2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de şişkinlik var. Ama böyle değilim. Boyum 162.kilom 64

Benim de boy 1.62. Kilo da 61.4. Ya ama inanılmaz karın şişliği var. Arkadaşım da böyle olmuş. Bi şişti bi daha inmedi, öyle büyüyerek devam etti dedi. Sanırım benim de böyle olacak

Yaa olsun ne güzel işte daha benim erken çıkmadı göbeğim ama ben çok seviyorum hamile göbekleri çok hoşuma gider yolda birini görsem gülümserim direk

Benimki tam hamile göbeği de değil işte böyle önden pırtlamış göbek
Neyse, benim dışımda kimsenin böyle değil demekki. Napiyim benimki de böyle gidecek sanırım.

Benim de boy 1.62. Kilo da 61.4. Ya ama inanılmaz karın şişliği var. Arkadaşım da böyle olmuş. Bi şişti bi daha inmedi, öyle büyüyerek devam etti dedi. Sanırım benim de böyle olacak
Önceden karnın düz müydü? Küçük bir göbekçik var mıydı? Bak erkek olabilir bebişlerimiz diyim ben sana

Kahve ve çay tiryakisi olan ben açık çay bile içemiyorum. Uf aklıma gelince midem kalkıyor .daha doğrusu sıcak su olan hiçbirşeyi içemiyorum.
Su benm de midemi bulandiriyo gun icinde icemiyorum bile. E susuz da olmaz. Krakerle birlikte icmeye calisiyorum mecbur. Hamileligin en zor anlari galiba bunlar. Cunku her anin tadini cikar diyolar deneyimli anneler.
gözün aydın canım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Amin canim insallah hepimiz
inan ki bilmiyorum canim olumsuzlestirdik o ani annemler gorunce sok oldular tabi. Ama solumgaclari ve beyni cok guzeldi tavriye ederim. Gozu sertti cesaret edemedim
Tazelikle ilgili dogru diyosun canim cok dikkat etmek lazim. Her yiyecekte taze olmalı.
Kizlar bisey sorucam paketli ve sekerli yiyecekler tuketiyo musunuz? Ben yememeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyo

Çok olmamak şartı ile gözüm kalmayacak şekild E yiyorum canm

Ben tutmuyorum canım doktor kesinlikle tutma gibi bişiy söylemedi kendini iyi hissedersen tut dedi ama ben korkumdan tutmadım sadece 1 gün tuttum

Maalesef, tutamıyorum ben. Zaten saatlik ilaçlarım var, ayrıca deli gibi kusuyorum

Ben de tutuyorum canım. Tutabildiğim kadar tutacağım inşallah. Hafif bulantılarım halsizliğim oluyor tabi ama kusma gibi bir durum olmadığı için etkilemiyor.

Benim bulantilarim var ama cok degil yani tutuyorum ben beni rahatsiz etmiyor ilk kizimdada hic bulantim yoktu

Ben malesef oruc tutamiyorum. 17 aylik kizim var emziriyorum. Oruc tutmadigim halde sabahlari kan sekerim dusuyor. Kahvalti yapmadan da kendime gelemiyorum. Insaallah dogumdan sonra oderiz borcumuzu. Allah kabul etsin
. Tesekkur ediyorum hanımlar, rabbim affetsin cok zor dayaniyorum 9 gün kaldı inşallah rabbim kolay getirir

Kızlar sizlerede haber vereyım dedim.insan bir başka Dr dam da bılgı almak ıstıyor bu durumda olursanız benim Doktoruma her soruyu sorabilirsiniz kendisi okadar ilgiliki mutlaka cevap verır.oruçla ilgili yazışmalar vardı bana dediklerini kendi sayfasında da paylaştı bence bir göz atın. Ben Dr tavsıyesıyle tutmuyorum inş kazasını tutucam. İnstagram adresi: @ cagrıgulumser

Ay Allah aşkına biri bi şey söylesin, daha 9. haftada bu göbek normal miiii???? Valla korkuyorum yaa
Göbeği benim gibi olan var mı?
Kilo 61.4
Kuzum benm de oyle gunduzlerı. Sabahları brz daha küçüğü ama böyle belirgin. Gün içinde bÖyleyse gazdan. benm yemek yyıynce bunun gb oluyor sabah bukadar degılse gazdandır suan.

Yaaa çok sanslisin çağrı hocam bu harika böyle Doktorlar oldukça insan hayata daha umutla bakıyor bende soru sormuştum anında geri döndü Allah bin kere razı olsun

Ayy ben baktım şimdi doktorunun sayfasına ama sezeryen Doğumdan resmen öcü gibi bahsetmiş ben çok korktum hatta sezeryen sırasında annenin karnı kesilirken bebeğin kafasında alnı da kesilmiş valla ben çok korktum sezeryen hep bir alternatifti benim için

Hayir cnm o kadar da korkulacak birsey degil tabi gonul isterki normal doğum yapmak ama olmazsada olmuyor ben kizimda 41.haftaya kadar sanci bekledim normal doguracam diye ama suni sanci verdikleri halde olmadi meger son anda kordon dolanmis direk sezeryana aldilar doktorun iyiyse sezeryanda iyi bence ben cok memnun kalmistim yani sezeryan seni korkutmasin

Ya sezeryen olma ihtimalim çok fazla genetik bir karaciğer buyumesi sorunumuz var ablamlarla hamileyken karaciğerlerimiz de büyüyor alt ast değerlerimiz artıyor benim ilk gebeliğimde daha 10. Haftamda bile karaciğerim 2,5 cm büyümüştü demek Doğum sonuna kalsaydı ne kadar büyürdü, ablamların ikisinde de 36 haftalarda almak zorunda kaldılar bebeklerini çünkü zAten karaciğer büyüyor bebeğe yer kalmıyordu bebek gelişemiyordu, tabiki Gönül ister ki normal Doğum olsun elde olmayınca olmuyor, doktor karşı sezeryene ama normal bir karşılık değil korkutarak karşı bu beni çok tedirgin etti

Ben de kendi doktorumu ınstagramda esir aldım sagolsun gecenın 4unde bıle göruyorsa cevap verıyor başka topıcte arkadaslarıma da söyledım adam kadınlar kulubune çalışıyor hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…