Bende bakayım öyle bir şeyler bizim önceki evimiz gece cam açınca çok güzel olurdu ama buraya camda fayda etmeyecek bizim kızlar zaten kara sıcaktan iyice pişip çifte kavrulmuş olmasınlar
doktor bana sadece yüzüne vücuduna üflemeyecek şekilde sabit sıcaklıkta ve sürekli açık olursa hasta etmez dedi. ama bir odadan diğerine geçerken nasıl olacak bilemedim. hep aynı odada mı duracak anlamadım. ZzeLinaSSevimlipanduf
doktor bana sadece yüzüne vücuduna üflemeyecek şekilde sabit sıcaklıkta ve sürekli açık olursa hasta etmez dedi. ama bir odadan diğerine geçerken nasıl olacak bilemedim. hep aynı odada mı duracak anlamadım. ZzeLinaSSevimlipanduf
İşte birde o var serin yerden sıcağa çıkınca daha kötü olabilir biz bile etkileniyoruz öyle olunca kışın hasta olmadık inşallah yazıda atlatırız kolay bir şekilde
Gunaydinlar, dun os yeri yemegine gitmeseydim keske zaten hastalik baslamgiciydi buz gibi bi klima vardi ortamda dagada beter oldum oglum huysuzlanmamasima ragmen gecede cok kotu gecti (((
Çerkezköy canım üniversitede beraberdik, sonra ben başka yere atandım, o devlet istemedi, sürekli üniversitede kalmak istiyordu. Sonra üniversite okuduğumuz yeri kazanınca otomatikman ikimizde oraya dönmüş olduk bide ben ailemden çok uzak olmak istemedim oyüzden Tekirdağ İstanbul tercih ettirmedim pek
Esimin memletine 3 gun gec gidecegiz. Arifede ise gelme zorunlulugu koymuslar esime. Nasil mutlu oldum anlatamam. Esimin arkadaslari bile demis olsun zaten karin memlete gitmek istemiyordu bosuna dert etme diye. Hehehehe kotulugun gucu adina
Camı minik açtım 10 cm kadar açık arkasına da berjeri dayadım daha fazla açılmasın diye, ama benim içim gene rahat etmez gece kalkıp kesin kapatırım kız evim bu kadar sıcak olmasına rağmen ben daha 2-3 gündür tişört giydiriyorum üşür hasta olur diye aklım gidiyor
canım benim jeton yeni düştü dün soğuk şeylwr içtim dondırma yedim ondsn olır muki ses kısıklığı sonra aklıma geldi ya bugün kusması da arrtı nasıl unuttum bu detayı ya(
Ay bende bundan korkuyorum bütün kış hasta etmedim çocuğu şimdi yaz geliyor bizde insanız cam da açacağız klima da açacağız serinlemek için soğuk su dondurma vs de yiyeceğiz ne kadar koruyabiliriz ki
AA benimde öyleydi geçen ay kahverengi lekelenme şeklinde ben adet oldum sandım ama değil miydi acaba ki eğer o adetse şimdi 10 gun gecikti korkutuyor beni
AA benimde öyleydi geçen ay kahverengi lekelenme şeklinde ben adet oldum sandım ama değil miydi acaba ki eğer o adetse şimdi 10 gun gecikti korkutuyor beni