- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Amaninvalla ben o konuda çok şanslıyım. Tabi arada kucağına al diye agliyo bazen inadı tutuyo inmiyo ama genelde kendi kendine oynuyo mesela şimdi uyandı emzirdim koydum oyuncaklarının arasına yaptım kahvemi uyanmaya çalisiyorum
Hosbulduk canim elhamdulillah sen. NasılsınT tanem-tane20 Yaa Özge hoşgeldin ♥ Ne iyi ettin de döndünNasılsın diye sorulmuştur muhtemelen ama adettendir ben de sorayım
Kızlar az önce emme denemesi yaparken benim kız bir anda memeyi tuttu ve 6-7 dakka emdiemerken arada yutkundu memeyi çıkartıp ağzında süt var mı diye bakamadım
da bir daha tutmaz diye.. yutkunduysa süt gelmiştir demi.. arkasından mama verdim hepsinide içti.. kalanı sağdım herzamanki gibi çıktı.. şoktayım unutmuşum resmen o duyguyu ağlıyordum nerdeyse emmeye başlayıncane olur süt gelmiştir deyiverin
Relax olmak en iyisi bitmiyor bu çocukların derdiBenimki almıyor canım, öğürüyor hatta kusuyorbiberonla felan deneme şansım da yok maalesef çünkü biberonu almıyor, önceden çok acıkırsa alıyordu artık imkansız. Geçen 4 saat aç kalmış yine de almamış. Aman hayırlısı nPim açsa içer hazaar deyip relax olcam
Kızlar ya oğlum mamayı kabul etmiyor.
Doymuyor diye birkaç gündür mama deniyorum içmiyor. Bir ayı geçti meme reddi yapıyor iki dakika emip ağlıyordu kaç kez böyle yaptıktan sonra sagdim çok çok az süt çıktı.cok huzursuz açlıktan olduğuna kanaat getirdim. Biberona sutumu koyunca içiyor ama mamayi istemiyor. 6 gün sonra beş aylık oluyoruz inşaallah. Ne tavsiye edersiniz bana ne yapabilirim?
Oyy canm yaSağ tarafta bizim kimin de uzadi boynuz yapıyorum hatta orayı terleyinve
Evet ağzında döndürdüğü oluyor çekiyorum o zaman ama bu aralar da biberonu çiğnemeye başladı dişin kaşıntısından içiyor mu napıyor anlamıyorum artıkAslında doyduktan sonra Mamanın fazlasını da istemez brnim kız diliyle ağzında döndürmeye başlamışsa doymuş demek. Bi 30 daha ver arkasına hep içmez sanırım daha küçükken doyduğunu anlamıyorlar genelde
Günaydın kolaylıklar dilerim menü de çok güzelmişGünaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
Z zeLina cok sevindim kuzum insallah devami olur ❤❤A anneveoglusu dr geldim bu doktoru gercekten cok sevdim herseye tek tek bakti. Kilosu boyu gayet yerinde. D vitamini ve motilliuma devam dedi. Demir ilacimizi degistirebilirsin dedi en iyisi bu ama ishal bulanti yapip dislerde curume yapabilir dis kokleri gelmis dedi. Kafa icin bingildak 3cm acik kapandigi zaman normale donucek anne ve babanin genetik yapisi gibi olacak dedi. Kollarimiz alerjiymis benim yedihim yumurta dana eti gibi biseydrn ama diyete gerek yok dedi. Bi krem verdi bir yasina kadar duzrnli kullan gecip tekrarlayabilir dedi. Neden menenjite daha baslamadin dedi. Ben 9.ay diye biliuordum ama 9dan once de 3doz oluyor sonra boyle sonra bisi bisi dedi bizden haberler bu kadar
Hoşgeldin kuzum:)) geçmiş olsun ateşi sık takip et bakalım korkarım bende ateştenHerkese iyi aksamlar kizlar umarim iyisinizdir bugun ben cok kotu birsey yaptim bizim sıpa uyumadi hic sabahtir mızırdiyor yıkayıp yatirayim belki kalkmaz dedim sampuani kafasina degilde gözüne döktum aklim cıktı bagris cagris zor duruladim birsey olurmu doktora vs gitmedik halen tereddutluyum
sizlere sormaya geldim bu saat oldu yeni uyudu daha birde ben bu cocugu uyutamiyorum ayakta cok agliyor memede emmedi icin esimi ariyorum gun icerisinde kac kere cocuk uyutmaya geliyor iki dk diyor bir saate geliyor onlada tartisiyoruz duvari delmedin birde kac saat sonra geliyorsun diye eevde salincakta yok beyfendi duvarı delmicekmis altin kaplama sanki tek battaniyede sallama ile uyuyor simdi uyudu ateside vardı iki oluyor bu cocuk atesleniyor bir arkadas vardı hamak gibi besik almisti foto paylasacagim hatirlayamadim hanginizdiniz ? Bu tarz birseydi
Teşekkür ederim cnm sonra gece uykusu için uyuyacaktı o saatler çok huysuz oluyor ama gece az biraz emip sonra biberon aldı.. birazdan uyanınca deneyeceğim yine inşallah az azda olsa emerÇok sevindim canım inşallah devamı gelmiştir ilerleyen saatlerde
Az önce geldim ki enlemeden de öteye gidip bi 90 derece daha dönüp 180 derece tamamlamış, yatırdığım yönün tam tersi yönde yatıyorBeni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyet
Ben de iyiyim kuzum gitme bir dahaHosbulduk canim elhamdulillah sen. Nasılsın
Benimki de öyle yatıyor sadece uyurken yapıyordu artık oyun halısında da bıraktığım şekilde bulamıyorum ilk gördüğümde de korkmuştm hiç aklıma gelmedi kendisinin dönebileceği. Uyurken de kim çevirdi çocuğu diye eşime de kızdm sonra ben niye öyle yatırayım saçmalama diyince he kendi dönmüş demek ki dedimBen bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
Çok komik değil mi, ben her gördüğümde gülüyorum nedenseBenimki de öyle yatıyor sadece uyurken yapıyordu artık oyun halısında da bıraktığım şekilde bulamıyorum ilk gördüğümde de korkmuştm hiç aklıma gelmedi kendisinin dönebileceği. Uyurken de kim çevirdi çocuğu diye eşime de kızdm sonra ben niye öyle yatırayım saçmalama diyince he kendi dönmüş demek ki dedim
Yatakta dönemiyor benimki, yere koyduğumda oyun halısında asla durmuyor hatta nasıl yapıyor bilmiyorum ayaklarıyla tırmana tırmana kendini koltuk altına sokuyorBen bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
Benimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyorAslında doyduktan sonra Mamanın fazlasını da istemez brnim kız diliyle ağzında döndürmeye başlamışsa doymuş demek. Bi 30 daha ver arkasına hep içmez sanırım daha küçükken doyduğunu anlamıyorlar genelde
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor..Ben bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketleBeni de öyle hem uyanıkken hem uyurken. Benimki sepet beşikte bile enlemesine dönebilmis şahsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?