- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Iyiyiz cok şükür, oglum gecen soguk kavun yemisti bogazlarim aciyor diyor. Bağışıklığı mi dusuk bu cocugun nedir hemen soguk birsey yeyip icsin bogazi gidiyor yandik okula baslayinca yani
Ataktan cikmaya az kaldi sanirim o kudurk halleri cok şükür ki gecti o neydi oyle yA:))
Vallahi sen yinw iyiymissin ben olsam var yaaa
Neyse bosver
Kotu anlamda değil ki bu bizimde nazarimiz degiyor.
Boyle şebekelik yapsın cok seveyim sonrasinda huysuzlasiyor gibi okuyoruz babasıyla esniyoruz bayagi
Bayram varya cnm camlardan basladim beni en cok zorlayacakseylerden biri cam digeri mutfak diger yerler supur vilada birgunde yaparim
Camlar bitti mutfak buzdolap sildim
Bi daha cok is var bakalim kurbanami biter isler ramazanami
Teşekkür ederim. 6 yaşında, bu sene 1e başlayacakAnne babanın çok nazarı degermis bizde oyleyiz
Geçmiş olsun oglusuna kaç yaşında oğlun canım
Vallahi benim büyük oğlan beni öldürmüştü birinci sınıfta Allah kolaylıkla geçmeyi nasip etsin bu yılın sana tavsiyem yatay dikey s harfi gibi harf çalışmaları yaptır yazın kalem tutuşu düzelir eli alışırTeşekkür ederim. 6 yaşında, bu sene 1e başlayacak
Evet ben de şaşırdım meyveyi bir buçuk iki ay sonrasına attı. Hatta sağlık ocağında meyve suyundan başla demişlerdi.
Farklı olsun sen yine de bana ek gıdada verdiğin yaptığın şeyleri yaz olur mu canım ben doktorun dediğini, senin tecrubeni veya okuduklarimi sentezler bebeğime uygun olanı uygularim.
2 farklı çocuk doktoru da 6 ay bitmeden başlama dedi. 180 gün dolunca başlanıyor. Zaten ben de taraftarı değildim hormonlu sebze meyveyi zaten hayatı boyunca yiyecek bu çocuklar alabildikleri kadar anne sütü almalı benceEk gıda için ne dedi Dr canım
Benim doktorum da tattirmaya bile karsi. 6 ay olsun hep yemek yiyecek zaten emzir sadece diyir2 farklı çocuk doktoru da 6 ay bitmeden başlama dedi. 180 gün dolunca başlanıyor. Zaten ben de taraftarı değildim hormonlu sebze meyveyi zaten hayatı boyunca yiyecek bu çocuklar alabildikleri kadar anne sütü almalı bence
Aynen kuzumTamam canım ben üçer gün kuralı ile bir meyve bir sebze veriyorum elma yoğurt kabak havuç armut kefir bu sıralama ile devam edeceğim yazisriz artık her daim
Gerçektende bende okudum bir esneme tuttuIyiyiz cok şükür, oglum gecen soguk kavun yemisti bogazlarim aciyor diyor. Bağışıklığı mi dusuk bu cocugun nedir hemen soguk birsey yeyip icsin bogazi gidiyor yandik okula baslayinca yani
Ataktan cikmaya az kaldi sanirim o kudurk halleri cok şükür ki gecti o neydi oyle yA:))
Vallahi sen yinw iyiymissin ben olsam var yaaa
Neyse bosver
Kotu anlamda değil ki bu bizimde nazarimiz degiyor.
Boyle şebekelik yapsın cok seveyim sonrasinda huysuzlasiyor gibi okuyoruz babasıyla esniyoruz bayagi
4 ayini doldurdugunda 6600 du canim benim ki. Son ay 350-400 gram almisti sadece
Tesekkur ederizz... cok guzelmis bu :)Kizlar aylari bile haftaya bolmus altta linkleri var bakmak isteyenlere ornek ogunde var6.Ay 1.Hafta : Adım Adım Ek Gıdaya Geçiş - Ayşe Öner
Bebeğinizin bu en önemli iki ayında, adım adım sizin yanınızda olacağız. Bu sekiz haftalık yolculuğuwww.ayseoner.com.tr
Canım 4. Ay 6.800 gr dı bebeğim 5. Ay sağlık ocağı kontrolü yoktı 5. Ayımızı bi kaç gün geçince doktora gittik üzeri çok inceydi bi tayt bir tişört vardı 7.350 gr çıktı ama ben sağlık ocağını baz alıyorum düzenli olarak aylık sağlık ocağına göründüğümüz için tartıya göre farklı olmasın diye, 6 ay kontrolümüze de çok var daha haziran 25 de gideceğiz
Bugun çok sıcaktı biz de yandık yandık bi Migros’a gidelim dedik hem dolaşmak hem eksikleri almak aman allahım haftaiçiydi ama tıklım tıkıştı her yer bayram alışverişi herhaldeSelam❤❤ bugün avm günü yaptık bebisler ve ark lar olarak. Sabah 10da bile oda 28 derece idişapka sandalet vs aldım kızıma ❤ ama bi ter bi klima biraz çarptı beni galiba burnum tıkandı boğazım kircil kircil oldu
Ben hep diyorumya sans yok gecen gittik domalasica yoktu herhalt var renk koruyan mendile kadar fırın yoktu okadar market vs dolaniyoruz iki senedir hep fırın temizleyici ariyorum ne hikmetse lavabo wc yagcoz. Hersey var fırın yokbu
highgenic ayni islemi yapsam temizlermiki bi deneyim bari bolca kopurteyim makinayı ısıtaym
Benim mesajın içine girip yazmissin
Canım ben tattirma yapıyorum üçer gün kuralı ile elma yoğurt kabak verdim havuctayim bitsin armut o bitsin kefir vereceğim sırayla bayram sonrasında başlayacağım ek gıdaya
Allah razı olsun kardeşlerimiz dahil tüm yuva kuranlara rabbim geçim dirlik versinCANIM AZRAMM
Selam❤❤ bugün avm günü yaptık bebisler ve ark lar olarak. Sabah 10da bile oda 28 derece idişapka sandalet vs aldım kızıma ❤ ama bi ter bi klima biraz çarptı beni galiba burnum tıkandı boğazım kircil kircil oldu
Hakkaten col sicagi dedikleri kadardi valla oruclularin yatdimcisi olsun Rabbim ❤ cok dolu valla heryer bayramdan bencedeBugun çok sıcaktı biz de yandık yandık bi Migros’a gidelim dedik hem dolaşmak hem eksikleri almak aman allahım haftaiçiydi ama tıklım tıkıştı her yer bayram alışverişi herhalde
Tesekkur ederizz guzel teyzemiiz❤Dene canım bide rossmann ürünleri nette de var bilgin olsun
Canım kefini kendini yapacaksın yok sa hazır mı vereceksin birde bu sıralamayı doktorum verdi sen kendi tecrübelerinle mi başladın
Geçmiş olsun canım. Prenses de güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?