2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kalıbımı basıyorum ki fakesin.. sımdı de büyüklük yapıyorum tarzında dalga gecıyorsun. herkes el ustunde tutsun dıye ama maleser hıslerım yanılmadı hıcbızaman. bu msjı da görup anlamayanlara pes dyorum susuyorum herkese ıyıgunler

Devlet memurlugu cok ciddi bir haktir. Israf edilen bir kagitta bile yetimin öksüzün hakki vardir. Evladiniza bu kadar insanin hakkini yedirmeyin yaziktir. Varin ev sahibi olmayin. Benimde evim yok eminim yillarcada olmayacak. Ev taksidimizi milletin vergisiyle odeyemeyiz. Baskasinin rapor alip tatile gitmesinede kizip bu yola başvuramayız. Pisman oldugunuzda butun milletle helallesme sansiniz olmayacak o yuzden soylemek istedim.

Siz gercekten iyi degilsiniz neyse ben uzerime duseni yaptim asil siz yapiyorsunuz el ustunde tutulmak icin butun sucu bana yukleyip herkese eyvallah cekiyorsunuz yeni gelen baska birine bunu yapmayin olurmu cok kaba duruyorsunuz

sıze tavsıyem yenı uyenın konusma tarzına ve kullandıgı kelımelere bakın ozaman anlarsınız demek ıstedıgımı herkesin bebegıne Allah saglık sıhhat versın içim buruldu biraz evet koca 1yıl olmus sızı unutmıcam belki bıgun tekrardan konusuruz selametle kalın.

Siz gercekten iyi degilsiniz neyse ben uzerime duseni yaptim asil siz yapiyorsunuz el ustunde tutulmak icin butun sucu bana yukleyip herkese eyvallah cekiyorsunuz yeni gelen baska birine bunu yapmayin olurmu cok kaba duruyorsunuz
evet kabayım benı tanıyan bılıyor cok kabayım çoook:)

Ben 2015yilinda atandim saricakaya ikcesine tarim bakanligindayim bende merkezde kalip hergun gelip giderdim oraya felaket tam bir.ark 3yildir oradaydi. 1sneeye yakindir da cok sukur merkeze gecebildi buyuk ihtimal tanisiyorsunuzdur ❤
Zor geçen 3 sene olmuştur eminim yolları da kötü oranın çünkü

@Kartanesii8892 tabiki herkesin kendi karari. Tepki geldi cunku dedigimiz gibi bi anlik baskasina olan sinir hepimize yoneldi. Ama oyle olmadigini soyledin. Dun de zayen eskisi kadar girmiyorum demistin bence temelli gitmektense ara ara girmek cok daha iyi. Burda sorunuyla mutluluguyla biseyler paylasilmaya devam ediyor edicek de..gidiceksen de hakkim helal olsun tabiki varsa hepimziin paylasimlari var burada bir dostluk kuruldu❤

ben de bankacıyım kızlar. 6 ay ücretsiz iznimdeyim şimdi. Eylülde bitiyor o zamana kadar Eskişehir’deyim. Ondan sonra Allah Kerim. Acıbadem Mehmet arslanoğlu ndan ben de memnun kalmadım. İyi doktor bulursanız bana da söyleyin şu 4 ay bari doğru düzgün bi doktora götüreyim çocuğu.

Kuzum sakin ol. Kötü amaçla beğenmedim ben. Dökmeden ağzına götürüyor dedin ya ona şaşırdım. MaşAllah gerçekten. Beğenmemdeki amaç benim bebeğim de henüz yapamıyor o sebepten arkadaşa katıldım. Tabi ki her çocuk farklıdır kimisi erken yürür kimisi geç yürür vs. Bir an gözümde kızımın dökmeden kaşığı ağzına götürmesini hayal edemedim. Eminim arkadaş da aynı düşünmüştür. Kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmıyorum. Alınma hemen

arkadaş fake zaten eskı uyelerden prof de bellı gayet. bak senım begendıfını bıle farketmemsım ben ve kımse neden anlamamıs acaba bebekler dönmeye calısır ama bızım gb donemez dimı yemek yemeklerı de bızım gb olamaz agzına dönuk verdım ve soktu buna ınanılmamasına şasrdm ben de canım cokguclu tutuyor ve agzına yakın elıne tuttryrm ıcıyor yogurdu da yıyor bızım gb yedıgı fıkrı mı olustu anlayamadm bu fıkır nasıl olusur onu da anlamadm. 3yasında cocugym dökuyor denmıs benm 3 .5 yaşında yeğenim kendi besleniyor dökmeden ben de buna Şaşırdım doğrusu

Arkadaslar husumetli oldugu biri mi vardı beni o falan mı sanıyor ? Sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım

Ben S skelebeks arkadaşımızın yaptığı yoruma beğeni atmıştım. Yeni gelen arkadaşımızı bilmiyorum. Ne yazmıştı onu da bilmiyorum. Ben S skelebeks arkadaşımızın senden bahsettiğini bile anlamamıştım sonradan ortalık karışınca anladım. Hepimiz anneyiz kuzum eminim kimse kimseye nazar etmek istemez burda kimse kimsenin bebeğine de laf etmek istemez. Hemen alınma, belki yanlış anlaşılma olmuştur ama sen bir anda sert çıkınca herkes üzerine alındı. Geçenlerde senle uyku eğitiminden bahsetmiştik mesela. Bebeğim yatırınca ağlıyordu basbas ama Alya kendi kendine uyumayı öğrenmişti. Ozaman da bebeğim kendi kendine uyuyabilir mi ki hiç hayal edememiştim. Bana sen de dene bir şey kaybetmezsin dedin 3 gün önce denemeye karar verdim önce ihtiyaçlarını giderdim sakinleşmesini bekledim beşiğine bıraktım ve 3 gündür kendi kendine uyuyor. Yani hemen art niyet arama altında şaşırmalarımızın, hayal edemememizin

@Kartanesii8892 bende beğendiğim için zan altında olarak yorumumu yapmak zorunda hissettim kendimi, senin biraz eleştirilmeye tahammülün yok istiyorsun ki hep desteklenesin aferinler alkışlar vs vs karşı fikirden kim sana tepki gösterdiyse şimdiye kadar bu hep tartışmaya gitti benimle ve müsait olup tam okuyamasam da (Nilüfer tanem küstü gitti deyince msjlarının bi kısmına bakabildim henüz) tanemle de aynı şekilde, Şuan benim kızımda 5 aylık evet eline elmayı dilimleyip versem ağzına götürebilir çünkü şuan bebek hayatının merkezini ağzı olduğunu düşünüyor ama kaşığı içi dolu bi şekilde ağzına götüremez -ki benim kaşıkla verdiğim şeyleri bile daha dilini dışarı çıkararak kedi gibi yalanarak yemeğe çalışıyor ve yarısı dökülüyor, burada herkesin bebeği var ve kendi bebeğini akşama kadar öve öve bitiremeyen sensin biz tanımayız görmeyiz bizim nasıl nazarımız değebilir en çok anne babanın nazarı değermiş sen bunu da bi düşün bence,

ben orda skelebege de kızmadım aslında sıtemım bellı bu mevzuyu cıkaranda ne hıkmetse benı secmıs sataşaacak ınsan olarak. çok cok sevındım durukuşun ve snın ıcın farkı da görmussundür burda okadar şey ogrendım kı destek gördüm destek olmaya calıstım herzaman dürüstce konustum kızım agladıgında uyumadıgında ben de sızlerle paylastım daha bir çok şey. ınsan yapamaz gb geldıgınde haayal gb oluyor evet ben de ılk denedıgmde 1ay once yapamıcaz demıştım devam etmemıstım sonrasında 1hafta once gördum kı oluyormus dogru zaman buymus malesef sosyal mecra da ozel hayatımıza dahıl buyuzden üzülüp sinirleniyorum belli konumlara duşunce sagol yorumların için coksagol

saygı duyuyorum yorumuna ama benm dızımds cokkısı farkında tanemtanemı cok alttan aldım ben o baslattı cokgecmıslere bakarsan görursun bana yaptıgı soktugu lafları.alkıslanmak vs oyle bı ıstegım yok hıcbırımızın ıhtıyacı yok ki buna hepımızın normal hayatı da var. sen dıyordun gunes donuyor benım kızım tamamen dönemıyordu o sıra yarım dönuyodu. ben de aksını mı dusunseydm hep masallah dıyordum vsvs cok ornek cıkar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…