Vallahi cok saskinim bu kadar basitlik olurmu ben bu kadarcik tartisma icin birini sikayet edecek kadar basit dusunmuyorum dusunmem.ama siz düşünmüşsünüz.
Sizi onyargilariniz, basit fikirleriniz, kul haklariniz ile birakiyorum. Mune
sayin yonetici arkadaslarin sikayet uzerinemi banlanip banlanmadigini aciklayip uyeligimi de silermisiniz.
Merhaba kızlar sanırım malum kişi tarafından şikayet edildik neyseki ban kalktı bugün kontrolümüz vardı az kilo almışız bu ay 600g almamız lazimmis biz 400 g almışız tam manasıyla ek gıdaya geçmemizi önerdi dr 2 hafta sonra tekrar gidicez kilo alımımıza bakilacak
Yemis kadar olduk guzel yurekli kadin tesekurler sana kolay gelsin Keske hergun yemekteyiz gibi dort dortluk masa kurulsa agzimdan gelene kadar yesem hic olmamis desem
sayin yonetici arkadaslarin sikayet uzerinemi banlanip banlanmadigini aciklayip uyeligimi de silermisiniz.
Herkese iyi aksamlar kizlar umarim iyisinizdir bugun ben cok kotu birsey yaptim bizim sıpa uyumadi hic sabahtir mızırdiyor yıkayıp yatirayim belki kalkmaz dedim sampuani kafasina degilde gözüne döktum aklim cıktı bagris cagris zor duruladim birsey olurmu doktora vs gitmedik halen tereddutluyum
sizlere sormaya geldim bu saat oldu yeni uyudu daha birde ben bu cocugu uyutamiyorum ayakta cok agliyor memede emmedi icin esimi ariyorum gun icerisinde kac kere cocuk uyutmaya geliyor iki dk diyor bir saate geliyor onlada tartisiyoruz duvari delmedin birde kac saat sonra geliyorsun diye eevde salincakta yok beyfendi duvarı delmicekmis altin kaplama sanki tek battaniyede sallama ile uyuyor simdi uyudu ateside vardı iki oluyor bu cocuk atesleniyor bir arkadas vardı hamak gibi besik almisti foto paylasacagim hatirlayamadim hanginizdiniz ? Bu tarz birseydi