2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben sabah acıklamamı yaptım sızlerle konustugum ınsanlarla alakası yok tekrar söyleyeyım. söylediğınız bırseye yalancı muamelesı yapılaa hepınız tepkıgosterırısınız asla gelemedıgım bırsey benım dürüstlğk noktasında malesef hazmı kolay olmuyor. yalancı gb gösterılmekten hoslanmıyorum kımse de hoslanmaz sen veya ıletısımde bulunduklarımı kötu goz olarak gorseydım burda bulunmazdım 1yıl. o sınırleyanlıs anlasldım o noktada sadece. kısaca böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel anneler günaydınnn. Müsait zamanınızda bebeğinizin kullandığı memnun kaldığınız alıştırma bardak marka ve resmini atarmışsınız.

Yanlış hatırlamıyorsam bsebse canımcım kullanıyordu da Marka unuttum almak istiyorum.

Şu kavga konusunu okudum da gereksiz yükselişler suçlamalar olmuş. Allah herkesin bebeğine sağlık versin. Pire için yorgan yakmak saçma her bebek kendine özel bana göre de erken geldi fakat olmayacağı anlamına da gelmiyor. İnsanları nazar vs gibi şeylerle suçlamak ayıp olmuş. Sonuçta herkesin bebeği var kimi uslu kimi değil kimi büyük kimi küçük hiç birimizin ki dört dörtlük değil, herkesin bebeğinin güzel huyları var o zaman bütün bebekler nazardan çatlasın varmı böyle bişey yahu. Kötü bakan kötü görür. Burası herkese açık platform eleştirilere yorumlara açık değilseniz yazmayın. İnsan insandır kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur herkesin bir anası babası var herkes in çıktığı yer aynı o yüzden ben ve kızım mükemmel değiliz insan evladıyız sadece. Ha bide biz kem gözlüysek bebeğinin resmini ve güzel huylarını keşke hiç anlatmasaydın yazık etmişsin bunca ay güzel bebeğine.

Not: her önüne gelip siteye alınan biri

Ben sadece su vermek için weenin minik sulukları vardı ondan kullandım. Sonra da avent truman magic bardak kullandım. Pipetli değildi, ters dönünce akmıyordu, sadece dudakla eğince su geliyordu. Böylece bardağa rahat geçiş yaptı.

sen de anlamak ıstedıgın gb anlamıssın malesef vefa gıtmıs herkesde saglıkolsun:)

Bende seminere kadar raporlu olanlardanım ama heyet almadım sağlık ocağı ve k.doğumcunla tamamladım..seminere de kızımla gideceğiz inşallah bırakacak kimse yok yakınımızda
Ben de mudur yardimcisi olduguma pisman olacagim nerdeyse. Ogretmenlikte yaz tatilim olurdu simdi, dusunup uykularim kacmazdi ise baslama olayini. Yok rapor yok heyet sinirlerim cok bozuldu. Ssdece emen bir bebek olunca bari ek gidaya kdr uzatiyim derdindeyim.

Mune bu platformda olmak istemıyorum hesabımı kalıcı olarak siler misşniz siz yapabılıyorsunuz dıye etıketledım

Son düzenleyen: Moderatör:
Masallah pamuguna canim. Emekledigi zaman yere pike gibi birsey sersen hep ayni yönünü icin rahat edebilir,temizlik acisindan.
Bir de dizleri acik olmayip uzun ince birsey olursa sürtünme etkisi tene direkt gecmez:)

İlk erkek bebeği olup yakında sünnet ettireceklere tavsiye olsun hanımlar. Köpük bardak alıp taban kısmını kesip yanlardan delik açıp ters çevirip koyuyorsunuz sünnetli yerin etrafını böylece koruyorsunuz, bezin içinde değmediğinden kanama riski olmuyor. Yalnız kestiğiniz taban kısmını yukarı çevirin ki kesilme yerleri tenine rahatsızlık vermesin. Ben önümüzdeki ay doktoru onay verirse sünnet ettirmeyi düşünüyorum.

En guzeli de kendi isinin patronu olmak. Ama tatil acisindan da ogretmenlik patronluktan daha iyi bosver

Kış bebesi bunlar. Sıcaktan hemen etkilenebilirler. Kantoron yağı iyi gelir belki. Alerjik olsa her yerinde olurdu. Ama aklına takılıyorsa doktorunuz whatsapp kullanıyorsa fotoğraf atın sorarsınız böylece
Tesekkurler ❤ yarin bi gotureyim dedim zaten yamuk kafamizida sormak icin

Masallah pamuguna canim. Emekledigi zaman yere pike gibi birsey sersen hep ayni yönünü icin rahat edebilir,temizlik acisindan.
Bir de dizleri acik olmayip uzun ince birsey olursa sürtünme etkisi tene direkt gecmez:)
Şimdilik onu yapacam da ya ilerde. Keşke az emeklese hemen yürüse

Emekleyen bebekler için dizlikler var. Onlardan alabilirsiniz. Temizliğe gelince yüzde yüz hijyen imkansız nerdeyse. Eninde sonunda mikroplara tanışacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…