- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ayy bugun balli tarafimdayim hemen aradimi buldum genelde sansim yokturCanım bendim oğlumu yatirayim cevap yazarım inşallah. Geçmiş olsun bu arada
Aman aman battaniye ile sallamak sallayarak uyutmak cok cok zararli. Biliyorum zor durmuyor ama yapmayin kafa travmasi geciriyor cocuklar. Bol bol papatya anoson cayi icin. Sutten bebege gecer sakinlesir. Ben 1 cay kasigi anason cayi vermistim. Size onermiyorum ama bilemem .Herkese iyi aksamlar kizlar umarim iyisinizdir bugun ben cok kotu birsey yaptim bizim sıpa uyumadi hic sabahtir mızırdiyor yıkayıp yatirayim belki kalkmaz dedim sampuani kafasina degilde gözüne döktum aklim cıktı bagris cagris zor duruladim birsey olurmu doktora vs gitmedik halen tereddutluyum
sizlere sormaya geldim bu saat oldu yeni uyudu daha birde ben bu cocugu uyutamiyorum ayakta cok agliyor memede emmedi icin esimi ariyorum gun icerisinde kac kere cocuk uyutmaya geliyor iki dk diyor bir saate geliyor onlada tartisiyoruz duvari delmedin birde kac saat sonra geliyorsun diye eevde salincakta yok beyfendi duvarı delmicekmis altin kaplama sanki tek battaniyede sallama ile uyuyor simdi uyudu ateside vardı iki oluyor bu cocuk atesleniyor bir arkadas vardı hamak gibi besik almisti foto paylasacagim hatirlayamadim hanginizdiniz ? Bu tarz birseydi
Bacım Hamileyken sekerlerimGebelik şekeri olan var mıydı? T tanem-tane20 mi hatırlıyorum, başka var mıydı?
Açlık şekerim fazla çıkıyor, düzelmemişim. Şu şekeri hayatımdan çıkarmalıyım ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim???
Bende öyle düşünüyordum canım da bgn bakıcımız susuz mu kalıyor bezi genelde boş deyince kafama takıldı canım.. havalar da çok ısındı, su vermeye başlasam mı diye düşünüyorum biyandanaz daha sabret kuzum zaten ek gidaya baslicak gerci ek gidada doyumluk olmuyor iok etapta bi sene anne sutu yadamama agirlikli oluyo , mamayi mi degissen acaba
kuzum daha ne olacak doydugunu anlaman icin masallah doyuyor iste bende okdr değisiyorumdur
Nasil uyutacam anasonu ben degil bebe icse gene durmaz kafa yapar bas bas bagrinir cok agir salliyoruz hizlida korkuyor besiktende agir iki gel git uyuyor ve sallamadan oyle bekliyoruz havada buda yaratirmi tranva korktum :-(Aman aman battaniye ile sallamak sallayarak uyutmak cok cok zararli. Biliyorum zor durmuyor ama yapmayin kafa travmasi geciriyor cocuklar. Bol bol papatya anoson cayi icin. Sutten bebege gecer sakinlesir. Ben 1 cay kasigi anason cayi vermistim. Size onermiyorum ama bilemem .
Litfen aman diyim sallamayin.
O sampuanlar zaten kac testlerden geciyor sikmayin caninizi isterseniz yinede yarin goz doktoruna gidin.
Benimki almıyor canım, öğürüyor hatta kusuyorAzıcık işeyince değiştirmiyorum bez şişiyor ağırlaşıyor biraz ama genelde 4-5 saate denk geliyor şişmesi de. Ne yazık ki anlaşılmıyor doyup doymadıklarıbenim de sütüm geliyor emmeyi bıraksa da ama doktor bana doyup doymadığını anlamak için 30 ml mama hazırlayıp vermeyi dene emzirdikten sonra demişti. Ben daha fazlasını da versem alıyordu. Acaba doyuyor da doyduğunu mu anlamıyor diye düşünmeye başlamıştım bu sefer de durup dururken çocuğun midesini büyütmekten korktum Belki doydukları için değil de yoruldukları için emmeyi bırakıyorlardır. Biraz dinlendikten sonra tekrar teklif et memeyi genelde tekrar alıyor benimki
Uyku aralarinda emiyor mu ? Eger uykudan kalkar kalkmaz emiyorsa guzel. Biz o sayede atlattik emme reddini. Onu 5 dk bile olsa uyutuyorum uyku ile arasi da memeyi veriyorum. Ben emziriken tembihliyorum kimse ses cikarmiyor.Kızlar ya oğlum mamayı kabul etmiyor.
Doymuyor diye birkaç gündür mama deniyorum içmiyor. Bir ayı geçti meme reddi yapıyor iki dakika emip ağlıyordu kaç kez böyle yaptıktan sonra sagdim çok çok az süt çıktı.cok huzursuz açlıktan olduğuna kanaat getirdim. Biberona sutumu koyunca içiyor ama mamayi istemiyor. 6 gün sonra beş aylık oluyoruz inşaallah. Ne tavsiye edersiniz bana ne yapabilirim?
Bizim de aynı ya, kenarlar döküldü orta duruyor, serseri bi hava kattı :)Benim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boşkız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup
Dilleri yok anlatamiyorlarki kendilerini. Bir derdi var belki . Sicak nem agri aclik gaz , belki oyun bile istiyor olabilir. Aslinda anlarsiniz bir acisi var gibi mi agliyor ?Nasil uyutacam anasonu ben degil bebe icse gene durmaz kafa yapar bas bas bagrinir cok agir salliyoruz hizlida korkuyor besiktende agir iki gel git uyuyor ve sallamadan oyle bekliyoruz havada buda yaratirmi tranva korktum :-(
Bidaha dogurursam cocuk cani isterse emecek istemezse ac kalsin kendime yazik ettim
Allah yardımcın olsun canım , inş kolay büyüyen bi bebek olur. Yordu seni çok annesiBu sampuanda degil temizleme yagi az kopuruyor kiz panik oldum aldim avizeyi boguyordum cocugu tovbeler olsun gozu gozukmedi cocugun heryeri sanpuandi insallah birsey olmaz bu besikte durursa valla totom yer yuzu gorecek gerci bazenleride kuyruk sokumum oturmaktan agriyor salla ayakta olumube persembe esim muglaya gitti cocugun atesi varmis bakmamistim yeminle dort saat ayakta salladim uyumadi ilk tekmeliyor bagira cagira sakinlesti buseferde uyumadi uyrk kemigim aciyordu ensonunda
Sağ tarafta bizim kimin de uzadi boynuz yapıyorum hatta orayı terleyinveBenim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boşkız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup
Bugün ilkdefa bende gördüm kakada saç okadarda korkuyorum yutacak diye gözlerim sürekli saç ariyo etrafta nasıl yuttuysa yutmuş sürekli benim saclarimida yolluyo tutam tutam kopariyo direk ağzına götürüyo cocuk ne yiyeceğini şaşırdıKizlar ya kakasindan hep saçı cikiyor ya. Ne zaman kakali bezini acsam ille oluyor. Dikkat etmeye calisiyorum ellerine fln ama saclari dokuluyor malum.yatagindan fln yutuyor galiba. Sıkıntı olusturmaz mi cok igrenc napsam
Ya inanamazsin ben de aynısını yapıyorum ve ne çekiyorum büyük oğlum ses yapıyor uyanıyor. Evet uykuda emiyor ama bu aralar pek uyutamaz oldum o yüzden iyice azaldı. Sizin ne kadar sürdü red. Bizimki bayadir var.Uyku aralarinda emiyor mu ? Eger uykudan kalkar kalkmaz emiyorsa guzel. Biz o sayede atlattik emme reddini. Onu 5 dk bile olsa uyutuyorum uyku ile arasi da memeyi veriyorum. Ben emziriken tembihliyorum kimse ses cikarmiyor.
Saol kuzum olmaz insallah
Arastirmaya vakit yok sabaha hemen siparia verim bayrama yetissin kuzum sizinkidemi battaniye ile uyuyordu besikte durmuyormuydu birde suan halen duruyormu bunda yoksa alısinca hevesi gectimiEki Görüntüle 2273511
Buydu bizimki. Senin gönderdiğin tam çarşaf battaniye hissi vermiyor benzeri beşik var bizde durmadı onda. Bunda duruyor. Sen bilirsin yine de araştır iyice canım. T tanem-tane20
Baslicam canım ama en azından günde bir defa da mama icsin diyoumCnim artık azardan ek gıdaya baslayabilirsin mevsim meyvelerini yogurtla karıştırıp verebilirsin.illaki mama içmek zorunda değil.
Perşembe kontrol var soracağım canım.Dr a danışman iyi olur bence
Icin rahat eder en azindan
Evet sanırım tadı değişik geliyor hatta kasikla da verdim icmedi. Sadece sute alışık olduğundan mi nedirCanım eds sistemini dene mamayı koy göğsünü emdikçe süt zanneder alır. Biberondan mı içmiyor mamayı
Aptamil aldık kuzum en tatlı mama diye biliyorum. Bir kutu mama 60 TL deneme yanılma nereye kadar olur bilmiyorum. Ama olmazsa başka bir tane daha deneriz napalimaz daha sabret kuzum zaten ek gidaya baslicak gerci ek gidada doyumluk olmuyor iok etapta bi sene anne sutu yadamama agirlikli oluyo , mamayi mi degissen acaba
kuzum daha ne olacak doydugunu anlaman icin masallah doyuyor iste bende okdr değisiyorumdur
Hosbulduk kuzum nasılsın minnos nasılT tanem-tane20 canım hoşgeldinnnn
Evet biz de çarşafla battaniye ile salliyorduk canım. İki beşiği var ikisinde de durmuyordu bunda çok uzun süre durdu. Bir aydan fazladır pek kullanmiyorduk rahatti çünkü. ama son on gündür çok huzursuz yine çıkardık koyuyoruz duruyor. Yalnız gece uykusuna koymadım ben hiç çünkü beşik kadar rahat değildir diye düşündüm hep. Küçükken daha iyiydi. Ama yine gideri var . Büyüklük acisindan. Zaten 50 kiloya kadar tasiyormus.Saol kuzum olmaz insallah
Arastirmaya vakit yok sabaha hemen siparia verim bayrama yetissin kuzum sizinkidemi battaniye ile uyuyordu besikte durmuyormuydu birde suan halen duruyormu bunda yoksa alısinca hevesi gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?