2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf anlaşılıyor ki bilmiyorum ama ben böyle yatiriorum içine askili zibin muslin otru. Oda aksam 27derecelerde. Valla evim çok sıcak Güney cephe gün boyu günes ve güneş cam balkondan geldiği için komple iyice ateş benim ev ne yapcm bilmiyorum dedim ama.yukleyemoyorum resim. Mini tulum var ya hemen bacagin ustunde biten ondan kisa kollu.

Günaydın ❤ bogazim daha bi agrio bu kız iyice uyku düzeni bozuyor. Gece mıcır mıcır Aglayip meme istio kucağına alinca susuyor Kac defa böyle. Sabah da iyice erken uyanıyor zaten boğazım ağrıyor burnum tıkalı. 9da uyudu sözde ama kaç defa mizirdandi aldım koydum hadi hesabı yok

gecmiş olsun canım sen de mi hastasın yorgunluktan hep dün pek okuyamadım oğluş sagolsun hiç durmadı bu ara coştu minnoşlar düzene girseler biz de rahatlıycaz benimki 11 12 de yatıyor önce sinir oldum uğrastım günlerce erken yatsın diye yok abisinden sonra yatıyor ya napalım canları sag olsun sen de sıcak şeyler tüket dinlenmeye calış

günaydın kızlar benim oğan dün o kadar agladı ki sesii gitmiş m
ne yapsam iyi geşir

Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kuzumm

Canım geçmiş olsun. Bir doktora gitsen tatil başlamadan hastalığın ilerlemeden.

Asya hanımda huysuz bu aralar gece emziği düşünce ağlıyor sanki bağımlı oldu yada sütüm yetmiyor bilemiyorum

Bogazlarınız ileri safhada degilise pastille hafiflete bilirsiniz emzirmedoneminde kullanılan pastiller var

sag
sagol tatlım teşekkürler

Çerkezköy canım üniversitede beraberdik, sonra ben başka yere atandım, o devlet istemedi, sürekli üniversitede kalmak istiyordu. Sonra üniversite okuduğumuz yeri kazanınca otomatikman ikimizde oraya dönmüş olduk bide ben ailemden çok uzak olmak istemedim oyüzden Tekirdağ İstanbul tercih ettirmedim pek

Geçmiş olsun canım çocuklar hissediyorlar herhalde canın sıkkın yada halsizsen şiddeti arttırıyorlar huysuzluğun

Sağol kuzumm benimki de aynı Aglayip duruyor uyumuyor zaten iyi değilim Kafan hiç almıyor valla. İnşallah durur memlekete idiniz zor Valla benim de gorumce ve kv geliyor ben de mutlaka kalirlar evim zaten cehennem küçücük Şimdi ses vs iyice bozulacaktır düzen de. Evi de temizleyemedum daha çok kirli dolap bomboş.. Üst üste valla eşim tarafı da çok kalabalık aynı şeklide

Bizim yola çıkmamıza 5 gün falan var diye bakalım bak limon yapiyorum benimki de çok mızmız önceden aglamadığı herşeye durduk yere agliyor hele bugün felaket başladık güne hayırlısı. Emzige iyice alisti bence ondan kaynaklı aç olsa anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…