4.ay kontrolümüzde 7 kilo 100 gramdık. 5.ay kontrolümüze 2 hafta kaldı
kızım 5.ay kontrolünde 6.930gr çıktı.
Ben bi kac gündür kendim yikiyorum ama maksat suya girmis olsun gibi oluyor detayli olmuyor. Detaylisi esimle.Kuvetinin icine havlu koyuyorum bir tane. Yatiriyorum ustune sirtustu , sonra ayaga kaldirip sol kolumla destek veriyorum sirtini yikiyorum hemen bittiBebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ben banyo lavabosunda yikiyorumBebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ben 2 ayı geçti tek yıkamaya başlayalı bi kere çok kaka yapmişti eşimde yoktu gündüz vakti sırtından karnından taşmış kakalar olmaz ıslak mendil paklamaz bunu hadi bi cesaret yıka dedim benim kız korkmuyor banyodan giyinirken ağlıyor, küvetini getiriyorum odanın ortasına filenin üzerinde bebeği koyup önce vücudunu yıkayıp yukama süngeriyle sabunluyorum vücudunu durulayıp kafasını yıkıyorum 2 kere saçlarından dolayı, sonra yüzü koyun çevirip yatırıyorum sırtını da süngerle sabunluyorum, en son kolumla destek verip bi sürü su dökünüp tepeden çıkıyoruzBebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ben banyo lavabosunda yikiyorum
Stokke flexi bath ve yenidoğan desteğiyle yıkadım geçen haftaya kadar. Ama artık aşırı hareketlendiği için onda yıkayamıyorum. Ben de maxi boy küvet ve file aldım. Son 1 haftadır onda yıkıyorum, ne büyük rahatlıkmış diyorum eziyet çekmişim saçma sapan bir şeyle. Ben mecbur tek başıma yıkıyorum ön tarafı yıkamak kolay da arkaya çevirince biraz kolum zorlanıyor.Bebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Keşke benimki de sığsaBen banyo lavabosunda yikiyorum
Ben bi kac gündür kendim yikiyorum ama maksat suya girmis olsun gibi oluyor detayli olmuyor. Detaylisi esimle.Kuvetinin icine havlu koyuyorum bir tane. Yatiriyorum ustune sirtustu , sonra ayaga kaldirip sol kolumla destek veriyorum sirtini yikiyorum hemen bitti
Ben 2 ayı geçti tek yıkamaya başlayalı bi kere çok kaka yapmişti eşimde yoktu gündüz vakti sırtından karnından taşmış kakalar olmaz ıslak mendil paklamaz bunu hadi bi cesaret yıka dedim benim kız korkmuyor banyodan giyinirken ağlıyor, küvetini getiriyorum odanın ortasına filenin üzerinde bebeği koyup önce vücudunu yıkayıp yukama süngeriyle sabunluyorum vücudunu durulayıp kafasını yıkıyorum 2 kere saçlarından dolayı, sonra yüzü koyun çevirip yatırıyorum sırtını da süngerle sabunluyorum, en son kolumla destek verip bi sürü su dökünüp tepeden çıkıyoruzbayağı detaylı anlattım
Stokke flexi bath ve yenidoğan desteğiyle yıkadım geçen haftaya kadar. Ama artık aşırı hareketlendiği için onda yıkayamıyorum. Ben de maxi boy küvet ve file aldım. Son 1 haftadır onda yıkıyorum, ne büyük rahatlıkmış diyorum eziyet çekmişim saçma sapan bir şeyle. Ben mecbur tek başıma yıkıyorum ön tarafı yıkamak kolay da arkaya çevirince biraz kolum zorlanıyor.
Tam oturmaya başlasın ben de banyoda duşta yıkayacağım oturma aparatları var banyo için, şimdi ama mecbur küvet kovaCanım kovaya mı su koyuyorsun yoksa duşun altında mı
Ayy canım cansınbenim kızda suyu çok seviyor fakat küvet kova ile mi yoksa duş ilemi kolay olur çözemedim
Ben sol kolumla vücudunu desteklerken sağ elimle kafasından aşağıya döküp hemen tekrar sağ elimle yüzünü sıvazlıyorum. Bilemedim ki canım ben banyoda üşütürüm ve düşürürüm diye korktuğum için hiç denemedim ama deneyenler vardı memnunlardı yanlış hatırlamıyorsamValla bende hep eşimle yıkıyordum artık tek yıkamak istiyorum canım. Vücûd kolay da kafaya tek elle su dökmeye korkuyorumbizim kızda küvete sığmıyor duşa mı soksam acaba bende onla girerim diye düşünüyorum da hangisi kolay bilemedim
Canım 4. Ay kontrolünde 7.5 kg idi oğlum.
Canım bunu yapabilmen için gene evde eşin olmalı yani hadi ikiniz bebekle yıkandınız çıktınız bebeği senin kucağından alacak bi kurulayacak çünkü sende ıslak olacaksın, ablam da hep böyle yaptı bebekleri korkuyordu ablama sarılırlardı oyle birlikte yıkanırlardı sonra eniştem alır hemen kurulardı, bi de çok dikkatli ol allah korusun ayağın kayar falan tehlikeli yaniValla bende hep eşimle yıkıyordum artık tek yıkamak istiyorum canım. Vücûd kolay da kafaya tek elle su dökmeye korkuyorumbizim kızda küvete sığmıyor duşa mı soksam acaba bende onla girerim diye düşünüyorum da hangisi kolay bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?