Çok meraklılar çook maaşallah.bebegın kendını beslemesi.. döke saça corba kato gıda ona bırakıyorsun tabı rısk. motor gelısımo kuvvetlenıyor erken zamanda alısıyor yemeye kendısı dun de benım kızım bunu ıstedı.yok kendı ıstıyor kendı tutacak ne sanıyorsa kaşıgı suluğu cok güldük eşimle bır agzına sokusu var allahım
Kendinle aynı duyguları yaşayan birbirini tanımayan ve birbiri hakkında hiçbir ard niyeti olmayan insanlarla fikir alışverişi yapmak duygularını paylaşmak güzel bazen içinde birikiyor en yakının bile seni anlamıyor biz hormonların etkisiyle hüznü, duygusallığı,stresi bir anda ve yoğun yaşıyoruz bende 2010 uyesiyim canımCanım bugün eşim evdeydi oğlanlarinda maşallahı var büyük havuza gitti geldi küçük bir dakika durmadı saat on gibi uyudu
uyuması sonrasında ütü yaptım epeyi yoruldum sayfalara bakamıyorum atlayarak okuduğum zaman da maalesef bazı mesajları kaçırıyorum
Sen de benim gibi forum'da eski üyesin galiba Ben 2010'da üye oldum buraya çok ilginç değil mi birbirimizin yüzünü görmeden karşı karşıya konuşmadan burada paylaşımlarda bulunuyor ve birbirimizin yarasına merhem oluyoruz birbirimizi anlamaya çalışıyoruz Ben forum'a arkadaşlığından çok samimi arkadaşlıklar elde ettim özellikle ilk oğlum da çok güzel bir grup oluşturduk hala da görüşüyoruz
maşallah gercekten ben de emeklese dıye bekloyorum arkadaslarım 6.aydan sonra baslar daha olmaz dıyor senınkı de hızlı cokÇok meraklılar çook maaşallah.
Şimdi benim ki emeklemeye başladı. Annem yere bırak artık diyor da, o yerleri hergün temizleme gerekecek, yapamıyorum da. Nasıl olacak bilmiyorum. O hijyeni nasıl kuracam.Bana akıl verin anneler...
Dizleri de yara olacak...
Nasıl yapacam hiç bilmiyorum ya
Bu karalama kampanyasi degil ki. Bizim sana herhangi bir lafimiz yada ne bileyim dalga gecer vs bur durumumuz oldu mu ? Aksine kac kisi uyku konusunda ben dahil sorular sorduk paylasinlar yaptik. Herkes herkese uynayabilir sorunlar olabilir yanlis anlamalar zaten oluyor.. benim demek ustedigim kizdigin veya yanlis buldugun birkac kisi yuzunden burada bulunan herkesi itham altinda birakman. O kisilere soyle soyleyecegini sonra ister goz ardi et istersen paylasim yapma iyi seyleri istersen hic yazma. Sana bagli. Genelleme yapip buradaki herkese mal etmen dogru degil dedigim bu ve bence dogrusuda bu.ben kötu bısey demedım canm kbakma evet ama kötü gozler ıcın dedım ben de herkse masallah dedım sımdı burda bır acık bulmus gb bu yorumı yapman da hos olmadı senın bana göre kıme kızdıgımı da anlayamadıysanız bırbırımızı tanımamısız karalama kampanyasına döndu resmen 2dkda. dısarıya acık bır sıte oldugunu her fırsaatta herkes söyluyor zaten muhatap oldugum ınsanlar da ortada benım burda.
gecenın 3unde emzırmeue kalkıyorum ve gordugum mesajlara canım sıkıldı kım olsa kafası atar buraya herkesın.gelmesı mesajımda da ıroni vardı fake hesaplar olabılıcegını dusunyrmBu karalama kampanyasi degil ki. Bizim sana herhangi bir lafimiz yada ne bileyim dalga gecer vs bur durumumuz oldu mu ? Aksine kac kisi uyku konusunda ben dahil sorular sorduk paylasinlar yaptik. Herkes herkese uynayabilir sorunlar olabilir yanlis anlamalar zaten oluyor.. benim demek ustedigim kizdigin veya yanlis buldugun birkac kisi yuzunden burada bulunan herkesi itham altinda birakman. O kisilere soyle soyleyecegini sonra ister goz ardi et istersen paylasim yapma iyi seyleri istersen hic yazma. Sana bagli. Genelleme yapip buradaki herkese mal etmen dogru degil dedigim bu ve bence dogrusuda bu.
Benim memleket Afyon canım yakınız ama hafta sonu oğlanın kursu , eşimin dersleri derken kurban bayramından beri gidemedim annemler geldiler ara ara bende özledim memleketi bayramda gidicez nasipsesenin memleket neresi güzelim ben de memleketimi çok özledim en son Ekim ayında 7 aylık hamileyken kız kardeşimin nişanına gitmiştim ondan beri bir daha gitmek nasip olmadı dört gözle Bayramı bekliyorum ağustos ayında da kız kardeşimin düğünü var bu vesileyle tekrar gideceğim anneciğine kıyamam torunu rahat etsin diye hamak mı almış
Karikatürü görmedim ben. Demekki o anda öyle bir hissiyat geçti bana. Kusura bakmayın....Orda saka yapip karikatur paylastim sakalastimiz belli o arkadasin mesajinida begendim herhangi bir surtusme olmadi aramizda ama siz oyle anlamisiniz
@Kartanesii8892 arkadasada kotu birsey yazmadim kendi bebegimden tembel diye bahsettim hatta yani bir saka tabiki dememi igneleyici laf olarak goruyorsaniz yanlis anlasilmisim
Hımm. E bebekte vardır o zaman bakayım bi. Teşekkür ederim.maşallah gercekten ben de emeklese dıye bekloyorum arkadaslarım 6.aydan sonra baslar daha olmaz dıyor senınkı de hızlı coksımdı sasırayım mı hayır cok normal cunku kendıne özel her bebek..dizlikler var alabılırsın cnam emekleyen bebeklere özel
2010 dan beri buradayım canım bu tarihten sonraysa taniyorumdur mutlakaBenim ark da meb de sefti simdi merkeze geçti. Benim de ilk görev yerim Eskişehir
Anlamadim ??evet fake adresler gb yorumlar yazıyosun da oyuzden garıpsedım ben de yorumlarını umarım bunu da dusunur ark.lar bu tesaduflerı kullanılan ortak kelımelerden
Onemli degil arkadasim yeni olduguM icin belki size oyle gelmistir sizde kusura bakmayinKarikatürü görmedim ben. Demekki o anda öyle bir hissiyat geçti bana. Kusura bakmayın....
Ben 2015yilinda atandim saricakaya ikcesine tarim bakanligindayim bende2010 dan beri buradayım canım bu tarihten sonraysa taniyorumdur mutlaka
evet ben yakın gördüğüm kişilere canım yazıyorum burda ama bundogruya dogrı egriye egri dememe engel değil herkesi itham etmeden önce sen yazdıklarına baksan amacım suçlamak degil yok burda kötü gözler nazar var ,önüne geleni alıyorlar buraya neye bakacaklar üni. diplomasına mı sicil kaydona mı yani,sen direkt suclayıcı seyler yazıyorsun begeni yapanları sorguluyorsun vs kimse kimseui zorla tutmuyor burda bu kadar güvensizsen begenmiyorsan elbet girmemek hakkın ayrıca sana karsı bi tutumum yok ama arkadasın yorumuna yaptıgım begeniyi sorgılamak kimseye düşmezmalesef gec görmusum kötü gözleri.. dalga gecılen bır mesajı begenen ınsanları anlamıyorum evet size de aynı olsa ınsan ne oluyor yahu derdi. dun canımdı şimdi sız olduk ışıkcım neyse polemiğee gerek yok zten herkes goruyor. Ben kendı kızımdan bahsettım kımsenın cocga laf mı soyledım kötu gozler var evet bunu da hısseden hıssedıyordur zatenburaya ck ınsan geldı herkes hanımefendiliğyle geldı buraya benden baska hıssedenler de ortada bazı seylerı
kim kımın uzerıne geldıgı ortada arkadasım burda arkadaslarımla aram bozuluyor sayende gece gece sinirimi zıplattın sanki urda ben dahıl bır kac kişi gözune kestieip gelmıssın gb üstümüzeyürümek ıcın alttan alttan söyleyıp ben bunu demedım dıyorsun. herkes anlar mesajlarının ıcerıgını. butun yorumların bana garıp gelıyor evet malesef gercek kişiler olup olmadığı anlasılmıyor bu sıtede pek. rica edıyorum benim profilimi görmezden gelir misn ben öyle yapıcam sımdı mesjalarını görmeyecegım bıdaha.hadı iyi gunlerAnlamadim ??
Fake derken acık konusurmusunuz suan neye ugradigimi sasiriyorum gorus bildirdim ve uzerime geldiniz simdi fake diyorsunuz ?
dogrudur arkadasım o sınırle babam begense babam oldugunu anlamazdım ztn sadece begenılerı gördum. ınsan neden begenır haklısın der karssındakıne ve ben yalan konusuyrm algısı olusuyor böylece ben de buna gelemeyen ınsanım oyuzden de susmam herkes gb ne senın ne baska kımın begendıgı aklımda dahı degıldı zaten begenılerı gordum okadar ısımler dıkkatmı cekmedıevet ben yakın gördüğüm kişilere canım yazıyorum burda ama bundogruya dogrı egriye egri dememe engel değil herkesi itham etmeden önce sen yazdıklarına baksan amacım suçlamak degil yok burda kötü gözler nazar var ,önüne geleni alıyorlar buraya neye bakacaklar üni. diplomasına mı sicil kaydona mı yani,sen direkt suclayıcı seyler yazıyorsun begeni yapanları sorguluyorsun vs kimse kimseui zorla tutmuyor burda bu kadar güvensizsen begenmiyorsan elbet girmemek hakkın ayrıca sana karsı bi tutumum yok ama arkadasın yorumuna yaptıgım begeniyi sorgılamak kimseye düşmez
Guzel anne ben size kotu birsey demedim lutfen yapmayin boyle kendimiArkadaslar dün gece arkadaslarımı zan altında bırakmak istemedim kötü gözlerden kastım anlasamadıgım ınsanlardı ve sıte dışı. sızle alakası yok bukonuda bılgınız olsun zaten temellı gıdıyorum sıteden hakkınızı da helal edın. benm hakkım varsa helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?