2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende bakayım öyle bir şeyler bizim önceki evimiz gece cam açınca çok güzel olurdu ama buraya camda fayda etmeyecek bizim kızlar zaten kara sıcaktan iyice pişip çifte kavrulmuş olmasınlar
doktor bana sadece yüzüne vücuduna üflemeyecek şekilde sabit sıcaklıkta ve sürekli açık olursa hasta etmez dedi. ama bir odadan diğerine geçerken nasıl olacak bilemedim. hep aynı odada mı duracak anlamadım. Z zeLina S Sevimlipanduf

İşte birde o var serin yerden sıcağa çıkınca daha kötü olabilir biz bile etkileniyoruz öyle olunca kışın hasta olmadık inşallah yazıda atlatırız kolay bir şekilde

Gunaydinlar, dun os yeri yemegine gitmeseydim keske zaten hastalik baslamgiciydi buz gibi bi klima vardi ortamda dagada beter oldum oglum huysuzlanmamasima ragmen gecede cok kotu gecti (((

Sanada geçmiş olsun canım umarım çok ilerlemez

En güzeli fazla yaklaşma kyvdelere

Esimin memletine 3 gun gec gidecegiz. Arifede ise gelme zorunlulugu koymuslar esime. Nasil mutlu oldum anlatamam. Esimin arkadaslari bile demis olsun zaten karin memlete gitmek istemiyordu bosuna dert etme diye. Hehehehe kotulugun gucu adina

Senin adına çok sevindim nenkadar az kalırsan o kadar iyi keşke benim eşim içinde olsa

Ruh ikizim opecem

İlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz
Bunyeyle alakalidir ben adetliykende gelmiyordu dogumdan sonrada gelmedi 20 mayista oldum bir iki gun surmedi ve kahveydi cok az geldi

Kıyamam ne verilir ki ek gıda başlamadık bol bol emzir şifa olsun pasama
canım benim jeton yeni düştü dün soğuk şeylwr içtim dondırma yedim ondsn olır muki ses kısıklığı sonra aklıma geldi ya bugün kusması da arrtı nasıl unuttum bu detayı ya(

Şuan yeni kalktık yani bi sabah serinliği olur dimi yok yani bizim evde 28.1 le uyandık bu da demek oluyor ki gündüz 31 -32 yi görürüz
dün 36 di byrası soguk şeyler içip yavrucagı hasta ettim bayrama türkiyenin en sıcak yerine gidicem Allah yardımcım olsun

dün 36 di byrası soguk şeyler içip yavrucagı hasta ettim bayrama türkiyenin en sıcak yerine gidicem Allah yardımcım olsun
Ay bende bundan korkuyorum bütün kış hasta etmedim çocuğu şimdi yaz geliyor bizde insanız cam da açacağız klima da açacağız serinlemek için soğuk su dondurma vs de yiyeceğiz ne kadar koruyabiliriz ki

Doğumdan sonra 4 ay oldu adet oldum bir ay sonrası sadece 2 gün çok az leke olmuştu adet sanmıştım değilmiş
AA benimde öyleydi geçen ay kahverengi lekelenme şeklinde ben adet oldum sandım ama değil miydi acaba ki eğer o adetse şimdi 10 gun gecikti korkutuyor beni

AA benimde öyleydi geçen ay kahverengi lekelenme şeklinde ben adet oldum sandım ama değil miydi acaba ki eğer o adetse şimdi 10 gun gecikti korkutuyor beni

Kaç gün sürmüştü leke, şu an aşırı geliyor kan ped değiştiriyorum sürekli. Kız deme şüphen mi vardaha düzene oturmadığı için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…