- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Kiz hoşgeldin, bk kaç kere msj attım insan bi cvp verir hayırsız. geldiğine çok sevindim❤Hosbulduk kuzum nasılsın minnos nasıl
Hosbulduk kuzum nasılsın minnos nasıl
50 mi beni bilem tasir o ya iyiymis arada bende yatimEvet biz de çarşafla battaniye ile salliyorduk canım. İki beşiği var ikisinde de durmuyordu bunda çok uzun süre durdu. Bir aydan fazladır pek kullanmiyorduk rahatti çünkü. ama son on gündür çok huzursuz yine çıkardık koyuyoruz duruyor. Yalnız gece uykusuna koymadım ben hiç çünkü beşik kadar rahat değildir diye düşündüm hep. Küçükken daha iyiydi. Ama yine gideri var . Büyüklük acisindan. Zaten 50 kiloya kadar tasiyormus.
Bizim kolumuz kopuyordu yorumları da okuyunca hiç düşünmeden aldık.
Kiz ceyrek asirda bi yikaniyorum bugun yikanma gunum cocuk gec uyudu dus aldim sac tara kurut anca cevap veriyorumKiz hoşgeldin, bk kaç kere msj attım insan bi cvp verir hayırsız. geldiğine çok sevindim❤
Saol kuzum İyi olsun masallah biz iyiyiz bagris cagrisİyi diyelim iyi olsun Kuzumyuvarlanıp gidiyoruz minnoşla. Sen nasılsın paşayla. Gelmene gerçekten sevindim
Masallah bizimkide saklansa biyerlere aramaya gitsem nerde bu diye saklanacak vakti yok cok meskul biriHanımlar artık sıkı takip edemiyorum belki konuşulmuştur bu oturtma işini ne yaptınız dr kucağında oturt ama destekli oturtmaya çalışma dedi cocuk odanın bi ucundan diğer ucuna yuvarlana yuvarlana bi hal oldu kapıyı falan kapatamıyorum arkasında kalacak kapıyı acamiycam diye bugünde tv ünitesine girmiş durduğu yerde durmuyo oturmaya başlasa onada yeni meşgale olacak sanırım yat yat sıkıldı cocuk
Günde kaç kez çişli bez değiştiriyosun? Dolu dolu mu, yoksa azcık işese de hemen değiştiriyormusun? Benim oğlanın çişli bezi en fazla 3 kez değiştiriyorum. Az yapıyor yani, günde 1 yada 2 kez de kaka yapıyor.. kg alımı ortalarda, kötü de değil iyi de. Acaba doymuyor mu ki? Sütüm de var, genelde emmeyi bitirdiğinde sıkıyorum hala oluyor. Nasıl anlarım doyup doymadığını acaba
Azıcık işeyince değiştirmiyorum bez şişiyor ağırlaşıyor biraz ama genelde 4-5 saate denk geliyor şişmesi de. Ne yazık ki anlaşılmıyor doyup doymadıklarıbenim de sütüm geliyor emmeyi bıraksa da ama doktor bana doyup doymadığını anlamak için 30 ml mama hazırlayıp vermeyi dene emzirdikten sonra demişti. Ben daha fazlasını da versem alıyordu. Acaba doyuyor da doyduğunu mu anlamıyor diye düşünmeye başlamıştım bu sefer de durup dururken çocuğun midesini büyütmekten korktum Belki doydukları için değil de yoruldukları için emmeyi bırakıyorlardır. Biraz dinlendikten sonra tekrar teklif et memeyi genelde tekrar alıyor benimki
kuzum sen yinede sürekli emzirmeyi çalış.gunduzdemi emzirmiyirsun?
Herkese iyi aksamlar kizlar umarim iyisinizdir bugun ben cok kotu birsey yaptim bizim sıpa uyumadi hic sabahtir mızırdiyor yıkayıp yatirayim belki kalkmaz dedim sampuani kafasina degilde gözüne döktum aklim cıktı bagris cagris zor duruladim birsey olurmu doktora vs gitmedik halen tereddutluyum
sizlere sormaya geldim bu saat oldu yeni uyudu daha birde ben bu cocugu uyutamiyorum ayakta cok agliyor memede emmedi icin esimi ariyorum gun icerisinde kac kere cocuk uyutmaya geliyor iki dk diyor bir saate geliyor onlada tartisiyoruz duvari delmedin birde kac saat sonra geliyorsun diye eevde salincakta yok beyfendi duvarı delmicekmis altin kaplama sanki tek battaniyede sallama ile uyuyor simdi uyudu ateside vardı iki oluyor bu cocuk atesleniyor bir arkadas vardı hamak gibi besik almisti foto paylasacagim hatirlayamadim hanginizdiniz ? Bu tarz birseydi
Ben verdim demir ilacindan sonra emmek istiyo tadi cok cirkin emzirmek de istemiyirum emilim acisindan veriyorum sulugu eline icemiyo ama ağzınıcalkaliyip puskurtuyo desem yeridir sulugu tutuyo fln cok garipBende öyle düşünüyordum canım da bgn bakıcımız susuz mu kalıyor bezi genelde boş deyince kafama takıldı canım.. havalar da çok ısındı, su vermeye başlasam mı diye düşünüyorum biyandan
38.2 -3 arasi bende cok korkarm ya bilemezde yukselirse falan diye aman allahm butun bebekleri korusun gozde kan vs yoktu artik sabaha daha net belli olur insallah kotu birsey yoktur besigi severse benden iyisi yok artikGeçmiş olsun canım gözünde kanlanma vs oldu mu inşallah bir şey olmaz. Bu beşikle epey rahatlarsın iyi olur kol mu dayanır battaniyeyle. Ateşi kaça çıkıyor ki en fazla en korktuğum şey ateş Allah korusun
Masallah bizimkide saklansa biyerlere aramaya gitsem nerde bu diye saklanacak vakti yok cok meskul biribos islerle ugrasmiyor hep kucakta
38.2 -3 arasi bende cok korkarm ya bilemezde yukselirse falan diye aman allahm butun bebekleri korusun gozde kan vs yoktu artik sabaha daha net belli olur insallah kotu birsey yoktur besigi severse benden iyisi yok artik
Beni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyetBen bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cokKuzum hoşgeldin. 38 üzeri çok değil mi canım yaa =( erkek bebekte özellikle dikkat etmek lazım. Ilık suyla yıkayıp düşmezse calpol verebilirsin. Birdenbire sebepsiz mi oldu? Doktora da bi götür istersen düşmüyorsa ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?