O çok ayrı bir konu tabiiki öyle.ama hamile kaldığımı ogrendigimizden beri ne eşimin ne de benim aklımıza bile gelmedi beraber olmak.ki normalde gayet sağlıklı bir çiftiz.ayrica ben ilişkiye girenin çocuğu düşer benimki düşmez demedim,tercih meselesi.ben tercih etmiyorum.herkesin düşüncesi kendine.allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.zaten şu anda boş gebelik riskim var,bebeğime bişey olsa bile en azından içim rahat ben ona çok iyi baktım allah nasip etmedi diyecem.
Zaten mide bulantısı ağrıdan sızıdan insanın aklına gelmiyor canı da istemiyor ki. Sen yine de tedbiri elden bırakmamakla iyisini yapıyorsun canım sonra kendini suçlarsın ister istemez
Aman canım bir şey olmasın Tabii ki de bebişlere bir risk olmadığı sürece Haftada iki kere normalmiş zaten genelde 10. Haftayı bekleyin diyor doktorlar yine de bizde Geçen gün açılışı yaptık Ama zaten normale göre çok farklı oluyor ister istemez dikkat etmek zorunda kalıyoruz bebek amniotik sıvı ile korunduğu için cinsel ilişkide asla Rahime değmiyor zaten aksine anneye psikolojik olarak olumlu dönüş oluyormuş ilişkiyle. Ve oluyor da:)
Hele bi bebeğimi göreyim kalp atışını duyayım da hayirlisiyla ondan sonra düşünürüz canım zaten cok sinirliyim,rahatlarim belki psikolojik olarak ben de
KKubra0505
canım ben de 5+6 ya da 6. Haftamdı gittim kalp atışı göründü ama kalp ses duyulmadı. Senin geç döllenmeydiydi sanırım geriden geliyordu o yüzden duyulmaması normal canını sıkma lütfen. Ben daha kalp atışını dinlemek için bile gitmedim doktora biraz zaman geçsin de bir daha git kalp atışı için
Yani zaten iliskinin yasaklanmasi gebeligin riskli olup olmamasina yada önceki hamilelik hikayelerine bakilip öyle yasaklanır dr tarafından diye biliyorum bende... hatta tam tersine eğer bir risk yoksa o sirada salgilanan hormonlarin bebeğe yararı olduğu görüşü bile var...
Bundan beni yanlış anlamayin öyle zaten eskisi gibi bir istek olmuyor ilk aylarda ancak hani bir risk yoksa bunu engellemek biraz garip... hamilelik boyunca iliski yaşamayan varmış okuyunca şok oldum biraz...
Hamilelik boyunca da çok ağır olmuş canım.doktor yasaklamazsa ilk iki üç ayın sonunda olabilir bence.riskli dönem geçtikten sonra gayet normal.o da doğanın kanunu sonuçta.
Canim seninki gec dollenmeydi diye hatirimda kaldi eger öyleyse bu 7+5 düzeltilmiş haftanmi yoksa adet tarihine göremi? Kese ile bebek arasinda fark olabilir zira bebek daha küçük olcum sınırları zor alınıyor Insallah bir hafta sonra kalp atislarinida duyarsin Allah im yuzunu güldürür hayırlı saglikli evlat nasip eder
Kizlar dr geldim malesef guzel haberler veremeyecem kesenin buyumesi durmus bebegi alttan bakmasina ragmen goremedik cok uzgunum cok sukur iki kizim var Rabbim olmauanlara versin simdi kurtaj korkusu sardi daha once 4 dusugum vardi dr bekleyelim bi hafta dedi
Evet daha iyi ben sadece bulanti olsa dayanicam canim ama ne yesem ne icsemn10 dk sonra cokariyordum bos mideyle bile yani sukur simdi daha iyiyim istahim yine yok ama en azindan yedigim iki uc lokma midemde kaliyor
Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Selam güzel hamişler.
İkinci ya da üçüncü hamileliği olan arkadaşlar çocuklarınıza kardeşi olacağını söylediniz mi /nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdiler?
Ben soylemedim canim benim oglum 28 aylik su an kardesi dogana kadar nasipse 3 yasinda olacak nette bakmistim erken soylemek onerilmiyor ozellikle kucukse cocuklar zaman algilari tam olusmadigi icin cocuk kandirilmis hissediyormus kardes olacak dediniz hani nerde neden yok neden gelmedi vs diye ben de son aylara yakin karnim iyice buyudugu vakit soylemeyi dusunuyorum cevremdekileri de uyariyorum bu konuda
Ben söylemedim henüz söylemeyi de düşünmüyorum. Son aylara bırakmak istiyorum.
Bugün annemle konuşurken bizi dinlediğini farkettik. Oğlum 3 yaşında henüz bu arada. Daha sonra kardeş isteyip istemediğini sorduk. İstiyorum dedi. Erkek istiyormuş bir de beyefendi
kubra5505
arkadasim oncelikle hemen panik yapma seninki gec dollenme olabilir oyleyse bu gerilik cok normal ayrica aletleri iyi degilse,yada sen kilolu isen biraz daha zor duyulabiliyormus kalp atisi sen dua et insallah iyidir bebisinn enn kisa zamanda farki kapatir
kubra5505
canım ben de 6+0 da gitmiştim bebek görünmedi bile sadece yolk kesesi göründü.persembe tekrar gidecem 6+5 olmuş olacak inşallah görürüz bebeğimi.sen de üzme kendini daha çok küçükmüş haftaya kalp atışını duyarsın inşallah canım...
Canım ben de 3 gündür folikasit almıyorum su içemediiim için bıraktım ama midem bulantım tam gaz devam inşallah senin tamamen yok olur bulantıların rahat gecer tatilin