2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kızın da kafası çok terliyor başının altına yastık yüzü okuyorum boştan gece alıyorum sırılsıklam oluyor, tişört giydirsem kolları üşümez mi
Ben başının altına havlu koyuyorum yoksa gerçekten ıslanıyor. Üşümez bence bir bakarsın soğuk gibi olursa ince bir penye giydirirsin

Bugun gündüz 31 dereceydi evim oo yazın 37 leri görüyor Benim ev bebekten önce ben isilik oluyorum boynum her yaz isilik döker aynen Ya bi daha oyle yapıyım bunalıyor çocuk yazık
Canim evin cok cok sicak gercekten korkma kisa kollu yatir. Sacida var kizin patlar iyice sicaktan
Icin rahat etmiyorsa uzun kol tek kat dedigim gibi kollari fakir kol gibi katla bence

Pamuk Panda küvet almıştık. Kulaklarını artık kapatmadığımız için tek başıma yıkayabiliyorum. Bazen de eşim alıyor kızını geçiyor duşun altına. Bayılıyor kuzum... Ben henüz yıkanmadım kızımla, kayar ellerimden diye düşünüyorum. Ama ben de deneyeceğim artık :))

Canim evin cok cok sicak gercekten korkma kisa kollu yatir. Sacida var kizin patlar iyice sicaktan
Icin rahat etmiyorsa uzun kol tek kat dedigim gibi kollari fakir kol gibi katla bence
Biraz önce camını açtım odanın 3 kat perde var hava girmez çok, canım Beylikdüzü nefes alınacak yeri yok her yer bina, geçen sene hamilelik bi yandan bu evin sıcağı bi yandan nefes alamıyordum ya, annemlerin ev Ümraniye de ve biraz da iç tarafta kalıyor oyle serin oluyor ki oralar çok rahat ediyordum yazın orada

Sen Adana’daydın dimi
Evet canım. Yatak odasına klima alacaktık ama kızım salondakinden etkilenince vazgeçtik. Salonu açıyorum, ordan ta yatak odasına gelıyor soğuğu, kızım etkilenmiyor böylelikle. Yatak odasında buhar makinası var ayrıca, soğuk ayarını çalıştırıyorum.

Benim evimde çok güneş alıyor yazın 37 leri gordum burada klimasız durmak imkansızdı, şimdi bebekli olmak beni korkutuyor aman cereyan yapmasın aman rüzgar esmesin klima gelmesin diye diye bizde pişeceğiz, daha bugünden evin içi 31 dereceydi

4.ay aşı ateş yaptı yine bir defa 38 e çıktı calpol verdim 4 saat sonra yine verecektim ki şükür düştü huysuzluk da vardı daha 1 saat önce uyuyabildi ben pert daha bavul hazırlayacaktık eşimle yarın yapayım artık Papatyamaviss durum nasıl sizde, bu arada ateş düşürücü kullanmak karaciğer değerini etkiliyor biliyorsundur gerçi araştırıyosun

Ah canim ya cereyan yapmadigi surece kalsin acik sıkmayin o kadar catlarsiniz ya sicaktan
Hicbirsry olmaz korkma
Ferah olunca daha iyi uyur kiz hem
3 kat perde var diyorsun ort ustunu acik kalsin camin veya aralik kalsin orda nerde hava dedigin gibi
Umraniye serinliginden oraya gitmekte iyi koymustur sana

Camı minik açtım 10 cm kadar açık arkasına da berjeri dayadım daha fazla açılmasın diye, ama benim içim gene rahat etmez gece kalkıp kesin kapatırım kız evim bu kadar sıcak olmasına rağmen ben daha 2-3 gündür tişört giydiriyorum üşür hasta olur diye aklım gidiyor

Bebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
Kız kucukken cok basit yikanıyordu simdi sanirsin milli yuzucu eller kollar cırpıyor odada yıkıyordum baktim heryeri göle çeviriyor banyoda cok rahatmis basin altina fileyi koyuyorum hic cengel falan gecirmiyorum yastik gibi basin altinda file heryerini suyla yikiyorm kopurtuyorum sonra basini bu arada hic mudahele etmiyorum
O yatiyor cunku iki elimle rahat rahat kopukledikten sonra cocugu sol elimde yuzu yere bakacak sekilde tutuyorum saglada suyu heryerine gezdiriyorm buksdar banyo oldu icin daha kolay orasi burasi batmasin derdi yok tek elle ben tutamam ben korkarim
Diyorsan omzuna yatir o sekildede kolay yikaniyor

Sağol canım hiç riske atmayım dediğin gibi sileyim gittiğimde yıkarım artık uyudu uyandırmak istemedim

Valla ben banyodan sonra üşür diye korkuyorum tişört giydireceksem bile o gun uzun kollu giydiriyorum, banyodan hemen sonra çıkamazsın zaten 1-2 saat uyur banyo etkisi gider ondan sonra çıkarsın

Sağol canım silmeye karar verdim gittiğim yerde yıkarım artık.

Klima acarsaniz sıkıntı olur gibi geldi dustan sonra ki klima acilir kesin havalar sicak otesi :/

Evet canım klima kesin açılır eşim sıcağı hiç sevmiyor. Riske atmayım valla

Canım bEn üç gündür evde sadece yarım kol çıtçıtlı badi ile tutuyorum. Uyurkemde aynı üzerine ince battaniye örtüyorum ki tekmeleriyle Onuda atıyor müslin tulum alacağım. Evin derecesi 26 ben sıcağı çok sevdiğim için kızım sevmesin istiyorum o yüzden ince giydiriyorum alışsın diye ise cam üstten yarım açık oluyor uyurken. Zaten doğduğundan beri bir kez çift kat giydirdim hiç sevmedi bir daha da hiç giydirmedim.

Valla hep memnuniyetsizler kv diye haber vermesek gitmeyecektim valla o kadar sinirliyim kocama bende burnumdan geleceğini düşünüyorum da inşallah senin gelmez güzelce gidip dönersin. Bende eşim olmadan kalmak istemem sıkıntı çünkü

Oyyy maşallah kuzuya biraz cesaretimi toplayım da bende yapacağım böyle. Seni de tebrik ediyorum valla ne güzel anlattın

Ayyyne güzel canım maşallah valla bende becerebilirsem inşallah

Canım ben genelde dışarı çıkacağım zaman yıkamıyorum eve dönünce yıkıyorum. Ama havalar ısındı artık yıkasak bir şey olmaz heralde ben de bilemedim

Aynen canım yıkama olayından vazgeçtim bende bu şans varken hasta olur bayram burnumdan gelir

Teşekkür ederim güzellik bende ufak ufak alışacağım tek yıkamaya inşallah

Hiç kimsenin burnundan gelmesin tatil ya valla zaten doğumdu uykusuzluktu daraldık hepimiz mutlu mutlu geçirelim inşallahhh :) Pamuk Panda

Valla daraldık canım inşallah sıkıntısız geçer aminnn

Canım üşür diye korkuyorsun ama bu kez terden hasta olur dikkat et havalar baya ısındı artık. Kışın kat kat giydirince üşüyecekmiş gibi hissediyoruz

Canım üşür diye korkuyorsun ama bu kez terden hasta olur dikkat et havalar baya ısındı artık. Kışın kat kat giydirince üşüyecekmiş gibi hissediyoruz
Şimdi emzirmeye kalktım aşırı terlemiş gene Ya açtım kapıyı diğer odanın camını biraz hava girsin diye daha bu ne ki burası yanıyor yazın napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…