- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ya zaten çok minik doğdu güvenip de kime nasıl kestirecektim bizimki bayağı saçlı doğdu, şimdi yaz ayı rahatsız ediyor ama minik lastikler ile palmiye yappacağim ortadan iki tane:) yaramazlıklar başlamış:)) insan kıyamıyor ki kesmeye eşimde dedi bn istemedim.. bizimde hiç durmadan dökülüyor
Cnim şöyle ki anne sutu veya formül mama 6.aydan sonra artık yeteri kadar kalori vitamin veremediği için bebeklere o yuzden ek gıdaya geçiliyor çünkü neticede iki uc aylık değiller tam bir birey halini almışlar.anne sutu veya formül mama 6.aydan sonra bagisiklilik içi önemli.Ek gıda döneminde bebeklerin kilo alımı nasıl oluyor bu doktorlar neden ısrarcı ek gidaya geçince daha mı iyi kilo alınıyor ben pek anlayamıyorum bu durumu benimki de 180 gun dolacak ek gıdaya geçmek için dedi
Yazın cok daraltır onu o saçlar ya ama kiyamamana hak veriyorum:)Ya zaten çok minik doğdu güvenip de kime nasıl kestirecektim bizimki bayağı saçlı doğdu, şimdi yaz ayı rahatsız ediyor ama minik lastikler ile palmiye yappacağim ortadan iki tane
tesekkürler canım
Hemen eşime söylüyorumKudurukgillereşimin arkadaşına iftara gitmiştik babasıyla annesi de vardı şey demişti eğer babanın günahı çoksa bebek yaramaz olurmuş Kayseri de oyle denirmiş bunh duyduğumdan beri eşime yükleniyorum son 7 yılı benimle zaten öncesinde ne haltlar etti acaba
Tamm kuzum ben ne desemBen de iyiyim kuzum gitme bir daha
iki kasin ortasindan ve sırt orasindan kuzum atesi vardı elim basına koydum alev alev yanıyordu suya soktum hemende calpol verdim dun havlu kagit islatip alnina koydum en korktum sey ates havale gecirmesi allahm kimseye vermesin kotu hastaliklarAteş düşürücü verdin miydi hiç? Nerden ölçüyorsun bir de basit ateş ölçerle mi temassızla mı? Ben artık temassızla ölçmüyorum en doğrusunu diğeri ölçüyormuş bir de kol altından demişti dr
Allah korusun hic dusmesini beklemedim direk calpolverdim elim ayagima dolanir benimBen de çok korkuyorum ateştensürekli çocuğun ateşini ölçer oldum. Iyi kuzum düşmesine sevindim, kıyamam yavrum yaa
Hoşgeldin kuzum ❤ Dr kafa normal bıngıldak açık kapanınca düzelicek hiç kafana takma dedi ❤tesekkürler canım
Kuzum herkes 4. Ayda 300g aldı normal dedi herkes senin Dr niye öyle dedi
6 aylık mı oldunuz canım siz, bu ayda 400 gr da iyi değil mi ki şuan ben sanmıyorum benim kızın 500 gr alacağını
ben de yalnızca ben banlendim sandım bunca insan burda didişir birbirini yer bişey olmaz biz usturupluca 2 laf ettik ceza aldık benimki de bu ay az aldı gibime geliyor tartının pili bitti bi tartsaydım anlardım iştahı bol olsun paşanın canım
Bizde 400 gr almışız 4. Aydayız bize normal dediler.. hepsi farklı birşey söylüyor..
Merhaba hoşgördum kizcelerim biz haziranın 10unda tam 6 aylık olacağız vallabende anlamadim her dr ayrı kafada boyuda iyi kilosuda 8kg emzirmeye devam ama 4 dk dan fazla Emmiyor 2 hafta verdiği listeye göre gidicem bakalım sonuç ne olacak sizlere d1e yazarim
Ek gıda ile doymayacak ki tadim sadece bir de ilk 1 yıl anne sütü diyorlar kilosu çok iyi maşallah benim kız 4. Ay 6350 idiMerhaba hoşgördum kizcelerim biz haziranın 10unda tam 6 aylık olacağız vallabende anlamadim her dr ayrı kafada boyuda iyi kilosuda 8kg emzirmeye devam ama 4 dk dan fazla Emmiyor 2 hafta verdiği listeye göre gidicem bakalım sonuç ne olacak sizlere d1e yazarim
Allah iyilik versin ortalik sakinlessin diye biraz geri cekilim dedim herkesin siniri gecmistir insallahBen de iyiyim kuzum gitme bir daha
Cnim maşallah oglusun çok yakışıklı,ek gıdaya geçince olması gereken kiloyu alacaktır saglikli olsun larda hepsi büyüyüp gidecekler.Merhaba hoşgördum kizcelerim biz haziranın 10unda tam 6 aylık olacağız vallabende anlamadim her dr ayrı kafada boyuda iyi kilosuda 8kg emzirmeye devam ama 4 dk dan fazla Emmiyor 2 hafta verdiği listeye göre gidicem bakalım sonuç ne olacak sizlere d1e yazarim
Bizimki kanat takıp uçacak yakında evde tartıyorum henüz hiç almadı 1 haftadır aynı çıkıyor, 5 ay 8 günlük, bayram sonrası başlayacağım bende şimdi araya bayram girecek diye başlamıyorum, oyle ufak ufak bende başlayayım diyorumEk gıda ile doymayacak ki tadim sadece bir de ilk 1 yıl anne sütü diyorlar kilosu çok iyi maşallah benim kız 4. Ay 6350 idi
Geçti kuzum geçtiAllah iyilik versin ortalik sakinlessin diye biraz geri cekilim dedim herkesin siniri gecmistir insallah
Tatil dusunuyormusunuz bayramda
Ben blw yapacağım ya 180 gün dolmali 46 gün sonra yaniBizimki kanat takıp uçacak yakında evde tartıyorum henüz hiç almadı 1 haftadır aynı çıkıyor, 5 ay 8 günlük, bayram sonrası başlayacağım bende şimdi araya bayram girecek diye başlamıyorum, oyle ufak ufak bende başlayayım diyorum
Ya bu blwye doğrudan 6.ayda başlanıyor mu. Ben korkuyorum boğulur falan diyeBen blw yapacağım ya 180 gün dolmali 46 gün sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?