Yeni başladı ama faranjit olduğu için bende çok uzun sürüyor maalesefBogazlarınız ileri safhada degilise pastille hafiflete bilirsiniz emzirmedoneminde kullanılan pastiller var
boşver canım ben dün temiz bırakıp gideyşm diye giriştim temizlik işine bi de oructum bayılacaktım sen dinlen fırsat buldukça yoksa daha kötü olursunSağol kuzumm benimki de aynı Aglayip duruyor uyumuyor zaten iyi değilim Kafan hiç almıyor valla. İnşallah durur memlekete idiniz zor Valla benim de gorumce ve kv geliyor ben de mutlaka kalirlar evim zaten cehennem küçücük Şimdi ses vs iyice bozulacaktır düzen de. Evi de temizleyemedum daha çok kirli dolap bomboş.. Üst üste valla eşim tarafı da çok kalabalık aynı şeklide
Gokceen uyuma maasina sahip cikkk
Evet kuzum bn o detayi kacirmisim siralama cok uzak blw listesinde bi aydan sonraya denk geliyor bile sen bnce siralama seklinde kafana gore takilSıralama doğru da iki ay çok uzak demek istedim yani canımPapatyamaviss
Bizim yola çıkmamıza 5 gün falan var diye bakalım bak limon yapiyorumbenimki de çok mızmız önceden aglamadığı herşeye durduk yere agliyor hele bugün felaket başladık güne hayırlısı. Emzige iyice alisti bence ondan kaynaklı aç olsa anlarız
Gunaydinlar, dun os yeri yemegine gitmeseydim keske zaten hastalik baslamgiciydi buz gibi bi klima vardi ortamda dagada beter oldum oglum huysuzlanmamasima ragmen gecede cok kotu gecti(((
Maşallah canım. Benim oğlum beş aylık kontrolde kıyafetiyle 6.900 geldi.Canım 4. Ay kontrolünde 7.5 kg idi oğlum.
Selam❤❤ bugün avm günü yaptık bebisler ve ark lar olarak. Sabah 10da bile oda 28 derece idişapka sandalet vs aldım kızıma ❤ ama bi ter bi klima biraz çarptı beni galiba burnum tıkandı boğazım kircil kircil oldu
Dene canım bide rossmann ürünleri nette de var bilgin olsun
Canım kefini kendini yapacaksın yok sa hazır mı vereceksin birde bu sıralamayı doktorum verdi sen kendi tecrübelerinle mi başladın
Geçmiş olsun canım. Prenses de güle güle kullansın
İyi yolcuklar yolunuz acik olsunn❤❤Kızlar biz yola çıktık istikamet Kayserihakkınızı helal edin sayenizde çok şey öğrendim iyi ki varsınız ❤
Aynen canım gündüzleri bile stor perdeyi kapalı tutuyorum yanmasın evin içi iyice diye, gece bakıyordum oyle internetten hm tulumlarını gördüm bir beden büyük alacağım dediğin gibi dizlerde ve kısa kollu paçaları lastiksiz tek parça oyle efil efil yatsın, güneşin odası biraz daha iyi o konuda serin oluyor olmadı beşiği oraya geçireceğim yoksa yatak odasında bizde yatamayız cam açma klima açmaS Sevimlipanduf anlaşılıyor ki bilmiyorum ama ben böyle yatiriorum içine askili zibin muslin otru. Oda aksam 27derecelerde. Valla evim çok sıcak Güney cephe gün boyu günes ve güneş cam balkondan geldiği için komple iyice ateş benim ev ne yapcm bilmiyorum dedim ama.yukleyemoyorum resim. Mini tulum var ya hemen bacagin ustunde biten ondan kisa kollu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?