Ben de kilo da öyleyim ama boyu kafasi sağlığı iyi şükür mutlu gelisim güzel diye emzirme devam diyor benim dr. Ki benimki ilk 6 ay en az 600g almalı diyen biri
Evet tek kriter kilo olmuyor canım.Hareketlerinden de kilo tutmuyor yere yatırınca bi kanatları eksik uçacak Kilo alıyor artık kızımda bakalım çarşamba gidicez yine
Benimki mamayla bile 1 aydan fazla bir sürede 400gr almış bebek açlıktan ağlamıyor huzursuz olmuyorsa kilo tek kriter değil gelişim için o yüzden üzülme cnm emzirmeye devam et bence doymadığını anlarsan verirsin
Kuzum 2haftq iyi en son tartilali 100g ya aldı ya almadi benimki artik azalacak hatta duracak yavaş yavaş diyorlar. Benim kızı bir gör uyku hariç asla sabıt değil goren sok oluyor. Ayrıca genetik. Çok şükür sağlıklı mutlu gülüyor bil bol dönüyor konuşuyor vs sorun etmiyorum. Anne sütünü yerini hiçbir şey tutamaz. Rabbimin mucizesi olduğu kadar ürettiği vyettigi kadar devam bence. Bebeğimizi en iyi biz anlarız
Kızlar eminim bi çok benzer hikaye dinlemişsinizdir ama yine de yazmak istedim. Kızım şimdi 4 yaşında, normal kiloda doğmuştu 3. ayında çok az kilo aldı 4te durdu kilo alımı fakat çok mutlu bi bebekti uykusu çok güzeldi doktor mama ver dedi ama sütüm azalır korkusuyla vermedim ama bakıp bakıp ağlardım kemikleri sayılıyordu. Neyse yıllar geçti şimdi boyu gelişimi gayet iyi hala zayıf ve hala bi dk oturmaz. Mama vermemekle doğru mu yaptım bilmem, kimseye ver verme diyemem ama biz böyle geçirdik o günleri.
Canım bizde bebek arabamızı erkek kardeşim alanya e bebekten alıp kargoladı ptt kargo ile geldi. Bende hastane çıkışı falan aldım onlarda ptt kargo ile geldi. Şehirlere göremiyorum değişiyor acaba mevsiminegore
nin söylediği hizmet belli şehirlerdemi acaba ben izmirdeyim öyle bir hizmet görmedim e bebek alışverişlerinde
Bizim son gidişte 900 gr almıştı doktor fazla buldu mamayı azalt dedi ben de sütüm geliyor diye epey azalttım. Şimdi de hiç kilo almamış sağlık ocağı ölçümüne göre doktora götürürüm bu bikaç gün içinde artk
Canım bizde bebek arabamızı erkek kardeşim alanya e bebekten alıp kargoladı ptt kargo ile geldi. Bende hastane çıkışı falan aldım onlarda ptt kargo ile geldi. Şehirlere göremiyorum değişiyor acaba mevsiminegore
nin söylediği hizmet belli şehirlerdemi acaba ben izmirdeyim öyle bir hizmet görmedim e bebek alışverişlerinde
Bizim son gidişte 900 gr almıştı doktor fazla buldu mamayı azalt dedi ben de sütüm geliyor diye epey azalttım. Şimdi de hiç kilo almamış sağlık ocağı ölçümüne göre doktora götürürüm bu bikaç gün içinde artk
Kuzum 2haftq iyi en son tartilali 100g ya aldı ya almadi benimki artik azalacak hatta duracak yavaş yavaş diyorlar. Benim kızı bir gör uyku hariç asla sabıt değil goren sok oluyor. Ayrıca genetik. Çok şükür sağlıklı mutlu gülüyor bil bol dönüyor konuşuyor vs sorun etmiyorum. Anne sütünü yerini hiçbir şey tutamaz. Rabbimin mucizesi olduğu kadar ürettiği vyettigi kadar devam bence. Bebeğimizi en iyi biz anlarız
Evet canm doğru söylüyorsun keyfi yerinde bizimkinin de, ben de süt daha sağlıklıdır diye 10 gündür hiç mama vermemeyi denedim ama böyle de aç kalmış da beslememişim gibi suçluluk duydum günde bi defa mama veririm artk
Benimki mamayla bile 1 aydan fazla bir sürede 400gr almış bebek açlıktan ağlamıyor huzursuz olmuyorsa kilo tek kriter değil gelişim için o yüzden üzülme cnm emzirmeye devam et bence doymadığını anlarsan verirsin
Özel bi sebebi yok da kalabaliga rabet çok olurmuş bende bi ziyaret edim dedim hep kızılay duyuyorum ben sanırdım kan veriliyor gereksiz cahilim bizde bir gezelim