2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızma zaten, arkadaşımızın yorumunda hiçbir art niyet yoktu eminim buna. Ben yeni gelen arkadaşımızın da kötü niyetli bir şey dediğini göremedim az önce bakınca. O da şaşırmış sadece belki ifade şekli yanlış olmuştur. Yeri geliyor hepimiz yanlış anlayabiliyoruz/anlaşılabiliyoruz önemli olan sakinliğini korumak kuzum hemen fevri çıkışma bence. Çoğumuzu üzdün farkında olmadan, istemeden eminim. Hadi hepimiz barışalım. Yeni gelen Kelebekk2019 arkadaşımızı da dışlamayalım, kucaklayalım

Benim memleket Afyon canım yakınız ama hafta sonu oğlanın kursu , eşimin dersleri derken kurban bayramından beri gidemedim annemler geldiler ara ara bende özledim memleketi bayramda gidicez nasipse

Aaa hemşehrim varmış Afyonluyum ben de. Bayramda önce eşimin memleketi Sinop'a sonra afyona geçicez inşallah eşimin sınavı var sonrasında 15 gün annemlerde kalacağım hiç yalnız kalmadım kızımla ne olur ne olmaz

Tesekur ederim canm hoşgeldin tartışması olsun bu beni başkası sandı oyuzden bu kadar tepki verdi sayıp olmamış kabul ediyorum benim tarafımca bir problem yok

Valla ilk mesajını okuyup direk yorum yapsaydım çok daha farklı bi yorum yapabilirdim, hepsini okudum. Yanlış anlaşılmalar olmuş deyip uzatmayacağım. Ama herkesin evladı biricik, en özel.

Ortam yine gerilmiş buraya stres atmaya geliyoruz çoğumuz iyi yönde tabi de şöyle şeyler okudukça geriyor bu ortam @Kartanesii8892 aslında yaptığın hatayı yani buradaki çoğu kişiyi zan altında bırakmadan bahsediyorum buna tepki verenlere de çıkışmışsın gecenin bir vakti de olsa hoş olmadı sakin olup sabah yazsaydın keşke. Herkes anne burda kimse yavrusuna toz kondurmaz bireysel farklılıklar var göz önünde tutulmuyor bazen. Ama şu mübarek günlerde kırmayalım birbirimizi.

Tam 4.ayda mı başlanıyor bu demir ilacına canım bakalım dr ne verecek bize
Evet kuzum biz 4.ay kontrolümüze gittiğimizde verdi doktorumuz. Ben paraben içermeyen damla istedim o da Sidefer yazdı. Ama bebeğim hiç sevmiyor resmen öğürüyor. Açken veriyorum tok verince kusuyor içtiği sütü

yahu ben burda arkadaşlarımla konuştum paylaştım siz kimsiniz tanımam etmem o yüzden durumumla ilgili uzun uzadıya açıkşama yapmama luzüm yok haksa benim hakkım benle Yaradan arasında başka kimseyi ilgilendirmez. bıgü e kadar yoktun ortalıkta bunu yazmaya mı geldin her kimsen

Ben de şimdi gördüm aman herkesinherşey hakkında fikri var. Kul hakkı değil demedik zaten, öyleyse de Allah’la bizim aramızda dedik.

Vegaferon kullanıyoruz biz de kilo başı 1 damla. Benim oğlum ufak doğmuştu. Halen ufak.4 aylık oldu ama 3 aylık boy-kilo-baş çevresi büyüklüğünde. Minyon adam olma yolunda ilerliyor. Biberon-emzik tutmaması, emerken hemen uykuya geçmesi vb.şeylerden doktor;ilerde iştahsız bir çocuk olma ihtimali olduğunu söyledi. Çok zor besliyorum, yarım saatte bir emziriyorum çünkü 3 çekip bırakıyor; gözü sağı solu incelemede. Haftabaşı işe başlayacağım bakalım ozaman ne yapacağız?

Demir verdikten sonra 2-3 kaşık su veriyorum ağzı temizlensin diye. Büyük oğlumda asm başka bir marka demir vermişti tadı daha mı iyiydi bilmem onu severek içiyordu vegaferonu sevmiyordu. Ama o marka kalmamış aklımda.

Hanimefendi sadece sizin hakkiniz Allahla aranizdaki mesele de degil. Ben dahil herkesin vergisiylr odeniyir o maas size.

Orası hiç belli olmaz , bi tanıdığımız var hiç yemek yemezmiş, uyumazmış, erken doğmuş, şimdi herkes şaşırıyor 2 karış çocuk nasıl 2 metre oldu anlayabilmiş değiliz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…