2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah canım hepsi vakti gelince oluyor =) kızım çok sakin bebekti ağlamayı bilmezdi bi gün bi çığlık atmaya başladı oyun halısında 2 aydan itibaren oynuyordu ama sadece vuruyordu tutup çekiyordu yok bu başka bildiğin alıp mıncıklayarak çığlık atıyor korktum bnde araştırdım aha dokunmayı öğrenmiş Rabbim ne güzel yaratmış

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
Kuzum benim kızımın boynunun altı hep böyle oluyor. Dediğin gibi yanmış sanki böyle parlıyor kırmızı kırmızı. Ben kanteron yağı kullanıyorum, mükemmel bir şey ertesi güne bir şey kalmıyor. Hem de doğal Ama tabi ki önce doktora göster belki daha etkili bir şey verir. Geçmiş olsun çok.

Bursada matematik öğretmeniyim. Allahtan bizde çocuklu gelene birşey demiyorlar kreş gibi oluyoruz:)) inşallah kızımda sıkıntı çıkarmaz:) sizin branşlar neydi?
Ay ne güzel ya, iş yerine (Okula) bebeğinizi getirebiliyorsunuz yani Zaten içimde yaradır, bunca sene sorgularım kendimi neden öğretmen olmadım diye Çok iyimiş bayıldım

Benimki cok pis ciglik atmaya basladi son ses dun sabahtan geceye atti susmadi bir de anasina cekmis ince ve tiz bi sesi var felaketti

Orası hiç belli olmaz , bi tanıdığımız var hiç yemek yemezmiş, uyumazmış, erken doğmuş, şimdi herkes şaşırıyor 2 karış çocuk nasıl 2 metre oldu anlayabilmiş değiliz diye
Kısmet, sağlıklı olsun da. Annem hep boyu boşver aklı kocaman olsun der. Ben de öyle diyorum şimdi.

Hanımlar önce sakinliğimizi koruyalım. Biz gelecek nesilleri yetiştirecek insanlarız, biz farklı görüşlere tahammüllü olmazsak çocuklarımız ilerde sabrı, farklılığa olumlu yaklaşmayı nasıl öğrenecek?

Her çocuk farklıdır, kimi çocuk çabuk konuşur kimisi erken yürür kimi 4 aylık fiş çıkarır kiminin 9 ayı bulur. Size normal gelen bir başkasına farklı gelebilir. Lütfen birbirimizi itham etmeden önce düşünelim.

Rapor işine gelince, o çok narin bir nokta. Devlet memurunun maaşı bizim vergilerimizden ödeniyor diye bir mantık biraz eksik olur, çünkü memurların maaşından gelir vergisi otomatik olarak kesilir, yani onlar da vergi verir.
Rapor alındığında 7 günün üzeri maaştan kesilir heyet raporu değilse. Yani aldığı raporun karşılığı maaşından eksilir.
Fikir söylerken incitmemeye özen gösterelim.

Kizlar ya mustela surdum hametan surdum ama gecmiyor yarin doktora gidicem var mi bilgisi olan 2kolununda ayni boyle katlama yeri sadece kizarijlik degil derisi bile degismis hani sanki yanar da gecer ya oyle putur putur gergin
canım terden olmuş olabilir kremledikten sonra ince uzun kollu bişey giydirsen belki kurur biraz gecmiş olsun kuzucuga
Bizim önceki müdür de izin vermiyordu, hatta çocuk getirmek zorunda olduğunuz gün rapor alın gelmeyin diyordu, am bu daha anlayışlı getirebilirsiniz diyor
hoş bizim müdür de degişti yenisi nasıl bilmiyorum Allah iyilerle karşılaştırsın
Bursada matematik öğretmeniyim. Allahtan bizde çocuklu gelene birşey demiyorlar kreş gibi oluyoruz:)) inşallah kızımda sıkıntı çıkarmaz:) sizin branşlar neydi?
iyi ya bebiş de takılır orda maskot oluyorlar zaten ingilizce benim branş bursayı da cok severim rahat atlatırız umarım eylüle kadar da toparlanırlar biraz inşallah

Ya valla dimi ben de cok kiskaniyorum su an asiri asiri asiriiiii
şükür cogu iş alanına göre iş saat ve sart acısından rahatız ben de eczacilara özeniyorum al bi kalfa kafsna göre git gel kuzenim eczacı canın isterse bebişi göyür dükkanda ona bi alan oluştur vs o da hoş

Kış bebesi bunlar. Sıcaktan hemen etkilenebilirler. Kantoron yağı iyi gelir belki. Alerjik olsa her yerinde olurdu. Ama aklına takılıyorsa doktorunuz whatsapp kullanıyorsa fotoğraf atın sorarsınız böylece

cok haklısın ve dogru yazmışşsın arkadasım sen de mi öğretmensin ? mesela benim bu ay itibatiyle kesilcek maasım

Öğretmenim ama öğretmen olduğum için demiyorum bunları. Sadece biraz daha kelimelerimize dikkat edelim diye söylüyorum. Rapor alınması doğru gelmeyebilir bir başkasına. Hastalık yokken hastalık göstermek beni hep korkutur mesela. Ama bunu ifade ederken incitmeden söylerim. Benim karşımdakinin kalbini kırmam bana bir şey kazandırmaz çünkü.

Hemşehrim ne güzel Bende kalicam bayramdan sonra biraz

Oy yerim o kolları Yavrum benim pişik gibi sanırım benim kızında boynu böyle mustelanın kremini sürüyorum ama sanırım terden sıcaktan oluyor canım

Verdikten sonra ağzını siliyor musun? Diş lekelerine sebep oluyor ya şuan su da vermediğim için kararsız kaldım ben acaba 6 ayda mı başlasam diye
Şu an daha dişleri olmadığı için leke yapmaz, dişleri çıktıktan sonra da ince bi tülbentle silmek yetermiş dişleri

Ben Naim Ay a gidiyorum iyi bir doktor teşhis tedavisi iyidir ama daha öncede burda yazmıştım hastası çok sürekli aceleye geliyor öyle ki unutuyorum bazen soracağım şeyleri randevu aksıyor icerideyken kapı çalıyor sürekli onlar hoşuma gitmiyor haberleşelim bulursan memnun kalacagin doktor beni de etiketlersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…