2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
50 mi beni bilem tasir o ya iyiymis arada bende yatim yok benimkini kendinden gecirsin sakinlestirse yetecek ayakta cok guzel uyutuyorum ama yatmiyor battaniyede sakinlestirip ayaga geciyoruZ insallah cok sever ya bayramda tatil yapalim dedik biliyorm burnumdan getirecek bile bile gidesim var gezme dedilermi hayat duruyo bende gittimi yere goturelim

Hanımlar artık sıkı takip edemiyorum belki konuşulmuştur bu oturtma işini ne yaptınız dr kucağında oturt ama destekli oturtmaya çalışma dedi cocuk odanın bi ucundan diğer ucuna yuvarlana yuvarlana bi hal oldu kapıyı falan kapatamıyorum arkasında kalacak kapıyı acamiycam diye bugünde tv ünitesine girmiş durduğu yerde durmuyo oturmaya başlasa onada yeni meşgale olacak sanırım yat yat sıkıldı cocuk

Kiz hoşgeldin, bk kaç kere msj attım insan bi cvp verir hayırsız. geldiğine çok sevindim❤
Kiz ceyrek asirda bi yikaniyorum bugun yikanma gunum cocuk gec uyudu dus aldim sac tara kurut anca cevap veriyorum Burasi eglendiriyor insani bizim burada hayat felc ne varsa burda varmis neler yaptim yokken biliyormusun iki cam sile bildim gerisi duruyor

İyi diyelim iyi olsun Kuzum yuvarlanıp gidiyoruz minnoşla. Sen nasılsın paşayla. Gelmene gerçekten sevindim
Saol kuzum İyi olsun masallah biz iyiyiz bagris cagris geciniyoruz artik birseylerin farkinda bugun meme verdim bir umut emer belki diye ısırdı sesim cıktı yazık bir agliyor dedim sen buyumusun anlasildi ara sira donuyor yere yatmadgi icin pek dondugunu goremiyoruz anasi gibi gezecek ah beni bi salsalar dokuz mahalle gezerim
Aksama kadarda

Masallah bizimkide saklansa biyerlere aramaya gitsem nerde bu diye saklanacak vakti yok cok meskul biri bos islerle ugrasmiyor hep kucakta

Huzursuzluğu yoksa doyuyor demek ki canım. Çişli bez sayısı kriter alınıyor kaka önemli değil. Bez ağır oluyor mu her değiştirdiğinde

Aslında doyduktan sonra Mamanın fazlasını da istemez brnim kız diliyle ağzında döndürmeye başlamışsa doymuş demek. Bi 30 daha ver arkasına hep içmez sanırım daha küçükken doyduğunu anlamıyorlar genelde

Geçmiş olsun canım gözünde kanlanma vs oldu mu inşallah bir şey olmaz. Bu beşikle epey rahatlarsın iyi olur kol mu dayanır battaniyeyle. Ateşi kaça çıkıyor ki en fazla en korktuğum şey ateş Allah korusun

Ben verdim demir ilacindan sonra emmek istiyo tadi cok cirkin emzirmek de istemiyirum emilim acisindan veriyorum sulugu eline icemiyo ama ağzınıcalkaliyip puskurtuyo desem yeridir sulugu tutuyo fln cok garip bu zamana kdr toplarsan 3 4 kez fln anca vermisimdir annemin zoruyla geneli oda ama artik su ilacti bilmemneydi derken verdim gitti

38.2 -3 arasi bende cok korkarm ya bilemezde yukselirse falan diye aman allahm butun bebekleri korusun gozde kan vs yoktu artik sabaha daha net belli olur insallah kotu birsey yoktur besigi severse benden iyisi yok artik

Ben bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorum Sizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu

Masallah bizimkide saklansa biyerlere aramaya gitsem nerde bu diye saklanacak vakti yok cok meskul biri bos islerle ugrasmiyor hep kucakta
valla ben o konuda çok şanslıyım. Tabi arada kucağına al diye agliyo bazen inadı tutuyo inmiyo ama genelde kendi kendine oynuyo mesela şimdi uyandı emzirdim koydum oyuncaklarının arasına yaptım kahvemi uyanmaya çalisiyorum

Son düzenleme:
38.2 -3 arasi bende cok korkarm ya bilemezde yukselirse falan diye aman allahm butun bebekleri korusun gozde kan vs yoktu artik sabaha daha net belli olur insallah kotu birsey yoktur besigi severse benden iyisi yok artik

Kuzum hoşgeldin. 38 üzeri çok değil mi canım yaa =( erkek bebekte özellikle dikkat etmek lazım. Ilık suyla yıkayıp düşmezse calpol verebilirsin. Birdenbire sebepsiz mi oldu? Doktora da bi götür istersen düşmüyorsa ateşi

Beni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyet

Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zor allahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…