2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum nasıl bir yere gidiyorsunuz bilmiyorum ama bırakma bebeğini süt için değil senden o kadar ayrı kalmasın bence bir kaç saat yada ne bileyim işteyken bırakıyoruz ama 2 gece çok uzun özler kız seni. Hem belki çocuk evde sıkıldı ondan huysuz gezsin yeni yerler görsün kendine gelsin bi erkeklere bakma sen onlar o duyguyu anlayamıyor

Kesin üvey amcadan çıkacak itiraf ettiremedi müge ama bugün çok şüpheli hareketleri vardı
Canim mugemede bakamiyorum bu cocuk yuzunden enson palu ailesinde kaldık birde asım amcayı cat pat baktim

El kadar bebelerden ne istiyorlar heray cinayet bebekler oluyor kadinlar oluyor insanlik nereye gidiyor boyle rabbim ailesine sabır versin bayrami ramazani burunlarindan kim getirdiyse toprak bile kabul etmesin onu kahrindan gebersin

Gelecek teyzesi ogluma kız bulurum belki oralardan kucukten egitelim gelini
Yabanci gelin olsun

Bizimki çift kişilik yatağı kaplıyor küçük cadı annesine çekmiş

Günaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün

Kolay gelsin canım menü süper yarında benim misafirlerim var 6 kişi iki çocuk biz hariç sabah bi İstanbul’a gitmem gerek nasıl yetiştireceğim bilmiyorum

Oyy maşallah gayet iyi kilo alımı canım

Maşallah canım

Ben de hiç izlemezdim de Palu ailesiyle bir başladım devam ettim sonra. O saatler uyuyor benim kız, uyanıksa da oyun halısında vakit geçiriyor.

Ahh ahh söylenecek çok şey var da. Aile denirse onlara sabır versin amin amin inşallah

Ayy sorma ya onu da bugün öğlen gördüm ben daha dünya da olduğunu anlamadan yavrum Melek olmuş yeniden

Maşallah kızına canım

Oh senin kızçen yayılmayı seviyor demek En iyisini yapıyor oh sefası olsun

Günaydın hanımlar
bu gün iftara misafir var yusuk çorbası et sote pilav salata borek nohut ezmesi ayran ve çilekli magnolia var Ömer Utku akıllı olur inşallah bu gün
Ay maşAllah ben de açlıktan kıvranıyorum ne yaptım bilin bakalım tabi ki makarna Ne çok çeşit yapabilmişsin helal olsun maşAllah maşAllah Böyle ev sahibine can kurban mmmm nefis

Oo koyduğum gibi bulamıyorum bu aralar

çilekli magnolyayi çok severim ama yapmasini bilmiyirumvalla sen yazınca açıkmaya başladım bu ramazan ne kimseye misafir oldum, malesef nede misafir davet edebildim.
cnim hadi kolay gelsin

Çok kolaymış bende ilk kez yaptım Allah kabul etsin canım orucunu

Bu ay hepimiz için ozel ay Mayıs ayı 11 Mayıs'ta öğrendim 25 Mayıs'ta kalp atışini duydum maşallah yavrularımıza Allahim korusun evlatlarımızı

Ablan için çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Yakin olsan gelseniz keşke tatlı nohut ezmesi hoşaf tamam pilav yüzük çorbası ve kavurma salata iftara yakın
Yemis kadar olduk guzel yurekli kadin tesekurler sana kolay gelsin Keske hergun yemekteyiz gibi dort dortluk masa kurulsa agzimdan gelene kadar yesem hic olmamis desem

O palu ailesini izlemeyen cok şey kaçirdi insanlik örnegi sabrı ögretti insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…