2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay onlari cikarmasi var birdeee bizde bugun sortla sapka aldik cok komik bi cocuk oldu
Ben sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offf

Ben sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offf
Bol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverim astik kendimizi

Ya allahim saclarida var masallah subhanallah kiz pek tatli olmus ya agladimi baglarken hadi gene iyisin bayramda sac yaparsınız biz kel basimizi tarariz
Teşekkür ederiz Yok Ya ağlamadı benim kızın canı pek tatlı değil canı yandığı için pek ağlamaz zaten

Bol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverim astik kendimizi
Masallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadik boncumuzuda koyalim tosbike cok ısır disin izi cıksın

Masallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadik boncumuzuda koyalim tosbike cok ısır disin izi cıksın
Benimki de 7,5 kilo ama kollarda boğum falan olmadı bacakları daha tombik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…