2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet çok komikler geçen de yine böyle enine döndüğü ama soğuk bi günde nasıl yapmışsa çoraplarını çıkarmış kollar yanlarda açık örtüsünü de atmış güneşleniyor sanarsın tam tokatlıktı yerde dene bakalm ben deneyemiyorum normal halı yok anca oyun halısında

Canım uyanıyor o ara kendi kendine bir şeyler konuşuyor ayaklarını havaya dikiyor vs derken en son uyuyor o pozisyonda Az önce de 8 gibi sesini duydum telsizden geliyordu kalkmadım ağlamadan ben de uyumuşum o ara 1 saat kadar gittim ki uyanık ama tam tersi yönde Benimki de sadece kendi ağırlık merkezi etrafında dönüyor bir de yarım yan yatıyor öyle göbek üstüne falan dönemiyor Bir de üstü açılmasın ve yüzünü kapatmasın diye tulumla yatırıyorum artık sadece

Güneşe koysan öyle yatmaz eminin Kuzum bebişler iyice hareketlendi, tulum giydirip yatırmanı öneririm. Üstü açılamaz böylece Tulumla da dönüyorlar ama, ayaklı tulum ayaksız tulum farketmiyor

Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zor allahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan

Ateş düşürücü verdin miydi hiç? Nerden ölçüyorsun bir de basit ateş ölçerle mi temassızla mı? Ben artık temassızla ölçmüyorum en doğrusunu diğeri ölçüyormuş bir de kol altından demişti dr

Benimki de öyle dönüyor yerde saat yelkovanı gibi geçen gün yüzüstü bırakmıştım öyle bile 90 derece dönmüş:) yüzüstü ayakları toplayıp popoyu kaldırıyor sonra kendini öne itiyor birde

Gece öğrendim ben de uyuyamadım ya içim gitti olaydaki anne de ihmalkar, masum bebeğe oldu olan

Hareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorum Allah bebişlerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin o günleri de tek tek görmek nasip olur inşAllah

Gunaydin arkadaslar mutlu bir gun gecirmek dilegiyle Bizimde kakamiz farkli bir yesile donmus kına renginde ve hepsi o renk daha oncede vardı ama tamamı yeşil degildi bi doktora danışmak gerekirmi

Benim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boş kız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup
Tarz olmuş annesi yeni stili bu demekki

Gece öğrendim ben de uyuyamadım ya içim gitti olaydaki anne de ihmalkar, masum bebeğe oldu olan
Kesinlikle annenin sorumsuzluğu nefret ettim kadından karnındaki bebeğe de üzüldüm anca çocuk yapmayı biliyorlar ama bakmayı değil Of ki ne of içim yandı süt kuzusu o ya daha süt bebeği 1,5 yaşında

Kucaktayken de memeden guc alip kendini kaldirio sudan cikmis balik gibi tutabilene askolsun ortalama gibiydi bilmiyorum ki

Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zor allahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan

Ben de çok korkuyorum ateşten sürekli çocuğun ateşini ölçer oldum. Iyi kuzum düşmesine sevindim, kıyamam yavrum yaa

Amin cnm inşallah her anlarında yanlarında olabilelim:)❤❤❤

Birde su haberi okuyun insan akli cikiyor kafayi yiyecek gibi oluyor ;
https://www.cnnturk.com/turkiye/kucukcekmecede-luks-ciple-cocuk-kacirmaya-calistilar

Daha bebege hamileyken çek cumhuriyetine gittim. Orada tramvaya binecektim 7-8 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim bir cocuk vardi. Tek basina spor cantasini almis tramvaya biniyordu. O kadar sasirdimki cocuga uzun uzun baktim. Nasil yani bu kadar kucuk cocuk tek basina mi okuluna gidiyor diye ? Cocuk bakislarimdan rahatsiz oldu resmen urktu benden. Ben saskinligimdan cocuga dik dik bakmisim sanirim. Bu haberleri okudukca burdan gitmem gerektigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…