2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
:) yaramazlıklar başlamış:)) insan kıyamıyor ki kesmeye eşimde dedi bn istemedim.. bizimde hiç durmadan dökülüyor
Ya zaten çok minik doğdu güvenip de kime nasıl kestirecektim bizimki bayağı saçlı doğdu, şimdi yaz ayı rahatsız ediyor ama minik lastikler ile palmiye yappacağim ortadan iki tane

Cnim şöyle ki anne sutu veya formül mama 6.aydan sonra artık yeteri kadar kalori vitamin veremediği için bebeklere o yuzden ek gıdaya geçiliyor çünkü neticede iki uc aylık değiller tam bir birey halini almışlar.anne sutu veya formül mama 6.aydan sonra bagisiklilik içi önemli.

Ya zaten çok minik doğdu güvenip de kime nasıl kestirecektim bizimki bayağı saçlı doğdu, şimdi yaz ayı rahatsız ediyor ama minik lastikler ile palmiye yappacağim ortadan iki tane
Yazın cok daraltır onu o saçlar ya ama kiyamamana hak veriyorum:)

Hemen eşime söylüyorum gelsin trip

Ben de iyiyim kuzum gitme bir daha
Tamm kuzum ben ne desem
iki kasin ortasindan ve sırt orasindan kuzum atesi vardı elim basına koydum alev alev yanıyordu suya soktum hemende calpol verdim dun havlu kagit islatip alnina koydum en korktum sey ates havale gecirmesi allahm kimseye vermesin kotu hastaliklar

Kuzum herkes 4. Ayda 300g aldı normal dedi herkes senin Dr niye öyle dedi
6 aylık mı oldunuz canım siz, bu ayda 400 gr da iyi değil mi ki şuan ben sanmıyorum benim kızın 500 gr alacağını
Bizde 400 gr almışız 4. Aydayız bize normal dediler.. hepsi farklı birşey söylüyor..
Merhaba hoşgördum kizcelerim biz haziranın 10unda tam 6 aylık olacağız vallabende anlamadim her dr ayrı kafada boyuda iyi kilosuda 8kg emzirmeye devam ama 4 dk dan fazla Emmiyor 2 hafta verdiği listeye göre gidicem bakalım sonuç ne olacak sizlere d1e yazarim

Ek gıda ile doymayacak ki tadim sadece bir de ilk 1 yıl anne sütü diyorlar kilosu çok iyi maşallah benim kız 4. Ay 6350 idi

Cnim maşallah oglusun çok yakışıklı,ek gıdaya geçince olması gereken kiloyu alacaktır saglikli olsun larda hepsi büyüyüp gidecekler.

Ek gıda ile doymayacak ki tadim sadece bir de ilk 1 yıl anne sütü diyorlar kilosu çok iyi maşallah benim kız 4. Ay 6350 idi
Bizimki kanat takıp uçacak yakında evde tartıyorum henüz hiç almadı 1 haftadır aynı çıkıyor, 5 ay 8 günlük, bayram sonrası başlayacağım bende şimdi araya bayram girecek diye başlamıyorum, oyle ufak ufak bende başlayayım diyorum

Allah iyilik versin ortalik sakinlessin diye biraz geri cekilim dedim herkesin siniri gecmistir insallah
Tatil dusunuyormusunuz bayramda
Geçti kuzum geçti Yok canım ben biraz gelenekselciyim bayramlarda tatile gitmeyi sevmiyorum memleketime gidip eş dostla hasret gidereceğim malum burda kimim kimsem yok Sen ne yapacaksın

Ben blw yapacağım ya 180 gün dolmali 46 gün sonra yani

Ben blw yapacağım ya 180 gün dolmali 46 gün sonra yani
Ya bu blwye doğrudan 6.ayda başlanıyor mu. Ben korkuyorum boğulur falan diye En azından 1-2 ay ben besleyeyim diyorum hafif pütürlü sonra katı gıdaya geçiş yapıp eline vereyim diyorum ama kafam baya karışık Bakalım doktorumuz ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…