2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben kendi hakkim icin demedim ama bir kiside yanlisa yanlis demiyor. Yetimin oksuzun hakki diyorum duymqzdan geliyorsunuz. Ucretsiz izin denen birseyde var bu secenege basvuruldugunda bebeginizde sutunuzden mahrum olmuyor.

Arkadaşım bu konu çok can sıkmaya başladı gunahi da yanlisida bilecek yastayiz ama bakış açıları farklı sen görevini yaptın bizi uyardin bu kadar uzatmaya ne gerek var herkesin bileceği iş
Tekrar söylüyorum Avrupa'da çalışan anneye verilen haklar bizede verilsin kimse rapor için bu yola basvurmaz

ücretsiz izin bu zamanda kolay değil geçim sıkıntısı herkesi etkiliyor herkesin ev kredi kart borcu var ücretsiz izin kullanmak öyle kolay değil ben ayrıldım çünkü evin borcu bitmişti

Bak o zaman bilemedim erkek kardeşin Alanya'da mi benim annemlerin yazlığı var Alanya'da Mahmutlar beldesinde

Rapor kullanabilen herkese benim hakkim helal olsun alabiliyolarsa ne alaaa siyasi görüşle de alaksi yok bu konunun ya benim siyasi tarafim ak olmasina ragmen annelik gecim vs oldumu eksik kalinan yer varsa alabiliyolarsa alsinlar ya cocugun bidunya ihtiyaci oluyo yetemiyo insan birde borc vs varsa bi anda maasin teke dusmesi cok zor Rabbim kimseye gecim sıkıntısı vermesin insallah

Sağol anneligin halden anlamanın siyasi görüşü olmaz zaten

Ya bu konu @Isık27 için kötü olmuş cezami aldı çok üzüldüm yaa

Günaydın herkesleree ❤❤ guzel bi haftamiz olsun insallah. Son 1hafta bir daha hergun bu kadar cesit ve iyi yemek yapma olayina girmeyecegim cok sukur ramazanda kiyamiyor insan
Bende yoruldum valla yaa dedim ne zormuş hergün yemekler tatlılar, eşim de diyoki tabi alışık değilsin zorlandın diyo e napim 2 çocukla hergün nasıl zor oluyor baya oyalıyor insanı

Ben de 4 şehir istiyorum ama çocukla zor olur diye düşünüyorum. Gözüm korkuyor. Siz nasıl yapacaksınız?

Amann canım sağlığı yerinde olsun boşver diyeceğim illa takılıyor ama benim kızım 5600 gr 4 ay kontrolünde çıktı doktor boyu ve kafa çevresi iyi olduğu için sıkıntı yok diyor bide genetik faktörler var dert etme mutluysa sorun yok

Kızlar.. Ateş sizi de çağırıyor mu?

O ateş dün 8 takım kıyafetle beni yaktı

Ben de 4 şehir istiyorum ama çocukla zor olur diye düşünüyorum. Gözüm korkuyor. Siz nasıl yapacaksınız?

4 saatlik Ankara yaptık canım bide sürekli Bursa’ya gidiyoruz bizimki alışık yollara fakat bende biraz korkuyorum baya uzun olacak bu sefer ama kızımda dışarıda olmayı evde olmaktan çok seviyor şansımı deneyeceğim bakalım önce Kayseri eşimin ailesi orda 4 gün kalıp Adana’ya 1 er gece kalıp Mersin’de gezmeyi planlıyoruz kimsemiz yok iki şehirde de. Oradan da Antalya’ya kuzenİme gidip 1 gece kalıp Balıkesir’e en sonda eve dönmeyi planlıyoruz. Fakat eşim arabayı sattı şimdi yeni araç bakıyoruz. Araç olmazsa gidemeyiz canım. Dualarım araç bulmakta şimdi

İnşallah gönlünüzce olur bulursunuz hemen bir araç cnm:)) bende arabada evden daha çok rahat ediyorum.. 3 kere 7 saatlik yolu gidip geldik en son gidişimizde 5 saat uyudu sadece 2 saat uyanıktı onda da beslenme bez mola derken hiç yorulmadan hallettik.. bende istiyorum artık güzel bir tatil..

Oh maşAllah baya yangın yerine dönmüşsünüz siz Güle güle giyinsin tatlı kızçen Asya idi değil mi adı yanlış hatırlamıyorsam

İnşallah canım ya allah razı olsun duaların için Valla benim kızda öyle rahat ettiriyor inşallah böylede devam eder. Lina prensese de maşallah tatil canıdır sıfırlanmaktır mutluluktur sizde ufak bile olsa bi tatil yapın canım

Oh maşAllah baya yangın yerine dönmüşsünüz siz Güle güle giyinsin tatlı kızçen ♥ Asya idi değil mi adı yanlış hatırlamıyorsam

Ya sorma canım ya valla Asya hanıma gidiyor bütün maaşlar eşim isyanda biz ikinci planda kaldık diye teşekkür ederiz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…