben de hayal edemedim. Bizde mi sıkıntı var?

mesajlara bakıyorum da gercekten komık buluyorum yemek vermedım heralde ben bebege kocaman kasıkla. ucuyla verıyoruz tattırrken bıseylerı ve kalkıp da masasına koyup kendın al masadan demıyoruz elıne verıyorum ve goturuyor agzınA kendı yemek ıstıyor bu da huy meselesı. bunu hayal edemıcek ne var hepınız garıp garıp yazılar ıcındesınız sanki yalan soyluyorux burda gercektrn burdsn gıtmek ıcın cok sebep var .. begenenler de ne sanıyor da begenıyor acaba yalan konusuyırum sankı çok şükür bılen bılıyor burda benı. :)

Yoo benim bebeğim de aynı durumda maaşallah süphanallah
aman bırak canım açıklama yapma kımseye nazara gelecekler burda çok fazla kötu goz var malesef bunu sımdı daha net anlıyorum Alyama degen nazarların neden oldugunu da. Bidaha da buraya adımımı atmayı dusunmuyorun uzunca sure.. düzen keyıf fln kalmadı buraya katılmanın belii kuralları olmalıydı bence. her gelenı alırsa site ohooo.

bizde de durum bu canım zor unutturdum bugun elmasuyunu :) bıde kendı ıcmek ıstıyor suyu bıle veremıyorum guc bela ılla kendı tutup ıcecek

Ah alabilsem keske.. digru soyluyorsunuz. Alan aliyor da bana gelince kimseler vermez sanssizim ben.

arkadasın msjını begendiğimden cvp hakkı doguyor 1. herkes istediği msjı begenir
2. örneğin ben benim oğlumda onunki gibi 3 yasında sulu seyleri dökebiliyor buna katılım amaçlı begendim
3. belki siz abartılı ifade ettimiz diye insanlar şaşrdı
4.burdaki insanların nazarından bu kadar cekiniyorsanız niye bebeginizin fotosu veya birçok olumlu özelliğini paylaşıyorsunuz
5. yanlış anlaşılmal istemem polemik yaratmak da ama siz de kendinizle çelişiyırsunuz
tüm bebeklerimize masallah ayrıca hepsi ayrı özel ve güzel bireysel farklilıklar her dönemde olabilir.Rabbim hepsine saglık sıhhat versin en önemlisi bu zaten hepsi zamanla olur.

Memnu degilsenix hic dusunmeyin degistirin. Ben iyi ki degistirmisim diyorum. Ben subat annesiyim ona ragmen 18 mayista iznim bitti. Sizin nasil haziran 17? Ben de kara kara nasil baslayacagimi dusunuyorum. Mumkun mertebe uzarabilsem baslama tarihini bebden mutlusu olmaz. Ben de cok dertliyim ahh

Kac paraysa verecegim, yeter ki rapor alabileyim. Alamazsam naparim diye olmayan uykularim kaciyor

Benim ark da meb de sefti simdi merkeze geçti. Benim de ilk görev yerim Eskişehir

Yoo benim bebeğim de aynı durumda maaşallah süphanallah
Masallah bilmedim icin sordum dokmeden dedigi icin garip geldi sonucta cocuklar tabiki nebuldu elimizden alip agzina goturme cabasi icindeler bu nesnenin
Ne oldunun hic onemi yok biberon olur kil tüy kasik ayak el corap vsvs bizimki dogru durus agzindaki emzige sahip cikamiyorken kaşıgi dokmeden yemesi bilemedim

yo gayet tutuyor nesnelerı tutuyor atıyor guc konusunda da sıkıntı yok sizin 5ay degıl sanırım gelınce anlarsınız. :)
Degil bes ay yasimizada girsek ben o sekilde dokulmeden yiyebilecegini sanmiyorum o isigi gormuyorum bizim tembelde
Dogrudur rakamlar olarak 4 ayligiz ama gelisimi 7-8 ay bebegin gelisiminde kuvvet tutma yuzmeden dolayi yasitlarina gore daha diri ve kuvvetli bir bebek olmasina ragmen bebek oldu icin
Naptinin farkinda degil evet ne buldu tutuyor agza goturuyor lakin dokup sacmadan degil ilac verirken kasigi almaya calisiyor zor iciriyorum
Bazen eli acimamasi icin cekistirmiyorum birakiveriyorm ama sonuc ust bas medine dilencisi gibi demem oki yalan konusuyorsunuZ degilde dökmeden yemesi sasirtti sadece

Oysaki asansor onceligi varken bu denli insanlarin kendilerini engellei gormeleri bosver akil kitliklarina ver tr her yerinde ayni durum ne yazikki bizde saatlerce bekliyoruz sandalye kapmacaya cevirdiler acele acele onden gidiyorlar
Hanimlar bir el atin bana. Ogluma hem bayramlik ariyorum hemde kardesimin dugunu icin birseyler. Biraz gezdim ama 6 aya kadarki gruplar hep pijama modunda. Iki guzel takima ihtiyacim var tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bir oneride benden gelsin lcw da papyonlu acik kot gomlek var altinada kot pantalon alabilirsin bayramlik olarak yada alttan citcitli tulumlar oluyor
Sort seklinde gecen bayram etrafmdaki butun bebwkler ondan giymisti bu arada alacagin urunlere ay bazinda degil boy olarak alabilirsin mesele 6-9 aylar gwnelde 68-74 cm oluyor ve bebegine olur bedenlere takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…