2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Allah korusun canım koltuk altından da ölç mutlaka ılık duş da iyi gelir. Ama tekrar yükselirse acile git

Allaha çok şükür dünyanın en güzel nimetiymiş evlat Allah acılarını göstermesin inşallah

Geçti kuzum geçti ♥ Yok canım ben biraz gelenekselciyim bayramlarda tatile gitmeyi sevmiyorum memleketime gidip eş dostla hasret gidereceğim malum burda kimim kimsem yok Sen ne yapacaksın
Bizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki

Allah korusun canım koltuk altından da ölç mutlaka ılık duş da iyi gelir. Ama tekrar yükselirse acile git
Bikere acile gittik atesten hemen kan diyo bir liste verdi elimize biraktim sen bana calpol yaz ben gidim dedim dili yesil diye gidiyo susuz hemen serum diyorlar gitmek istemedim
Acıkcası özeldede cocuk dok varmi gece bilmiyorum dogum oluncami oluyor yoksa hergun nobetci varmi sukur hemen dustude gitmek zorunda kalmadik

Düzenli gittiğiniz doktor yok muydu böyle tahlil istiyorlar vs sorsan

Bizimkide 300 gram alsa yeter diyo ben anlamadim bu doktorları bizimkide eskiye gore az aliyor cok hareketli kel basina kurban onun ne tatli olmus bornozla tam kaymak olmus tadi yerine gelmis

Bebeğinle git tabi ki

Maasalah bebeginize, menenjitnasisi ates veya sikinti yapiyor mu ?

Ay bilmem ki ben bırakamazdım öyle heralde İşe bile nasıl gideceğim onu düşünüyorum 2 gün hiç görmezsim hasretlikten biterim Bırakma bence onun da hakkı o da az güneş görsün, temiz hava solusun

Kimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapan dünde ücaylık bebek ambulansta yanarak can vermiş oda yüregimi parçaladı

Kesin üvey amcadan çıkacak itiraf ettiremedi müge ama bugün çok şüpheli hareketleri vardı

T tanem-tane20 kiz zaten senin sipa çok süt icmiyir sen olmadan annen nasil icirecek.bide bırakıp gidebilecekmisiniz...bence oğlun olmadan sakin gitme
Annem huyunu biliyo oda ben gibi bakarda boyle dedime bakma kiyip birakamam sizin boyle dedinizde iyi oldu totosu az kumsal gorsun bezinide cikaracam oyle dolansin

Düzenli gittiğiniz doktor yok muydu böyle tahlil istiyorlar vs sorsan
Duzenli doktorumu var canim saglikli bu bebekte hicbir problem yok diyor Hic sormadim inan doktora gittikmi benim kafam boşaliyor kagida yazip gitmek lazim okadar sikayet varki heryani hersey cocugun yediginden cıkardigina kadar degisik cocuk babasi kilikli doktor herseyine baktı dis etlerine bogaza sirtina pipiye kulaklara ic organlarina radyolk baktirdik idrar kaka bi kana bakilmadı ben susuz kaldina inanmiyorum zaten normal degil acilde bize denk gelenler eminim cok iyi doktorlar vardir sansimiza ruh hastasi denk geldi annesi sen konusma bakalim nekadar ilgili baba sikayeti nedir diye esime soruyo bana aynaya bi bak kendi dudagina cocukla birmi gulmemek icin kendimi zor tutum ne yedin ictinde geldin buraya diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…