Kuzum nasıl bir yere gidiyorsunuz bilmiyorum ama bırakma bebeğini süt için değil senden o kadar ayrı kalmasın bence bir kaç saat yada ne bileyim işteyken bırakıyoruz ama 2 gece çok uzun özler kız seni. Hem belki çocuk evde sıkıldı ondan huysuz gezsin yeni yerler görsün kendine gelsin biBizde ev gezmeleri bitirip gidelim diyoruz 2 gunlugube oda cocuk beni dusunduruyor esim diyor annene birakalim sicakta zapdolmaz o vicdan yaptim hem cok ozlerim hem onunda cani var oda gezsin napacam bilmiyorum dolapta sutumuzde var gitsem sutten mahrum kalmicakta napsam ki
Canim mugemede bakamiyorum bu cocuk yuzundenKesin üvey amcadan çıkacak itiraf ettiremedi müge ama bugün çok şüpheli hareketleri vardı
Gelecek teyzesi ogluma kız bulurum belki oralardanKuzum nasıl bir yere gidiyorsunuz bilmiyorum ama bırakma bebeğini süt için değil senden o kadar ayrı kalmasın bence bir kaç saat yada ne bileyim işteyken bırakıyoruz ama 2 gece çok uzun özler kız seni. Hem belki çocuk evde sıkıldı ondan huysuz gezsin yeni yerler görsün kendine gelsin bierkeklere bakma sen onlar o duyguyu anlayamıyor
Ben bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
Günaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
Merhaba kızlar sanırım malum kişi tarafından şikayet edildik neyseki ban kalktı bugün kontrolümüz vardı az kilo almışız bu ay 600g almamız lazimmis biz 400 g almışız tam manasıyla ek gıdaya geçmemizi önerdi dr 2 hafta sonra tekrar gidicez kilo alımımıza bakilacak
Bizdemi gelsek ne size tatli yesem yeterGünaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
Maşallah canımKızlar biz 5.ay kontrolümüzü olduk. 6.920gr ve 63cm olmuşuz. Son ayda 500gr almışız. 1 ay daha anne sütüyle devam edeceğiz.
Menenjit aşımızın 2.dozunu olduk.
Demir ilacına başlayacağız ferrum verdi doktorumuz.
Canim mugemede bakamiyorum bu cocuk yuzundenenson palu ailesinde kaldık birde asım amcayı cat pat baktim
El kadar bebelerden ne istiyorlar heray cinayet bebekler oluyor kadinlar oluyor insanlik nereye gidiyor boyle rabbim ailesine sabır versin bayrami ramazani burunlarindan kim getirdiyse toprak bile kabul etmesin onu kahrindan gebersin
Sağol kuzum❤ bende bende birde
Ayy sorma ya onu da bugün öğlen gördüm ben daha dünya da olduğunu anlamadan yavrum Melek olmuş yenidenKimsede allah korkusu kalmamiş bende çok üzuldüm allah ıslah etsin bunu yapanları üvey babadan süphelenmiştim ilk kayıp aranırken bellimi yapandünde ücaylık bebek ambulansta yanarak can vermiş oda yüregimi parçaladı
Hepimiz kediciğizzzz
Kızlar biz 5.ay kontrolümüzü olduk. 6.920gr ve 63cm olmuşuz. Son ayda 500gr almışız. 1 ay daha anne sütüyle devam edeceğiz.
Menenjit aşımızın 2.dozunu olduk.
Demir ilacına başlayacağız ferrum verdi doktorumuz.
Oh senin kızçen yayılmayı seviyor demekBizimki çift kişilik yatağı kaplıyor küçük cadı annesine çekmiş
Kolay gelsin canım menü süper yarında benim misafirlerim var 6 kişi iki çocuk biz hariç sabah bi İstanbul’a gitmem gerek nasıl yetiştireceğim bilmiyorum
Oyy maşallah gayet iyi kilo alımı canım
Yakin olsan gelseniz keşke tatlı nohut ezmesi hoşaf tamam pilav yüzük çorbası ve kavurma salata iftara yakınBizdemi gelsek ne size tatli yesem yeter
Ay maşAllah ben de açlıktan kıvranıyorum ne yaptım bilin bakalım tabi ki makarnaGünaydın hanımlar
Ben bu kızı beşiğine uzunlamasına yatırıyorum bir geliyorum enlemesine buluyorum iki büklüm. Ayakları beşiğin korkuluk boşluklarından aşağı sarkıyor. Kafası korkuluğa dayanmış. Öyle uyuyor bir de. Yatağın eni de 60 cm geniş de değil. Kafası falan zarar görecek diye endişeleniyorumSizin bebişler de böyle serseri tarzda uyuyor mu
çilekli magnolyayi çok severim ama yapmasini bilmiyirumvalla sen yazınca açıkmaya başladım bu ramazan ne kimseye misafir oldum, malesef nede misafir davet edebildim.
cnim hadi kolay gelsin
Ay geçen yıl tam bugün öğrenmiştim kızımısağlık ocağı erken diye kan almamıştı 7.günü vermiştim idrar testinde hemen çıkmıştı. Daha güzel bir haber daha aldım teyze oluyorum ablam geçen yıl da 2.ye hamileydi benden 1 ay sonra boş gebelikmiş ama şükür şimdi kalp atışını duymuşlar
Yemis kadar olduk guzel yurekli kadin tesekurler sana kolay gelsinYakin olsan gelseniz keşke tatlı nohut ezmesi hoşaf tamam pilav yüzük çorbası ve kavurma salata iftara yakın
O palu ailesini izlemeyen cok şey kaçirdi insanlik örnegi sabrı ögretti insanlaraBen de hiç izlemezdim de Palu ailesiyle bir başladım devam ettim sonra. O saatler uyuyor benim kız, uyanıksa da oyun halısında vakit geçiriyor.
Ahh ahh söylenecek çok şey var da. Aile denirse onlara sabır versinamin amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?