Cnim geçen yil tam bugün hamile olduğumu öğrendim 7yildan sonra onca tedaviler, tup bebekler, ,maddi manevi yipranmisliklar.çok şükür mucizem beni buldu.Rabbim'e
sonsuz hamd şükürler olsun ki Yusuf Ensar'imi bana nasib eden Allah'ima cok duygulandim simdi
Geçti kuzum geçti ♥ Yok canım ben biraz gelenekselciyim bayramlarda tatile gitmeyi sevmiyorum memleketime gidip eş dostla hasret gidereceğim malum burda kimim kimsem yok Sen ne yapacaksın ♥
Bizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki
Bikere acile gittik atesten hemen kan diyo bir liste verdi elimize biraktim sen bana calpol yaz ben gidim dedim dili yesil diye gidiyo susuz hemen serum diyorlar gitmek istemedim
Acıkcası özeldede cocuk dok varmi gece bilmiyorum dogum oluncami oluyor yoksa hergun nobetci varmi sukur hemen dustude gitmek zorunda kalmadik
Kızlar biz 5.ay kontrolümüzü olduk. 6.920gr ve 63cm olmuşuz. Son ayda 500gr almışız. 1 ay daha anne sütüyle devam edeceğiz.
Menenjit aşımızın 2.dozunu olduk.
Demir ilacına başlayacağız ferrum verdi doktorumuz.
Bikere acile gittik atesten hemen kan diyo bir liste verdi elimize biraktim sen bana calpol yaz ben gidim dedim dili yesil diye gidiyo susuz hemen serum diyorlar gitmek istemedim
Acıkcası özeldede cocuk dok varmi gece bilmiyorum dogum oluncami oluyor yoksa hergun nobetci varmi sukur hemen dustude gitmek zorunda kalmadik
Merhaba kızlar sanırım malum kişi tarafından şikayet edildik neyseki ban kalktı bugün kontrolümüz vardı az kilo almışız bu ay 600g almamız lazimmis biz 400 g almışız tam manasıyla ek gıdaya geçmemizi önerdi dr 2 hafta sonra tekrar gidicez kilo alımımıza bakilacak
Bizimkide 300 gram alsa yeter diyo ben anlamadim bu doktorları bizimkide eskiye gore az aliyor cok hareketli kel basina kurban onun ne tatli olmus bornozla tam kaymak olmus tadi yerine gelmis
Bizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki
Kızlar biz 5.ay kontrolümüzü olduk. 6.920gr ve 63cm olmuşuz. Son ayda 500gr almışız. 1 ay daha anne sütüyle devam edeceğiz.
Menenjit aşımızın 2.dozunu olduk.
Demir ilacına başlayacağız ferrum verdi doktorumuz.
Ay bilmem ki ben bırakamazdım öyle heralde İşe bile nasıl gideceğim onu düşünüyorum 2 gün hiç görmezsim hasretlikten biterim Bırakma bence onun da hakkı o da az güneş görsün, temiz hava solusun
Sağol canım.
İlk dozunu 3.ayda olduk evet sıkıntı ve ateş yapıyor. Doktorumuz hiç bir aşıda verdirtmez ama bexseroda aşıdan hemen sonra calpol verdirtiyor.
Şimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm ki benimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
Kimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapan dünde ücaylık bebek ambulansta yanarak can vermiş oda yüregimi parçaladı
Kimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapan dünde ücaylık bebek ambulansta yanarak can vermiş oda yüregimi parçaladı
Annem huyunu biliyo oda ben gibi bakarda boyle dedime bakma kiyip birakamam sizin boyle dedinizde iyi oldu totosu az kumsal gorsun bezinide cikaracam oyle dolansin
Duzenli doktorumu var canim saglikli bu bebekte hicbir problem yok diyor Hic sormadim inan doktora gittikmi benim kafam boşaliyor kagida yazip gitmek lazim okadar sikayet varki heryani hersey cocugun yediginden cıkardigina kadar degisik cocuk babasi kilikli doktor herseyine baktı dis etlerine bogaza sirtina pipiye kulaklara ic organlarina radyolk baktirdik idrar kaka bi kana bakilmadı ben susuz kaldina inanmiyorum zaten normal degil acilde bize denk gelenler eminim cok iyi doktorlar vardir sansimiza ruh hastasi denk geldi annesi sen konusma bakalim nekadar ilgili baba sikayeti nedir diye esime soruyo bana aynaya bi bak kendi dudagina cocukla birmi gulmemek icin kendimi zor tutum ne yedin ictinde geldin buraya diyecektim