2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
nasılsın canım çocuklar nasıl sanırım atak denilen o gerilim gunleri geride bıraktık en azından mizirlamalar azaldı
Iyiyiz cok şükür, oglum gecen soguk kavun yemisti bogazlarim aciyor diyor. Bağışıklığı mi dusuk bu cocugun nedir hemen soguk birsey yeyip icsin bogazi gidiyor yandik okula baslayinca yani
Ataktan cikmaya az kaldi sanirim o kudurk halleri cok şükür ki gecti o neydi oyle yA:))
Vallahi sen yinw iyiymissin ben olsam var yaaa
Neyse bosver
Yabancı yoktu ama bir nazar duası okuyayım. Teşekkür ederiz teyzesi
Kotu anlamda değil ki bu bizimde nazarimiz degiyor.
Boyle şebekelik yapsın cok seveyim sonrasinda huysuzlasiyor gibi okuyoruz babasıyla esniyoruz bayagi

Biz klimayı açıyoruz, ayaklara üflüyor şekilde ayarlıyoruz sorun olmuyor canım. Çok soğuk olmayacak şekilde. Diğer türlü sıcaktan bayılır çocuk.

İnçe giydir canım bide klimayı az soğuklukta çalıştırın bişey olmaz inşaalah. İyi yolculuklar

Canım bende amwaydan aldığım fırın temizleyici var memnunum ama bunu yapacak zaman yok
Bayram varya cnm camlardan basladim beni en cok zorlayacakseylerden biri cam digeri mutfak diger yerler supur vilada birgunde yaparim
Camlar bitti mutfak buzdolap sildim
Bi daha cok is var bakalim kurbanami biter isler ramazanami

Ben hep diyorumya sans yok gecen gittik domalasica yoktu herhalt var renk koruyan mendile kadar fırın yoktu okadar market vs dolaniyoruz iki senedir hep fırın temizleyici ariyorum ne hikmetse lavabo wc yagcoz. Hersey var fırın yok bu
highgenic ayni islemi yapsam temizlermiki bi deneyim bari bolca kopurteyim makinayı ısıtaym

Ben de cok arastirdim bu konu uzerine :) cam acmak cereyean yapmasi, ruzgarin direkt Çocuğa vurmasi gibi sebeplerden daha sagliksizmis... araba klimasini cocugun yuzune uflemeyecek , cama veya ayaklara ufleyecek sekilde kullanacakmisiz:)

Bitkisel ürün daha iyidir tabi satış yapan dışında sitesinden alınıyor mu bilmiyorum. Eşin mi istemiyor
Hergun kavga gurultu oluyordu arama motoruna mesela mev yaziyor altta mevsiminegore cıkıyor diyekim ki hayirdir niye aratiyon kusmeye kalkardi bende kapattim facebook inst burasi var bi arada burayada mudahele ediyorda laf dinlemiyom burada bulamaz beni

Sizofren ya
Sanki simdi internet elinde yok, istedigin halti yapamayacan

Kuzum sen iflas bayrağını dalgalandırmamışmıydın ne işin var yine oralarda

Ağzım var dilim yok

Ben sütten nefret ederim o yuzden sordum. Ya aklima gelmisken 3 tane süt arttirici iciyorsun hangisinin artirdigini nerden biliyorsun
Belki biri artiriyor 2si fos
Bilmiyorum ki işte Birisi sormuştu hatta üçünü alamam hangisini önerirsin diye. Ayırt edemem tabi ama lactamili içtikten sonra daha bi farketti sanki. Bir de lactamili ben aslında içindeki vitaminlerden vs dolayı içiyorum. Tadını da sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…