Kızma zaten, arkadaşımızın yorumunda hiçbir art niyet yoktu eminim buna. Ben yeni gelen arkadaşımızın da kötü niyetli bir şey dediğini göremedim az önce bakınca. O da şaşırmış sadece belki ifade şekli yanlış olmuştur. Yeri geliyor hepimiz yanlış anlayabiliyoruz/anlaşılabiliyoruz önemli olan sakinliğini korumak kuzum hemen fevri çıkışma bence. Çoğumuzu üzdün farkında olmadan, istemeden eminim. Hadi hepimiz barışalım. Yeni gelenben orda skelebege de kızmadım aslında sıtemım bellı bu mevzuyu cıkaranda ne hıkmetse benı secmıs sataşaacak ınsan olarak. çok cok sevındım durukuşun ve snın ıcın farkı da görmussundür burda okadar şey ogrendım kı destek gördüm destek olmaya calıstım herzaman dürüstce konustum kızım agladıgında uyumadıgında ben de sızlerle paylastım daha bir çok şey. ınsan yapamaz gb geldıgınde haayal gb oluyor evet ben de ılk denedıgmde 1ay once yapamıcaz demıştım devam etmemıstım sonrasında 1hafta once gördum kı oluyormus dogru zaman buymus malesef sosyal mecra da ozel hayatımıza dahıl buyuzden üzülüp sinirleniyorum belli konumlara duşunce sagol yorumların için coksagol
Benim memleket Afyon canım yakınız ama hafta sonu oğlanın kursu , eşimin dersleri derken kurban bayramından beri gidemedim annemler geldiler ara ara bende özledim memleketi bayramda gidicez nasipse
Tesekur ederim canm hoşgeldin tartışması olsun bu beni başkası sandı oyuzden bu kadar tepki verdi sayıp olmamış kabul ediyorum benim tarafımca bir problem yokKızma zaten, arkadaşımızın yorumunda hiçbir art niyet yoktu eminim buna. Ben yeni gelen arkadaşımızın da kötü niyetli bir şey dediğini göremedim az önce bakınca. O da şaşırmış sadece belki ifade şekli yanlış olmuştur. Yeri geliyor hepimiz yanlış anlayabiliyoruz/anlaşılabiliyoruz önemli olan sakinliğini korumak kuzum hemen fevri çıkışma bence. Çoğumuzu üzdün farkında olmadan, istemeden eminim. Hadi hepimiz barışalım. Yeni gelenKelebekk2019 arkadaşımızı da dışlamayalım, kucaklayalım ♥
mesajlara bakıyorum da gercekten komık buluyorum yemek vermedım heralde ben bebege kocaman kasıkla. ucuyla verıyoruz tattırrken bıseylerı ve kalkıp da masasına koyup kendın al masadan demıyoruz elıne verıyorum ve goturuyor agzınA kendı yemek ıstıyor bu da huy meselesı. bunu hayal edemıcek ne var hepınız garıp garıp yazılar ıcındesınız sanki yalan soyluyorux burda gercektrn burdsn gıtmek ıcın cok sebep var .. begenenler de ne sanıyor da begenıyor acaba yalan konusuyırum sankıçok şükür bılen bılıyor burda benı. :)
aman bırak canım açıklama yapma kımseye nazara gelecekler burda çok fazla kötu goz var malesef bunu sımdı daha net anlıyorum Alyama degen nazarların neden oldugunu da. Bidaha da buraya adımımı atmayı dusunmuyorun uzunca sure.. düzen keyıf fln kalmadı buraya katılmanın belii kuralları olmalıydı bence. her gelenı alırsa site ohooo.
arkadasın msjını begendiğimden cvp hakkı doguyor 1. herkes istediği msjı begenir
2. örneğin ben benim oğlumda onunki gibi 3 yasında sulu seyleri dökebiliyor buna katılım amaçlı begendim
3. belki siz abartılı ifade ettimiz diye insanlar şaşrdı
4.burdaki insanların nazarından bu kadar cekiniyorsanız niye bebeginizin fotosu veya birçok olumlu özelliğini paylaşıyorsunuz
5. yanlış anlaşılmal istemem polemik yaratmak da ama siz de kendinizle çelişiyırsunuz
tüm bebeklerimize masallah ayrıca hepsi ayrı özel ve güzel bireysel farklilıklar her dönemde olabilir.Rabbim hepsine saglık sıhhat versin en önemlisi bu zaten hepsi zamanla olur.
Valla ilk mesajını okuyup direk yorum yapsaydım çok daha farklı bi yorum yapabilirdim, hepsini okudum. Yanlış anlaşılmalar olmuş deyip uzatmayacağım. Ama herkesin evladı biricik, en özel.malesef gec görmusum kötü gözleri.. dalga gecılen bır mesajı begenen ınsanları anlamıyorum evet size de aynı olsa ınsan ne oluyor yahu derdi. dun canımdı şimdi sız olduk ışıkcım neyse polemiğee gerek yok zten herkes goruyor. Ben kendı kızımdan bahsettım kımsenın cocga laf mı soyledım kötu gozler var evet bunu da hısseden hıssedıyordur zatenburaya ck ınsan geldı herkes hanımefendiliğyle geldı buraya benden baska hıssedenler de ortada bazı seylerı
5 damla veriyoruz vegaferon hastalık durumunda verilmemesi gerekti icin bizde grip olduk vermiyorum üç gündürHanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
Bestiron veriyoruz, kac kiloysa o kadar damladedi doktorumuz daha dun ilk defa verdimHanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
Öğüre öğüre Sidefer kullanıyoruzHanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
Öğüre öğüre Sidefer kullanıyoruzKilosu kadar verin dedi doktor. 6 kg ise 6 damla 7 kg ise 7..
Evet kuzum biz 4.ay kontrolümüze gittiğimizde verdi doktorumuz. Ben paraben içermeyen damla istedim o da Sidefer yazdı. Ama bebeğim hiç sevmiyor resmen öğürüyor. Açken veriyorum tok verince kusuyor içtiği sütüTam 4.ayda mı başlanıyor bu demir ilacına canım bakalım dr ne verecek bize
Ucretsiz izin konusu konuşulmuş bu konuda fikrimi soylemek istiyorum. Bazilarina kirici gelecek ama bu cok ciddi bir haktir. Aldigimiz maasta asgari ucretle cocugunu okutaninda hakki var yetimin oksuzunde. Hukumet yetkilisinin uc cocuk politikasina kizip rapor alamayiz. Alinan maas bu ulkedeki herkesin vergisi. Ben sanmiyorum ki sahte raporla bebegine buyutene bu kadar insan hakkini helal etsin. Kimse hizim bebegimizin bez parasini, kiyafet parasini odemek zorunda da degil. Daha az yersiniz daha az gezersiniz bir sekilde gecinirsiniz. Asgari ucretliden daha kotu sartlarda olmadiginiza da eminim he olsaniz bile farketmez cunku bu cok buyuk bir vebaldir
yahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsenDevlet memurlugu cok ciddi bir haktir. Israf edilen bir kagitta bile yetimin öksüzün hakki vardir. Evladiniza bu kadar insanin hakkini yedirmeyin yaziktir. Varin ev sahibi olmayin. Benimde evim yok eminim yillarcada olmayacak. Ev taksidimizi milletin vergisiyle odeyemeyiz. Baskasinin rapor alip tatile gitmesinede kizip bu yola başvuramayız. Pisman oldugunuzda butun milletle helallesme sansiniz olmayacak o yuzden soylemek istedim.
Verdikten sonra ağzını siliyor musun? Diş lekelerine sebep oluyor ya şuan su da vermediğim için kararsız kaldım ben acaba 6 ayda mı başlasam diyeBestiron veriyoruz, kac kiloysa o kadar damladedi doktorumuz daha dun ilk defa verdim
Ben de şimdi gördümyahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsen
bize hala hiç demir ilacından bahsedilmedi yaHanımlar bebişlere hangi demir ilacını veriyorsunuz, kaç damla başladınız?
Hanimefendi sadece sizin hakkiniz Allahla aranizdaki mesele de degil. Ben dahil herkesin vergisiylr odeniyir o maas size.yahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsen
Yprum yazabilmek icin coktan beri olmak geeektigi kuralini bilmiyordum kusuruma bakmayin o haldeHanimefendi sadece sizin hakkiniz Allahla aranizdaki mesele de degil. Ben dahil herkesin vergisiylr odeniyir o maas size.
Orası hiç belli olmaz , bi tanıdığımız var hiç yemek yemezmiş, uyumazmış, erken doğmuş, şimdi herkes şaşırıyor 2 karış çocuk nasıl 2 metre oldu anlayabilmiş değiliz diyeVegaferon kullanıyoruz biz de kilo başı 1 damla. Benim oğlum ufak doğmuştu. Halen ufak.4 aylık oldu ama 3 aylık boy-kilo-baş çevresi büyüklüğünde. Minyon adam olma yolunda ilerliyor. Biberon-emzik tutmaması, emerken hemen uykuya geçmesi vb.şeylerden doktor;ilerde iştahsız bir çocuk olma ihtimali olduğunu söyledi. Çok zor besliyorum, yarım saatte bir emziriyorum çünkü 3 çekip bırakıyor; gözü sağı solu incelemede. Haftabaşı işe başlayacağım bakalım ozaman ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?