2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Amin inşallah canım en güzel mayıs
Amin amin Allah razı olsun canım inşallah

Vallahi cok saskinim bu kadar basitlik olurmu ben bu kadarcik tartisma icin birini sikayet edecek kadar basit dusunmuyorum dusunmem.ama siz düşünmüşsünüz.

Sizi onyargilariniz, basit fikirleriniz, kul haklariniz ile birakiyorum. Mune sayin yonetici arkadaslarin sikayet uzerinemi banlanip banlanmadigini aciklayip uyeligimi de silermisiniz.

Hoşgeldin hemsom Paşa'nın kilosu çok iyi maşallah neden 400 Gr sorun etti drunuz anlamadım biz üçüncü ay 400 Gr aldık Dr olabilir dedi üstünde durmadı

Yemis kadar olduk guzel yurekli kadin tesekurler sana kolay gelsin Keske hergun yemekteyiz gibi dort dortluk masa kurulsa agzimdan gelene kadar yesem hic olmamis desem
Bak onu oğlan durmayıp kollar yorgun olduğumda bunu bende düşünmüyor değilim

Sizi onyargilariniz, basit fikirleriniz, kul haklariniz ile birakiyorum. Mune sayin yonetici arkadaslarin sikayet uzerinemi banlanip banlanmadigini aciklayip uyeligimi de silermisiniz.
Arkadaşım sende evladını güle güle büyut sağlıkla Allah'a emanet olun yavrunla

Hoşgeldin hemsom Paşa'nın kilosu çok iyi maşallah neden 400 Gr sorun etti drunuz anlamadım biz üçüncü ay 400 Gr aldık Dr olabilir dedi üstünde durmadı
Hoşbuldum canım hemşom he valla dr 100 g eksik dedi ama çocuğum sağlıklı hala tombik bakalım öğünleri düzenledi sonrası allah kerim

Hoşgeldin canım aramıza zorda kaldığınızda bizde battaniye de iki kere salladik canım hamak al bencede güle güle kullansın paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…