2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa ne güzel bilgiler bunlar ben uzun süredir dokunduruyorum da yeni yeni elini çekiyor tedirgin oluyor gibi demek yeni hissediyormuş yavrum:)) yanına yattığımızda bizimki de ya çenemizi tutuyor yada yanağımızdan makas alıyor

En guzeli bizim bebe yapiyor buldugunu yolup atiyor. Saçi ozellikle o kulaga elini gecirsin nasil asiliyor iyi birsey yaptigini zannedip birde ciglik atarak ayaklarini cirpiyor

Sitenin ne suçu var ki canım. Herkese açık burası. Bu arkadaş ta yeni geldi sanırım, yoktu daha önce.

Son düzenleme:
Herkeze günaydın sabah kadar hiç uyumadım ama oğlum değil Diş agrisindan ilaç da alamadım pazartesiye kadar dayana bilirim inşallah diş için acile gitmekten nefret ediyorum
Gece agriyan dis agrilarinda ben d vitamini aliyorum gece yatarken bir nebze ise yariyor. Ama d vitamini zebirlenmesi daha tehlikeli. Cok tuketmemek lazim.

Yeni diye sanirim bende bahsettiniz Sivri cevap degilde mesajlarim duruyor profilimden bakabilirsiniz 20 mesaj anca yazdim ama sadece kendimi tanittim bir arkadasa ilac tavaiyesinde baska bir arkadasada sez biraktigi etkilerden yorum yaptim herhangi bir yorumda bulunmadim ama bir yanlisiniz olmali

En guzeli bizim bebe yapiyor buldugunu yolup atiyor. Saçi ozellikle o kulaga elini gecirsin nasil asiliyor iyi birsey yaptigini zannedip birde ciglik atarak ayaklarini cirpiyor
Kız çocuğu olarak saç çekme bizimde favorilerimiz arasında ama o işi çok sakin hallediyor..:)) çaktırmadan başka birşeye falan bakarken çekiveriyor:)

ben de şuna anlam veremedım bebege koca kasıkla verdıgımı mı dusundun ya da hadı kızım al tepsınden sen dıye mı elıne pozısyonu ayarlayıp verıyorum evet dokmeden goturuyor benım kızımın de motor gelısımı kg boyu vs ılerı buyuzden şaşırmıyoruz her cocuk bır olmuyormus bunu kızım olunca gördum ben de. öğüne basladıgımda dokecek sacacak ben dünü anlattım kendısı ıstıyor ve blw yapıcam

Bebeğim şu kiloda şu boyda yazmıştınız. Bir arkadaşımız da şaka yapıyorsunuz herlde falan yazmıştı. Siz de şaka diye cevap vermiştiniz. O mesaj dikkatimi çekmişti açıkçası. Dünkü @Kartanesii8892 ne attığınız cevabı görünce Allah allah hayırdır dedim, yalan değil.

malesef gec görmusum kötü gözleri.. dalga gecılen bır mesajı begenen ınsanları anlamıyorum evet size de aynı olsa ınsan ne oluyor yahu derdi. dun canımdı şimdi sız olduk ışıkcım neyse polemiğee gerek yok zten herkes goruyor. Ben kendı kızımdan bahsettım kımsenın cocga laf mı soyledım kötu gozler var evet bunu da hısseden hıssedıyordur zaten buraya ck ınsan geldı herkes hanımefendiliğyle geldı buraya benden baska hıssedenler de ortada bazı seylerı

Blw nedir? Kaç gündür görüyorum nedir bu

bebegın kendını beslemesi.. döke saça corba kato gıda ona bırakıyorsun tabı rısk. motor gelısımo kuvvetlenıyor erken zamanda alısıyor yemeye kendısı dun de benım kızım bunu ıstedı.yok kendı ıstıyor kendı tutacak ne sanıyorsa kaşıgı suluğu cok güldük eşimle bır agzına sokusu var allahım

Orda saka yapip karikatur paylastim sakalastimiz belli o arkadasin mesajinida begendim herhangi bir surtusme olmadi aramizda ama siz oyle anlamisiniz
@Kartanesii8892 arkadasada kotu birsey yazmadim kendi bebegimden tembel diye bahsettim hatta yani bir saka tabiki dememi igneleyici laf olarak goruyorsaniz yanlis anlasilmisim

Hepimizin bebegi var kiminin hareketi kiminin uykusu kiminin sakinliği vs vs hepsi farklı birbirinden. Ama burdan bebegime nazar diyor diyerek hepimizi itham altinda birakiyorsun. Oncelikle hepimiz anneyiz bir anne asla ve asla baska bi bebege nazar degdirebilir mi sence. Kaldi ki her mesajda masallah diyerek birbirimize konusuyoruz. Senin alyanin sakinligi uykusu iyi masallah benimkinin hareketi oburunun gelisimi vs vs. Nazar olaylari olsa herkese olur burada sadece size degil. Siteye her onune gelen giriyor derken sende buna dahilsin ve bizleri bu gozle goruyorsan senin girmemen daha dogrusu bence.. burada sadece senden bana boyle diyorlar beni kiskaniyorlar vs vs duyuyorum. Biz hepimiz masallahimizi eksik etmeden birbirimizle soru sorup dertlesip tecrubelerden faydalnamya calisiyoruz. Arkadasa 5aylik bebek kasikla siviyi icmeden dokmesi garip gelmis. Benimkide 2aydir tutuyor agzina goturuyor ama bos kasigi evire cevire icinde bisey olup da goturmesi benimkinde imkansiz durumda. Kotu bir niyet yok burada. Bence hepimizden bi kusura bakmayin bekliyorum bizi hepinizi itham altinda biraktin.. Freshmommy . Etiket yapamadim telden unarim gorursun. @Kartanesii8892

S Sss33301 ben burda çok protesto görmustum de ılk gunden görmemıstımöyle dıyorsan sıkıntı yok. ben de hosgeldın demıstım ve bana cevap verılmemıstı ustune yazdıgın yorum a herkes bu gozle bakar her neyse ozaman

Anneysen. Com adresinden baktım atak haftalarına. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bugün atağın son günü diyor site
Huy değişti mi, değişti. Bambaşka bir bebeak oldu adeta.
Dışdarıda gıkını çıkarmıyor evde bir dark susmuyor maaşallah. Garibim dışarıdakiler de ne uslu bebek diyor.

Ben de beğendiğim için üstüme alındım canım kusura bakma da cevap bile vermemişiz beğenmişiz o da mı batıyor bu neyin alınganlığı?? artı kötü göz bilmem ne diyeceğine burda aylardır yazıştığın arkadaşlarını suçlayacağına bu sitenin üye olmayanlar tarafından da okunabildiğini bilmen gerekir. Kötü gözden korkuyorsan arkadaşın dediği gibi olumlu özelliklerini anltmazsın çocuğunun fotoğrafını koymazsın olur biter. Sürekli burayı suçlayıp burası şöyle burası böyle konuşup konuşup her saniye online olup sürekli resimler koyuyorsun profilinde. Kaç ay oldu arkadaş gibi görüyorum ben burda herkesi ağız konuşmayayım diyorum da yani her geleni alırsa ne demek daha saçma bişey okumadım şimdiye kadar burda nasıl bir test yapılmalı sence

Ben o sekilde sanmadim bir arkadasta yorum yazmis 3yas cocugu bile dokerken sadece benim degil tuhafima giden garipsedim
Sadece oyle diyorsan öyledir

ben kötu bısey demedım canm kbakma evet ama kötü gozler ıcın dedım ben de herkse masallah dedım sımdı burda bır acık bulmus gb bu yorumı yapman da hos olmadı senın bana göre kıme kızdıgımı da anlayamadıysanız bırbırımızı tanımamısız karalama kampanyasına döndu resmen 2dkda. dısarıya acık bır sıte oldugunu her fırsaatta herkes söyluyor zaten muhatap oldugum ınsanlar da ortada benım burda.

sacma y ıse görmezden gelebılırsın canım o mesajın sınırylr kım olsa aynı seyı derdı burda uzun zamndr beraber oldugum ark.ma laf yapan ınsana malesef canak tutmam herneyse uzamasn

Ben o sekilde sanmadim bir arkadasta yorum yazmis 3yas cocugu bile dokerken sadece benim degil tuhafima giden garipsedim
Sadece oyle diyorsan öyledir
evet fake adresler gb yorumlar yazıyosun da oyuzden garıpsedım ben de yorumlarını umarım bunu da dusunur ark.lar bu tesaduflerı kullanılan ortak kelımelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…