daha cok erken kuzum 4. Aydan itibaren baslar artik gobislerimiz ayaklarimizi bile goremicez bende biran once ciksin istiyorum dar giyme bende yuksek bel giyiyorum surekli kot likrali almistim hep hamilelik oncesi cok rahat oluyor dar oluyorsa biraz bir beden buyugunh al derim gecen lc wakikiye gttm hamilelik bulizleri onu bebisli ayy bir guzeldi kiii almak icin sabirsizlaniyorum rabbim o gunlere cikartsin insallah
canim follik asiti kan hapini ihmal etme ona bebisin ihtiyaci var beyin gelisimi icin cok onemli bebegin icmelisin tanidigim var yakindan dogana kadar icmedi ve ondan midir bilmiyorum ama bebegi cok kucuk ve zayif dogdu aksatma bendede var bulanti hepimizde var ama bebisimin sagligi icin iciyorum bol ceviz yiyorum sut iciyorum gece yogurt yiyorum dr tavsiyesi
benim hamilelik pantolonlarim hamilelik bulizlerim bazanin altinda zamanini bekliyor insallah zaten zayifim gobekte yok benden dusuyo ve bacaklari beli bol geliyo daha
daha cok erken kuzum 4. Aydan itibaren baslar artik gobislerimiz ayaklarimizi bile goremicez bende biran once ciksin istiyorum dar giyme bende yuksek bel giyiyorum surekli kot likrali almistim hep hamilelik oncesi cok rahat oluyor dar oluyorsa biraz bir beden buyugunh al derim gecen lc wakikiye gttm hamilelik bulizleri onu bebisli ayy bir guzeldi kiii almak icin sabirsizlaniyorum rabbim o gunlere cikartsin insallah
Benimde randevum temmuzun 5 ine 12 haftaliikken gdecegim insallah ozledim minigimi cok merak ediyorum o zaman galiba 2 li testlere baslar doktorum rabbim herkesinkinden temiz sonuclar almak nasip etsin benimkindende insallah guzel allahim
Küçük bi göbek vardı, asla böyle değildi.. Etrafımdaki herrkes istisnasız senin karnın hemen çıkmış bu ne diyor Çok rahatsızlık veriyor ama bildiğin gibi değil..
Erkek olma ihtimali neden?
Bi de benim bebek tam sağımda, doktor ultrasonla bakarken bile sağ tarafımdan bakıyor, o yüzden de şişlik oluyor mudur acaba? Rahmin ortasında olması gerekmez mi?
Rahmin odasındadır canım zaten. Döllenince overden ayrılıp rahme yerleşir ya. Göbek deliğinden aşağı koy iki elini üçgen yaparak. Erkek bebekte hemen şişilir, burun büyür.....
Hanımlar msjlara biraz gozattim bende sizin gibi mide bulantılarindan muzdaribim ictigim su bile beni mahvediyor. Bir de siz oruç tutuyor musunuz mide bulantilarim çok ama istifra olmuyor diye ben tutuyorum ama bu seferde başımı kaldırdigim an gözlerim kararıyor
Evet daha iyi ben sadece bulanti olsa dayanicam canim ama ne yesem ne icsemn10 dk sonra cokariyordum bos mideyle bile yani sukur simdi daha iyiyim istahim yine yok ama en azindan yedigim iki uc lokma midemde kaliyor
Aldım canım ya dünya varmış. Zaten alt kısmı normal kesim sadece üstü kumaş olduğu için belli olmuyor. Kesimleri hoşuma gitti. 15 sene önceki hamile kıyafetleri neydi öyle 42 kg la hamile kalmıştım 1 bedeni bile çuval gibi oluyordu
Evet ya içme çekesim geliyor çekemiyorum Ben de Anlıyorum seni canım pantolonlarımın düğmesini kapatamıyorum hamile pantolonu için de erken zayıfım zaten o yüzden ben de yüksek bel Salaş pantolonlar aldım Bilekte oluyor ya çizgili falan Onlar rahat oluyor
Ya galiba benimde oyle çünkü akşamları kendime geliyorum, sabah bişeyler atıştırıp folik asiti coraspirini içiyorum gün boyu bulanıyorum, şuan yeni uyandım daha ilaç içmedim bulantı falan yok demek akşama kadar etkisi geçiyor iftarda eşime eşlik edebilecek kadar iyi oluyorum az da olsa çorba falan içebiliyorum ama gün içinde yerimden kalkamıyorum bulantıdan
Ya galiba benimde oyle çünkü akşamları kendime geliyorum, sabah bişeyler atıştırıp folik asiti coraspirini içiyorum gün boyu bulanıyorum, şuan yeni uyandım daha ilaç içmedim bulantı falan yok demek akşama kadar etkisi geçiyor iftarda eşime eşlik edebilecek kadar iyi oluyorum az da olsa çorba falan içebiliyorum ama gün içinde yerimden kalkamıyorum bulantıdan
Folikasitler fark ediyor katılıyorum sizlere. Benim de mevcut folikasitimi şuan ki dr umdan önce gittiğim dr vermişti 90 adet vardı içinde ara verdiğim için kalmıştı baya şuan ki dr.umn dediğini de aldım bi içeyim dedim daha düzgün hale geldim tesadüf mü bilmem iştahımı da artırdı içinde bir sürü ek vitamin de var diğerine nazaran
Folikasitler fark ediyor katılıyorum sizlere. Benim de mevcut folikasitimi şuan ki dr umdan önce gittiğim dr vermişti 90 adet vardı içinde ara verdiğim için kalmıştı baya şuan ki dr.umn dediğini de aldım bi içeyim dedim daha düzgün hale geldim tesadüf mü bilmem iştahımı da artırdı içinde bir sürü ek vitamin de var diğerine nazaran
Bende folbiol vardı kürtajımdan sonra da vücut toparlansın diye kullanmamı söylemişti doktor ama çok düzenli içmedim gebeliği öğrenince duzenli içmeye başladım gebelik öncesi midemi bulandırmıyordu şimdi bulandırıyor