- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sagol canimAynı gün doğmuş kızlarımız 6. Ay dedi doktorumuz
Geçmiş olsun kuzum
Rossmann domol marka fırın köpüğü var fırına sık azıcık çalıştır ısınsın içi ondan sonra ovmaya bile gerek yok sil durula tamamciddi tavsiyedir canım
Iyiyiz cok şükür, oglum gecen soguk kavun yemisti bogazlarim aciyor diyor. Bağışıklığı mi dusuk bu cocugun nedir hemen soguk birsey yeyip icsin bogazi gidiyor yandik okula baslayinca yaninasılsın canım çocuklar nasıl sanırım atak denilen o gerilim gunleri geride bıraktık en azından mizirlamalar azaldı
Vallahi sen yinw iyiymissin ben olsam var yaaaKız hemde ne işgüzar ben aradım açmadı biraz sonra geri aradı noldu diye konuşurken laf arasında akşama iftara şunlar gelecekmiş deyiverdi sanki insanlar kendi gelmek istemiş gibiçağırmışsın işte bari yaptığının arkasında dur demi kızacağım diye korktu herhalde hiç öyle huylarımda yoktur ama
Kotu anlamda değil ki bu bizimde nazarimiz degiyor.Yabancı yoktu ama bir nazar duası okuyayım. Teşekkür ederiz teyzesi
Biz klimayı açıyoruz, ayaklara üflüyor şekilde ayarlıyoruz sorun olmuyor canım. Çok soğuk olmayacak şekilde. Diğer türlü sıcaktan bayılır çocuk.Selam arkadaşlar bisey sorcam bayram için memlekete gideceğiz bu çocukla yola cikilirmi hala deli sorular kafamda birtanesini size soruyum şimdi yolda malum havalar yakmaya başladı arabanın camini acmak veya klima açmak gibi cahilce soruma bi cevap verin ne yapacağım hiç bi fikrim yok çocuğu hasta etmeyim yollarda
Selam arkadaşlar bisey sorcam bayram için memlekete gideceğiz bu çocukla yola cikilirmi hala deli sorular kafamda birtanesini size soruyum şimdi yolda malum havalar yakmaya başladı arabanın camini acmak veya klima açmak gibi cahilce soruma bi cevap verin ne yapacağım hiç bi fikrim yok çocuğu hasta etmeyim yollarda
Bayram varya cnm camlardan basladim beni en cok zorlayacakseylerden biri cam digeri mutfak diger yerler supur vilada birgunde yaparimCanım bende amwaydan aldığım fırın temizleyici var memnunum ama bunu yapacak zaman yok
Bende ekimden beri gitmedim canım.sağol cnim inşaAllah; ) kizkardesinede muuluklar diliyorum bir ömür boyu mutlu olsunlar inşa. sizde sağlıkla kazasız belasız gidin gelin.benimde kızkardeşinin düğünü kurban b.sonra erkek kardesiminde bayramdan sonra nişanı var anlayacagin bizide yoğun bir maraton bekliyor.ama eğer okul çağına denk gelirse düğüne gitmeyeceğim.
tam anlamıyla ek gıdaya basladinizmi? ne olduysa benim yazıda kırmızıya büründü elim bi yerlere değdi herhal
Darısı sana olsun sizin düğün tarihleri belli oldumu özlem benim kizkardesimin düğün 3 Ağustos'ta
Ben hep diyorumya sans yok gecen gittik domalasica yoktu herhalt var renk koruyan mendile kadar fırın yoktu okadar market vs dolaniyoruz iki senedir hep fırın temizleyici ariyorum ne hikmetse lavabo wc yagcoz. Hersey var fırın yokAynı gün doğmuş kızlarımız 6. Ay dedi doktorumuz
Geçmiş olsun kuzum
Rossmann domol marka fırın köpüğü var fırına sık azıcık çalıştır ısınsın içi ondan sonra ovmaya bile gerek yok sil durula tamamciddi tavsiyedir canım
Ben de cok arastirdim bu konu uzerine :) cam acmak cereyean yapmasi, ruzgarin direkt Çocuğa vurmasi gibi sebeplerden daha sagliksizmis... araba klimasini cocugun yuzune uflemeyecek , cama veya ayaklara ufleyecek sekilde kullanacakmisiz:)Selam arkadaşlar bisey sorcam bayram için memlekete gideceğiz bu çocukla yola cikilirmi hala deli sorular kafamda birtanesini size soruyum şimdi yolda malum havalar yakmaya başladı arabanın camini acmak veya klima açmak gibi cahilce soruma bi cevap verin ne yapacağım hiç bi fikrim yok çocuğu hasta etmeyim yollarda
Hergun kavga gurultu oluyordu arama motoruna mesela mev yaziyor altta mevsiminegore cıkıyor diyekim ki hayirdir niye aratiyon kusmeye kalkardi bende kapattim facebook inst burasi var bi arada burayada mudahele ediyorda laf dinlemiyom burada bulamaz beniBitkisel ürün daha iyidir tabisatış yapan dışında sitesinden alınıyor mu bilmiyorum. Eşin mi istemiyor
Sizofren yaHergun kavga gurultu oluyordu arama motoruna mesela mev yaziyor altta mevsiminegore cıkıyor diyekim ki hayirdir niye aratiyon kusmeye kalkardi bende kapattim facebook inst burasi var bi arada burayada mudahele ediyorda laf dinlemiyom burada bulamaz beni
Kuzum sen iflas bayrağını dalgalandırmamışmıydınBabymall mağazasında acayip indirim var, Ankara’da olanlara duyrulurbsebse
Daha 2 gün önce marketten 20 tlye aldığım Lactamil sütlü içecekler 10 tlye düşmüş stok yaptımoioi ürünleri mağazada da indirimliydi
Lactamilin tadi nasil canim süt gibi miBabymall mağazasında acayip indirim var, Ankara’da olanlara duyrulurbsebse
Daha 2 gün önce marketten 20 tlye aldığım Lactamil sütlü içecekler 10 tlye düşmüş stok yaptımoioi ürünleri mağazada da indirimliydi
Ağzım var dilim yokIyiyiz cok şükür, oglum gecen soguk kavun yemisti bogazlarim aciyor diyor. Bağışıklığı mi dusuk bu cocugun nedir hemen soguk birsey yeyip icsin bogazi gidiyor yandik okula baslayinca yani
Ataktan cikmaya az kaldi sanirim o kudurk halleri cok şükür ki gecti o neydi oyle yA:))
Vallahi sen yinw iyiymissin ben olsam var yaaa
Neyse bosver
Kotu anlamda değil ki bu bizimde nazarimiz degiyor.
Boyle şebekelik yapsın cok seveyim sonrasinda huysuzlasiyor gibi okuyoruz babasıyla esniyoruz bayagi
Canim Yanlış bisey söylemeyim ama kan damlasından kastı demir ilacı zaten öyle olması lazım
Bugün maaş günümdü ilk siftahı yapayım dedimKuzum sen iflas bayrağını dalgalandırmamışmıydınne işin var yine oralarda
Yok kuzum böyle vanilyalı muhallibi gibi ben severek içiyorumLactamilin tadi nasil canim süt gibi mi
Ben sütten nefret ederim o yuzden sordum. Ya aklima gelmisken 3 tane süt arttirici iciyorsun hangisinin artirdigini nerden biliyorsunYok kuzum böyle vanilyalı muhallibi gibi ben severek içiyorum♥
Bilmiyorum ki işteBen sütten nefret ederim o yuzden sordum. Ya aklima gelmisken 3 tane süt arttirici iciyorsun hangisinin artirdigini nerden biliyorsun
Belki biri artiriyor 2si fos
Oo iyi yapmışsın o zaman güle güle harcaBugün maaş günümdü ilk siftahı yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?