2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
boşver canım ben dün temiz bırakıp gideyşm diye giriştim temizlik işine bi de oructum bayılacaktım sen dinlen fırsat buldukça yoksa daha kötü olursun

Zencefilde kullanabilirsin canım az olarak. Ihlamur zencefil falan. umarım emziğe alıştığı içindir canım ya

Günaydın hanımlar.. tatile gidecekler umarım kazasız belasız bebişlerle sakin bir şekilde tamamlarsınız yolculuğunuzu..
biz dünkü iftarı sakin bir şekilde atlattık yalnız benim kimsede ağlamayan kızım misafirimizin kucağında dudağını büze büze gözyaşlarına boğuldu.. benim kucağımdayken bakıp bakıp ağladı sonra alıştı galiba gülmeye başladı yatağına yatırırken uyanmıştı kendi dalar diye odadan çıktım 10 dk sonra geldiğimde yatağın diğer ucundaki oyuncağına sarılmış bakınıyordu 10 dk sonra tekrar baktım yatakta 180derece dönmüş nasıl yaptın kız diyorum gülüyor yaramazlık sırlarını paylaşmak istemedi galiba birde dün ben mutfaktayken oyun halısından çıkıp orta sehpanın altına girmiş odada bulamayınca şok oldum
Pamuk Panda ben yıkarken filenin üstünde suyu kovadan alarak yıkıyorum önce vücudunu sabunluyorum sırtını sabunlarken yan çeviriyorum sonra diğer tarafa çeviriyorum azıcık aşağı kaydırıp başını köpüklüyorum kafasına su dökerken elimle yüzünü kapatıyorum yattığı için zaten yüzüne gelmiyor. En son durlamayı yaparken sol koluma ters çevirip ayakları filede emekler pozisyonunda tutuyorum. Bu aralar ilk yatınca ağlamaklı oluyor nedense sürekli konuşup güldürmeye çalışırken bir taraftan düşürmeyeyim diye dua ediyorum falan..
S Sevimlipanduf gündüzleri sadece kısakollu çıtçıtlısıyla duruyor gece yatarken uzun kollu patikli pijama giydiriyorum üstüne de penye battaniye gece 4buçukta 26 dereceydi oda sanırım bende kalın giydirmişim incelteyim artık..

Bebeği yada kendi hasta olanlar çok çok geçmiş olsun

Günaydın hanımlar

Pamuk Panda @kelebek2019 ecemine hayirli yolculuklar
Bizde yarin yola çıkıyoruz kazasız belasız gidip gelelim ìnşallah kocalar ile ağzımızın tadı bozulmadan

S Sevimlipanduf ben çorap ince alt pijama yarım kollu üst ile yatırıyorum burası serin gece pencere açmıyorum ince battaniye ile ortuyorum

Ayy çok uzun yazdım ama birde şey diyecektim gerçi arkadaşlarda bahsetmiş ama.. biz yolculukta klimayı ayağa doğru çalıştırdık cam açınca direk rüzgar geldi. Birde sürekli yattığı için ensesi terleyip duruyordu bende arada müslin bezle kafasını kuruladım.. hasta olmadan serin serin gelmiştik..

Geçmiş olsun canım pastil varsa evde ondan al

Cicilerinu güle güle kullansın kuzu
biz bugün alacağız bayramlık oğlanlara

uyku konusunda bende dertliyim akşam yatsı odasına karanlık odaya geçtik pış pışlayarak uyutayim dedim kıyameti kopardı en son sakinleştirdim emdi öyle uyudu ama kaç defa emmeye kalktı bilemiyorum bayramdan sonra muhallebi yapacağım tok tutar az uyanır diye düşünüyorum

Kendi deneyimlerim ve okuduklarim ile karar verdim canım yoğurt kendim yapıyorum ama kefiri hazır alacağım canim

Aynen canım gündüzleri bile stor perdeyi kapalı tutuyorum yanmasın evin içi iyice diye, gece bakıyordum oyle internetten hm tulumlarını gördüm bir beden büyük alacağım dediğin gibi dizlerde ve kısa kollu paçaları lastiksiz tek parça oyle efil efil yatsın, güneşin odası biraz daha iyi o konuda serin oluyor olmadı beşiği oraya geçireceğim yoksa yatak odasında bizde yatamayız cam açma klima açma

ya ne güzel herkes bi yerlere gidiyor biz gene evde gene evde Bayram sabahı annemlerdr kahvaltı oluyor geleneksel 7 kardeşiz,eşlerimiz çocuklarımız varın siz düşünün sayıyı bahçeye kuruyoruz masaları eğlenceli şen şakrak geçiyor, oyle tatile gidecekler falan olursa da bizde 1. Günden sonra giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…