2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Her drun ek gıda farklı düşüncesi var sanırım burda gördüğüm bu
Evet ben de şaşırdım meyveyi bir buçuk iki ay sonrasına attı. Hatta sağlık ocağında meyve suyundan başla demişlerdi.

Farklı olsun sen yine de bana ek gıdada verdiğin yaptığın şeyleri yaz olur mu canım ben doktorun dediğini, senin tecrubeni veya okuduklarimi sentezler bebeğime uygun olanı uygularim.

Aslinda doktor dogru bi sıralama vermis aklina yatmayan ne bilemedim , bugun saglik ocaginda ebe 6 aylik bi bebeğe listeverdi icinden meyvecsulari ve inek sutunu verme dedi,meyve suyunabidahaki ay dedi.

Reflü bizde de var ama kusma artık yok denecek kadar azaldı meme reddi mi yapıyormuş daha bugün 4 aylık olduk meyve sularından başla dedi bana da
Evet canım reflü az emme, meme reddi yapıyormuş araştırırken görmüştüm ben de. Ama ben bizimkinde pek ihtimal vermiyorum burda ağır kusmasi olan arkadaşların bebeği bile masaallah güzel emiyor ki bizde de nerdeyse hiç yok.
Ama doktorun dediğini uygulayacagim ilaclari kullanacağım tabiki.
Sen de doktoruna bir sor istersen.

Yayla çorbasını arpa şehriyeyle yapıyorım ben pirinçten daha çok beğeniliyor. Güzel olur bence

Aslinda doktor dogru bi sıralama vermis aklina yatmayan ne bilemedim , bugun saglik ocaginda ebe 6 aylik bi bebeğe listeverdi icinden meyvecsulari ve inek sutunu verme dedi,meyve suyunabidahaki ay dedi.
Yok kız içime sinmeyen bir şey yok ki. Sadece iki ay sonrasına atması sasirtti. Ebe iki hafta önce demişti ben doktorumizla konuşmadan hiçbir şey vermedim bir de beş aylık olmasını bekledim doymamasina ragmen. Doktorun dediği daha mantıklı tabiki seni ve diğer yicekleri reddeder dedi. Hatta yoğurdu doktorun dediğinden sonra vereceğim bunyemiz alerjik olması hasebiyle. Ne olur ne olmaz diye .

Kocişkosu yanında olmayanlar tek başınıza ne yiyorsunuz Ya benim yapasım bile gelmiyor 4 gündür kahvaltılık yiyorum şimdi makarnaya terfi ettim makarna yapıyorum
Ben de bugün yalnızım. Aynen hiçbir şey yapasim gelmiyor dünden pilav var yanına salata yapip yesem mi diyorum
Oğlum var yoksa onu bile yapmam hehalde.

Sıralama doğru da iki ay çok uzak demek istedim yani canım Papatyamaviss

İnsanı dominostan daha hızlı ne mutlu edebilir ki
Ben köfte pizza tarzı baharatlı şeyler yiyemiyorum güneş yüzünden, ne zaman yediysem çocuk ertesi gün akşama kadar kustu cips falan da yiyemiyorum, evde de baharat kullanmıyorum nane maydonoz bile yemiyorum dokunuyor güneşe diye ben makarnaya devam

Aa anladım canım. Yeme tabi ki ozaman. Ben de günlerdir pilav ve makarnayla besleniyorum. Sabahları ekmek peynir domates. Ara sıra dışardan söylüyorum falan öyle öyle idare ediyoruz. Yarım paket makarnayı bile 3 günde bitiremiyorum, ah yalnızlık

Klima açmak mantıklı en azından tüm araba aynı ısıda oluyor ve arkaya vurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…