2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende tek kat kısa kollu ve dizlerde bir tulum şort alacağım canım yoksa bayılacak benim kız, ama biz nasıl cam açmadan klima açmadan yatacağız bilmiyorum geçen senelerde yazları bazen salonda yatardık

Benimli emmiyor da kucaga alinca memeye deyip uyuyor bir de. Sagol kuzum❤ seninde pasa gule gule giysin simdiden❤❤

Bende tek kat kısa kollu ve dizlerde bir tulum şort alacağım canım yoksa bayılacak benim kız, ama biz nasıl cam açmadan klima açmadan yatacağız bilmiyorum geçen senelerde yazları bazen salonda yatardık
Bende bakayım öyle bir şeyler bizim önceki evimiz gece cam açınca çok güzel olurdu ama buraya camda fayda etmeyecek bizim kızlar zaten kara sıcaktan iyice pişip çifte kavrulmuş olmasınlar

Sıfır kol zıbın uzerine uzun kollu, altta normal eşofman. İnce bir çorabı da var.Üstüne sadece ince pike. Ben kısa kol, kapri üstüm açık. Sıcak bizim burası. Ama hala kısa kol giyduremiyorum üşür diye. Dün hastanede adamin biri epey laf etti yakıyorsun çocuğu diye

Bende bakayım öyle bir şeyler bizim önceki evimiz gece cam açınca çok güzel olurdu ama buraya camda fayda etmeyecek bizim kızlar zaten kara sıcaktan iyice pişip çifte kavrulmuş olmasınlar
Bak canım ben bunu kestirdim gözüme önü de düğmeli aşağıya kadar 3lü paket yıkar yıkar giydiririm fotp ekleyemedm

Dün 2 gündür dışarı çıkarırken kısa kolluyla çıkardım evde de dün şort tişört takıldık ama yatırırken gene uzun kollu giydiririm sanırım rahatsız oldu ki 4 gibi kalktı bayağı bi mızırdandı üzerindekini çıkardım tişört giydirdim 1-1,5 saat sonra uyuyabildi, tulum şortlardan alacağım ayağına yine çorap giydireceğim çıkarır tepinmekten biliyorum, ben atlet ve şortla yatıyorum

M Mychildren nerdesin canım nasılsın
Bu ara hiçbir şeyi yetistiremiyorum canım ya çocukların bayram alışverişi,kızın yazlık alışverişi temizlik derken şimdi de çamaşır yıkama ütü derdine düştüm 1.gun öğleyin gidicez memlekete bir şey unutucam diye şimdiden stresim yarın gideceksiniz herhalde sizde hayırlı yolculuklar Allah herkesi hayırlısıyla varacagi yere kavuştursun son yazışmalara bakabildim ben kalın mi giydiriyorum ya daha usuyecek gibi geliyor ama bir şey örttürmüyor üstüne bende S Sevimlipanduf gibi giydiriyorum genelde usuyecek diye korkuyorum oda 26 derece civarı

Bak canım ben bunu kestirdim gözüme önü de düğmeli aşağıya kadar 3lü paket yıkar yıkar giydiririm fotp ekleyemedm
Tahmin ettim cnm görmüştüm onlardan bu arada bende gariplik var sanırım üstüm kısa kol altım uzun ama hala yorganla yatıyorum pike bari çıkarayım artık kan değerlerimede baktırsam iyi olacak arada üşüyüveriyorum

Şuan yeni kalktık yani bi sabah serinliği olur dimi yok yani bizim evde 28.1 le uyandık bu da demek oluyor ki gündüz 31 -32 yi görürüz

Şuan yeni kalktık yani bi sabah serinliği olur dimi yok yani bizim evde 28.1 le uyandık bu da demek oluyor ki gündüz 31 -32 yi görürüz
Ya oranin hic serin yeri yok mu oradan tutsaydınız evi keske
En nefret ettigim sey sicak, kacardim ben o evden heralde

Teşekkür ederim canım size de hayırlı yolculuklar..

Ya oranin hic serin yeri yok mu oradan tutsaydınız evi keske
En nefret ettigim sey sicak, kacardim ben o evden heralde
Kışları iyi oluyor ama yazın o temmuz ağustos aylarında nefes alınmıyor balkona çay içmeye çıkıp içeri geri girerdik durulmuyor çocuk pişik İsilik bişeg olmasın da, serin yeri var mı bilmiyorum da bizim Güney cephe belki karşı dairelerimiz bu kadar yanmıyordur, şimdi öğlen 1-2 gibi güneş bu tarafa donecek ve batana kadar bizim salon yatak odası ve mutfağıma vuracak güneşin odası yan tarafa bakıyor dün orada durduk içeride dayanamayınca

Maşallah canım. Benim oğlum beş aylık kontrolde kıyafetiyle 6.900 geldi.
Maşallah canım Rabbim sağlık versin bütün kuzulara. Benimki de görüntü itibariyle tosbak görünmüyor :) yada anne olarak bana öyle geliyor :)) boyumuzda uzun maşallah belkide ondan..

Seninle aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz ya bu kadar olmaz iki gündür bende de yazlık kışlık değişimi çamaşır ütü ve çanta hazırlama telaşı var ütü az kaldı gibi
Yola çıkmadan iyi yoruluyoruz onu bunu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…