2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zaten mide bulantısı ağrıdan sızıdan insanın aklına gelmiyor canı da istemiyor ki. Sen yine de tedbiri elden bırakmamakla iyisini yapıyorsun canım sonra kendini suçlarsın ister istemez

Hele bi bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım da hayirlisiyla ondan sonra düşünürüz canım zaten cok sinirliyim,rahatlarim belki psikolojik olarak ben de

K Kubra0505 canım ben de 5+6 ya da 6. Haftamdı gittim kalp atışı göründü ama kalp ses duyulmadı. Senin geç döllenmeydiydi sanırım geriden geliyordu o yüzden duyulmaması normal canını sıkma lütfen. Ben daha kalp atışını dinlemek için bile gitmedim doktora biraz zaman geçsin de bir daha git kalp atışı için

Hamilelik boyunca da çok ağır olmuş canım.doktor yasaklamazsa ilk iki üç ayın sonunda olabilir bence.riskli dönem geçtikten sonra gayet normal.o da doğanın kanunu sonuçta.

70+5 adet tarihime göre olan haftm devletteki 5+4 de 4 haftalık demişti geç döllenme olabilir demişti

Ay Allah aşkına biri bi şey söylesin, daha 9. haftada bu göbek normal miiii???? Valla korkuyorum yaa
Göbeği benim gibi olan var mı?
Kilo 61.4

Eklentiler

• IMG_2180.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 99
Ay Allah aşkına biri bi şey söylesin, daha 9. haftada bu göbek normal miiii???? Valla korkuyorum yaa
Kilo 61.4
Bu kadar degil ama yakın sayılırım sana 9. Ayda kapilara sigamamayi bekliyorum:)

Çok üzgünüm canım...allah diğer evlatlarına ömür versin.insallah hayırlısıyla tekrar nasip eder rabbim...

Ilaclar mide bulantini geciriyormu canm
Evet daha iyi ben sadece bulanti olsa dayanicam canim ama ne yesem ne icsemn10 dk sonra cokariyordum bos mideyle bile yani sukur simdi daha iyiyim istahim yine yok ama en azindan yedigim iki uc lokma midemde kaliyor

Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Ben soylemedim canim benim oglum 28 aylik su an kardesi dogana kadar nasipse 3 yasinda olacak nette bakmistim erken soylemek onerilmiyor ozellikle kucukse cocuklar zaman algilari tam olusmadigi icin cocuk kandirilmis hissediyormus kardes olacak dediniz hani nerde neden yok neden gelmedi vs diye ben de son aylara yakin karnim iyice buyudugu vakit soylemeyi dusunuyorum cevremdekileri de uyariyorum bu konuda

Iyi seninki istiyormus benimki hep istemiyorum diyor mama sandalyesini alirmis

kubra5505 arkadasim oncelikle hemen panik yapma seninki gec dollenme olabilir oyleyse bu gerilik cok normal ayrica aletleri iyi degilse,yada sen kilolu isen biraz daha zor duyulabiliyormus kalp atisi sen dua et insallah iyidir bebisinn enn kisa zamanda farki kapatir

kubra5505 canım ben de 6+0 da gitmiştim bebek görünmedi bile sadece yolk kesesi göründü.persembe tekrar gidecem 6+5 olmuş olacak inşallah görürüz bebeğimi.sen de üzme kendini daha çok küçükmüş haftaya kalp atışını duyarsın inşallah canım...

Kilo 61.4
Yaa olsun ne güzel işte daha benim erken çıkmadı göbeğim ama ben çok seviyorum hamile göbekleri çok hoşuma gider yolda birini görsem gülümserim direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…