Bende folbiol vardı kürtajımdan sonra da vücut toparlansın diye kullanmamı söylemişti doktor ama çok düzenli içmedim gebeliği öğrenince duzenli içmeye başladım gebelik öncesi midemi bulandırmıyordu şimdi bulandırıyor
Bende folbiol vardı kürtajımdan sonra da vücut toparlansın diye kullanmamı söylemişti doktor ama çok düzenli içmedim gebeliği öğrenince duzenli içmeye başladım gebelik öncesi midemi bulandırmıyordu şimdi bulandırıyor
İçeriğinden olabilir canım içmediğinde bulanmadığı oluyorsa sürekli. Ama genel de bulantı olabilir bir kez ıcmedıgınde bulantı olmaması denk geldiyse tesadüf de olabilir
İçeriğinden olabilir canım içmediğinde bulanmadığı oluyorsa sürekli. Ama genel de bulantı olabilir bir kez ıcmedıgınde bulantı olmaması denk geldiyse tesadüf de olabilir
Sadece şuan farkettim bunu, bi de burada okuyordum ilaçtan bulanıyor galiba diye yazmış arkadaşlar acaba mı dedim evet şuan gayet iyiyim bulantı yok çünkü en son dun ilaçların ikisini bir öğlen 2 de aldım
bende folibol kullanıyorum , bi haftadır geceden ıcıyorum progestanım vardı cok kotu oluyordum normal mıdem de baslayınca bulanmaya ilk gece içmeye başladım sonra iki günde bir içeyim dedim simdi 2 gündür içmedim hiç daha bi hafıfledi.Birde doktorum , cumartesı gıdıcem folık asıdımı degıstırecegını soyledı oncekı kontrolde. Cok cabuk acıkıyorum ve bazı seylere karsıda hassasıyet var cok yemek yıyemıyorum mıdem bos kalıncada bulanmaya baslıyor
Kız neguzel çıksın benim çok hoşuma gidiyor tabi daha dışarda belli olmaz normal kıyafetle falan ama ben seviyorum istiyorum negüzel belli rahim de büyüyor ya sev onu:)
Aldım canım ya dünya varmış. Zaten alt kısmı normal kesim sadece üstü kumaş olduğu için belli olmuyor. Kesimleri hoşuma gitti. 15 sene önceki hamile kıyafetleri neydi öyle 42 kg la hamile kalmıştım 1 bedeni bile çuval gibi oluyordu
Uyku yüzünden katılamıyorum size ama okuyorum yazdıklarınızı hep. Bazen cevap yazacakken bir şeye kapanıyor gözlerim:) bu arada kabızlık ve uyku dışında bir belirtim hala yok ama artık feci şiştim kayısı, domates ve bir suru sey denedim ama sonuc yok
Aldım canım ya dünya varmış. Zaten alt kısmı normal kesim sadece üstü kumaş olduğu için belli olmuyor. Kesimleri hoşuma gitti. 15 sene önceki hamile kıyafetleri neydi öyle 42 kg la hamile kalmıştım 1 bedeni bile çuval gibi oluyordu
Merhaba sevgili Ocak anneleri,
Ben de Ocak annesi olmak istemistim kismet.
Belki 2020 Ocak annesi olurum insallahhh..Allahim lutfen olsun cunkuu saglikla hayirlisiyla tabi.
Kizlar yumurtlama takibi yapmis miydiniz hani ne zaman hamile kaldiginiza dair fikriniz var mi?
Hepinize saglikli tatli bebisler dilerim hayirli dogumlarla.
Darisi basima
Belki 2020 Ocak annesi olurum insallahhh..Allahim lutfen olsun cunkuu saglikla hayirlisiyla tabi.
Kizlar yumurtlama takibi yapmis miydiniz hani ne zaman hamile kaldiginiza dair fikriniz var mi?
Darisi basima
neden özellikle ocak annesi olmak istiyorsunuz. 2020 yi beklemeyin 2019 mart nisan..... aralık önünde birsürü ay var. hayırlı zamanda gelsin bebeğim senin için dua ettim
ben laboquıck ovulasyon testiyle hamile kaldım. çift çizgiyi gördükten sonraki iki günü değerlendirdik sonuç pozitif. :)
17 nisan dı regil tarihim çift çizgiyi 29 nisanda gördüm 29 ve 30 nisanı değerlendirdik. 10 mayısta gebelik testinde silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.
allahım tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin
neden özellikle ocak annesi olmak istiyorsunuz. 2020 yi beklemeyin 2019 mart nisan..... aralık önünde birsürü ay var. hayırlı zamanda gelsin bebeğim senin için dua ettim
ben laboquıck ovulasyon testiyle hamile kaldım. çift çizgiyi gördükten sonraki iki günü değerlendirdik sonuç pozitif. :)
17 nisan dı regil tarihim çift çizgiyi 29 nisanda gördüm 29 ve 30 nisanı değerlendirdik. 10 mayısta gebelik testinde silikte olsa 2. çizgiyi gördüm.
allahım tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin
Bilmem ki canim tamamen astrolojik sanirim ben Aslan ve Kova ile hic anlasamam mesela. Oglak,Balik,Boga falan iyi bana
Isin sakasi Allahim hayirlisi ne zamansa ozaman nasip etsin canim.
Ama 20.01.2020 olsa guzel olurdu mesela oyle hayal ediyorum bazen
Cok tesekkur ederim cvbin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Darisi basima
duan için teşekkür ederim darısı sana olsun sağlıkla
benim düşük kanamamı adet sayınca 9. gün dr kntolünde sağdan 15 mm yumurta var dedi dr benim 15. gün yumurtlama oldu (labiıgck doğru yazmamış olabilirim ovi testi kullandım) benim nisan da 21-23-25-26-28 e ilişki oldu ben 25-26-28 nisan ilişkilerinden birinde gebe kaldığımı düşünüyorum