Evet çok komiklerÇok komik değil mi, ben her gördüğümde gülüyorum nedenseDaha nelerini göreceğiz acaba bu şebeklerin Benim kızacak eşim de yok, belki eşim evde olsaydı ben de ona kızabilirdim ama yok yani tamamen kendileri yapıyor kuzum Hiç yere koymadım henüz bugün onu da deneyim bakalım nerde bulacağım kızı
Koltuk altları mı amanınYatakta dönemiyor benimki, yere koyduğumda oyun halısında asla durmuyor hatta nasıl yapıyor bilmiyorum ayaklarıyla tırmana tırmana kendini koltuk altına sokuyor
Canım uyanıyor o ara kendi kendine bir şeyler konuşuyor ayaklarını havaya dikiyor vs derken en son uyuyor o pozisyondaBenimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyorbüyüdüler bu sıpalar sanırsam
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor..yatakta hiç öyle dönmedi ama yerde oynarken dönüyor.. sürekli diyorum ama gerçekten benim kız çok tembel
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketlekarnındayken nasıldı bu kız orda da durmuyor muydu
Güneşe koysan öyle yatmaz emininEvet çok komiklergeçen de yine böyle enine döndüğü ama soğuk bi günde nasıl yapmışsa çoraplarını çıkarmış kollar yanlarda açık örtüsünü de atmış güneşleniyor sanarsın tam tokatlıktı yerde dene bakalm ben deneyemiyorum normal halı yok anca oyun halısında
Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zorallahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan
Benimki de öyle dönüyor yerde saat yelkovanı gibiCanım uyanıyor o ara kendi kendine bir şeyler konuşuyor ayaklarını havaya dikiyor vs derken en son uyuyor o pozisyondaAz önce de 8 gibi sesini duydum telsizden geliyordu kalkmadım ağlamadan ben de uyumuşum o ara 1 saat kadar gittim ki uyanık ama tam tersi yönde Benimki de sadece kendi ağırlık merkezi etrafında dönüyor bir de yarım yan yatıyor öyle göbek üstüne falan dönemiyor Bir de üstü açılmasın ve yüzünü kapatmasın diye tulumla yatırıyorum artık sadece
Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm kibenimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
Hareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorumBenimki de öyle dönüyor yerde saat yelkovanı gibigeçen gün yüzüstü bırakmıştım öyle bile 90 derece dönmüş:) yüzüstü ayakları toplayıp popoyu kaldırıyor sonra kendini öne itiyor birde
Tarz olmuş annesi yeni stili bu demekkiBenim oğlumda da kafasının ortasındakiler kaldı doğumdan giderek de uzuyorlar herkes dökülür derken ortası uzun oldu kenarlar boşkız bebeklerin dökülüp erkek bebeklerinki uzuyor ne ters grup
Kesinlikle annenin sorumsuzluğu nefret ettim kadından karnındaki bebeğe de üzüldüm anca çocuk yapmayı biliyorlar ama bakmayı değil Of ki ne of içim yandı süt kuzusu o ya daha süt bebeği 1,5 yaşındaGece öğrendim ben de uyuyamadım ya içim gittiolaydaki anne de ihmalkar, masum bebeğe oldu olan
Kucaktayken de memeden guc alip kendini kaldirioBenimki artık içerken eliyle biberonu tutuyor doyunca da itip kafayı çeviriyorbüyüdüler bu sıpalar sanırsam
Kuzum uykusunda mı dönüyor yoksa uyanıp dönüyor geri mi uyuyor acaba.. benim kız uyurken tek kafayı çeviriyor uyanırsada üstünü açıyor..yatakta hiç öyle dönmedi ama yerde oynarken dönüyor.. sürekli diyorum ama gerçekten benim kız çok tembel
Cnm seninki kucaktayken bile dönebilir o hareketlekarnındayken nasıldı bu kız orda da durmuyor muydu
Denir ilacı yapmış olabilir ama bir sorun istersenizGunaydin arkadaslar mutlu bir gun gecirmek dilegiyle Bizimde kakamiz farkli bir yesile donmus kına renginde ve hepsi o renk daha oncede vardı ama tamamı yeşil degildi bi doktora danışmak gerekirmi
İşte tam olarak buuuu
Sukurki dusuyor bende anlamadim persembe ve pazartesi hic uyumadi aksamina ateslendi bebekkeri anlamak cok
Zorallahm
En korktugum ates ya bakmazsak nerden anlica gece falan
Amin cnm inşallah her anlarında yanlarında olabilelim:)❤❤❤Hareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorumAllah bebişlerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin o günleri de tek tek görmek nasip olur inşAllah ♥
Birde su haberi okuyun insan akli cikiyor kafayi yiyecek gibi oluyor ;Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm kibenimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?