Tamm kuzum ben ne desem
iki kasin ortasindan ve sırt orasindan kuzum atesi vardı elim basına koydum alev alev yanıyordu suya soktum hemende calpol verdim dun havlu kagit islatip alnina koydum en korktum sey ates havale gecirmesi allahm kimseye vermesin kotu hastaliklar
Cnim geçen yil tam bugün hamile olduğumu öğrendim 7yildan sonra onca tedaviler, tup bebekler, ,maddi manevi yipranmisliklar.çok şükür mucizem beni buldu.Rabbim'e
sonsuz hamd şükürler olsun ki Yusuf Ensar'imi bana nasib eden Allah'ima cok duygulandim simdi
Bizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam kiGeçti kuzum geçti ♥ Yok canım ben biraz gelenekselciyim bayramlarda tatile gitmeyi sevmiyorum memleketime gidip eş dostla hasret gidereceğim malum burda kimim kimsem yokSen ne yapacaksın ♥
Bikere acile gittik atesten hemen kan diyo bir liste verdi elimize biraktim sen bana calpol yaz ben gidim dedimAllah korusun canım koltuk altından da ölç mutlaka ılık duş da iyi gelir. Ama tekrar yükselirse acile git
Bikere acile gittik atesten hemen kan diyo bir liste verdi elimize biraktim sen bana calpol yaz ben gidim dedimdili yesil diye gidiyo susuz hemen serum diyorlar gitmek istemedim
Acıkcası özeldede cocuk dok varmi gece bilmiyorum dogum oluncami oluyor yoksa hergun nobetci varmi sukur hemen dustude gitmek zorunda kalmadik
Bizimkide 300 gram alsa yeter diyo ben anlamadim bu doktorları bizimkide eskiye gore az aliyor cok hareketli kel basina kurban onun ne tatli olmus bornozla tam kaymak olmus tadi yerine gelmisMerhaba kızlar sanırım malum kişi tarafından şikayet edildik neyseki ban kalktı bugün kontrolümüz vardı az kilo almışız bu ay 600g almamız lazimmis biz 400 g almışız tam manasıyla ek gıdaya geçmemizi önerdi dr 2 hafta sonra tekrar gidicez kilo alımımıza bakilacak
Bizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki
amin Cnim inşa:)Allaha çok şükür dünyanın en güzel nimetiymiş evlatAllah acılarını göstermesin inşallah
Maasalah bebeginize, menenjitnasisi ates veya sikinti yapiyor mu ?Kızlar biz 5.ay kontrolümüzü olduk. 6.920gr ve 63cm olmuşuz. Son ayda 500gr almışız. 1 ay daha anne sütüyle devam edeceğiz.
Menenjit aşımızın 2.dozunu olduk.
Demir ilacına başlayacağız ferrum verdi doktorumuz.
Ay bilmem ki ben bırakamazdım öyle heraldeBizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki
Sağol canım.Maasalah bebeginize, menenjitnasisi ates veya sikinti yapiyor mu ?
Kimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapanŞimdi haberde gördüm kızlar Müge anlı da denk gelmiştim 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi bulunmuş içimden bişey koptu gitti ya öyle canım acıdı oyle üzüldüm kibenimde kızım var gerçi kız bebeği erkek bebeği kalmadı bu olayın bazen nasıl diyorum nasıl hep gözümün önünde tutacağım şimdi neyse de bunun ilerisi var okulu var nasıl tutarız ki bi ömür gözümüzün önünde allahım yardım etsin çok korkuyorum bebeklerimiz için çok
Yazik dimi onunda cani var suya sokar ayaklarınıBebeğinle git tabi ki ❣
T tanem-tane20 kiz zaten senin sipa çok süt icmiyir sen olmadan annen nasil icirecek.bide bırakıp gidebilecekmisiniz...bence oğlun olmadan sakin gitme
Kimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapandünde ücaylık bebek ambulansta yanarak can vermiş oda yüregimi parçaladı
Annem huyunu biliyo oda ben gibi bakarda boyle dedime bakma kiyip birakamam sizin boyle dedinizde iyi oldu totosu az kumsal gorsun bezinide cikaracam oyle dolansinT tanem-tane20 kiz zaten senin sipa çok süt icmiyir sen olmadan annen nasil icirecek.bide bırakıp gidebilecekmisiniz...bence oğlun olmadan sakin gitme
Goturcem goturcemYiyen bir bebek olsa bile annem hep der anası nerde danası da orda olsunT tanem-tane20 bırakıp gitsen bile yolu yarılamadan telefon gelir
Duzenli doktorumu var canim saglikli bu bebekte hicbir problem yok diyor Hic sormadim inan doktora gittikmi benim kafam boşaliyor kagida yazip gitmek lazim okadar sikayet varki heryani hersey cocugun yediginden cıkardigina kadar degisik cocuk babasi kilikliDüzenli gittiğiniz doktor yok muydu böyle tahlil istiyorlar vs sorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?