2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay geçen yıl tam bugün öğrenmiştim kızımı sağlık ocağı erken diye kan almamıştı 7.günü vermiştim idrar testinde hemen çıkmıştı. Daha güzel bir haber daha aldım teyze oluyorum ablam geçen yıl da 2.ye hamileydi benden 1 ay sonra boş gebelikmiş ama şükür şimdi kalp atışını duymuşlar

Allah sağlıkla kavuştursun kuzum tebrikler

Kuzum herkes 4. Ayda 300g aldı normal dedi herkes senin Dr niye öyle dedi

6 aylık mı oldunuz canım siz, bu ayda 400 gr da iyi değil mi ki şuan ben sanmıyorum benim kızın 500 gr alacağını

Bizimkiler çok benziyor her yönden
Kudurukgiller eşimin arkadaşına iftara gitmiştik babasıyla annesi de vardı şey demişti eğer babanın günahı çoksa bebek yaramaz olurmuş Kayseri de oyle denirmiş bunh duyduğumdan beri eşime yükleniyorum son 7 yılı benimle zaten öncesinde ne haltlar etti acaba

amin Cnim İNŞALLAH :) dün o haberi görünce bogazim düğümlendi gecenin 11 kızıma dışarda kendini nasil savunacağım anlattım tabi oda anne ne oluyor diye sordu bi an onuda korku saldı.bu canilerle hayvan demek bile istemiyorum hayvanlara hakaret olur insanlıktan nasibini almamış insan musvetteleri

o kadar oyuncağı bırakıp nereye bakıyorsa bence sen bebek alışverişinde bu küçük hanımın maşasını düzleştiricisini falan da almalıymışsın maşallah
Orada 3 bacaklı uzun sehpa var gidip bacağından tutuyor onun ah ah sorma saçlarımızı ama pişman oldum kestirmediğime hem çok dökülmeye başladı hem içlerinde konaklar çıktı saçından da temizlenmiyor düzgün hemde çok bunaltıyor terletiyor yüzüne yapışıyor yavrumun saçları şimdide ben alıştım kestirmek de istemiyorum

ben de yalnızca ben banlendim sandım bunca insan burda didişir birbirini yer bişey olmaz biz usturupluca 2 laf ettik ceza aldık benimki de bu ay az aldı gibime geliyor tartının pili bitti bi tartsaydım anlardım iştahı bol olsun paşanın canım

Bizde 400 gr almışız 4. Aydayız bize normal dediler.. hepsi farklı birşey söylüyor..

Cnim geçen yil tam bugün hamile olduğumu öğrendim 7yildan sonra onca tedaviler, tup bebekler, ,maddi manevi yipranmisliklar.çok şükür mucizem beni buldu.Rabbim'e
sonsuz hamd şükürler olsun ki Yusuf Ensar'imi bana nasib eden Allah'ima cok duygulandim simdi

Ek gıda döneminde bebeklerin kilo alımı nasıl oluyor bu doktorlar neden ısrarcı ek gidaya geçince daha mı iyi kilo alınıyor ben pek anlayamıyorum bu durumu benimki de 180 gun dolacak ek gıdaya geçmek için dedi

:) yaramazlıklar başlamış:)) insan kıyamıyor ki kesmeye eşimde dedi bn istemedim.. bizimde hiç durmadan dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…