Oohh en güzeli :))Yok canim bizim ikimizinde ailesi istanbulda buraliyiz biz :)
Sen Adana’daydın dimiÜst atlet, alt bazen şort bazen de ince uzun bir şey
Ben başının altına havlu koyuyorum yoksa gerçekten ıslanıyor. Üşümez bence bir bakarsın soğuk gibi olursa ince bir penye giydirirsinBenim kızın da kafası çok terliyor başının altına yastık yüzü okuyorum boştan gece alıyorum sırılsıklam oluyor, tişört giydirsem kolları üşümez mi
Canim evin cok cok sicak gercekten korkma kisa kollu yatir. Sacida var kizin patlar iyice sicaktanBugun gündüz 31 dereceydi evimoo yazın 37 leri görüyor Benim ev bebekten önce ben isilik oluyorum boynum her yaz isilik döker aynen Ya bi daha oyle yapıyım bunalıyor çocuk yazık
Biraz önce camını açtım odanın 3 kat perde var hava girmez çok, canım Beylikdüzü nefes alınacak yeri yok her yer bina, geçen sene hamilelik bi yandan bu evin sıcağı bi yandan nefes alamıyordum ya, annemlerin ev Ümraniye de ve biraz da iç tarafta kalıyor oyle serin oluyor ki oralar çok rahat ediyordum yazın oradaCanim evin cok cok sicak gercekten korkma kisa kollu yatir. Sacida var kizin patlar iyice sicaktan
Icin rahat etmiyorsa uzun kol tek kat dedigim gibi kollari fakir kol gibi katla bence
Evet canım. Yatak odasına klima alacaktık ama kızım salondakinden etkilenince vazgeçtik. Salonu açıyorum, ordan ta yatak odasına gelıyor soğuğu, kızım etkilenmiyor böylelikle. Yatak odasında buhar makinası var ayrıca, soğuk ayarını çalıştırıyorum.Sen Adana’daydın dimi
Benim evimde çok güneş alıyor yazın 37 leri gordum burada klimasız durmak imkansızdı, şimdi bebekli olmak beni korkutuyor aman cereyan yapmasın aman rüzgar esmesin klima gelmesin diye diye bizde pişeceğiz, daha bugünden evin içi 31 dereceydiEvet canım. Yatak odasına klima alacaktık ama kızım salondakinden etkilenince vazgeçtik. Salonu açıyorum, ordan ta yatak odasına gelıyor soğuğu, kızım etkilenmiyor böylelikle. Yatak odasında buhar makinası var ayrıca, soğuk ayarını çalıştırıyorum.
Ah canim ya cereyan yapmadigi surece kalsin acik sıkmayin o kadar catlarsiniz ya sicaktanBenim evimde çok güneş alıyor yazın 37 leri gordum burada klimasız durmak imkansızdı, şimdi bebekli olmak beni korkutuyor aman cereyan yapmasın aman rüzgar esmesin klima gelmesin diye diye bizde pişeceğiz, daha bugünden evin içi 31 dereceydi
Camı minik açtım 10 cm kadar açık arkasına da berjeri dayadım daha fazla açılmasın diye, ama benim içim gene rahat etmez gece kalkıp kesin kapatırımAh canim ya cereyan yapmadigi surece kalsin acik sıkmayin o kadar catlarsiniz ya sicaktan
Hicbirsry olmaz korkma
Ferah olunca daha iyi uyur kiz hem
3 kat perde var diyorsun ort ustunu acik kalsin camin veya aralik kalsin orda nerde hava dedigin gibi
Umraniye serinliginden oraya gitmekte iyi koymustur sana
Canım ben genelde dışarı çıkacağım zaman yıkamıyorum eve dönünce yıkıyorum. Ama havalar ısındı artık yıkasak bir şey olmaz heralde ben de bilemedim
Kız kucukken cok basit yikanıyordu simdi sanirsin milli yuzucu eller kollar cırpıyor odada yıkıyordum baktim heryeri göle çeviriyor banyoda cok rahatmis basin altina fileyi koyuyorum hic cengel falan gecirmiyorum yastik gibi basin altinda file heryerini suyla yikiyorm kopurtuyorum sonra basini bu arada hic mudahele etmiyorumBebişleri tek başına yıkayan anneler nasıl yapıyorsunuz ben hiç yıkamadım da tek başıma
ecemine Pamuk Panda hayirli yolculuklar kizlar
Bence uyumadiysa bugun yika
Yola çıkmadan yikarsan arabada illaki klima acilacak veya cam ne biliyim ben yıkamazdım yani
Yikayamazsan da kurt dusmedi ya bebege bi sil ,gittigin yerde yıkarsın
Valla ben banyodan sonra üşür diye korkuyorum tişört giydireceksem bile o gun uzun kollu giydiriyorum, banyodan hemen sonra çıkamazsın zaten 1-2 saat uyur banyo etkisi gider ondan sonra çıkarsın
Klima acarsaniz sıkıntı olur gibi geldi dustan sonra ki klima acilir kesin havalar sicak otesi :/
Benden de size altın soru kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz, benim yatak odam sıcak oluyor güneş i yatırana kadar odanın camı açıktı havalandırıyorum iyice, ayaklı pijaması (çoraplarını hep çıkarıyor diye patikli alt giydiriyorum)var ince penye, üzerinde sıfır kol zıbın ve üzerine de uzun kollu badi var üzerini örtmedim ev de 28,5 derece
Sağol canım hepimiz inşallah..Bizde iki gün önce tartıştık bu erkekler hep memnuniyetsizmi olur ya. Benim korkumda memlekette eşim dönüp ben kalınca sürekli oraya buraya çekiştirilmekkv onlardan da kalayım isteyecek ben eşim olmadan kalmak istemem benimkine gelde anlat bunu inşallah burnumdan gelmez
Ikimizde giriyoruz banyoya. Ben dus basligini avizeye takiyorum . Arkasini ellwrini koltuk altini yikiyorum. Sonra emzirir pozisyona getiriyorum dus basligini elime aliyorum bacagima oturtuyorum yikiyorum. Bebegi diklesririp kucagima tekrar aliyorum hafof sirtimi geriye yaslayarak basinin one egilmesini sağlıyorum tepeden asagi suyu dokuyorum yuzude yikanmis oluyor. Burada aglayabildigi icin en son yapiyorum. Yikama aparatida kullanabilrim. Ama benim bebegim huzursuz oluyor. Kucakta en huzurlu o yuzden biraz sikinti. Cunku onu havluya sarip yataga goturene kadar ben islak islak geziyorum
Pamuk Panda küvet almıştık. Kulaklarını artık kapatmadığımız için tek başıma yıkayabiliyorum. Bazen de eşim alıyor kızını geçiyor duşun altına. Bayılıyor kuzum... Ben henüz yıkanmadım kızımla, kayar ellerimden diye düşünüyorum. Ama ben de deneyeceğim artık :))
Canım ben genelde dışarı çıkacağım zaman yıkamıyorum eve dönünce yıkıyorum. Ama havalar ısındı artık yıkasak bir şey olmaz heralde ben de bilemedim
Kız kucukken cok basit yikanıyordu simdi sanirsin milli yuzucu eller kollar cırpıyor odada yıkıyordum baktim heryeri göle çeviriyor banyoda cok rahatmis basin altina fileyi koyuyorum hic cengel falan gecirmiyorum yastik gibi basin altinda file heryerini suyla yikiyorm kopurtuyorum sonra basini bu arada hic mudahele etmiyorum
O yatiyor cunku iki elimle rahat rahat kopukledikten sonra cocugu sol elimde yuzu yere bakacak sekilde tutuyorum saglada suyu heryerine gezdiriyorm buksdar banyo oldu icin daha kolay orasi burasi batmasin derdi yok tek elle ben tutamam ben korkarim
Diyorsan omzuna yatir o sekildede kolay yikaniyor
Hiç kimsenin burnundan gelmesin tatil ya valla zaten doğumdu uykusuzluktu daraldık hepimiz mutlu mutlu geçirelim inşallahhh :)Pamuk Panda
Camı minik açtım 10 cm kadar açık arkasına da berjeri dayadım daha fazla açılmasın diye, ama benim içim gene rahat etmez gece kalkıp kesin kapatırımkız evim bu kadar sıcak olmasına rağmen ben daha 2-3 gündür tişört giydiriyorum üşür hasta olur diye aklım gidiyor
Şimdi emzirmeye kalktım aşırı terlemiş gene Ya açtım kapıyı diğer odanın camını biraz hava girsin diyeCanım üşür diye korkuyorsun ama bu kez terden hasta olur dikkat et havalar baya ısındı artık. Kışın kat kat giydirince üşüyecekmiş gibi hissediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?