2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ben bi kac gündür kendim yikiyorum ama maksat suya girmis olsun gibi oluyor detayli olmuyor. Detaylisi esimle.Kuvetinin icine havlu koyuyorum bir tane. Yatiriyorum ustune sirtustu , sonra ayaga kaldirip sol kolumla destek veriyorum sirtini yikiyorum hemen bitti

Bebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ben 2 ayı geçti tek yıkamaya başlayalı bi kere çok kaka yapmişti eşimde yoktu gündüz vakti sırtından karnından taşmış kakalar olmaz ıslak mendil paklamaz bunu hadi bi cesaret yıka dedim benim kız korkmuyor banyodan giyinirken ağlıyor, küvetini getiriyorum odanın ortasına filenin üzerinde bebeği koyup önce vücudunu yıkayıp yukama süngeriyle sabunluyorum vücudunu durulayıp kafasını yıkıyorum 2 kere saçlarından dolayı, sonra yüzü koyun çevirip yatırıyorum sırtını da süngerle sabunluyorum, en son kolumla destek verip bi sürü su dökünüp tepeden çıkıyoruz bayağı detaylı anlattım

Stokke flexi bath ve yenidoğan desteğiyle yıkadım geçen haftaya kadar. Ama artık aşırı hareketlendiği için onda yıkayamıyorum. Ben de maxi boy küvet ve file aldım. Son 1 haftadır onda yıkıyorum, ne büyük rahatlıkmış diyorum eziyet çekmişim saçma sapan bir şeyle. Ben mecbur tek başıma yıkıyorum ön tarafı yıkamak kolay da arkaya çevirince biraz kolum zorlanıyor.

Canım kovaya mı su koyuyorsun yoksa duşun altında mı

Ayy canım cansın benim kızda suyu çok seviyor fakat küvet kova ile mi yoksa duş ilemi kolay olur çözemedim

Valla bende hep eşimle yıkıyordum artık tek yıkamak istiyorum canım. Vücûd kolay da kafaya tek elle su dökmeye korkuyorum bizim kızda küvete sığmıyor duşa mı soksam acaba bende onla girerim diye düşünüyorum da hangisi kolay bilemedim

Canım kovaya mı su koyuyorsun yoksa duşun altında mı

Ayy canım cansın benim kızda suyu çok seviyor fakat küvet kova ile mi yoksa duş ilemi kolay olur çözemedim
Tam oturmaya başlasın ben de banyoda duşta yıkayacağım oturma aparatları var banyo için, şimdi ama mecbur küvet kova hem tek yıkamak bebeği daha rahatlatıyor başta korkuyordu ellerimden tutuyordu tedirgin oluyordu şimdi çok rahat müzik falan açıyorum şarkı söyleye söyleye yıkıyorum, zaten onların kirinden nolcak su döküp çıkartsak bile yeter cennet kokulu melekler

Pamuk Panda ben kovayla su getiriyorum canim. Ama yorucu oluyor tabi onu tasi bunu tasi, suyu dok. Banyo oturma aparatlari var aslinda benimki adam gibi oturmuyor hala otursa onu alip dusa kabine sokcam yikicam :)

Ben sol kolumla vücudunu desteklerken sağ elimle kafasından aşağıya döküp hemen tekrar sağ elimle yüzünü sıvazlıyorum. Bilemedim ki canım ben banyoda üşütürüm ve düşürürüm diye korktuğum için hiç denemedim ama deneyenler vardı memnunlardı yanlış hatırlamıyorsam

Canım bunu yapabilmen için gene evde eşin olmalı yani hadi ikiniz bebekle yıkandınız çıktınız bebeği senin kucağından alacak bi kurulayacak çünkü sende ıslak olacaksın, ablam da hep böyle yaptı bebekleri korkuyordu ablama sarılırlardı oyle birlikte yıkanırlardı sonra eniştem alır hemen kurulardı, bi de çok dikkatli ol allah korusun ayağın kayar falan tehlikeli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…