2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de şimdi gördüm aman herkesinherşey hakkında fikri var. Kul hakkı değil demedik zaten, öyleyse de Allah’la bizim aramızda dedik.
hiç deme ya arkadaş sonuçta rapor bizim hakkımız yeri gelir çocuklar geri kalmasın diye hastalıktan sürünerek okula gidersin onu kimse görmez agzı olan konuşuyor. sen eylülde başlayacak mısın canım? ben haziran seminere gidicem sanırım olmadı bebekle giderim annem idare edemezse seneye nolur nolmaz biraz rappr hakkım kalsın kendim için kullanmam kolay kolay ama çocuklar hasta falan olıyor dursun bir köşede

Peki haksa hak evet ama devlet de bizim çocuğumuzun süt hakkına giriyor. Onu ne yapacağız? Kimse keyfi rapor almıyor ki çocuğumuz için yapıyoruz rapor alıp memleket memleket gezip günümüzü gün etmiyoruz. Evet bu belki de hak olduğu gerçeğini değiştirmez ama benim çocuğumun süt hakkı diğer tüm haklardan daha önemli.

Herkesin çocuğuna fazladan ücretsiz ders veriyorum. Okul bitiyor saatlerce fotokopi çekmek için okulda duruyorum, toplum üstünde benim de hakkım var ozaman.. benim heyet bayram dönüşü bitiyor, ama sırf benim için program bozulmasın diye 1 hafta sağlık ocağından alıcam, seminerlere başlıcam. 3 saat idare ederim diye düşünüyorum , en kötü ihtimal arada gelip emzirip gidicem. Benim heyet hakkım kalmadı zaten, ama normal 40 günüm duruyor, seneye nolur nolmaz büyük oğlum kreşe başlıyor. Sürekli hastalanacağından ve kardeşini de hasta edeceğine eminim, Dursun raporlar bakalım

Günaydın hanımlar dün geceden bu yana neler yazılmış okumak fırsatım oldu
@Kartanesii8892 yazdıklarında hepimizi zan altında bırakacak şekilde beyanlarda bulunmuşsun herkesin çocuğu kendine özel kendi için mükemmel ben kendi adıma her zaman yavrun için maşallah dedim ve arkadaşlarinda maşallah demeden mesaj bıraktığını görmedim keşke en başta bu tarz bir şeyler yatacağına kiminle sıkıntın varsa onun ismini geçirerek yazsaydın daha isabetli olurdu ama konunun daha da uzatılıp birbirimizi kırmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum

Bende seminere kadar raporlu olanlardanım ama heyet almadım sağlık ocağı ve k.doğumcunla tamamladım..seminere de kızımla gideceğiz inşallah bırakacak kimse yok yakınımızda

Verdikten sonra ağzını siliyor musun? Diş lekelerine sebep oluyor ya şuan su da vermediğim için kararsız kaldım ben acaba 6 ayda mı başlasam diye
S. Ocagi bize vegafron verdi ama dr verme dedi. 6. Ayindan sonra tahlil yapip oyle veririz dedi. Bende güvendiğim icin vermiyorum.

Ortam cok gerilmis. Ben ustume alınmıyorum her anlattigina masallah diyorum @Kartanesii8892 ne diye isim belirtmeden herkese yoneliyorsun canim ya
Herkesi kırmışsın
Birda kemiklesmis belli basli isimleriz zaten
Sende o sekil dersen herkes alinir tabi
Sen tez canlisin tutamiyorsun agzini, kendinde diyorsun zaten
Bende oyleydim cok kisi kirmisligim var 30dan sonra artik bisey demiyorum cok sukur

Bende seminere kadar raporlu olanlardanım ama heyet almadım sağlık ocağı ve k.doğumcunla tamamladım..seminere de kızımla gideceğiz inşallah bırakacak kimse yok yakınımızda
öyle canım benim 3 aylıkken bitti erkem dogum riski var diye dr calışır raporu vermedi annem rahatsız bakıcı da yok hala güvenilir annem idare edebilirse ne ala yoksa bebişle gidicez bizim okul 90 kişi bazen çocuk getirilmesini istemiyorlar bakalım nasıl olacak senin öğretmen oldugunu bilmiyırdum branş ne nerdesin?

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin

Eklentiler

• IMG_20190526_103144.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
Bizim önceki müdür de izin vermiyordu, hatta çocuk getirmek zorunda olduğunuz gün rapor alın gelmeyin diyordu, am bu daha anlayışlı getirebilirsiniz diyor

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
Gecmis olshn canim hametanin mavi olanini sür sariyi degil
Mavisi daha yagli
Kantaron yagi sur aktardan al da yarayi cok guzel yok ediyor

Pişik gibi geldi canım, sürekli yıkayıp sudocrem sürsen. Aslında en güzeli kantaron, gerçeği varsa .. 2 ay süren pişiği geçirmişti bizde ilk oğlumda

İnş hiç üzmez seni prenses branş ne senin?
Bursada matematik öğretmeniyim. Allahtan bizde çocuklu gelene birşey demiyorlar kreş gibi oluyoruz:)) inşallah kızımda sıkıntı çıkarmaz:) sizin branşlar neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…