- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Sırf bu yüzden ben de toplu taşimaya binmeye cesaret edemiyorum bebekle daha. Çünkü ben kavga ederim çenem durmazEkrem başkan 4 yaşına kadar bebeği olan annelere ücretsiz ulaşım sağlamak istiyor diye bi forumda (burası gibi bi forum değil genel diyeyim isim vermeyeyim) başlık açilmıştı, bebek arabalı anne terörü diye. Yok cok yer kaplıyormuşuz vs vs gel de sinir olma
en iyisini yaptın canım benim ev taksitim olmasa umrum olmaz 2 yıl ayrılırım mis gibi biri okul cagına biri kres cagına gelir ama şartlar el vermiyor.benim de halihaxırda hala bakıcı yok büyüğü krese vereyim küçüğe yarım gün bakıcı diyorum maasın çogu gidiyor zaten bakalım Allah bir kapı acar inşallah@Mychildren @zet193 I ISIK27 S sgokcen çalışan anne olmak gerçekten zor iki cicugumun çıkarını düşündüm ayrıldım ücretsiz izne rapor için söylenenleri duymuyorum ben bosverin ek gıdaya geçmemiş bir bebek nasıl bırakılır bakıcı bulmak zaten zor bulduğunda anasının nikâhını istiyorlar
Benim annem de kayınvalidem de hasta kayınvalidem ayrıca yaşlı Allah da biliyor ya kayınvalide ve kayın babayla birlikte çocuk büyütmek de istemiyorum bunları da düşününce en güzeli ücretsiz izne ayrılmak oldu
Ayni benim oğlum anlattigin pusatten iniyorpopisi arttira arttira
büyük oğlum da yıllar önce pazara çıkmıştım karşıdan gelen bir yaşlı teyze siz eksiksiniz bebek arabalari ile çıkıyorlar yürüyecek yol yok zaten ufak çocuğunuz var pazarda ne işiniz var gidin oturun evinizde deyip bana kızmıştı o zaman ne kadar cahilmişim dönüp onla tartışmadığima şimdilerde kızıyorum kendime
Zeytin çekirdeği de iyi geliyor canım dişinin üstünde bekletYa ben ömrümde böyle bi diş ağrısı yaşamadım kulağıma boğazına vurdu ağrı Allahtan oğluşum bugün annesinin halinden anlar gibi hiç huysuzluk yapıp üzmedi beni yetmez gibi bide adet oldum
Aa evet bir de şu evin kapısından apartman dış kapısına kadar sabredemeyip asansörde sigarasını içmeye başlayan tipler var. İnsanları anlamak gerçekten çok güç yani hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Alışmak gerek diyorum ama zoruma gidiyor insanlığın şu durumda olması. Gerçekten kimse kimseyi düşünmez olmuş ya ben merkezli yaşıyor herkes. Yazıklar olsun.canım sinirlenmekten sonuna kadar haklısın Ben de ne zaman burada AVM'ye gitsem asansörler gençler tarafından kapılmış oluyor bazen bir iki defa asansörün gidiş gelişini beklemek zorunda kalıyoruz en son yürüyen merdivenden bebek arabası ile çıkma çalışmaları yaptık eşimle çocuğu düşürme korkusu yaşayarak ben de anlamıyorum gencecik insanlar elleri ayakları tutuyor asansöre binmekten ne anlıyorlar zaten insanlarımız bu yüzden hastalık sahibi oldu yürümeyi unuttuk resmen her şeyin hazırna koşuyoruz
toplu taşımada kadınlarda çok acımasızlar artık sadece erkeklere laf söylemek yetersiz geliyor bana kadınlarda aynı süreçten geçiyorlar anne oluyorlar doğum yapıyorlar gebelik süreci yaşıyorlar ama gözümüzün içine baka baka gebelik döneminde bana da yer verilmedi oldu
bir süre önce apartman asansöründe yaşadığım olayı anlatayım ben 5 katta oturuyorum 2. Kat komşumuz beyefendi asansöre binmiş ben de çağırınca 2 kattan 5 kata çıktı adam kapı açıldı ne göreyim adamın elinde sigara pofur pofur asansörde sigara içiyor kafayı yiyecektim çocuğumla asansöre nasıl bineceğim ben sigara dumanı varken öldün mü be adam illa içmek zorunda mısın asansörde işte bu kadar insanlıktan nasibini almamış insanlar var
Benim kızım da yeni yeni tutmaya başladı. Ki tam olarak idrak edemiyor bir süre sonra elindekini bırakıyor. Ben de hayal edemedim. Bizde mi sıkıntı var?Kızlar siz ciddimisiniz kaşığı tutuyor dökmeden yiyor derken :) benim büyük oğlan sıvı şeyleri dökmeden yeni yeni yiyor 4 yaşında :)) küçük oğlan da yeni yeni bişeyleri tutuyor diye nasıl mutlu oluyoruz bizkaşık tutup ağzına götüren 5 aylık bebek hyal bile edemedim bian
yo gayet tutuyor nesnelerı tutuyor atıyor guc konusunda da sıkıntı yok sizin 5ay degıl sanırım gelınce anlarsınız. :)4-5 aylik bebek kendimi yemek istiyor şaka yapiyorsunuz sanirsam daha bel ve başlarini tam tutamıyorlar ki
mesajlara bakıyorum da gercekten komık buluyorum yemek vermedım heralde ben bebege kocaman kasıkla. ucuyla verıyoruz tattırrken bıseylerı ve kalkıp da masasına koyup kendın al masadan demıyoruz elıne verıyorum ve goturuyor agzınA kendı yemek ıstıyor bu da huy meselesı. bunu hayal edemıcek ne var hepınız garıp garıp yazılar ıcındesınız sanki yalan soyluyorux burda gercektrn burdsn gıtmek ıcın cok sebep var .. begenenler de ne sanıyor da begenıyor acaba yalan konusuyırum sankıKızlar siz ciddimisiniz kaşığı tutuyor dökmeden yiyor derken :) benim büyük oğlan sıvı şeyleri dökmeden yeni yeni yiyor 4 yaşında :)) küçük oğlan da yeni yeni bişeyleri tutuyor diye nasıl mutlu oluyoruz bizkaşık tutup ağzına götüren 5 aylık bebek hyal bile edemedim bian
aman bırak canım açıklama yapma kımseye nazara gelecekler burda çok fazla kötu goz var malesef bunu sımdı daha net anlıyorum Alyama degen nazarların neden oldugunu da. Bidaha da buraya adımımı atmayı dusunmuyorun uzunca sure.. düzen keyıf fln kalmadı buraya katılmanın belii kuralları olmalıydı bence. her gelenı alırsa site ohooo.Yoo benim bebeğim de aynı durumda maaşallah süphanallah
bizde de durum bu canım zor unutturdum bugun elmasuyunu :) bıde kendı ıcmek ıstıyor suyu bıle veremıyorum guc bela ılla kendı tutup ıcecekKızlar , annem geçen gunlerde kasla göz arası kızıma karadut suyu icirmisti, arkamı bir döndüm baktım , annemin elinde bardak yavrumun ağzı tişörtü hep karadut suyu
Bugün de gittik, limon verdi eline , tadına baktı çok sevdi hiç eksitmedi yüzünü. Bu sefer elinden alamadık , bastı yaygarayi biz ağzından aldıkça , verince sustu . Sürekli dili dışarda herşeyin tadına bakmaya çalışıyor
Vitamin eksikliği birşey mi var acaba bu kadar yayagara yapıyor , yoksa normal mi ki.birkac birşey tattirdik devamını istiyor hep
Ah alabilsem keske.. digru soyluyorsunuz. Alan aliyor da bana gelince kimseler vermez sanssizim ben.Canım etik metik çok da önemli değil. Bas bas 3 çocuk 5 çocuk diyorlar ya,alın hadi yaptık. Eeeee??? napalım 2 aylık bebelerimizi bırakıp işe mi başlayalım?? Tek maaşla geçim kolay mı çocuklar biyandan, kira , geçim derdi. 6 ay ücretsiz izin versinler ozaman.. alabiliyorsan al valla.. ben ilk oğlumda heyet aldım, birkaç zengin arkadaş hiç etik bulmadı bu hareketimi, ama dönem ortasında rapor alıp yurtdışına tatile bile gittiler.. bu çocuğumda da heyet alcaktım, yalandan değil gerçek oldu ciddi bi hastalık atlattım. Neyse, bende baya bi doluymuşum :))
arkadasın msjını begendiğimden cvp hakkı doguyor 1. herkes istediği msjı begenirmesajlara bakıyorum da gercekten komık buluyorum yemek vermedım heralde ben bebege kocaman kasıkla. ucuyla verıyoruz tattırrken bıseylerı ve kalkıp da masasına koyup kendın al masadan demıyoruz elıne verıyorum ve goturuyor agzınA kendı yemek ıstıyor bu da huy meselesı. bunu hayal edemıcek ne var hepınız garıp garıp yazılar ıcındesınız sanki yalan soyluyorux burda gercektrn burdsn gıtmek ıcın cok sebep var .. begenenler de ne sanıyor da begenıyor acaba yalan konusuyırum sankıçok şükür bılen bılıyor burda benı. :)
Memnu degilsenix hic dusunmeyin degistirin. Ben iyi ki degistirmisim diyorum. Ben subat annesiyim ona ragmen 18 mayista iznim bitti. Sizin nasil haziran 17? Ben de kara kara nasil baslayacagimi dusunuyorum. Mumkun mertebe uzarabilsem baslama tarihini bebden mutlusu olmaz. Ben de cok dertliyim ahh@Mychildrenmedusaesk @PlazaGuzeli Kızlar ben de Eskişehirliyim. Bankacıyım. Doğumu Acıbademde yaptım. Ordan Mehmet Arslanoğlu girmişti doğuma, bu zamana kadar da onla devam ettik ama memnun değilim doktoru değiştirmek istiyorum. Araştırma yapıyorum şu sıralar. Haziran 17 de iznim bitiyor ama en azından Eylüle kadar ücretsiz izin almak istiyorum en azından kuzum ek gıda sürecine biraz alışır. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Kıyamıyorum 5,5 aylık bırakmaya Düşündükçe hüzün çöküyor bana sanki başka şehire gidecekmişim gibi Fazla mı abartıyorum acaba
Kac paraysa verecegim, yeter ki rapor alabileyim. Alamazsam naparim diye olmayan uykularim kaciyorhislerime tercünan olmuşsun ancak çocul tapın diyorlar 3 aylıktı benim iznim bitti parayla rapor aldım bakacak kimse yok amnem hasta kaynana yaslı kenfi gerizekalı kuzenim bilee ee kul hakkı degil mi diyor anası ve tüm gün aldıgı bakıco beraver bakıyor cocuklarına maddi kaygı da yok ücretsiz izin alalum tabi güzel ee 5 bin küsür ödeme var ev neyle döncek çocuklarun ihtiyacı nasul görülcek ben de cok doluyum bu konuda ...
Benim ark da meb de sefti simdi merkeze geçti. Benim de ilk görev yerim EskişehirBen de MEB de şefim3 kere 10 gün rapor aldım 30 günü doldurdum bayram sonu baslamam lazım ama heyet raporu icin ugrasicam benim kızımda sadece anne sütü alıyor ek gıdalara kendim alıştırmak istiyorum bu arada Hasan Polatkan blv oturuyorum
Masallah bilmedim icin sordum dokmeden dedigi icin garip geldi sonucta cocuklar tabiki nebuldu elimizden alip agzina goturme cabasi icindeler bu nesneninYoo benim bebeğim de aynı durumda maaşallah süphanallah
Degil bes ay yasimizada girsek ben o sekilde dokulmeden yiyebilecegini sanmiyorum o isigi gormuyorum bizim tembeldeyo gayet tutuyor nesnelerı tutuyor atıyor guc konusunda da sıkıntı yok sizin 5ay degıl sanırım gelınce anlarsınız. :)
Oysaki asansor onceligi varken bu denli insanlarin kendilerini engellei gormeleri bosver akil kitliklarina ver tr her yerinde ayni durum ne yazikki bizde saatlerce bekliyoruz sandalye kapmacaya cevirdiler acele acele onden gidiyorlarOkadar sinirliyim ki anlatamam. Avmlerde kimse bebek arabalılara yer vermiyor. Resmen asansöre önce binmek için Allah ne verdiyse koşuyorlar. 2 kere geldi gitti, 3.e binebildim kimse kalmamıştı binecek çünkü. Bir alt katta bir insan ordusu bindi ki anlatamam. Herifin teki tepeme çıktı resmen, çocuğumun ayaklarını sıkıştırdı bebek arabasıyla asansör duvarı arasına. Adama napıyorsunuz siz ya diyorum. Hiç oralı bile olmuyor. Dayanamadım indim bir sonraki katta. Bu nasıl bir insanlık anlamadım. Ne ara böyle vurdumduymaz, bencil olduk. Aşırı aşırı sinirliyim.
Bir oneride benden gelsin lcw da papyonlu acik kot gomlek var altinada kot pantalon alabilirsin bayramlik olarak yada alttan citcitli tulumlar oluyorHanimlar bir el atin bana. Ogluma hem bayramlik ariyorum hemde kardesimin dugunu icin birseyler. Biraz gezdim ama 6 aya kadarki gruplar hep pijama modunda. Iki guzel takima ihtiyacim var tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?