2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dimi ama uyutma cabasina girdikce yoruluyo insan ha tabiki onlar icin daha iyi keske o saatlerde uyusa kalksa ama olmuyosada napim ay sorma hazırlanma sureci benide bitiriyo sabiesizlandimi hele nasi kapatiyorum basimi bilmiyorum zaten

Tekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
Ayy merkeze mi gidiyorsun ben 2012 yılı ve 10 Ağustos 2019 yılına kadar orda idim Tekirdağ benim için özel evim orda hatta sahilde benim içinde gez oldu mu

Sağlıkla gidip gelin inşallah nerde oturuyorsun

söylemeden edemeyeceğim tekirdağlılar pek gurbete çıkmazlar çalışmak için bile olsa eşin nasıl oldu da Tekirdağ dışında çalışmaya karar verdi ben bu kadar memleketine bağlı insanlar hiç görmedim

Dogru dedin canim. Bunlar robot degil olayini aklima kazimam lazim . Ben bile sicaktan uyuyamazken çocuktan beklemek bencilce :)
Aynen kuzum algilari iyice acildikca zorlasiyo , ha onlarin icin daha iyi erken uyuyp erkn kalkmasi bizse iyilikleri icin ugrasiyoruz ama napalim 7 de 8 de değil de 10 da uyusun nolcak 12 1 2 ler zararli boyitta olan kismi , o zmn ona mudahale edilmeli iste. Biliyorsun birde herkesin bebegide bir degil bi davranisi yapabilen oteki yapamiyor uykuda boyle sal biraz yaz zaten sicak keyfine bak dedigim gibi sinirlar asilirsa zorlarsin uyutmak icin

Arkadaşlar dünden beri canım sıkkın. Bebeğim çok çok az çiş yaptı bu iki gündür. Arada bir emerken normal emiyor bir süre ama sonra nedensiz bir şekilde ağlıyor bağıra bağıra. Ama sakinken güzel emiyor süt de geliyor. Bir de özellikle geceleri emzirirken aşırı terliyoruz. Hem ben hem o. Kafası yüzü sırılsıklam oluyor sanki su dökmüş gibi Ama bezler kupkuru Sabah altını açtığımda çok ağır olurdu bezi iki gündür neredeyse kuru çok az yapmıştı. Sabahki bezinden sonra da bu zamana kadar hiç yapmadı. Acaba çok terlediği için sıvıyı öyle mi atıyor diyorum ama çok canım sıkkın. Niye çiş yapmıyor bu bebek Keyfi yerinde gülüyor oynuyor bir sıkıntısı yok ama çiş de yok

Reflü bizde de var ama kusma artık yok denecek kadar azaldı meme reddi mi yapıyormuş daha bugün 4 aylık olduk meyve sularından başla dedi bana da

Aaa arayabiliyor muymus , keske onceden arasaydi seni yani isguzar
Kız hemde ne işgüzar ben aradım açmadı biraz sonra geri aradı noldu diye konuşurken laf arasında akşama iftara şunlar gelecekmiş deyiverdi sanki insanlar kendi gelmek istemiş gibi çağırmışsın işte bari yaptığının arkasında dur demi kızacağım diye korktu herhalde hiç öyle huylarımda yoktur ama

Canım terleyince idrar olmaz az olur eğer yarında devam ederse bayram gelmeden Dr ile görüş derim

Benim aklima tek birsey geldi sen boyle deyince, genelde bizde de cok oluyor cunku ne kadar akila getirmesemde nazar degmistir. Kalabalik gördü çünkü masallah cokta tatlıymış bebegin Allahim bagislasin yavrularimizi ❤
Yabancı yoktu ama bir nazar duası okuyayım. Teşekkür ederiz teyzesi

Her drun ek gıda farklı düşüncesi var sanırım burda gördüğüm bu

Selam arkadaşlar bisey sorcam bayram için memlekete gideceğiz bu çocukla yola cikilirmi hala deli sorular kafamda birtanesini size soruyum şimdi yolda malum havalar yakmaya başladı arabanın camini acmak veya klima açmak gibi cahilce soruma bi cevap verin ne yapacağım hiç bi fikrim yok çocuğu hasta etmeyim yollarda

[USER=741364] bsebse [/USER] nerdesin kuzum

P Puddingmuf çok özledim seni yaa

mini87 nerelerdesin canım

Bu rutin mi yoksa bebeğe göre mi? Bize vermedi dr şu an demir, d vitamini var sadece

Sağlık ocağı verdi aşıya gittiğimizde Dr kontrolümuze kadar vermedim drbgidince başlayalım dedi Dr sağlık ocağının verdiğini kullandirmadi başka ilaç verdi

kizlar merhaba ocak 14 dogumlu kızım. Ek gıdaya başlayan oldu mu

Aynı gün doğmuş kızlarımız 6. Ay dedi doktorumuz

Gunaydin anneler 3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff

Geçmiş olsun kuzum

Hah bana mucizevi birsey lazim nerden alirim onu

Rossmann domol marka fırın köpüğü var fırına sık azıcık çalıştır ısınsın içi ondan sonra ovmaya bile gerek yok sil durula tamam ciddi tavsiyedir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…