2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben hem ignesini hem suan hala hapini kullaniyorum, bogaz enfeksiyonundan. Birsey olmaz canim ic ilacini. Dis cok kötü kendi agrini gec, onun sana yarattigi zarar daha kotu antibiyotikten
Zaten yapa bileceğim başka hiç bisey yok kullanmadan tedavi edemem dedi dr diş ağrısı kabir azabı derlerdi cidden çok kötü bu durumda çocuğu emzirmek bile ızdırap

Z zeLina cok sevindim kuzum insallah devami olur ❤❤ A anneveoglusu dr geldim bu doktoru gercekten cok sevdim herseye tek tek bakti. Kilosu boyu gayet yerinde. D vitamini ve motilliuma devam dedi. Demir ilacimizi degistirebilirsin dedi en iyisi bu ama ishal bulanti yapip dislerde curume yapabilir dis kokleri gelmis dedi. Kafa icin bingildak 3cm acik kapandigi zaman normale donucek anne ve babanin genetik yapisi gibi olacak dedi. Kollarimiz alerjiymis benim yedihim yumurta dana eti gibi biseydrn ama diyete gerek yok dedi. Bi krem verdi bir yasina kadar duzrnli kullan gecip tekrarlayabilir dedi. Neden menenjite daha baslamadin dedi. Ben 9.ay diye biliuordum ama 9dan once de 3doz oluyor sonra boyle sonra bisi bisi dedi bizden haberler bu kadar

Yaa canım senin de tatilin çok güzel geçsin inşallah bal kuzunla

Amin cnm çok çok amin doktor içine sinmiş gibi sevindim cnm..

Benim bebeğim de başından beri az kilo alan bir bebek. Sağlıklı ve mutlu dediğin gibi, sütümü de doyana kadar emiyor, huzursuzluğu da yok. Ben hiç mama vermedim, vermeyi de düşünmüyorum canım. Ama sen istersen bir de doktorunuza sor canım.

Masallah kizina canım , iyi bir dr bulmana da cok sevindim ❤

Medisise devam değil mi canım? Çok geçmiş olsun

Kizlar ya kakasindan hep saçı cikiyor ya. Ne zaman kakali bezini acsam ille oluyor. Dikkat etmeye calisiyorum ellerine fln ama saclari dokuluyor malum.yatagindan fln yutuyor galiba. Sıkıntı olusturmaz mi cok igrenc napsam

Kizlar ya kakasindan hep saçı cikiyor ya. Ne zaman kakali bezini acsam ille oluyor. Dikkat etmeye calisiyorum ellerine fln ama saclari dokuluyor malum.yatagindan fln yutuyor galiba. Sıkıntı olusturmaz mi cok igrenc napsam
Bir yerde bir gün bunun olacağını okumuştum ama nerde hatırlamıyorum.. panik yapmayın normaldir diyordu.. bizim de çok dökülüyor ama kakada görmedim hiç..
Uykuyu naptın cnm devam mı eğitime..

Çok tatlış olmuş canım maşallah hiçde spor değil bence yada ben rahat kıyafet seviyorum o yüzden bana güzel geldi

Ben çantamda her daim büyük boy buzdolabı poşeti taşıyorum. Lazım oldukça cırt kopar içine koy sonra dediğin gibi ilk müsait yerde çöpe at gitsin

Bende çöp poşeti taşıyorum ama buzdolabı poşeti daha mantıklı bilgi için teşekkürler canım

Maşallah yakışıklıya ve güzel annesine

Çok sevindim iyi bir doktor bulmana canım. İnşaallah büyük alerji çıkmaz prenses de benim doktor menenjite Daha sonra dedi canım sebebini açıkladı ama unuttum

Benim kızında saçları çok dökülüyor normalmiş canım

Benimkinde de gordum bi kaç defa canım ama normaldir evde her yer saç içinde benim de çok dökülüyor güneşinde yattığı yer resmen belli saç yumağı her gün silkeliyorum beşiğini hergun süpürge açıyorum eve ama kurtulamadık saçlardan

Hem teşekkür hem de rica ederim kuzum

Kızlar ya oğlum mamayı kabul etmiyor.
Doymuyor diye birkaç gündür mama deniyorum içmiyor. Bir ayı geçti meme reddi yapıyor iki dakika emip ağlıyordu kaç kez böyle yaptıktan sonra sagdim çok çok az süt çıktı.cok huzursuz açlıktan olduğuna kanaat getirdim. Biberona sutumu koyunca içiyor ama mamayi istemiyor. 6 gün sonra beş aylık oluyoruz inşaallah. Ne tavsiye edersiniz bana ne yapabilirim?

Ay canım ya aklıma bişey gelmiyor ama mamayı değiştir istersen belki tadını beğenmemiştir bu arada süt artırıcı bişeyler yap 5 aylık da oluyormuş belki yavaş yavaş ek gıdaya başlarsın ya da kaşık maması hippin vardı karışık tahıllı tabi bilemiyorum tabi belki bu ayda verilmiyordur kaşık maması cahilliğime ver

Bizimki kakasını da az yapınca doyup doymadığından çok emin olamadım canm. Çişli bezleri çok ama kaka haftada 1e düşüyor bazen bir de her ay 1 kiloya yakın alırdı benim oğlum şimdi gittiğimizde az almayı bırak nerdeyse kilo verdiğini öğrendim ondan üzüldüm bi süre daha takviye mama vericem sanırım ama doktordan randevuyu aldım tabi bakayım o ne diycek

Care sifir suan bende bilmiyorum valla , 3 5 parca aliyosun 200 lira tutuyo mubarek annemleein orda lcw outlet var orayi cok seviyorum keske burda olsa kıyafetten cok onluk alma planim var
Bizde bi hurç var abiden kalan. Allahtan o da çok salyalıydı da baya almışız sen annenlerin oraya gidince stok yap en iyisi

Günde kaç kez çişli bez değiştiriyosun? Dolu dolu mu, yoksa azcık işese de hemen değiştiriyormusun? Benim oğlanın çişli bezi en fazla 3 kez değiştiriyorum. Az yapıyor yani, günde 1 yada 2 kez de kaka yapıyor.. kg alımı ortalarda, kötü de değil iyi de. Acaba doymuyor mu ki? Sütüm de var, genelde emmeyi bitirdiğinde sıkıyorum hala oluyor. Nasıl anlarım doyup doymadığını acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…