Tam oturmaya başlasın ben de banyoda duşta yıkayacağım oturma aparatları var banyo için, şimdi ama mecbur küvet kovahem tek yıkamak bebeği daha rahatlatıyor başta korkuyordu ellerimden tutuyordu tedirgin oluyordu şimdi çok rahat müzik falan açıyorum şarkı söyleye söyleye yıkıyorum, zaten onların kirinden nolcak su döküp çıkartsak bile yeter cennet kokulu melekler
Pamuk Panda ben kovayla su getiriyorum canim. Ama yorucu oluyor tabi onu tasi bunu tasi, suyu dok. Banyo oturma aparatlari var aslinda benimki adam gibi oturmuyor hala otursa onu alip dusa kabine sokcam yikicam :)
Ben sol kolumla vücudunu desteklerken sağ elimle kafasından aşağıya döküp hemen tekrar sağ elimle yüzünü sıvazlıyorum. Bilemedim ki canım ben banyoda üşütürüm ve düşürürüm diye korktuğum için hiç denemedim ama deneyenler vardı memnunlardı yanlış hatırlamıyorsam
Canım bunu yapabilmen için gene evde eşin olmalı yani hadi ikiniz bebekle yıkandınız çıktınız bebeği senin kucağından alacak bi kurulayacak çünkü sende ıslak olacaksın, ablam da hep böyle yaptı bebekleri korkuyordu ablama sarılırlardı oyle birlikte yıkanırlardı sonra eniştem alır hemen kurulardı, bi de çok dikkatli ol allah korusun ayağın kayar falan tehlikeli yani
Yarın en son geçen yıl kuban bayramında gittiğim memleketime gidicez inşallah. Valizleri haxırladım gibi ama bişey unuturum kesin. Eşim bayram sonu dönecek çocuklarla ben kurban bayramına kadar kalıcaz :) hem biran önce gitmek istiyorum hem çok uzak korkutuyor 12 saat bebişle nasıl olacak bilmiyorum. Yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar..
Gecmis olsun canim, hemen bogazini yumuşatacak seyler icSelam❤❤ bugün avm günü yaptık bebisler ve ark lar olarak. Sabah 10da bile oda 28 derece idişapka sandalet vs aldım kızıma ❤ ama bi ter bi klima biraz çarptı beni galiba burnum tıkandı boğazım kircil kircil oldu
Valla ben banyodan sonra üşür diye korkuyorum tişört giydireceksem bile o gun uzun kollu giydiriyorum, banyodan hemen sonra çıkamazsın zaten 1-2 saat uyur banyo etkisi gider ondan sonra çıkarsın
Klima acarsaniz sıkıntı olur gibi geldi dustan sonra ki klima acilir kesin havalar sicak otesi :/
Sağol canım hepimiz inşallah..Bizde iki gün önce tartıştık bu erkekler hep memnuniyetsizmi olur ya. Benim korkumda memlekette eşim dönüp ben kalınca sürekli oraya buraya çekiştirilmekHayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidip gelin. Valla bizde Kayseri’ye gideceğiz eşimin memleketine sözde sabah 6 da çıkacağız ne valiz var ne başka bişey ortada. ne koyacağımı bile bilmiyorumZaten bizimki ile limoniyiz hiç valiz hazırlayasım yok
Benim oğlan su dökmüş gibi uyandığı için kısa kollu pijama ve çorapsız yatırıyorum üzerine müslin örtü örtüyorum ama ilk 10 dk da tekmeleyip açıyor tabi :)Benden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece
Altinda uzun alt,bir corap,ustu icine kolsuz zibin ustune kisa kollu t shirt,uzerine muslin bi ortu...cam ustten açik oluyor ama blackout kalin perde var direkt serinlik gelmiyor:)Benden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece
Sağolasın canım sizde yokmu yolculuk..ecemine Pamuk Panda hayirli yolculuklar kizlar
Bence uyumadiysa bugun yika
Yola çıkmadan yikarsan arabada illaki klima acilacak veya cam ne biliyim ben yıkamazdım yani
Yikayamazsan da kurt dusmedi ya bebege bi sil ,gittigin yerde yıkarsın
Anamm bacim senin ev yazin kac derece simsi böyleyseBenden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece
Ikimizde giriyoruz banyoya. Ben dus basligini avizeye takiyorum . Arkasini ellwrini koltuk altini yikiyorum. Sonra emzirir pozisyona getiriyorum dus basligini elime aliyorum bacagima oturtuyorum yikiyorum. Bebegi diklesririp kucagima tekrar aliyorum hafof sirtimi geriye yaslayarak basinin one egilmesini sağlıyorum tepeden asagi suyu dokuyorum yuzude yikanmis oluyor. Burada aglayabildigi icin en son yapiyorum. Yikama aparatida kullanabilrim. Ama benim bebegim huzursuz oluyor. Kucakta en huzurlu o yuzden biraz sikinti. Cunku onu havluya sarip yataga goturene kadar ben islak islak geziyorumBebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Yok canim bizim ikimizinde ailesi istanbulda buraliyiz biz :)Sağolasın canım sizde yokmu yolculuk..
Benim kızın da kafası çok terliyor başının altına yastık yüzü koyuyorum boştan gece alıyorum sırılsıklam oluyor, tişört giydirsem kolları üşümez miBenim oğlan su dökmüş gibi uyandığı için kısa kollu pijama ve çorapsız yatırıyorum üzerine müslin örtü örtüyorum ama ilk 10 dk da tekmeleyip açıyor tabi :)
Bugun gündüz 31 dereceydi evimAnamm bacim senin ev yazin kac derece simsi böyleyse
Ben senin yerinde olsam uzun kollu citcitliyi tek giydiiririm atinada patikli alt
Ben suan oyle yapiyorum bizim yatak odasi 25 dereceye yakin gorunuyor
Şimdi siz yazınca bende açtım camı ama dediğin gibi perdelerden pek hava girmez içeri stor tül bi de fon perdeleri kapatıyorum 3 kat perde, yarın bende tişörtle yatırayım ya da direk uzun kollu zıbın altına pijama giydireyim sadeceAltinda uzun alt,bir corap,ustu icine kolsuz zibin ustune kisa kollu t shirt,uzerine muslin bi ortu...cam ustten açik oluyor ama blackout kalin perde var direkt serinlik gelmiyor:)
Üst atlet, alt bazen şort bazen de ince uzun bir şeyBenden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?