Dimi ama uyutma cabasina girdikce yoruluyo insan ha tabiki onlar icin daha iyi keske o saatlerde uyusa kalksa ama olmuyosada napim ay sorma hazırlanma sureci benide bitiriyo sabiesizlandimi hele nasi kapatiyorum basimi bilmiyorum zatenAynen katılıyorum zorladıkça ben de stres oluyorum zAten aşırı terleme durumum var hamilelikten beri stres oldukça da terleme ve sivilce durumum iyice artıyor saldım çayıra mevlam kayıra dediğin gibi bebiş mutluysa sorun yok he ağlıyor mu durmuyor mu hava guzel artıl takıyorum kanguruya dışarı çıkarıyorum tabi o hazırlanma sürecimiz zor geçiyor ben başımı kapatana kadar bi çıldırıyor ama sonu guzelkanguruda uyuyor ☺☺ ve böyle yaptıkça bebeğimin daha uzun uyuduğunu farkettim belki de benim stresimden uyumuyordu yavrucak gündüzleri 1 saat kesintisiz uykusunu görmemiştim bayağıdır
Ayy merkeze mi gidiyorsun ben 2012 yılı ve 10 Ağustos 2019 yılına kadar orda idim Tekirdağ benim için özel evim orda hatta sahilde benim içinde gez oldu muTekirdağ’a gidiyoruz canım 10 günlüğüne bayram için , eşimin memleketi. Sabah yolcuyuz inşallah
10 saat yol gidecez bakalım ilk kez iki çocukla, bize dua edin
Aynen kuzum algilari iyice acildikca zorlasiyo , ha onlarin icin daha iyi erken uyuyp erkn kalkmasi bizse iyilikleri icin ugrasiyoruz ama napalim 7 de 8 de değil de 10 da uyusun nolcak 12 1 2 ler zararli boyitta olan kismi , o zmn ona mudahale edilmeli iste. Biliyorsun birde herkesin bebegide bir degil bi davranisi yapabilen oteki yapamiyor uykuda boyle sal biraz yaz zaten sicak keyfine bakDogru dedin canim. Bunlar robot degil olayini aklima kazimam lazim . Ben bile sicaktan uyuyamazken çocuktan beklemek bencilce :)
nasılsın canım çocuklar nasıl sanırım atak denilen o gerilim gunleri geride bıraktık en azından mizirlamalar azaldıYolculuga cikacak arkadaslarim yolunuz acik olsun
Insallah iyi gecer bebislerinizle ❤
Doktor kontrolumuz vardı kızlar. Üç gün sonra beş aylık oluyoruz. Kan idrar kaka tahlili yapıldı temiz çok şükür. Meme reddi için refluden olabilir dedi ilaç yazdı. Ben sütüm az galiba dedim yok dedi adam. 400 gr almış tartıda ama fitille kaka yaptı orda en az 150 gr b.k çıktı zaten
Reflusu varmış ama maşallah çocuk pek kusmuyor ki. Sütüm az diyorum ben hala sonuçta hiç emmiyor değil çocuk en fazla iki dakika emiyor birakiyor. Herhalde olan sütü çekiyor bitince de itiyor..
Sebze corbasiyla başla dedi. Gelecek ay yoğurt yumurta sarısı verecekmisim en son meyve. Bakalım inşallah sebzeyi sever. Yoksa muhallebi ya da kasik maması denicem.
Benim dr d vitamini sabah erken ver dedi
Demir damlası açken verilmeli ondan dolayı gün içinde aciktiginda önce kan damlası veriyorum sonra emziriyorum
İnstagram sağ olsun
4. Ay başladık canımKan damlası hangi ay başlıyor canım
Kız hemde ne işgüzar ben aradım açmadı biraz sonra geri aradı noldu diye konuşurken laf arasında akşama iftara şunlar gelecekmiş deyiverdi sanki insanlar kendi gelmek istemiş gibiAaa arayabiliyor muymus , keske onceden arasaydi seni yani isguzar
Canım terleyince idrar olmaz az olur eğer yarında devam ederse bayram gelmeden Dr ile görüş derimArkadaşlar dünden beri canım sıkkın. Bebeğim çok çok az çiş yaptı bu iki gündür. Arada bir emerken normal emiyor bir süre ama sonra nedensiz bir şekilde ağlıyor bağıra bağıra. Ama sakinken güzel emiyor süt de geliyor. Bir de özellikle geceleri emzirirken aşırı terliyoruz. Hem ben hem o. Kafası yüzü sırılsıklam oluyor sanki su dökmüş gibiAma bezler kupkuru Sabah altını açtığımda çok ağır olurdu bezi iki gündür neredeyse kuru çok az yapmıştı. Sabahki bezinden sonra da bu zamana kadar hiç yapmadı. Acaba çok terlediği için sıvıyı öyle mi atıyor diyorum ama çok canım sıkkın. Niye çiş yapmıyor bu bebek Keyfi yerinde gülüyor oynuyor bir sıkıntısı yok ama çiş de yok
Yabancı yoktu ama bir nazar duası okuyayım. Teşekkür ederiz teyzesiBenim aklima tek birsey geldi sen boyle deyince, genelde bizde de cok oluyor cunku ne kadar akila getirmesemde nazar degmistir. Kalabalik gördü çünkü masallah cokta tatlıymış bebegin Allahim bagislasin yavrularimizi ❤
4. Ay başladık canım
Doktor kontrolumuz vardı kızlar. Üç gün sonra beş aylık oluyoruz. Kan idrar kaka tahlili yapıldı temiz çok şükür. Meme reddi için refluden olabilir dedi ilaç yazdı. Ben sütüm az galiba dedim yok dedi adam. 400 gr almış tartıda ama fitille kaka yaptı orda en az 150 gr b.k çıktı zaten
Reflusu varmış ama maşallah çocuk pek kusmuyor ki. Sütüm az diyorum ben hala sonuçta hiç emmiyor değil çocuk en fazla iki dakika emiyor birakiyor. Herhalde olan sütü çekiyor bitince de itiyor..
Sebze corbasiyla başla dedi. Gelecek ay yoğurt yumurta sarısı verecekmisim en son meyve. Bakalım inşallah sebzeyi sever. Yoksa muhallebi ya da kasik maması denicem.
Bu rutin mi yoksa bebeğe göre mi? Bize vermedi dr şu an demir, d vitamini var sadece
Canim Yanlış bisey söylemeyim ama kan damlasından kastı demir ilacı zaten öyle olması lazımBu rutin mi yoksa bebeğe göre mi? Bize vermedi dr şu an demir, d vitamini var sadece
kizlar merhaba ocak 14 dogumlu kızım. Ek gıdaya başlayan oldu mu
Gunaydin anneler3 saatlik uyku ile güne baslamis bulunmaktayim , cokfena kulak agrim tuttu agri kesiciyle gecmedi boğazıma kdr indi ve bugun asilarimiz var pufff
Hah bana mucizevi birsey lazim nerden alirim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?