Çok komik değil mi, ben her gördüğümde gülüyorum nedense Daha nelerini göreceğiz acaba bu şebeklerin Benim kızacak eşim de yok, belki eşim evde olsaydı ben de ona kızabilirdim ama yok yani tamamen kendileri yapıyor kuzum Hiç yere koymadım henüz bugün onu da deneyim bakalım nerde bulacağım kızı
Evet çok komikler geçen de yine böyle enine döndüğü ama soğuk bi günde nasıl yapmışsa çoraplarını çıkarmış kollar yanlarda açık örtüsünü de atmış güneşleniyor sanarsın tam tokatlıktı yerde dene bakalm ben deneyemiyorum normal halı yok anca oyun halısında
Yatakta dönemiyor benimki, yere koyduğumda oyun halısında asla durmuyor hatta nasıl yapıyor bilmiyorum ayaklarıyla tırmana tırmana kendini koltuk altına sokuyor
Benimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyor büyüdüler bu sıpalar sanırsam
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor.. yatakta hiç öyle dönmedi ama yerde oynarken dönüyor.. sürekli diyorum ama gerçekten benim kız çok tembel
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketle karnındayken nasıldı bu kız orda da durmuyor muydu
Canım uyanıyor o ara kendi kendine bir şeyler konuşuyor ayaklarını havaya dikiyor vs derken en son uyuyor o pozisyonda Az önce de 8 gibi sesini duydum telsizden geliyordu kalkmadım ağlamadan ben de uyumuşum o ara 1 saat kadar gittim ki uyanık ama tam tersi yönde Benimki de sadece kendi ağırlık merkezi etrafında dönüyor bir de yarım yan yatıyor öyle göbek üstüne falan dönemiyor Bir de üstü açılmasın ve yüzünü kapatmasın diye tulumla yatırıyorum artık sadece
Evet çok komikler geçen de yine böyle enine döndüğü ama soğuk bi günde nasıl yapmışsa çoraplarını çıkarmış kollar yanlarda açık örtüsünü de atmış güneşleniyor sanarsın tam tokatlıktı yerde dene bakalm ben deneyemiyorum normal halı yok anca oyun halısında
Güneşe koysan öyle yatmaz eminin Kuzum bebişler iyice hareketlendi, tulum giydirip yatırmanı öneririm. Üstü açılamaz böylece Tulumla da dönüyorlar ama, ayaklı tulum ayaksız tulum farketmiyor
Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zor allahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan
Ateş düşürücü verdin miydi hiç? Nerden ölçüyorsun bir de basit ateş ölçerle mi temassızla mı? Ben artık temassızla ölçmüyorum en doğrusunu diğeri ölçüyormuş bir de kol altından demişti dr
Canım uyanıyor o ara kendi kendine bir şeyler konuşuyor ayaklarını havaya dikiyor vs derken en son uyuyor o pozisyonda Az önce de 8 gibi sesini duydum telsizden geliyordu kalkmadım ağlamadan ben de uyumuşum o ara 1 saat kadar gittim ki uyanık ama tam tersi yönde Benimki de sadece kendi ağırlık merkezi etrafında dönüyor bir de yarım yan yatıyor öyle göbek üstüne falan dönemiyor Bir de üstü açılmasın ve yüzünü kapatmasın diye tulumla yatırıyorum artık sadece
Benimki de öyle dönüyor yerde saat yelkovanı gibi geçen gün yüzüstü bırakmıştım öyle bile 90 derece dönmüş:) yüzüstü ayakları toplayıp popoyu kaldırıyor sonra kendini öne itiyor birde
Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm ki benimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
Benimki de öyle dönüyor yerde saat yelkovanı gibi geçen gün yüzüstü bırakmıştım öyle bile 90 derece dönmüş:) yüzüstü ayakları toplayıp popoyu kaldırıyor sonra kendini öne itiyor birde
Hareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorum Allah bebişlerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin o günleri de tek tek görmek nasip olur inşAllah
Gunaydin arkadaslar mutlu bir gun gecirmek dilegiyle Bizimde kakamiz farkli bir yesile donmus kına renginde ve hepsi o renk daha oncede vardı ama tamamı yeşil degildi bi doktora danışmak gerekirmi
Benim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boş kız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup
Kesinlikle annenin sorumsuzluğu nefret ettim kadından karnındaki bebeğe de üzüldüm anca çocuk yapmayı biliyorlar ama bakmayı değil Of ki ne of içim yandı süt kuzusu o ya daha süt bebeği 1,5 yaşında
Benimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyor büyüdüler bu sıpalar sanırsam
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor.. yatakta hiç öyle dönmedi ama yerde oynarken dönüyor.. sürekli diyorum ama gerçekten benim kız çok tembel
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketle karnındayken nasıldı bu kız orda da durmuyor muydu
Gunaydin arkadaslar mutlu bir gun gecirmek dilegiyle Bizimde kakamiz farkli bir yesile donmus kına renginde ve hepsi o renk daha oncede vardı ama tamamı yeşil degildi bi doktora danışmak gerekirmi
Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zor allahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan
Hareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorum Allah bebişlerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin o günleri de tek tek görmek nasip olur inşAllah ♥
Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm ki benimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
Daha bebege hamileyken çek cumhuriyetine gittim. Orada tramvaya binecektim 7-8 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim bir cocuk vardi. Tek basina spor cantasini almis tramvaya biniyordu. O kadar sasirdimki cocuga uzun uzun baktim. Nasil yani bu kadar kucuk cocuk tek basina mi okuluna gidiyor diye ? Cocuk bakislarimdan rahatsiz oldu resmen urktu benden. Ben saskinligimdan cocuga dik dik bakmisim sanirim. Bu haberleri okudukca burdan gitmem gerektigini dusunuyorum