2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın
resmen hayat kalitem düştü havalar sıcak midem çoook kötü
oğlumda ocak şubatta böyle olmuştum dışarıya çıkınca soğuk hava iyi geliyordu şimdi hava alacak gibi değil sürekli midem bulanıyor

göbek benimde kocaman oldu iş yerimde farkedilmesin diye bol tshirt giyiyorum. hafta sonu dar bişeyler giymiştim yürüyüş yaparken arkadaşıma rastladım oo 2. mi geliyor diye atladı. yok şişkoyum dedim ama ben kilo verince göbek hemen gider onu bildiği için inanmadı mecburen söyledim.

Günaydın arkadaşlar

ben ilaçla alakalımı diye denedim yok benim bulantı hissi ilaçla alakalı değil zencefilli şeker ile bulantı bilekliliğini araştırıyorum bulursam alacağım

Günaydın arkadaşlar

ben ilaçla alakalımı diye denedim yok benim bulantı hissi ilaçla alakalı değil zencefilli şeker ile bulantı bilekliliğini araştırıyorum bulursam alacağım

Dün akşam folik asidi içtim bugün o bulanma haline geri döndüm. Benim ki tamamen ilaçla ilgili sanırım

canım yaa yaza gelmesi fena iş yerine vatandaş geliyor teri nasıl kokuyor anlatamam insanların yanından geçerken burnumu kapatıyorum

Benim göbeğin saklanacak yeri yok millet anlıyor hemen

Kuzum benm de oyle gunduzlerı. Sabahları brz daha küçüğü ama böyle belirgin. Gün içinde bÖyleyse gazdan. benm yemek yyıynce bunun gb oluyor sabah bukadar degılse gazdandır suan.

Doğru diyosun. Sabah daha bi inik oluyor, akşama kadar bu hale geliyor Ama canımı acıtıyor ya..

Önceden karnın düz müydü? Küçük bir göbekçik var mıydı? Bak erkek olabilir bebişlerimiz diyim ben sana

Küçük bi göbek vardı, asla böyle değildi.. Etrafımdaki herrkes istisnasız senin karnın hemen çıkmış bu ne diyor Çok rahatsızlık veriyor ama bildiğin gibi değil..
Erkek olma ihtimali neden?
Bi de benim bebek tam sağımda, doktor ultrasonla bakarken bile sağ tarafımdan bakıyor, o yüzden de şişlik oluyor mudur acaba? Rahmin ortasında olması gerekmez mi?

Benim sanırım gazdan. Sbah daha inik oluyor, akşama iyice şişiyor. 36 beden pantolonumdayım şu an, sıkmıyo ama akşama ne olur bilmiyorum..

Sanki benimde karnim cikmis ya..bugun dar giydimde :) eve gidip incelicem kendimi burda dikkatli bakamiyorum..ama kimse anlamadi henuz..hic gobegim yok normalde...
Banami ole geliyor acaba ciksin istedigim.icin :)

Benimde randevum temmuzun 5 ine 12 haftaliikken gdecegim insallah ozledim minigimi cok merak ediyorum o zaman galiba 2 li testlere baslar doktorum rabbim herkesinkinden temiz sonuclar almak nasip etsin benimkindende insallah guzel allahim

Sanki benimde karnim cikmis ya..bugun dar giydimde :) eve gidip incelicem kendimi burda dikkatli bakamiyorum..ama kimse anlamadi henuz..hic gobegim yok normalde...
Banami ole geliyor acaba ciksin istedigim.icin :)
daha cok erken kuzum 4. Aydan itibaren baslar artik gobislerimiz ayaklarimizi bile goremicez bende biran once ciksin istiyorum dar giyme bende yuksek bel giyiyorum surekli kot likrali almistim hep hamilelik oncesi cok rahat oluyor dar oluyorsa biraz bir beden buyugunh al derim gecen lc wakikiye gttm hamilelik bulizleri onu bebisli ayy bir guzeldi kiii almak icin sabirsizlaniyorum rabbim o gunlere cikartsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…