2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşımla konuşuyorduk geçende dedimki büyüdükçe ne güzel oluyor bi gülüşü var tüm hücrelerim gülüyor ona bakınca dedim onun bebeği 3 yaşında bana şey dedi daha bu ne ki hele büyüsün biraz annem diye peşinde dolansın sen aşkı o zaman gör dedi sevgi emekmiş ya hani gün geçtikçe üzerlerinde emeğimiz arttıkça daha çok seviliyormuş demekki

Sabahtir huysuzdu kuzum aksama belli etti aksi gibi hem 18-19 arasi geliyor ates uykusunu falan goturuyor

Az önce mutfaktan içeri bir geldim yüzüstü dönmüş göremedim nasıl yaptığını yaaa.. Papatyamaviss benim kız sesimi duydu sonunda darısı başınıza
Merak etme daha çok görürsün hatta yeter donme artık diye alır kucağında taşırsın

Her yer aynı malesef canım insanlar kötü bizlere çok iş düşüyor anlık oluyor her şey. Büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar haberler çıkıyor anneler hiç mi görmüyor ders almıyor. Benim yavruma bir şey olmaz düşüncesi bitmedikçe böyle durumlara daha çok şahit olacağız

Günaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
çilekli magnolyayi çok severim ama yapmasini bilmiyirumvalla sen yazınca açıkmaya başladım bu ramazan ne kimseye misafir oldum, malesef nede misafir davet edebildim.
cnim hadi kolay gelsin

ya dün muge anlida kayıp olan şu 1.5 yasindaki kiz çocuğun cesedi bulundu hemde parçalara ayirmislar Allah kahır ismiyle bu canileri kahretsin ahlarini ne bu dünyada nede ahirette kabul etsin

ya dün muge anlida kayıp olan şu 1.5 yasindaki kiz çocuğun cesedi bulundu hemde parçalara ayirmislar Allah kahır ismiyle bu canileri kahretsin ahlarini ne bu dünyada nede ahirette kabul etsin
Bir evlat kolay yetişmiyor. Bu insanlar neyin kafasında yaşıyorlar ben anlamıyorum sapıklık aldı başını gidiyor. İnsanlarda vicdan merhamet kalmadı şu mübarek ayda tek duam rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı evlat eylesin ve vicdanlı merhametli ahlaklı insanlarla karşılaştırsın. Çok zor

Aynen büyük konuşmak istemiyorum bebeğim uyurken bile defalarca bakıyorum ben ayni evin aynı odanın içinde hele ki bebeği kapıya koyup hadi oyna diyeceğim aklımı kaybederim herhalde, bu ölen bebek tamamen ihmalkarlık annenin bakmıyor oluşu amca 1,5 yaşında kız çocuğunun altını neden değiştirir ya ne hakla ellerini koparırım ben onun ben artık eşimin yanında bile değiştirmiyorum mahremiyet bebeklikten başlıyor yanlış anlaşılmasın annemin de yanında değiştirmiyorum sadece ben değiştirebilirim altını bu imajı vermeye çalışıyorum bebeğime şimdiden, gerçekten korkuyorum bu kadar cani olamaz insan denilen varlık ya

Icim o kadar boyle haberleri gordukce, okudukca aciyor ki anlatmasi imkansiz
Direkt yazilan olaylar beynimde goruntuye dönüşüyor

Merak etme daha çok görürsün hatta yeter donme artık diye alır kucağında taşırsın
Korkutuyorsun beni
Koltukta bırakamıyorum bende ayakları aşağı sallandırıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…