- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kalıbımı basıyorum ki fakesin.. sımdı de büyüklük yapıyorum tarzında dalga gecıyorsun. herkes el ustunde tutsun dıye ama maleser hıslerım yanılmadı hıcbızaman. bu msjı da görup anlamayanlara pes dyorum susuyorum herkese ıyıgunlerGuzel anne ben size kotu birsey demedim lutfen yapmayin boyle kendimi
Suclu hissediyorum gitmekte nedir ben bu siteyi haziran gibiydi yanlis hatirlamiyorsam surekli okur ic gecirirdim yazmaya cesaret edemedim hesabida unutunca dedim busefer yazmak istedim boyle olacagini bilsem valla yorum dahi yapmazdimsen kasikla yiyor diyorsan yiyordur bizimkide yuzmeyi biliyor bizede inanMayan olabilir yapmayin lutfen
Siz gercekten iyi degilsiniz neyse ben uzerime duseni yaptim asil siz yapiyorsunuz el ustunde tutulmak icin butun sucu bana yukleyip herkese eyvallah cekiyorsunuz yeni gelen baska birine bunu yapmayin olurmu cok kaba duruyorsunuzkalıbımı basıyorum ki fakesin.. sımdı de büyüklük yapıyorum tarzında dalga gecıyorsun. herkes el ustunde tutsun dıye ama maleser hıslerım yanılmadı hıcbızaman. bu msjı da görup anlamayanlara pes dyorum susuyorum herkese ıyıgunler
evet kabayım benı tanıyan bılıyor cok kabayım çoook:)Siz gercekten iyi degilsiniz neyse ben uzerime duseni yaptim asil siz yapiyorsunuz el ustunde tutulmak icin butun sucu bana yukleyip herkese eyvallah cekiyorsunuz yeni gelen baska birine bunu yapmayin olurmu cok kaba duruyorsunuz
Zor geçen 3 sene olmuştur eminim yolları da kötü oranın çünküBen 2015yilinda atandim saricakaya ikcesine tarim bakanligindayim bendemerkezde kalip hergun gelip giderdim oraya felaket tam bir.ark 3yildir oradaydi. 1sneeye yakindir da cok sukur merkeze gecebildi buyuk ihtimal tanisiyorsunuzdur ❤
Keşke benim eşim de bana de seHavayi degistirme cabasi 2;
bu ay avanstan 2 bin tl icerdeyiz. Ama esim kahvalti hazirlamamak icin gel disarida yiyelim diyor. Sonumuz ne olacak bilmiyorum
Günde 3saatim yolda geçiyordu evet malesef kaza yapmisligimizda var. Neyse ki kurtuldumZor geçen 3 sene olmuştur eminim yolları da kötü oranın çünkü
M Mychildren @medusaesk P PlazaGuzeli Kızlar ben de Eskişehirliyim. Bankacıyım. Doğumu Acıbademde yaptım. Ordan Mehmet Arslanoğlu girmişti doğuma, bu zamana kadar da onla devam ettik ama memnun değilim doktoru değiştirmek istiyorum. Araştırma yapıyorum şu sıralar. Haziran 17 de iznim bitiyor ama en azından Eylüle kadar ücretsiz izin almak istiyorum en azından kuzum ek gıda sürecine biraz alışır. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Kıyamıyorum 5,5 aylık bırakmayaDüşündükçe hüzün çöküyor bana sanki başka şehire gidecekmişim gibi Fazla mı abartıyorum acaba
Ben de MEB de şefim3 kere 10 gün rapor aldım 30 günü doldurdum bayram sonu baslamam lazım ama heyet raporu icin ugrasicam benim kızımda sadece anne sütü alıyor ek gıdalara kendim alıştırmak istiyorum bu arada Hasan Polatkan blv oturuyorum
ben de bankacıyım kızlar. 6 ay ücretsiz iznimdeyim şimdi. Eylülde bitiyor o zamana kadar Eskişehir’deyim. Ondan sonra Allah Kerim. Acıbadem Mehmet arslanoğlu ndan ben de memnun kalmadım. İyi doktor bulursanız bana da söyleyin şu 4 ay bari doğru düzgün bi doktora götüreyim çocuğu.Ne kadar yakin is hayatimiz varmis, semtler de dip dibe, super. Heyet raporu konusunda sansiniz yaver giderse bana da bilgi verir misiniz? Cok dert ediyorum sutum kesilecek diye korkuyorum, o derece. Su an bozuyukte calisiyorum idareci olarak. Hem eskisehir hem bozuyukte sansimi deneyecegim ama nerden baslamali bilmiyorum. Oyle hemen verirler mi?
Kuzum sakin ol. Kötü amaçla beğenmedim ben. Dökmeden ağzına götürüyor dedin ya ona şaşırdım. MaşAllah gerçekten. Beğenmemdeki amaç benim bebeğim de henüz yapamıyor o sebepten arkadaşa katıldım. Tabi ki her çocuk farklıdır kimisi erken yürür kimisi geç yürür vs. Bir an gözümde kızımın dökmeden kaşığı ağzına götürmesini hayal edemedim. Eminim arkadaş da aynı düşünmüştür. Kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmıyorum. Alınma hemenmalesef gec görmusum kötü gözleri.. dalga gecılen bır mesajı begenen ınsanları anlamıyorum evet size de aynı olsa ınsan ne oluyor yahu derdi. dun canımdı şimdi sız olduk ışıkcım neyse polemiğee gerek yok zten herkes goruyor. Ben kendı kızımdan bahsettım kımsenın cocga laf mı soyledım kötu gozler var evet bunu da hısseden hıssedıyordur zatenburaya ck ınsan geldı herkes hanımefendiliğyle geldı buraya benden baska hıssedenler de ortada bazı seylerı
arkadaş fake zaten eskı uyelerden prof de bellı gayet. bak senım begendıfını bıle farketmemsım ben ve kımse neden anlamamıs acaba bebekler dönmeye calısır ama bızım gb donemez dimı yemek yemeklerı de bızım gb olamaz agzına dönuk verdım ve soktu buna ınanılmamasına şasrdm ben de canım cokguclu tutuyor ve agzına yakın elıne tuttryrm ıcıyor yogurdu da yıyor bızım gb yedıgı fıkrı mı olustu anlayamadm bu fıkır nasıl olusur onu da anlamadm. 3yasında cocugym dökuyor denmıs benm 3 .5 yaşında yeğenim kendi besleniyor dökmeden ben de buna Şaşırdım doğrusuKuzum sakin ol. Kötü amaçla beğenmedim ben. Dökmeden ağzına götürüyor dedin ya ona şaşırdım. MaşAllah gerçekten. Beğenmemdeki amaç benim bebeğim de henüz yapamıyor o sebepten arkadaşa katıldım. Tabi ki her çocuk farklıdır kimisi erken yürür kimisi geç yürür vs. Bir an gözümde kızımın dökmeden kaşığı ağzına götürmesini hayal edemedim. Eminim arkadaş da aynı düşünmüştür. Kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmıyorum. Alınma hemen
Ben S skelebeks arkadaşımızın yaptığı yoruma beğeni atmıştım. Yeni gelen arkadaşımızı bilmiyorum. Ne yazmıştı onu da bilmiyorum. Ben S skelebeks arkadaşımızın senden bahsettiğini bile anlamamıştım sonradan ortalık karışınca anladım. Hepimiz anneyiz kuzum eminim kimse kimseye nazar etmek istemez burda kimse kimsenin bebeğine de laf etmek istemez. Hemen alınma, belki yanlış anlaşılma olmuştur ama sen bir anda sert çıkınca herkes üzerine alındı. Geçenlerde senle uyku eğitiminden bahsetmiştik mesela. Bebeğim yatırınca ağlıyordu basbas ama Alya kendi kendine uyumayı öğrenmişti. Ozaman da bebeğim kendi kendine uyuyabilir mi ki hiç hayal edememiştim. Bana sen de dene bir şey kaybetmezsin dedin 3 gün önce denemeye karar verdim önce ihtiyaçlarını giderdim sakinleşmesini bekledim beşiğine bıraktım ve 3 gündür kendi kendine uyuyor. Yani hemen art niyet arama altında şaşırmalarımızın, hayal edemememizinarkadaş fake zaten eskı uyelerden prof de bellı gayet. bak senım begendıfını bıle farketmemsım ben ve kımse neden anlamamıs acaba bebekler dönmeye calısır ama bızım gb donemez dimı yemek yemeklerı de bızım gb olamaz agzına dönuk verdım ve soktu buna ınanılmamasına şasrdm ben de canım cokguclu tutuyor ve agzına yakın elıne tuttryrm ıcıyor yogurdu da yıyor bızım gb yedıgı fıkrı mı olustu anlayamadm bu fıkır nasıl olusur onu da anlamadm. 3yasında cocugym dökuyor denmıs benm 3 .5 yaşında yeğenim kendi besleniyor dökmeden ben de buna Şaşırdım doğrusu
ben orda skelebege de kızmadım aslında sıtemım bellı bu mevzuyu cıkaranda ne hıkmetse benı secmıs sataşaacak ınsan olarak. çok cok sevındım durukuşun ve snın ıcın farkı da görmussundür burda okadar şey ogrendım kı destek gördüm destek olmaya calıstım herzaman dürüstce konustum kızım agladıgında uyumadıgında ben de sızlerle paylastım daha bir çok şey. ınsan yapamaz gb geldıgınde haayal gb oluyor evet ben de ılk denedıgmde 1ay once yapamıcaz demıştım devam etmemıstım sonrasında 1hafta once gördum kı oluyormus dogru zaman buymus malesef sosyal mecra da ozel hayatımıza dahıl buyuzden üzülüp sinirleniyorum belli konumlara duşunce sagol yorumların için coksagolBen S skelebeks arkadaşımızın yaptığı yoruma beğeni atmıştım. Yeni gelen arkadaşımızı bilmiyorum. Ne yazmıştı onu da bilmiyorum. Ben S skelebeks arkadaşımızın senden bahsettiğini bile anlamamıştım sonradan ortalık karışınca anladım. Hepimiz anneyiz kuzum eminim kimse kimseye nazar etmek istemez burda kimse kimsenin bebeğine de laf etmek istemez. Hemen alınma, belki yanlış anlaşılma olmuştur ama sen bir anda sert çıkınca herkes üzerine alındı. Geçenlerde senle uyku eğitiminden bahsetmiştik mesela. Bebeğim yatırınca ağlıyordu basbas ama Alya kendi kendine uyumayı öğrenmişti. Ozaman da bebeğim kendi kendine uyuyabilir mi ki hiç hayal edememiştim. Bana sen de dene bir şey kaybetmezsin dedin 3 gün önce denemeye karar verdim önce ihtiyaçlarını giderdim sakinleşmesini bekledim beşiğine bıraktım ve 3 gündür kendi kendine uyuyor. Yani hemen art niyet arama altında şaşırmalarımızın, hayal edemememizin ♥
saygı duyuyorum yorumuna ama benm dızımds cokkısı farkında tanemtanemı cok alttan aldım ben o baslattı cokgecmıslere bakarsan görursun bana yaptıgı soktugu lafları.alkıslanmak vs oyle bı ıstegım yok hıcbırımızın ıhtıyacı yok ki buna hepımızın normal hayatı da var. sen dıyordun gunes donuyor benım kızım tamamen dönemıyordu o sıra yarım dönuyodu. ben de aksını mı dusunseydm hep masallah dıyordum vsvs cok ornek cıkar yani@Kartanesii8892 bende beğendiğim için zan altında olarak yorumumu yapmak zorunda hissettim kendimi, senin biraz eleştirilmeye tahammülün yok istiyorsun ki hep desteklenesin aferinler alkışlar vs vs karşı fikirden kim sana tepki gösterdiyse şimdiye kadar bu hep tartışmaya gitti benimle ve müsait olup tam okuyamasam da (Nilüfer tanem küstü gitti deyince msjlarının bi kısmına bakabildim henüz) tanemle de aynı şekilde, Şuan benim kızımda 5 aylık evet eline elmayı dilimleyip versem ağzına götürebilir çünkü şuan bebek hayatının merkezini ağzı olduğunu düşünüyor ama kaşığı içi dolu bi şekilde ağzına götüremez -ki benim kaşıkla verdiğim şeyleri bile daha dilini dışarı çıkararak kedi gibi yalanarak yemeğe çalışıyor ve yarısı dökülüyor, burada herkesin bebeği var ve kendi bebeğini akşama kadar öve öve bitiremeyen sensin biz tanımayız görmeyiz bizim nasıl nazarımız değebilir en çok anne babanın nazarı değermiş sen bunu da bi düşün bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?