2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Anne babanın çok nazarı degermis bizde oyleyiz

Geçmiş olsun oglusuna kaç yaşında oğlun canım

Bayram varya cnm camlardan basladim beni en cok zorlayacakseylerden biri cam digeri mutfak diger yerler supur vilada birgunde yaparim
Camlar bitti mutfak buzdolap sildim
Bi daha cok is var bakalim kurbanami biter isler ramazanami

Biter biter ellerine sağlık canım temiz temiz huzurla sağlıkla oturun evinizde

Benim mesajın içine girip yazmissin

Canım ben tattirma yapıyorum üçer gün kuralı ile elma yoğurt kabak verdim havuctayim bitsin armut o bitsin kefir vereceğim sırayla bayram sonrasında başlayacağım ek gıdaya

Allah razı olsun kardeşlerimiz dahil tüm yuva kuranlara rabbim geçim dirlik versin CANIM AZRAMM

Teşekkür ederim. 6 yaşında, bu sene 1e başlayacak
Vallahi benim büyük oğlan beni öldürmüştü birinci sınıfta Allah kolaylıkla geçmeyi nasip etsin bu yılın sana tavsiyem yatay dikey s harfi gibi harf çalışmaları yaptır yazın kalem tutuşu düzelir eli alışır

Tamam canım ben üçer gün kuralı ile bir meyve bir sebze veriyorum elma yoğurt kabak havuç armut kefir bu sıralama ile devam edeceğim yazisriz artık her daim

Ek gıda için ne dedi Dr canım
2 farklı çocuk doktoru da 6 ay bitmeden başlama dedi. 180 gün dolunca başlanıyor. Zaten ben de taraftarı değildim hormonlu sebze meyveyi zaten hayatı boyunca yiyecek bu çocuklar alabildikleri kadar anne sütü almalı bence

Benim doktorum da tattirmaya bile karsi. 6 ay olsun hep yemek yiyecek zaten emzir sadece diyir

Gerçektende bende okudum bir esneme tuttu

Kızlar bebislerinizin kilosu kaç? F Fobia
Canım 4. Ay 6.800 gr dı bebeğim 5. Ay sağlık ocağı kontrolü yoktı 5. Ayımızı bi kaç gün geçince doktora gittik üzeri çok inceydi bi tayt bir tişört vardı 7.350 gr çıktı ama ben sağlık ocağını baz alıyorum düzenli olarak aylık sağlık ocağına göründüğümüz için tartıya göre farklı olmasın diye, 6 ay kontrolümüze de çok var daha haziran 25 de gideceğiz

Bugun çok sıcaktı biz de yandık yandık bi Migros’a gidelim dedik hem dolaşmak hem eksikleri almak aman allahım haftaiçiydi ama tıklım tıkıştı her yer bayram alışverişi herhalde

Dene canım bide rossmann ürünleri nette de var bilgin olsun

Canım kefini kendini yapacaksın yok sa hazır mı vereceksin birde bu sıralamayı doktorum verdi sen kendi tecrübelerinle mi başladın

Geçmiş olsun canım. Prenses de güle güle kullansın

Bugun çok sıcaktı biz de yandık yandık bi Migros’a gidelim dedik hem dolaşmak hem eksikleri almak aman allahım haftaiçiydi ama tıklım tıkıştı her yer bayram alışverişi herhalde
Hakkaten col sicagi dedikleri kadardi valla oruclularin yatdimcisi olsun Rabbim ❤ cok dolu valla heryer bayramdan bencede

Tesekkur ederizz guzel teyzemiiz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…