2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de kilo da öyleyim ama boyu kafasi sağlığı iyi şükür mutlu gelisim güzel diye emzirme devam diyor benim dr. Ki benimki ilk 6 ay en az 600g almalı diyen biri

Evet tek kriter kilo olmuyor canım.Hareketlerinden de kilo tutmuyor yere yatırınca bi kanatları eksik uçacak Kilo alıyor artık kızımda bakalım çarşamba gidicez yine

Aynen mama da olsa alamayan yine alamıyor aman sağlıkları yerinde olsun da

Kızlar eminim bi çok benzer hikaye dinlemişsinizdir ama yine de yazmak istedim. Kızım şimdi 4 yaşında, normal kiloda doğmuştu 3. ayında çok az kilo aldı 4te durdu kilo alımı fakat çok mutlu bi bebekti uykusu çok güzeldi doktor mama ver dedi ama sütüm azalır korkusuyla vermedim ama bakıp bakıp ağlardım kemikleri sayılıyordu. Neyse yıllar geçti şimdi boyu gelişimi gayet iyi hala zayıf ve hala bi dk oturmaz. Mama vermemekle doğru mu yaptım bilmem, kimseye ver verme diyemem ama biz böyle geçirdik o günleri.

Bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım
Canım bizde bebek arabamızı erkek kardeşim alanya e bebekten alıp kargoladı ptt kargo ile geldi. Bende hastane çıkışı falan aldım onlarda ptt kargo ile geldi. Şehirlere göremiyorum değişiyor acaba mevsiminegore nin söylediği hizmet belli şehirlerdemi acaba ben izmirdeyim öyle bir hizmet görmedim e bebek alışverişlerinde

Aramızda 10 gün varmış canım biz de kilodan dertliyiz hep persentilde %25-50 lerde dr unuz ne diyor mama konusunda
Bizim son gidişte 900 gr almıştı doktor fazla buldu mamayı azalt dedi ben de sütüm geliyor diye epey azalttım. Şimdi de hiç kilo almamış sağlık ocağı ölçümüne göre doktora götürürüm bu bikaç gün içinde artk

İnternet sitesinde iade formunu doldurdum oldupum ilde e bebek mağazası yok İstanbuldan geliyor. Zannetmiyorum belli şehir olsa sitede forum olmazdı

Evet canm doğru söylüyorsun keyfi yerinde bizimkinin de, ben de süt daha sağlıklıdır diye 10 gündür hiç mama vermemeyi denedim ama böyle de aç kalmış da beslememişim gibi suçluluk duydum günde bi defa mama veririm artk

İşte önceki ay 900 gr alıp şimdi hiç almayınca şok oldum canm gelişimi ayına göre normal ama yine de doktora götürcem üzüldüm biraz

Napacanız kız Kızılay’da ben hiç sevmem orayı hiç de gitmem Gereksiz kalabalık, enteresan enteresan tipler falan var eşim de gitmemi istemez.
Özel bi sebebi yok da kalabaliga rabet çok olurmuş bende bi ziyaret edim dedim hep kızılay duyuyorum ben sanırdım kan veriliyor gereksiz cahilim bizde bir gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…