2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Amanin
Kırkbirkere masallah bal yanaga kız o ne guzel birsey olmus yakisikli buyudukce dahada guzellikleri yerine geliyor tatlı sey bizimkide 6da uyanmis anam
Bir cene bir cene aldim yanima
Yatirdim ben uyumus kalmsiim
Oda uyumus yazik uzerinfalan acık insallah yatalı cok olmamistir ya uzuldum cok

Son düzenleme:

Çok sevindim canım inşallah devamı gelmiştir ilerleyen saatlerde

Relax olmak en iyisi bitmiyor bu çocukların derdi yemek yiyen kaka yapmıyor kaka yapan yemek yemiyor kimisi kilo almıyor uyumuyor bu nasıl bişey ya

Canım öncelikle kaşıkla ver en azından mananın tadımı biberon munreddettigi anlarsın

Evet ağzında döndürdüğü oluyor çekiyorum o zaman ama bu aralar da biberonu çiğnemeye başladı dişin kaşıntısından içiyor mu napıyor anlamıyorum artık

Maşallah kuzuya böyle ve manken gibi olacak
Dr içine sinmiş belli krem ilerde geçer o kizariklar canım

Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm ki benimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok

Hoşgeldin kuzum:)) geçmiş olsun ateşi sık takip et bakalım korkarım bende ateşten şampuandan da birşey olmamıştır inşallah..
Çok sevindim canım inşallah devamı gelmiştir ilerleyen saatlerde
Teşekkür ederim cnm sonra gece uykusu için uyuyacaktı o saatler çok huysuz oluyor ama gece az biraz emip sonra biberon aldı.. birazdan uyanınca deneyeceğim yine inşallah az azda olsa emer

Beni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyet
Az önce geldim ki enlemeden de öteye gidip bi 90 derece daha dönüp 180 derece tamamlamış, yatırdığım yönün tam tersi yönde yatıyor Sepet beşikte de o uzun boyuyla zoru başarmış Azracık

Benimki de öyle yatıyor sadece uyurken yapıyordu artık oyun halısında da bıraktığım şekilde bulamıyorum ilk gördüğümde de korkmuştm hiç aklıma gelmedi kendisinin dönebileceği. Uyurken de kim çevirdi çocuğu diye eşime de kızdm sonra ben niye öyle yatırayım saçmalama diyince he kendi dönmüş demek ki dedim

Çok komik değil mi, ben her gördüğümde gülüyorum nedense Daha nelerini göreceğiz acaba bu şebeklerin Benim kızacak eşim de yok, belki eşim evde olsaydı ben de ona kızabilirdim ama yok yani tamamen kendileri yapıyor kuzum Hiç yere koymadım henüz bugün onu da deneyim bakalım nerde bulacağım kızı

Yatakta dönemiyor benimki, yere koyduğumda oyun halısında asla durmuyor hatta nasıl yapıyor bilmiyorum ayaklarıyla tırmana tırmana kendini koltuk altına sokuyor

Benimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyor büyüdüler bu sıpalar sanırsam
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor.. yatakta hiç öyle dönmedi ama yerde oynarken dönüyor.. sürekli diyorum ama gerçekten benim kız çok tembel
Beni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyet
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketle karnındayken nasıldı bu kız orda da durmuyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…