- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.
İnşallah tartıdandır hemşireye de sizin tartı bozuk diycektim de ne biçim anne demesin diye sustumTabi cnm götür için rahat eder en azından bazen tartılarda da sıkıntı olabiliyor
Canım bizde bebek arabamızı erkek kardeşim alanya e bebekten alıp kargoladı ptt kargo ile geldi. Bende hastane çıkışı falan aldım onlarda ptt kargo ile geldi. Şehirlere göremiyorum değişiyor acaba @mevsiminegore nin söylediği hizmet belli şehirlerdemi acaba ben izmirdeyim öyle bir hizmet görmedim e bebek alışverişlerinde
Rapor kullanabilen herkese benim hakkim helal olsunArkadaşım bu konu çok can sıkmaya başladı gunahi da yanlisida bilecek yastayiz ama bakış açıları farklı sen görevini yaptın bizi uyardin bu kadar uzatmaya ne gerek var herkesin bileceği iş
Tekrar söylüyorum Avrupa'da çalışan anneye verilen haklar bizede verilsin kimse rapor için bu yola basvurmaz
ücretsiz izin bu zamanda kolay değil geçim sıkıntısı herkesi etkiliyor herkesin ev kredi kart borcu var ücretsiz izin kullanmak öyle kolay değil ben ayrıldım çünkü evin borcu bitmişti
Bende tatil moyalarini aldim. Tdk kurumu ve edebiyat hocalarindan uzur. Mayo o :)
Aa dün ocağıma incir ağacı diktiren sendin amaYa sennn cok fenasinnnn
Sağol anneligin halden anlamanın siyasi görüşü olmaz zatenRapor kullanabilen herkese benim hakkim helal olsunalabiliyolarsa ne alaaa siyasi görüşle de alaksi yok bu konunun ya benim siyasi tarafim ak olmasina ragmen annelik gecim vs oldumu eksik kalinan yer varsa alabiliyolarsa alsinlar ya cocugun bidunya ihtiyaci oluyo yetemiyo insan birde borc vs varsa bi anda maasin teke dusmesi cok zor Rabbim kimseye gecim sıkıntısı vermesin insallah
Bende yoruldum valla yaaGünaydın herkesleree ❤❤ guzel bi haftamiz olsun insallah. Son 1haftabir daha hergun bu kadar cesit ve iyi yemek yapma olayina girmeyecegim cok sukur ramazanda kiyamiyor insan
Valla kafana silah dayamadimAa dün ocağıma incir ağacı diktiren sendin ama
Sikayet etmisler belliki karsisindaki hanimefendi etmis olabilir o yuzden kendi de ban yemis en gec 1 haftaya gelir kuzumSağol anneligin halden anlamanın siyasi görüşü olmaz zaten
Ya bu konu @Isık27 için kötü olmuş cezami aldı çok üzüldüm yaa
Oturtunca yana devriliyor tabi ama ben kontrolumde oturtuyorumBen de kucağımda falan oturtuyorum. Kalkmak istiyor zaten yatırınca
Ben de 4 şehir istiyorum ama çocukla zor olur diye düşünüyorum. Gözüm korkuyor. Siz nasıl yapacaksınız?]
Okuduğumu anlamamakta kendime sıfır verdim tamam şimdi dediğimi yapıyorum canım teşekkür ederim
Oyyy ne güzel birimde planlarımız vardı ama eşim arabayı sattı kaldık ortadaşimdiden iyi tatiller canım tadını çıkart. Güneş kreminde bende mustela almak istiyorum ama faktör konusunda emin olamadım. Doktor görüşü ile mi aldın canım. Maşallah bebeğine çok tatlı. İnşallah rahat bir yolculuk geçer sizin için.
Ya Salı günü eşim arabamızı sattı artık bir arabamız bile yok. Sığamıyoruz dedi büyük alalım dedi hemen satıldı ama biz araç bulamadıkbayramda Kayseri Kapadokya Adana Mersin Antalya Balıkesir yapacaktık iki güne araba bulamazsak hayaller hayatlar olacak ve çok üzülüyorum
E o bişey demedi ki banlnacak kadar allah allahSağol anneligin halden anlamanın siyasi görüşü olmaz zaten
Ya bu konu @Isık27 için kötü olmuş cezami aldı çok üzüldüm yaa
Kızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersinizsut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz
Kızlar.. Ateş sizi de çağırıyor mu?
Ben de 4 şehir istiyorum ama çocukla zor olur diye düşünüyorum. Gözüm korkuyor. Siz nasıl yapacaksınız?
İnşallah gönlünüzce olur bulursunuz hemen bir araç cnm:)) bende arabada evden daha çok rahat ediyorum.. 3 kere 7 saatlik yolu gidip geldik en son gidişimizde 5 saat uyudu sadece 2 saat uyanıktı onda da beslenme bez mola derken hiç yorulmadan hallettik.. bende istiyorum artık güzel bir tatil..Amann canım sağlığı yerinde olsun boşver diyeceğim illa takılıyor ama benim kızım 5600 gr 4 ay kontrolünde çıktı doktor boyu ve kafa çevresi iyi olduğu için sıkıntı yok diyor bide genetik faktörler var dert etme mutluysa sorun yok
O ateş dün 8 takım kıyafetle beni yaktı
4 saatlik Ankara yaptık canım bide sürekli Bursa’ya gidiyoruz bizimki alışık yollara fakat bende biraz korkuyorum baya uzun olacak bu sefer ama kızımda dışarıda olmayı evde olmaktan çok seviyor şansımı deneyeceğim bakalımönce Kayseri eşimin ailesi orda 4 gün kalıp Adana’ya 1 er gece kalıp Mersin’de gezmeyi planlıyoruz kimsemiz yok iki şehirde de. Oradan da Antalya’ya kuzenİme gidip 1 gece kalıp Balıkesir’e en sonda eve dönmeyi planlıyoruz. Fakat eşim arabayı sattı şimdi yeni araç bakıyoruz. Araç olmazsa gidemeyiz canım. Dualarım araç bulmakta şimdi
Oh maşAllah baya yangın yerine dönmüşsünüz sizAmann canım sağlığı yerinde olsun boşver diyeceğim illa takılıyor ama benim kızım 5600 gr 4 ay kontrolünde çıktı doktor boyu ve kafa çevresi iyi olduğu için sıkıntı yok diyor bide genetik faktörler var dert etme mutluysa sorun yok
O ateş dün 8 takım kıyafetle beni yaktı
4 saatlik Ankara yaptık canım bide sürekli Bursa’ya gidiyoruz bizimki alışık yollara fakat bende biraz korkuyorum baya uzun olacak bu sefer ama kızımda dışarıda olmayı evde olmaktan çok seviyor şansımı deneyeceğim bakalımönce Kayseri eşimin ailesi orda 4 gün kalıp Adana’ya 1 er gece kalıp Mersin’de gezmeyi planlıyoruz kimsemiz yok iki şehirde de. Oradan da Antalya’ya kuzenİme gidip 1 gece kalıp Balıkesir’e en sonda eve dönmeyi planlıyoruz. Fakat eşim arabayı sattı şimdi yeni araç bakıyoruz. Araç olmazsa gidemeyiz canım. Dualarım araç bulmakta şimdi
İnşallah gönlünüzce olur bulursunuz hemen bir araç cnm:)) bende arabada evden daha çok rahat ediyorum.. 3 kere 7 saatlik yolu gidip geldik en son gidişimizde 5 saat uyudu sadece 2 saat uyanıktı onda da beslenme bez mola derken hiç yorulmadan hallettik.. bende istiyorum artık güzel bir tatil..
Oh maşAllah baya yangın yerine dönmüşsünüz sizGüle güle giyinsin tatlı kızçen ♥ Asya idi değil mi adı yanlış hatırlamıyorsam ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?