2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarın en son geçen yıl kuban bayramında gittiğim memleketime gidicez inşallah. Valizleri haxırladım gibi ama bişey unuturum kesin. Eşim bayram sonu dönecek çocuklarla ben kurban bayramına kadar kalıcaz :) hem biran önce gitmek istiyorum hem çok uzak korkutuyor 12 saat bebişle nasıl olacak bilmiyorum. Yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar..

Müzik mantıklı valla bizimki cennet kokusu + bazen kusmuk kokusu bende deneyim bari canım çok sağol

Pamuk Panda ben kovayla su getiriyorum canim. Ama yorucu oluyor tabi onu tasi bunu tasi, suyu dok. Banyo oturma aparatlari var aslinda benimki adam gibi oturmuyor hala otursa onu alip dusa kabine sokcam yikicam :)

Biz doğduğundan beri banyoda kendi küvetinde yıkıyoruz canım. Şu oturma aparatı mantıklıda onda oturamaz henüz ama böyle birşey olduğunu öğrenmem iyi oldu canım çok sağol

Yarın deneyeceğim gazam mübarek olsun duş olayından vazgeçtim şimdilik canım korktum

Duş olayını attım kafamdan deli cesareti sanırım benim ki yarın kendi küvetinde deneyeceğim tek başıma. Tek yıkamakta ki amacım eşim bazen geç geliyor sıkıntı oluyor hiç uğraşmayım en iyisi canım

Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidip gelin. Valla bizde Kayseri’ye gideceğiz eşimin memleketine sözde sabah 6 da çıkacağız ne valiz var ne başka bişey ortada. ne koyacağımı bile bilmiyorum Zaten bizimki ile limoniyiz hiç valiz hazırlayasım yok

Gecmis olsun canim, hemen bogazini yumuşatacak seyler ic

Benden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece

Sağol canım hepimiz inşallah..Bizde iki gün önce tartıştık bu erkekler hep memnuniyetsizmi olur ya. Benim korkumda memlekette eşim dönüp ben kalınca sürekli oraya buraya çekiştirilmek kv onlardan da kalayım isteyecek ben eşim olmadan kalmak istemem benimkine gelde anlat bunu inşallah burnumdan gelmez

Benim oğlan su dökmüş gibi uyandığı için kısa kollu pijama ve çorapsız yatırıyorum üzerine müslin örtü örtüyorum ama ilk 10 dk da tekmeleyip açıyor tabi :)

Altinda uzun alt,bir corap,ustu icine kolsuz zibin ustune kisa kollu t shirt,uzerine muslin bi ortu...cam ustten açik oluyor ama blackout kalin perde var direkt serinlik gelmiyor:)

Sağolasın canım sizde yokmu yolculuk..

Anamm bacim senin ev yazin kac derece simsi böyleyse
Ben senin yerinde olsam uzun kollu citcitliyi tek giydiiririm atinada patikli alt
Ben suan oyle yapiyorum bizim yatak odasi 25 dereceye yakin gorunuyor

Bebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Ikimizde giriyoruz banyoya. Ben dus basligini avizeye takiyorum . Arkasini ellwrini koltuk altini yikiyorum. Sonra emzirir pozisyona getiriyorum dus basligini elime aliyorum bacagima oturtuyorum yikiyorum. Bebegi diklesririp kucagima tekrar aliyorum hafof sirtimi geriye yaslayarak basinin one egilmesini sağlıyorum tepeden asagi suyu dokuyorum yuzude yikanmis oluyor. Burada aglayabildigi icin en son yapiyorum. Yikama aparatida kullanabilrim. Ama benim bebegim huzursuz oluyor. Kucakta en huzurlu o yuzden biraz sikinti. Cunku onu havluya sarip yataga goturene kadar ben islak islak geziyorum

Benim oğlan su dökmüş gibi uyandığı için kısa kollu pijama ve çorapsız yatırıyorum üzerine müslin örtü örtüyorum ama ilk 10 dk da tekmeleyip açıyor tabi :)
Benim kızın da kafası çok terliyor başının altına yastık yüzü koyuyorum boştan gece alıyorum sırılsıklam oluyor, tişört giydirsem kolları üşümez mi

Son düzenleme:
Anamm bacim senin ev yazin kac derece simsi böyleyse
Ben senin yerinde olsam uzun kollu citcitliyi tek giydiiririm atinada patikli alt
Ben suan oyle yapiyorum bizim yatak odasi 25 dereceye yakin gorunuyor
Bugun gündüz 31 dereceydi evim oo yazın 37 leri görüyor Benim ev bebekten önce ben isilik oluyorum boynum her yaz isilik döker aynen Ya bi daha oyle yapıyım bunalıyor çocuk yazık

Altinda uzun alt,bir corap,ustu icine kolsuz zibin ustune kisa kollu t shirt,uzerine muslin bi ortu...cam ustten açik oluyor ama blackout kalin perde var direkt serinlik gelmiyor:)
Şimdi siz yazınca bende açtım camı ama dediğin gibi perdelerden pek hava girmez içeri stor tül bi de fon perdeleri kapatıyorum 3 kat perde, yarın bende tişörtle yatırayım ya da direk uzun kollu zıbın altına pijama giydireyim sadece

Üst atlet, alt bazen şort bazen de ince uzun bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…