2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir yerde bir gün bunun olacağını okumuştum ama nerde hatırlamıyorum.. panik yapmayın normaldir diyordu.. bizim de çok dökülüyor ama kakada görmedim hiç..
Uykuyu naptın cnm devam mı eğitime..
Takmiim o zaman napalim engel olamiyorum cunku egitim yarida kaldi canim ya. Evde duramiyorum ki bi gun annemdeyim, bi gün carsidayim e bayram geliyor simdi de... ayagimda salliyordum besigine gecirdim hafif hafif orada salliyorum ona alisti cok sukur ama baska bir eve gittigimde gene ayagima aliyorum yani. Evde bir iki hafta otursam olcak gibi de hayirlisi
Evet ya kestirdim kendiminkini gene dokukuyor gene dokuluyor :/

az daha sabret kuzum zaten ek gidaya baslicak gerci ek gidada doyumluk olmuyor iok etapta bi sene anne sutu yadamama agirlikli oluyo , mamayi mi degissen acaba
kuzum daha ne olacak doydugunu anlaman icin masallah doyuyor iste bende okdr değisiyorumdur

Canım eds sistemini dene mamayı koy göğsünü emdikçe süt zanneder alır. Biberondan mı içmiyor mamayı

Azıcık işeyince değiştirmiyorum bez şişiyor ağırlaşıyor biraz ama genelde 4-5 saate denk geliyor şişmesi de. Ne yazık ki anlaşılmıyor doyup doymadıkları benim de sütüm geliyor emmeyi bıraksa da ama doktor bana doyup doymadığını anlamak için 30 ml mama hazırlayıp vermeyi dene emzirdikten sonra demişti. Ben daha fazlasını da versem alıyordu. Acaba doyuyor da doyduğunu mu anlamıyor diye düşünmeye başlamıştım bu sefer de durup dururken çocuğun midesini büyütmekten korktum Belki doydukları için değil de yoruldukları için emmeyi bırakıyorlardır. Biraz dinlendikten sonra tekrar teklif et memeyi genelde tekrar alıyor benimki

Dedigin gibi benim de doktorum aynisini demisti ama tok olduguna emin oldugum zamanlarda bile icip kusabiliyordu yani. Baska turlu yolu olmali bu doyma olayinin :)

Dedigin gibi benim de doktorum aynisini demisti ama tok olduguna emin oldugum zamanlarda bile icip kusabiliyordu yani. Baska turlu yolu olmali bu doyma olayinin :)
Valla ben ağladıkça verdim memeyi hiç öğün aralarını açmadım, sütüm çok az geliyorsa mama verdim kilo alımı gayet iyiydi. Şimdi sütüme güveneyim dedim az da olsa hep meme verdim 10 gün çocuk kilo almamış. Az geldiğini düşündüğüm zaman mama hazırlıycam artık bugün 3 ölçek içti ve daha istiyordu süt az diye, vermedim yarın Daha açken 4 ölçek veririm artık aşağı yukarı bişeyler yapcaz onlar konuşmayı öğrenene kadar

Cnim artık azardan ek gıdaya baslayabilirsin mevsim meyvelerini yogurtla karıştırıp verebilirsin.illaki mama içmek zorunda değil.

Kizlar ya kakasindan hep saçı cikiyor ya. Ne zaman kakali bezini acsam ille oluyor. Dikkat etmeye calisiyorum ellerine fln ama saclari dokuluyor malum.yatagindan fln yutuyor galiba. Sıkıntı olusturmaz mi cok igrenc napsam
Cnim benim kizim aşırı saç döküyordu boğazı elleri ağzı heryerinde saç vardı.neredeyse o gür saçları hepsini kizim yedi sonra tam bi kel oldu hiç bi sıkıntı yaşamadık.bunun için canını sıkma olağan şeyler bunlar

Kizlar ya kakasindan hep saçı cikiyor ya. Ne zaman kakali bezini acsam ille oluyor. Dikkat etmeye calisiyorum ellerine fln ama saclari dokuluyor malum.yatagindan fln yutuyor galiba. Sıkıntı olusturmaz mi cok igrenc napsam
Ben şey aldım rulo var ya kedi köpek tuyu için beşiği oyun halısı neresi varsa hep onla temizliyorum. Kel kaldık saçının yarisi dökülmü s

Ben şey aldım rulo var ya kedi köpek tuyu için beşiği oyun halısı neresi varsa hep onla temizliyorum. Kel kaldık saçının yarisi dökülmü s
Benim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boş kız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup

Herkese iyi aksamlar kizlar umarim iyisinizdir bugun ben cok kotu birsey yaptim bizim sıpa uyumadi hic sabahtir mızırdiyor yıkayıp yatirayim belki kalkmaz dedim sampuani kafasina degilde gözüne döktum aklim cıktı bagris cagris zor duruladim birsey olurmu doktora vs gitmedik halen tereddutluyum
sizlere sormaya geldim bu saat oldu yeni uyudu daha birde ben bu cocugu uyutamiyorum ayakta cok agliyor memede emmedi icin esimi ariyorum gun icerisinde kac kere cocuk uyutmaya geliyor iki dk diyor bir saate geliyor onlada tartisiyoruz duvari delmedin birde kac saat sonra geliyorsun diye eevde salincakta yok beyfendi duvarı delmicekmis altin kaplama sanki tek battaniyede sallama ile uyuyor simdi uyudu ateside vardı iki oluyor bu cocuk atesleniyor bir arkadas vardı hamak gibi besik almisti foto paylasacagim hatirlayamadim hanginizdiniz ? Bu tarz birseydi

Eklentiler

• 04186AE3-4670-414F-9FD0-E4719BB9D57A.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
Hoşgeldin canım
Eger battaniyede uyuyorsa bu isini gorur bence
Gozu icinde bol durula birsey olmaz insallah zaten bebe sampuani goz yakmiyor sözde

Yok canım estagfirullah ben de unuttum ikinci çocuk ama. Kasık maması olayını ben de düşünüyorum 4. aydan itibaren verilebilenler bile var sanıyorum arastoracagim bi. Çok sağol

Canım bendim oğlumu yatirayim cevap yazarım inşallah. Geçmiş olsun bu arada

Hoşgeldin canım
Eger battaniyede uyuyorsa bu isini gorur bence
Gozu icinde bol durula birsey olmaz insallah zaten bebe sampuani goz yakmiyor sözde
Bu sampuanda degil temizleme yagi az kopuruyor kiz panik oldum aldim avizeyi boguyordum cocugu tovbeler olsun gozu gozukmedi cocugun heryeri sanpuandi insallah birsey olmaz bu besikte durursa valla totom yer yuzu gorecek gerci bazenleride kuyruk sokumum oturmaktan agriyor salla ayakta olumube persembe esim muglaya gitti cocugun atesi varmis bakmamistim yeminle dort saat ayakta salladim uyumadi ilk tekmeliyor bagira cagira sakinlesti buseferde uyumadi uyrk kemigim aciyordu ensonunda

Yok canım estagfirullah ben de unuttum ikinci çocuk ama. Kasık maması olayını ben de düşünüyorum 4. aydan itibaren verilebilenler bile var sanıyorum arastoracagim bi. Çok sağol ❤
Dr a danışman iyi olur bence
Icin rahat eder en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…