- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Arkadaşımla konuşuyorduk geçende dedimki büyüdükçe ne güzel oluyor bi gülüşü var tüm hücrelerim gülüyor ona bakınca dedim onun bebeği 3 yaşında bana şey dedi daha bu ne ki hele büyüsün biraz annem diye peşinde dolansın sen aşkı o zaman gör dedi sevgi emekmiş ya hani gün geçtikçe üzerlerinde emeğimiz arttıkça daha çok seviliyormuş demekkiHareketlendiklerini görmek çok güzel. Böyle bir an önce yürüsün, konuşsun, anne desin istiyorumAllah bebişlerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin o günleri de tek tek görmek nasip olur inşAllah ♥
Hosbulduk Olabilir canm bu ara hem cok kasiyor hem sinirleniyorT tanem-tane20 hoşgeldin canım diş falan geliyor olmasın paşanın ateş ondan olabilir..
Sabahtir huysuzdu kuzum aksama belli etti aksi gibi hem 18-19 arasi geliyor ates uykusunu falan goturuyorHoşgeldin kuzum:)) geçmiş olsun ateşi sık takip et bakalım korkarım bende ateştenşampuandan da birşey olmamıştır inşallah..
Teşekkür ederim cnm sonra gece uykusu için uyuyacaktı o saatler çok huysuz oluyor ama gece az biraz emip sonra biberon aldı.. birazdan uyanınca deneyeceğim yine inşallah az azda olsa emer
Olabilir sertlikte vardı bayramdan sonra kontrolümüz var ozaman bir sorayimDenir ilacı yapmış olabilir ama bir sorun isterseniz
Az önce mutfaktan içeri bir geldim yüzüstü dönmüşYerim ki ben bunlariiii yakalayabilirsek tabiii
Merak etme daha çok görürsün hatta yeter donme artık diye alır kucağında taşırsınAz önce mutfaktan içeri bir geldim yüzüstü dönmüşgöremedim nasıl yaptığını yaaa.. Papatyamaviss benim kız sesimi duydu sonunda darısı başınıza
Birde su haberi okuyun insan akli cikiyor kafayi yiyecek gibi oluyor ;
https://www.cnnturk.com/turkiye/kucukcekmecede-luks-ciple-cocuk-kacirmaya-calistilar
Daha bebege hamileyken çek cumhuriyetine gittim. Orada tramvaya binecektim 7-8 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim bir cocuk vardi. Tek basina spor cantasini almis tramvaya biniyordu. O kadar sasirdimki cocuga uzun uzun baktim. Nasil yani bu kadar kucuk cocuk tek basina mi okuluna gidiyor diye ? Cocuk bakislarimdan rahatsiz oldu resmen urktu benden. Ben saskinligimdan cocuga dik dik bakmisim sanirim. Bu haberleri okudukca burdan gitmem gerektigini dusunuyorum
çilekli magnolyayi çok severim ama yapmasini bilmiyirumGünaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
ya dün muge anlida kayıp olan şu 1.5 yasindaki kiz çocuğun cesedi bulundu hemde parçalara ayirmislar Allah kahır ismiyle bu canileri kahretsin ahlarini ne bu dünyada nede ahirette kabul etsinHer yer aynı malesef canım insanlar kötübizlere çok iş düşüyor anlık oluyor her şey. Büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar haberler çıkıyor anneler hiç mi görmüyor ders almıyor. Benim yavruma bir şey olmaz düşüncesi bitmedikçe böyle durumlara daha çok şahit olacağız
Bir evlat kolay yetişmiyor. Bu insanlar neyin kafasında yaşıyorlar ben anlamıyorum sapıklık aldı başını gidiyor. İnsanlarda vicdan merhamet kalmadı şu mübarek ayda tek duam rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı evlat eylesin ve vicdanlı merhametli ahlaklı insanlarla karşılaştırsın. Çok zorya dün muge anlida kayıp olan şu 1.5 yasindaki kiz çocuğun cesedi bulundu hemde parçalara ayirmislar Allah kahır ismiyle bu canileri kahretsin ahlarini ne bu dünyada nede ahirette kabul etsin
Aynen büyük konuşmak istemiyorum bebeğim uyurken bile defalarca bakıyorum ben ayni evin aynı odanın içinde hele ki bebeği kapıya koyup hadi oyna diyeceğim aklımı kaybederim herhalde, bu ölen bebek tamamen ihmalkarlık annenin bakmıyor oluşu amca 1,5 yaşında kız çocuğunun altını neden değiştirir ya ne hakla ellerini koparırım ben onun ben artık eşimin yanında bile değiştirmiyorum mahremiyet bebeklikten başlıyor yanlış anlaşılmasın annemin de yanında değiştirmiyorum sadece ben değiştirebilirim altını bu imajı vermeye çalışıyorum bebeğime şimdiden, gerçekten korkuyorum bu kadar cani olamaz insan denilen varlık yaHer yer aynı malesef canım insanlar kötübizlere çok iş düşüyor anlık oluyor her şey. Büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar haberler çıkıyor anneler hiç mi görmüyor ders almıyor. Benim yavruma bir şey olmaz düşüncesi bitmedikçe böyle durumlara daha çok şahit olacağız
Icim o kadar boyle haberleri gordukce, okudukca aciyor ki anlatmasi imkansizAynen büyük konuşmak istemiyorum bebeğim uyurken bile defalarca bakıyorum ben ayni evin aynı odanın içinde hele ki bebeği kapıya koyup hadi oyna diyeceğim aklımı kaybederim herhalde, bu ölen bebek tamamen ihmalkarlık annenin bakmıyor oluşu amca 1,5 yaşında kız çocuğunun altını neden değiştirir ya ne hakla ellerini koparırım ben onun ben artık eşimin yanında bile değiştirmiyorum mahremiyet bebeklikten başlıyor yanlış anlaşılmasın annemin de yanında değiştirmiyorum sadece ben değiştirebilirim altını bu imajı vermeye çalışıyorum bebeğime şimdiden, gerçekten korkuyorum bu kadar cani olamaz insan denilen varlık ya
Oooooo gozunaydiiiiii. Teeey teeeeyAz önce mutfaktan içeri bir geldim yüzüstü dönmüşgöremedim nasıl yaptığını yaaa.. Papatyamaviss benim kız sesimi duydu sonunda darısı başınıza
Sınır mı o da neymis
Ne güzel foto❤❤yerim o fıstığı:))Oooooo gozunaydiiiiii. Teeey teeeey
Korkutuyorsun beniMerak etme daha çok görürsün hatta yeter donme artık diye alır kucağında taşırsın
Koltukta bırakamıyorum bende ayakları aşağı sallandırıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?